Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evet, kadınla erkek arkadaş olabilir. Cinsiyet farkı, arkadaşlık kurmanın veya arkadaş olmanın engeli değildir. Arkadaşlık, kişiler arasındaki bir bağdır ve cinsiyet veya cinsel yönelim gibi faktörlere göre sınırlandırılmamalıdır. Kadınlar ve erkekler arasında sağlıklı ve destekleyici arkadaşlıklar kurulabilir ve bu, hayatınızda farklı bakış açılarına sahip kişilerle tanışmanın bir yolu olabilir.
Eğer ki karşı cins ona erkeklere davrandığım gibi davranmamı kabul edecekse arkadaş olunur. Burada kastım ona bir erkeğe yaptığım gibi sarılabileceğim, öpebileceğim, yanında kıyafetlerimi değiştirebileceğim, ara sıra onunla oyun oynayacağım, parka veya geziye gidebileceğim vs. Eğer bunları yaparken dişi rahatsız olmayacakca elbette olurum.
Ama eğer ben kadın bana dokunamazsın, öpemezsin, höst yanımda soyunmakta nedir danyo gibi sözler söyleyecekse onunla arkadaş olamam.
Olur ama evlendikten sonra arkadaş knk vs kalmaz açıkcası eşimin hemcinsim arkadaşının olmasını istemem kıskanırım bu yüzden genelde arkadaşlıkların sonu ya bir ilikidir ya da ayrılıktır bu da bir gerçek
İlişkidir"
Evet elbette ama bunu bence erkeklere daha ciddi bir şekilde sormamız gerek! Arkadaş olarak yazan kızlara yazılıyor musunuz? Yoksa cidden sadece arkadaşlıkları mı iyi geliyor?
Şimdi sana düşüncelerinden bahsetmesini ama varsa hayatında erkek arkadaşı, onunla olan dertlerinden bahsetmemesini istediğini söylüyorsun? Yanlış mı anladım
Pardon! -istediğini mi...
Gerçekçi olacak her yazana sohbet ettiği kişiye yavşamıcak ve yavşamaması gerektiğini bilen erkek topluluğu %3 civarında oda hangi şanslıya denk gelir bilinmez o yüzden ben arkadaş olunması taraftarı değilim olunur olunmaz değil ama kişilerin bayan veya erkek birbirlerinden korunmaları gerek… anlatma şeklim biraz karmaşık olabilir ama en doğrusu bu
Yani senin düşüncende yanlış sayılmaz. Daha çok ebeveyn iç güdüsüyle yaklaşıyor gibisin. Korumak için uzak tutmayı tercih edenler😊
Cevap
34Cevap
Olmak isteyen oluyor da araya duygular girmez ise, efsane olur.
Olamazsa ben nasıl oluyorum millet nasıl oluyor🤔 olamaz diyenler herkesr hallenen tipler. Kendi gibi bilir herkesi normal olamaz demesi
Kadınların yarısı olabilir demiş. Demek ki yarımız bu kadar saf
Ateşle barut ne zaman kol kola girip, alev almadan arkadaş kalabilirse, o zaman arkadaş olabilirler..
Olur. İlla iki cins bir araya gelince sevgili olmak zorunda mı veya seks yapmak zorunda mı? Milletin aklı hep uçkurunda olunca olamaz diyor.
Yani bu tartışılır bence ama ben olabilir dedim
Belirli çizgiler ve sınırlar olarak arkadaş olabilir paylaşımda bulunabilirler.
Olunabilir tabi itirazı olan varsa az ötede oynasın canım
Olabilir de ama genelde erkekler aşk peşinde oluyor 😂
Arkadaşlık kalmadı ki hepsi çıkar ilişkisi oldu
En fazla bir noktaya kadar olur muhakkak tarafların kafasında olur birinden birinde
Hem de en güzel en sıcak arkadaşlık karşı cins ile olur. 😎
Arkadaş olamaz çünkü ates ile barut yan yana durmaz
Kadinlar erkek arkadas olamasi cok zor cok denedim sonuç bom hele bazi kdinlar cok zor ne demiş atalarımız ateşle barut sonuç bom 😂
kafalar kültürler zevkler uyumlu ise neden olmasın
Genellikle bir taraf farklı duygulara kayabiliyor yani bence çok zor.
Tecrübe ettin benim gibi galiba
@Sınıryokfarketmez evet ben değil ama karşı tarafın duyguları değişmişti
Daha sonra ne oldu peki
@Sınıryokfarketmez arkadaşlığımı bitirdim muhatap olmadım
Anladim sınırların içerisinde kalmak en doğrusu
@Sınıryokfarketmez aynen öyle
👍
Kadın kadın ile arkadaş olamıyor ya. En hassas yerinden vuruyor.
Olabilir fakat bir yere kadar illa ki birisi duygu beslemeye başlar. Hoşlantı falan olur. Zor yani.
İlla erkekler arkadaş olacak diye bir şey yoktur çok iyi arkadaşı olabilirler. !
Bu aralar moda..
Yakında sevgili de olunur. :)
Bence olamazlar konuşulanlar kalpten geçenleri göstermez..
Çok yakın arkadaş olamazlar sadece arkadaş olabilirler
Olabilir tabiki neden olmasın: )
Olabilir tabii ki mümkün 😊
Olmuyo ya bence illa ki duygusal şeyler oluyor
Normal şartlarda oluyor.
Evet, neden olmasın ki
Olabilir ama sonu ne olur bilmem
Bir süre sonra aralarında farklı çekimler oluyor.
O iki insana, daha çok erkeğe bağlı o durum.
kadın olurda erkek nadiren olur anca kafaları alta çalıştığı için
Kadınların kafa nereye çalışıyor peki, erkeğin got cebindeki cüzdanın kalınlığına mı
annen öyle birisi demek ki
Herkesle sevgili olamayız
ateşle barut yanyana durmaz diyorum...
Hayır olamaz
Bu zamanda değil
Evet
Neden olunmasın
Olabilir
Olabilir
olmaz var olan var mı ki ben daynamam 🙃
Olur tabi ki
Olabilir, benimde ark var ve çok iyi arkadaşız