- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılYanlış bir düşünce tarzına kapılmışsınız. Uzun boylu erkeklerin değil; “erkeklerin” aldatma ihtimali yüksektir. Çünkü bu türler, nefs itibariyle düşük bir kişilik yapısına sahiptirler. Bir kadın eğer kafasına koyduysa bu nefsine hakim olamayan yaratığı kandırabilir. Aldatmanın uzun boylusu kısa boylusu yoktur. Tüm erkekler o kadar s. alaktır ki gayet iyi kandırılabilir ve yanında kendisini çok seven bir kadın olsa dahi akılları başlarından çekilip alınma suretiyle yoldan çıkarılabilir.
Yoldan çıkmayacak nadir erkek vardır kısacası çok çok nadir. Onların da ya hali yoktur ya canı istemiyordur ya huzurunu kaçırmak istemiyordur aklından geçirir ama emin ol.
Velhasılı kelam erkek türüyle beraber yaşayacaksan çok bağlanmayacaksın. Hayatının odağı bu tür olmayacak. Kendi yaşam alanında daha üstün işlerin ve donanımların olacak. Bu tür de kıyıdaki bir pislik olarak arada kendini sevdirip koklattığın kullandığın varlık olarak duracak.
Bu pisliğin pek çok muadili olacak hayatında. Sen öyle biri olacaksın ki zaten erkekler sana tapınacak. Ve o adamlardan üçü beşiyle arada iletişimde olacaksın. Nasılsa seni seven aşkından ölen başkaları da halihazırda hep var olduğu için sana zamanla ilginç bir güven gelecek. Arada bazısını tekme tokat göndersen de gitmeyecek kadar kendine müptela edeceksin. Öyle biri olacaksın ki onlar senin kölen, sen onların efendisi olacaksın ama gerçekte onlara bunu açık açık söylemeyeceksin. Ruhen bunu bilecek hissedecekler.
Zaten zaman içinde aldatma ihtimalleri de kalmayacak çünkü köleler bağımlı gibi olurlar zamanla sahiplerine. Fakat sen tıpkı dediğim gibi biri olduğun ve erkeklerin gerçek benliğini bilir hale geldiğin için onlar köle bile olsa onlara asla kapılmayacak; zulmetmekten vazgeçmeyeceksin.
Çünkü zamanla erkek milletine zulmetmek seni kişisel olarak derin bir hazza ulaştıracak. Ve yoğun bir üst hale.
#su06 Yorumla
Soran+1 yılEvli olup uc kişiyi nasıl idare edeyim su, manyak mısın nesin. Ben zaten bunu evlilik için diyorum
- +1 yıl
Hahaha:) Sen idare edileceksin o halde..
Soran+1 yılSu , idare et demesi kolay, anlarlarsa o. rspu derler. Cok korkarım.
- +1 yıl
Yazdıklarımı iyi oku. Sonra ne yapacağını düşünürsün.
- +1 yıl
Nefsine hakim olamamak xsalaklık değil kadın bizi kandırıyormuş hahahaaa ne alaka biz belki dünden razıyız bizi baştan çıkaran olsa da işimizi halletsek diye?
- +1 yıl
Aldatan kadın omrspudur zaten soran
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılBoy ile alakası yok. her şey karakter meselesi. Hamurunda oynaşmak, aldatmak var ise, boyu kısa olursa tekrar aldatacak. Zaten hal tavır ve davranışları bu gösterir. Bir bak bakalım seninleyken gözleri çok oynuyor mu? Öyle ise bil ki. Ona güvenemezsin. Arayıştadır. Fakat seni seviyor ve sana güven veriyorsa dert etmene gerek yok. Onlara mesafeyi koyacak olan sevgilindir. Her kuşun eti yenmez bilmesi gerekiyor.
03 Yorumla
Soran+1 yılHer kuşun eti yenmez derken sevgilim zaten kızlara bakmıyor, onu ne manada dediniz
- +1 yıl
ilgi gösteren kızlara karşılık verirse anlamında kullandım.
- +1 yıl
hani merak sarıp buyurmasın gibisinden yanlış anlaşılma olmasın.
- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır, bir erkeğin boyu, onun aldatma ihtimalini belirleyen tek faktör değildir. Aldatma davranışı, kişinin karakter özellikleri, ahlaki değerleri, ilişkiye verdiği önem ve sadakat gibi faktörlere bağlıdır. Boy, aldatma davranışıyla doğrudan ilgili değildir ve bu iddiayı destekleyecek bilimsel bir kanıt yoktur. Dolayısıyla, bir kişinin boyu, onun sadakat ve ilişkiyi ciddiye alma konusundaki tutumunu etkilemez. Kişilerin boyu, aldatma eğilimleri ile ilgili bir faktör değildir. Aldatma, kişinin karakter özellikleri, değerleri, ilişkideki tatmin düzeyi ve diğer birçok faktörden kaynaklanabilir. Her insanın benzersiz bir kişiliği ve eşsiz bir yaşam deneyimi vardır ve bu faktörler, aldatma eğilimlerine etki edebilir
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Boyla aldatmanın alakası yok. Karakter meselesi
Karaktersz olan, şerefsz olan aldatır sadece.
1.62 olarak kısada değilsin ayrıca bir kadın için çok normal boyun. Gereksiz evham bu yaptığın
Sevgilini seviyor olsan bunları düşünmezdin zaten. Sevmiyorsun ayrılmaya bir bahane arıyorsun kendi kafanda olay bundan ibaret00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 307 cevap paylaştı. Sende aşağılık kompleksi var, aldatmanın boyla, posla, yakışıklılıkla bir ilgisi yok tamamen karakter meselesi, karakterini tanıyorsan, öyle bir şey yapmayacağını düşünüyorsan devam et, isterse 100 tane talibi olsun seni seviyorsa, karakteri sağlamsa aldatmaz, kısa boylular içinde belki de 1 kişi onu isteyecek o da onunla seni aldatacak mesela.
Bu düşünceden kurtulmanı tavsiye ederim, hiç mantıklı bir düşünce değil.
13 Yorumla
Soran+1 yılKızlar çok ilgileniyor, beni seviyor ama Bn daha sakin bir hayat istiyorum napim
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılRakamlara o kadarda inanmayın, onlar sadece belirteç, uzun olur kısa olur yaşlı veya genç olur rakama göre.
Önemli olan senin onun ile birlikteliğinden memnun olman, zevk alman gerisi boş.
Aldatma eşlerinin ya da sevgilinin birbirlerine olan bağlılığından kaynaklanır. Bağ koparsa aldatma başlayacak tabiki.
Siz topuklu ayakkabı giyseniz o düz ayakkabı giyse aranıza fark oluşur , tam tersini de düşünün ve abartmayın.00 Yorumla
+1 yılCinsiyet ve boy pos meselesi değil arkadaş. Bir anlamadınız ya. Medeni hali ş*refsiz kişinin yapacağı iş bu.
225 Yorumla- +1 yıl
Canımız şerefsiz olmak istiyor belki niye öyle diyon
- +1 yıl
En azından dürüst birileri var. Yo, bir şey demiyorum. Öyle olmak sizin seçiminiz tabi. 😏🖐️
- +1 yıl
Benim eski halimle tanışsaydın ne kadar düzgün efendi iyi çocukmuş derdin ama birileri beni öyle bozdu ki şimdi şerefsizin itin puştun önde gideniyim
- +1 yıl
Birileri için yaşıyorsunuz demek ki. Kendiniz olmaya çabalamış olsaydınız bu halde olmazdınız emin olun.
