Benim için ilişkiyi bitirebilecek bir çok neden var ama en önemli nedenler aldatmak ve ihanettir eğer eşim ya da sevgilim beni aldatırsa benim için biter. ve yalan söylerse, Partneriniz size ihanet ettiğinde, ilişkinizin temeli sarsılabilir ve çoğu zaman bitmesine neden olabilir. Bir ilişki güvene dayalıdır ve eğer güven kırılırsa, ilişki tehlikeye girebilir. Örneğin, bir partnerin sürekli yalan söylemesi veya gizli şeyler yapması güvensizlik yaratabilir. İki kişi arasındaki uyumsuzluk, ilişkinin sona ermesine neden olabilir. Farklı değerler, ilgi alanları veya yaşam tarzları, birlikte olmayı zorlaştırabilir. Sürekli olarak çatışma yaşamak, bir ilişkiyi yıpratabilir ve partnerler arasındaki bağları zayıflatabilir. Partnerinizin duygusal istikrarsızlığı, kendinizi sürekli olarak endişeli veya stresli hissetmenize neden olabilir ve ilişkinin sona ermesine neden olabilir. Partnerler arasında farklı hayat hedefleri veya beklentiler olması, ilişkinin ilerlemesini engelleyebilir veya sona ermesine neden olabilir. Partnerinizin size veya ilişkiye karşı ilgisiz olması, ilişkinin sona ermesine neden olabilir.
Sadece aldatmak sadece yalan falan yani tek sebeb olsa insan bir şekilde aşabilir diye düşünüyorum ama bir erkek ilgisiz saygısız düşüncesiz sorumsuz size kadın gibi davranmaz sizi kapatır dışarıdaki açık kadınlara mal gibi bakar evin hicbirseyi ile ilgilenmez kadının elindeki paraya bakar çocuklarını asla düşünmez evde ekmek var mı düşünmez parasız kalsa evin eşyasını satar her evde kira takıntısı bırakır aç susuz bırakır herkese muhtaç eder her gece size zülm eder ve daha nice sorumsuzluklar varsa insan Bi yerden sonra tak eder ve biter net
Kesssinlikle ilgisiz olması... Sevgilim var ve ilgisizliği çoktu... Evet çoktu diyorum çünkü bu yüzden sürekli ağladım peşinden koştum lütfen artık farkıma var diye 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ yanlış olduğunu da biliyorum... Son 1 aydır artık fazlasıyla yoruldum 3 senedir aynı şey... Hep köpek gibi yalvaramam yeter... Zamanında neredeydi. Heyecanım 0... Bi şey hissedemiyorum... Sonu nolucak bilmiyorum
Güven duymadığım biriyle ilişki kurmam zaten. Aldatılmak seçeneğini o yüzden eliyorum. Eğer olursa da şayet evet tabii ki biter. Ama o seçeneğin dışında ilgisizlik çok daha ağır basan bir seçenek. İlgi ve deger görmediğim ilişkide duramam.
Aşk her şeyi affeder bence aldatılmayı bir laf edebilirsin zaten aldatmayı bir laf etmiyorsa aşk değildir ama ilgisizlik olayını kabul edemem ben ona deli gibi ilgi gösteriyorsa o bana normal insana yaptığı gibi davranıyorsa dedi bir yerden sonra ben verdiğim ilgiyi almaya başlarım sorgularım çünkü.
Toplum içinde saygısızlık yapılması bence en büyük etkenlerden biri bu konuda. Ev hayatında aile içinde büyük küçük tartışmalar elbette ki olabilir, ama bunu dışarıya yansıtılması bence doğru bir davranış değildir.
Onun dışında ise, aldatılmak elbette ki affı olmayan bir konu.
Yalan ise konusuna bağlı bir konu bence.
İlgisizlik ve monotonluk ise sıklığı-süresi ve derecesine bağlı olarak sorun olabilecek bir konudur. Ama bu durumlar da bazı şeylere bakılarak aşağı yukarı tahmin edilebilir
Yalan sebebine ve sonucuna bağlı olarak tolore edilebilir. İlgisizlik ve monotonluk ise konuşarak iletişim ile düzeltilebilir. Fakat aldatma bambaşka bir şey ve kimse sindiremez bunu. İşte en keskin seçenek budur.
Hepsi de ayrılık sebepleri. Sürekli yalan söylüyorsa ayrılırım. Montonluk halledilebilir. İlgisizlik varsa sevgi de yoktur aşk da, ayrılırım. İhaneti zaten asla affedemem.