Baktım sürekli Instagram da orada burada sen kaybettin ben bir şey kaybettim tarzı şeyler paylaşıyor bana gönderme yaparak.
Pardon da ben ne kaybetmiş olabilirim ne kârin var bana tam olarak? Anlayabilen var mı allaskina
Baktım sürekli Instagram da orada burada sen kaybettin ben bir şey kaybettim tarzı şeyler paylaşıyor bana gönderme yaparak.
Pardon da ben ne kaybetmiş olabilirim ne kârin var bana tam olarak? Anlayabilen var mı allaskina
Sizlere acıyorum he hepiniz zavallısınız. Maddi olarak ondan üstün olduğun için kendini ondan üstün görmen bile gösterir kendinin ne kadar acınası bir sefil olduğun. Hem neden ayrıldın nasıl ayrıldın sebep neydi çocuk nasıl biriydu bunlar da önemli.
Cevap
3Cevap
Konuşmayı kestiğin insanı hâlâ takip ediyosan sen de kaybettiğini düşünüyosundur zaten içten içe
Ben takip etmiyorum ortak arkadaşlarim ss atıyor
İstemiyorum desen atmazlar sen istemesen niye atsınlar işsiz mi millet
Dalgasina atıyorlar zaten bu kendi ne sanıyor gbsinden ben de dalga geçiyorum. Atmayın desem taktiğimi sanarlar
Iste harbi yorum diye buna derim ben
E takmışsın ki buralara kadar soruyosun ama senin sorunun gerçek hislerini itiraf edememek bence
Bitmiş gitmiş kafa yorduğuna değmez, herkes kendine yakışanı yapar.
Ben kafa yormuyorum zaten onun neden böyle boş yaptığını anlamya çalışıyorum
Konuşmayı kestiğin insanı neden hala takip ediyorsun
Takip etmiyorum ortak arkadaşlar bana ss atiyor bak sana bunları diyor gibisinden
Bence ustunde durma. takip etme
Sevgi üstune Kar Zarar he's hesabi yapilan bir sey degildir.
Kendi yapıyor. Takip etmiyorum zaten
Ne eksiğini gördün
Her konuda eksikti her konuda. Çok düz kafalı. Artık kendini ne sanmissa böyle şeyler yaziyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?