- +1 yıl
Hani sizin sandığınız gibi değil her şey durduk yere sebep yokken erkekler öyle şerefsiz olmaz
- +1 yıl
Sen kızsın birileri için uğraşmana gerek kalmıyor kendini değiştirmeye gerek kalmıyor ama kızlar seçici her erkeğe bakmıyor bizde siz nasıl erkeklere bakıyorsanız o şekilde şekilleniyoruz ben çok iyi öğrendim ve değiştim
- +1 yıl
O yüzden sen kendin olarak kal iyi biri ol kadın ve dişi olman yeterki erkeklerin sana bakması için ama gelip de bana şerefli olarak kalsaydın dememelisin
- +1 yıl
Beni genellemelerinizin içine katmayın. Hiç sevmediğim bir şeydir. Neden birileri için uğraşayım ya da zorunda kalayım ki? Emin olduğum tek bir şey varsa birileri için şekillenen her insan eninde sonunda hüsrana uğrayan olacaktır, oluyor da pekala. Tabi ki bazı özellikler törpülenebilir ama bir insan uğruna kendinden vazgeçmek bambaşka bir boyut. Ve insanın kendine hakaret edebilecek kadar kendinden geçebiliyor olması çok üzücü. Kınamıyorum da yargılamıyorum da, lakin sadece üzdü beni bu tanımadığım bir insana karşı dahi olsa. Yorumu yaparken aşırı katıydım bu konuda ama altından böyle hikayeler çıkınca bir soluklanıp eşelemek isteği doğuyor bazen. Her ne olursa olsun, hiçbir şey ama hiçbir aldatmak fiilini normalleştirmez, normalleştiremez.
- +1 yıl
Sana kendini değiştir demedim zaten çünkü gerek yok sen kadın olduğun için talibin çok olur zaten. Üzülme bence ben tek değilim yüzlerce binlerce var eskiden adam gibi adam olup da sonradan buna ne olmuş lan diyecek kadar bozulan erkekler... biz de sevilmek istiyoruz farkında mısınız? Bizi adam gibi adam efendi olunca sevmediler sebebini merak ettiysen hepsi bu. Kızlar aşağıladı ezik pısırık gördü bende intikam olarak görüyorum sadakatsiz şerefsiz it kopuk olmayı
- +1 yıl
Aynı anda bir sürü kıza yazıyorum bazen senden hoşlandım diyorum yalandan ağzım iyi laf yapsın diye kitap okumaya bile başladım. Sevgilim henüz olmadı olursa bulduktan sonra hemen 2. sini de bulcam
- +1 yıl
Ama bunu anlayamıyorum. Akıl sır erdiremiyorum. Herkesin kötü olduğu bir dünyada kötü olmak ya da çoğunluğa ayak uydurmak kolaydır ki zaten. Önemli olan axınlık olup da güçlü olabilmek. Hâlâ genellemelerinizin içerisine alıyorsunuz beni. Sinirlendiriyor bir tık. Herkes kötü diye, ya da karşınıza sizi yıpratacak insanlar çıktı diye neden siz de kötü olasınız ki? Neden intikam almak yerine, nerede hata yapıyorum ya da kendimi nasış geliştirebilirim yerine nasıl it kopuk olurum derdine düşüyorsunuz, bunu anlayamıyorum sadece. Kolaya kaçmaktan başka bir şey değil bu, ben size söyleyeyim. Sizin cesaretiniz yok, o belli bunu kendinize itiraf etmeye.
- +1 yıl
Ama anlaşılan o ki, sizin karakterinize sinmiş bu. Aynı yaşta olmamıza rağmen, bambaşka kulvarlardayız. Soruya verdiğim cevap gibi, cinsiyet meselesi değil, şahsiyet meselesiymiş.
- +1 yıl
Çoğunluk azınlıktan üstündür her zaman senin değer verdiğin azınlığa senin hemcinslerinin çoğu önem vermiyor. Kızlar iyi erkek sevseydi kötü erkek sevmeseydi emin ol bu sefer de iyi adam çok sayıda olup kötü adam az olacaktı. Kotu adamlar gayet hayattan memnun hep nerede iyi adam var kızlar beni sevmiyor istemiyor diye yakınıyor. Kotu adamların böyle derdi yok zaten kızlar onları seviyor istiyor. Bunu anlamak zor değil anla halimizden
- +1 yıl
Maalesef. Cevaplarınız tatmin edici değil. Kendinizi kandırmaya öyle alışmışsınız ki.
- +1 yıl
@Yamahamotocross Doğru yoldasın kardeşim. Ben de yavas yavaş darkside'a doğru kaymayı düşünüyorum. Bu yaşıma geldim; naif, efendi olmanın bir tane faydasını göremedim. Bunu sadece gönül işleri için söylemiyorum. Özellikle bizim ülkede Hemen her alanda nerede bir iyi niyetli insan var, hemen tepesine binerler ezik görürler. Madem doğanın kanunu bu, o zaman doğaya istediğini vermenin zamanı geldi.
- +1 yıl
Hayda...
