İlişkilerinde, ortak bir hayat planının olması senin için ne kadar önemli?

İlişkilerinde, ortak bir hayat planının olması senin için ne kadar önemli?

Sevgilim yok ama Benim için oldukça önemlidir ama zaten olması gerekiyor ki yani bir kişi evlenecekse ya da sevgilisi varsa evlilik hayali kuruyorsa zaten ortak hayat planı olmadan bunu yapamazlar ki. ha eğer kişi atıyorum mesela mantık olarak evlenmişse o zaman bunun önemi olmaz. ama aşk için evleniyorlarsa mutlaka ortak kariyer ayda hayat planı yapmalılar diye düşünüyorum ben, Ortak bir hayat planı, bir ilişkiyi ileriye taşımak ve sağlıklı bir şekilde sürdürmek için oldukça önemlidir. İlişkilerde her iki tarafın da ortak hedefleri, planları ve beklentileri olduğunda, ilişki daha sağlam ve tatmin edici hale gelir. Ortak bir hayat planı, çiftin birbirini daha iyi anlaması ve birlikte çalışarak belirlenen hedeflere ulaşma yolunda birbirlerine destek olmalarını sağlar. Bu planlar, evlilik, çocuk sahibi olma, seyahat etme veya kariyer hedefleri gibi çiftin birlikte gerçekleştirmek istedikleri hedefleri içerebilir. Ortak bir hayat planı, çiftin geleceği hakkında daha net bir vizyon oluşturmalarına yardımcı olur ve bu da ilişkinin sağlamlaşmasına yardımcı olabilir.
Önemi yok, hayat sürprizlerle dolu biz başka bir şey planlarız karşımıza başka bir şey çıkar falan. Onunla spontane olaylar yaşadığımız bir ilişkimiz olsun ve beni gerçekten sevsin yeter. Hani şu senle ciddi düşünüyorum diyen yalancılardan olmasın
Cevap
1Cevap
İlişki için kesinlikle olması gereken bieşey bu zatenss.
herkes için değil bazısı bireysel hayat planı yapıyor :)))
Imm unuttum onu kcksncjx biz buna ciddi olmayan eğlencelik ilişki diyoruz cnnsncnx ben ciddi ilişki insanıyım 😂
her ilişki evlilikle bitmiyor ama :o ilişkinin nereye gittiğine de bakmak lazım :o 1 aylık ilişkide ileriye dönük hayat planı yapmak biraz aceleci bir yaklaşım olmaz mı :o
Başta niyet belli edilir zamanla da karar verilir.
Ben başta niyetin belli edilmesi taraftarıyım, böylelikle de kimse vaktini boşa harcamaz.
Ciddi başlar ama mesela tanıdıkça der ki bir ömür ben bu kızla yapamam :o gittin çocuğun saçını başını yoldun evlenince kim bilir neler yaparsın :O
işte onu diyorumm zamanla da karar verilir diye ckskcnjxjcjc
Yatağa kelepçeleyip kırbaçlicam kocam çok şanslı coskcndk
saçını başını yolacaksın yani çocuğun :P
😂😂öyle bişey
yazık be çocuğa :o
Onun farklı hayalleri var oladabilir, sırayla gerçekleştirirdik 😄😌
Ortak karar olmalı zaten niye birbirimizin hayatindayiz yoksa 😀
İleri yönelik bir şey hayal ediliyorsa zaten otomatikman olur bu. Keyifli günler..
Yoksa zaten ilişki değil görüşkü olur o
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?