- +1 yıl
Birini düzeltmeye çalışırken peşine bir tane daha geliyor. Etmeyin ya hu.
- +1 yıl
Böyle mutlu olacağınıza nasıl emin olabildiniz ki peki?
- +1 yıl
İkisini de dene tarafını seç... İlginç gerçekten. İnsanları bu hale getirmeseler keşke lakin ama bazı insanlar da şerr üzere değişmeye bu kadar hevesli olmayıverse keşke.
- +1 yıl
Basit olduğunu söylemedim. Aksine beni çok üzen bir durum bu. Heveslenebildiğimiz için desem ironik olacak sanırım. Sevdiğimiz ya da olmasını istediğimiz şeyler için heves taşırız içimizde elbet. Nereye varacağız kestiremiyorum lakin, bakalım...
- +1 yıl
Hepimizin için geçerli.. Yardımcı olmaya çalıştım ikinize de lakin elimden bir şey gelmiyor. İkiniz de niyetinizi almışsınız, hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun. Umarım sonucuna katlanamayacağınız yerlere varmaz. Hayırlı geceler dilerim.
Keşke böyle alakalı olsa da uzak dursak bunlardan. Ama boyla alakası yok karaktersiz olan herkes aldatio
10 Yorumla
+1 yılBunun derdine düştüysen zaten sevmiyorsun onu bırak üzme bari.
22 Yorumla
Soran+1 yılUzuliyir beni bırakacaksin sen diyor
- +1 yıl
Haklı öyle olucak zaten
+1 yılBoy ile aldatmanın ne alakası var Allah aşkına balım ya
11 Yorumla
Soran+1 yılKızların hoşuna gidiyor boy pos
+1 yılKadınlar genelde uzun boylu erkeğe meyil ettiğinden makul bir çıkarım bence
02 Yorumla
Soran+1 yılTek mantıklı yorum, bırakayım mı sence çocuğu
- +1 yıl
Ilişkine karşma yeğen hayat senin ödülünde sen yaşayacan derdinide sen çekecsn ben kimseys bu konuda akıl vermem
+1 yılEgonun boyla yakısıklılıkla Alakası Yok karakter meselesi çıkın bu kafadan..
03 Yorumla
Soran+1 yılNe verip veriştirdiniz bee
- +1 yıl
Okuyun Anlarsınız
Soran+1 yılBen kırmışlar ne diim
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. buları nereden çıkarıyorsunuz
aldatmak ahlaksızlıktır yani ahlak ile kişilik karakter ile alakalıdır. vücut ölçüsünün ahlakla ne alakası var00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılKısayım ama seversem uzun boylu biriyle aldatılacağını bilen realist birisiyim o nedenle yalnızlıktan şaşmam.
00 Yorumla
+1 yılAllahin adini veriyorum ki boyle genelleme yapmayin kirici oluyor uzun boylu herkes aldatiyor mu ya bende 1 83 um
00 YorumlaSen kontrol edebileceğin pısırık kullanışlı adam istiyorsun 😂
03 Yorumla
Soran+1 yılValla mı
Soran+1 yılHayata bir kere geliyroum, eşimde aklım kalacak kadar yakışıklı istemiyorum, normal olsun. Seviyorum ama evlenmek istemiyorum bunla. Al bu yani
+1 yılNe alaka, kendine heyecan arıyorsun. Adam seni sevmişse neden aldatsın? Ayrılmak için bahane arama
04 Yorumla
Soran+1 yılKafam rahat etsin istiyorum, bu kadar yakışıklı olunca aklım kalır , şimdi hiç kıskanmadım çünkü kendimi bağlamadım, hayata bir kere geliyorum, içim rahat etsin die.
- +1 yıl
İçin rahat etsin ama hiç bir erkek boydan dolayı sevgilisini bırakmaz ki boyun kısa da değil. Sizi birbirinize bağlayan boy değil sevgi sadakat olmalı. İçine sinmediğine göre tam benimseyemişsin sanırım sevgilini
Soran+1 yıl1.62 kısa değil mi
- +1 yıl
Tr ortalaması kadınlarda 1.58 civarı, kısa değil hatta tam ideali bana kalırsa
+1 yılAynı şekilde kısa boylular erkek mi diyip sorular soran şizofreni de sensin. Bilmiyor gibi gözükmüyoruz.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılNe demiş eskiler. Boyu botuma, huyu huyuma uymadıkça olmaz diye. Size katılıyorum. Fiziki uyum da bir ilişkinin geleceği için çok ama çok önemlidir.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 676 cevap paylaştı.
+1 yılKısa erkeklerin egosu yüksek olmuyor mu?
😀 yanılıyorsun09 Yorumla
Soran+1 yılEvet , bence hava atamiyor
- +1 yıl
Mesela benim boyum 1.69
https://imgyukle.com/i/Q4le56
https://imgyukle.com/i/Q4l2qv
https://imgyukle.com/i/Q4lU7x
Soran+1 yılEsmer sevmiyorum
- +1 yıl
Ego meselesini bir daha düşünmen için attım
Soran+1 yılTamam da 169 un üstü sana bakmaz. Ama 183 erkek bütün kızlardan uzun olduğu için risk fazla.
- +1 yıl
Bakmaz mı emin misin? Tek kriter boy değil
Soran+1 yılYok boy önemli, yanına güven duyuyorsun ama ben kızların ilgisini sevmiyorum. Evli kadınlar böyle sevgilime bakıyorz özellikle hayatında kısa erkek olan yiyecekmis gibi bakıyor.
- +1 yıl
😃😃
+1 yılUzun boylu erkek aldatır diye bi şey mi var. Karakter ile ilgili bence
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Yani gören duyan da sevgilin 190-2 metre bir şey sanacak.
10 Yorumla
+1 yılAbi siz kafayı mı yediniz alakası yok. Hiç mi cüce lannestarı izlemediniz
00 Yorumla
+1 yılBoy arttıkça bunun ihtimali artıyorsa vay ki ne vay bana 😅
00 YorumlaHiçbir alakası yok. Aldatıp aldatmamak karaktersel bir şey.
00 Yorumla
+1 yılçok özgüvensizsin oğlun olsa maks 170 olacak yazık değil mi o birey
00 Yorumla
+1 yılNe alakası var ya . Aldatma karakter ile ilgilidir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSen ambalaja bakıyorsun ama kadınlar çeneye ve akıl oyunlarınada bakarlar.😉
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkısa erkekler daha hovarda bu arada bilgin olsun
12 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yaa
Cevap sahibi+1 yılcidden oyle bak cevrene
Gizli Üye(30-35)+1 yılKarakter meselesi ben tam tersini düşünüyorum kısa boylu erkekler daha çapkin uzun boylular kendine güvenen erkek cinsi genelde
00 Yorumla
+1 yılUzun erkekler kısa kızları daha çok tercih ediyorlar güzel ve bakımlı bir kızsan minyon olman çok göz batmaz. bi laf vardır bilirsin:bodur tavuk her daim piliçtir😉
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe alaka ne eşim 1.90 benden başkasına gözü kaymaz. Boyla mi yürüyor bu isler
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYani biraz daha mantıklı soru ve su yorumuma biraz da mantıklı cevap beklerdim. Anlatın artık bu işler karakter meselesi! Adam sipsevdiyse isterse 1.60 olsun yine gözü dışarıda olur yine başkalarına gider. Adamlikla karakterle alakalı bir durumun boy ile ne alakası var. Allah aşkına biraz mantık ya
Cevap sahibi+1 yılHerşeyi meşrulastiriyorsunuz şu yorumunuzla bile gençlere ve okuyanlara kötü orneksiniz. Evlilik kavramından bu habersinis gelmişsiniz burada başkalarının eşleriyle ilgili yorum yapıyorsunuz herkesi kendiniz gibi sanmayın. Siz aldatin eşinizi aldatılin o zaman ne diyeyim kadının düşmanı yine kadınlar zaten
Cevap sahibi+1 yılSizin karşınıza çıkan erkekler karaktersizmis demek ki ne diyeyim Allah iyilerle karşılaştırsın.
+1 yılBence erkek aldatmak isterse uzunda olsa aldatır kısada olsa yani onun için yapacağın pek bir şey yok sevgilini seviyorsan bırakma
00 Yorumla
+1 yılEvet doğru bak ben 145 im ve hiç aldatmiyorum sor bakalım neden?
02 Yorumla
Soran+1 yıl1.45 de degilsindr
- +1 yıl
Evet 145 değilim 143 ama ben 145 diyorum herkese
+1 yılDaha sacmasını görene kadar gördüğüm en sacma soru
01 Yorumla
Soran+1 yılSenin ki de em saçma yorum olmus
+1 yılTakıntı yapma. Takıntı yüzünden güzel ilişkiniz bozulur. Oluruna bırak
02 Yorumla
Soran+1 yılO da ağlıyor bırakacak misin beni diyor, ben de hayır saçmalama diyorum ama kafamda sorular var hep
- +1 yıl
Fazla ona da takma, bırakmaya da takma. Ara bir yerde dur.. Ağlıyor diye de emizerecek değiliz. Ne adamlar var it, ne adamlar var adam gibi..
+1 yılDaha yüksek tabi. Boyları uzun olduğu için daha fazla kişiyi direk kuş bakışı yapıp görebiliyorlar. Bence riske girme direk ayrıl
05 Yorumla- +1 yıl
Kısa boy daha tehlikeli ama görüş açısı bakımından diyorum.
- +1 yıl
En iyisi erkeklerle çıkmamak
- +1 yıl
Kesinlikle kadın gibi bir varlık varken kadınların erkeklerde ne bulduğunu hâlâ anlamadım
- +1 yıl
Aynen ben de aynı düşünüyorum. Ama gel gör ki hala heteroyum. Ekkeekekke
- +1 yıl
Allah dualarını kabul etsin
+1 yılhayır kısa kızlar daha çok aldatıyor boylarına bakmadan hemen çat çat aldatıyorlar ne demişler g*tü yere yakından korkucan
00 Yorumlaevet boyke bi arastirma var bu yuzden kisa erkeklerle cikmayliyiz uzunlari boscerin
00 Yorumla
+1 yılHayır alakası yok kendine yakıştıran erkek ister kısa ister uzun olsun aldatıyor
00 YorumlaSanmıyorum erkeğin hepsinin aldatma ihtimali daha yüksek aşkooo
00 YorumlaBence böyle şeyleri genele baglayarak konuşmak mantıklı değil.
00 Yorumla
+1 yılÇok saçma dusuncedesin. Bu sadece insana bağlı boyuna posuna değil.
00 Yorumlaşöyle şeyleri düşünüp sağlıklı bi ilişki yürütmeyi mi düşünüyorsunuz bir de?
00 Yorumla
+1 yılŞu aşağılık kompleksinden bir kurtul
13 Yorumla- +1 yıl
Ondan sonra sevgili yaparsın
- +1 yıl
Neden seni aldattın sevdikten sonra saçma saçma konuşma Ayrıca boynunda kısa falan değil
- +1 yıl
Dedikte trol çıktı her kimse
+1 yılNe alaka karekter meselesi
10 YorumlaIlk defa mantıklı bi istek gördüm 😂
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 816 cevap paylaştı. Demek böylesi de varmış
10 YorumlaAllah yar ve yardımcımız olsun
00 Yorumla
+1 yılne alaka ya boy ile mi aldatma oluyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 484 cevap paylaştı. Dertsiz başına dert arıyorsun.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılSana 1.70 boy erkek lâzım
00 Yorumla
+1 yılbu karakter meselesi bola alaksı yok
00 YorumlaBoyla ilgisi yok, karakter meselesi tamamen
00 Yorumla
+1 yılİçinde varsa ne fark eder cinsiyet
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılBoyum 1.80. 80 kere aldatacam ozaman. Saçma.
00 Yorumla
+1 yılGenelleme yapılamaz ne saçma kıyas
00 Yorumla
+1 yılUzun boyla aldatmanın ne alakası var
00 Yorumla
+1 yılNe alaka aldatma olayını boya göre mi seçiyozzzz
00 Yorumla
+1 yılBoyla alakasi yok erkek erkektir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
+1 yılKadınların uzun sevdiklerini hesap edersek evet.
00 Yorumla
+1 yılEn saçma şey duyduğum 😂😂
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyrilin sen ona layık değilsin bu kafayla
00 YorumlaSelam cici kiz
10 Yorumla- Devamını Gör (26)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem