+1 yılAynı şey benim başıma sevdiğim insan tarafından gelse hiç düşünmeden evet derdim. Net olarak duygularımı ifade ederdim böyle belirsizliklere falan gerek yok
01 Yorumla
Soran+1 yılO uzakta ya ondan dolayı simdi iyi davranıyor ama belirsiz ama umutlu konusuyor
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılUzak mesafe durumunu ben de yaşadım. Aynen bu şekilde açıldım. Hatta daha da duygusal oldum. İlk önce zaman ver dedi. Ben de konuşmak istemedim. Sonra bana ilgi göstermeye başladı. Sonra bir ara uzaklaştı. En sonunda ben ayrı yapamam dedi. Aylarca yazmadı. Falan filan. Hikayenin sonunda sevgilim var dedi ve engelledi. Ben birini seviyorsam mesafenin bir önemi yoktur. Benimkisi başla ulkedeydi. Günlerce vizeyle uğraşıp yanına gittim. Hatta orada iş bile buldum. İlk başta uzaklığı bahane eden kişi sonrasında sevgilim var dedi. Hevesinizi kırmak istemem ama asla güvenmeyin. Bu konuşmadan sonra kendinizi geri çekin. O sizin için bir şeyler yapıyor mu buna bakın (benim için yapılmıştı) burada dikkat etmen gereken nokta hareketleri tutarlı mı? Soğuk sıcak arasında gidip geliyor mu falan..
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBana da böyle söylenmişti, (Uzak mesafe tabi) sonunda cesaret ederek ulaştım. Sizin yazdığınız erkek benzeri gibiyim. Ama buluştuktan sonra daha da ısındık, harika günler oldu.
İmkansızı ise farklı, Evli olabilir ya da başka sorunu olabilir. Evli ise daha da kötü oluyor.02 Yorumla
Soran+1 yılSanada mi kız açıldı
Cevap sahibi+1 yılAynen kadın açılmıştı.
Çocuk belirsiz ve belirsiz kişiler yorar. Ben olsam ona dair her şeyi siler unutmaya çalışırdım çünkü uzak mesafe ilişki yürümüyor. Denendi, onaylandı. 2 yılda ömrümün çürüdüğüne yemin edebilirim, o yüzden bu toplara hiç girmemeni tavsiye ederim.
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl çürüdü ömrün ne yaptı mesela anlatır mısın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılZaman ve emek vermeye değer bir ilişki gibi görünüyor. Akışına bırakmak ve güvenebilmek çok önemli. Mutluluklar 😎
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenden hoşlanıyor ama birşeyden çekiniyor , sevgisinden pek emin değil, zamana bırakalım birşeylerin olacağı varsa olur demek istemiş, bazen ara , mesaj at günaydın mesajı felan, arada içecek al yanına git bazen cafeye çağır ilgi göster bakalım tepkileri ne olcak
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılBu şekilde bir cevap vermesi gayet normal uzak mesafe ilişkilerde bazı sıkıntılar olabiliyor. Mesela seni istediği zaman görebilecek mi beraber gezebilecek misiniz Keşke her şey hoşlanma ile olup bitse
10 Yorumla
+1 yılKendini yaktın k bakma böyle açılmak zaafını bildirmek çok büyük sıkıntı. Seni kabul etse bile kendim senden yüksekte görecek seni cepte bilecek her zaman işi zorlaştırarak ilerlemek gerek
20 Yorumla
+1 yılBu nasıl cevap babasını halıya sarıp dağa kaldırdığım der engellerdim aşko💅
48 Yorumla- +1 yıl
Ayril diyodun her zaman
- +1 yıl
Otomatik olarak ayrılmış olmuyor mu engelleyince?
- +1 yıl
Ayni bokun farklı rengine geçtin yani
- +1 yıl
He, noldu ki?
- +1 yıl
Bişey yok
- +1 yıl
@şurimşinehanım nickname çok farklı geldi. 🙂
- +1 yıl
@sevimlimanyak şurimşine lazca'da canım, canımıniçi demek. hanımı da keyfi yazdım.
- +1 yıl
Yazıldığı gibi okunur değil mi?
- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılMesajda niye açıldin ki. Bu kişi zaten arkadasinsa bir kahve içmeye davet edip orada acilsan daha iyi olurdu. Hem de yüzyüze tepkilerini daha iyi anlardin.
00 Yorumla Kirli çorabın içine bozuk parayı doldurup ağzına ağzına vuracaksın böylelerinin ya naz yapiyo erkek haliyle birde 😅
07 Yorumla
Soran+1 yılNaz yapıyor aynen peki napmaliyim
Soran+1 yılYa amann içimden geldiği gibi davrancam olmazsa da olmasin
Soran+1 yılHm peşinden kosmiym o zaman
- +1 yıl
İşte bu ya 👏🏻
+1 yılKenarda bir yerde kal ilerde yanına gelirsem bakarız anlamında bir cevap
18 Yorumla
Soran+1 yılHım o zaman niye hoşlanıyorum demiş ilgin icin teşekkürler ama istemiyorum dememis
- +1 yıl
Bence karşındaki insan hoşlanmak sözcüğünün anlamını pek bilmiyor sadece konuşmak güzel geliyordu kendisine ikisi farklı şeyler
Soran+1 yılŞimdi ben ne yapayım yazayim mi buna mesela bir günaydın bile yazmamış ama normalde 5 güne 1 yazıyor
- +1 yıl
Bu çocuktan olmaz anam kullandırma kendini inceldiği yerden kopsun önüne bak yeni insanlar yeni hayatlar
Soran+1 yılKullanmiyo ki hiç cinsellik konusmuyo ama reddetmedim dedi üstüne basa basa söyledi bunu
- +1 yıl
Söylediğime aynen yaz bende ya siyahtır ya beyaz grisi yok de kesin net bir şey yazsın
Soran+1 yılZamana bırakalım dedi öyle diyince
+1 yılBöyle hissiyatli bir yazıya bu kadar mal'ca cevabı veren erkek ilk defa görüyorum hayret doğrusu 🤔
12 Yorumla
Soran+1 yılYani işte sevmiyor sadece konuşmak istiyor kaybetmekte istemiyor aradığıni bulamazsa gelir yani ben böyle anladım
- +1 yıl
Beklemene bile gerek yok böyle bir erkeği biraz net dürüst olması lazımdı bu ne böyle olursa olur şansa bırakır gibi evetse evet hayırsa hayır olmalıydı
+1 yılUzun mesafe ilişkisi hüsranla sonuçlanır genelde. Oda bunu bildiği için hiç o toplara girmiyor.
00 YorumlaSevmiyor net olmasada içinde ufak bir hoşlantı olsaydı bu şekilde yazmazdı. Nasıl olur bilemiyorum ne demek? Seviyorsan olur, herşeyi göze alırsın.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 886 cevap paylaştı.
+1 yılUzak mesafe ilişkisi olduğu için yapabileceğinden emin degil
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Sen kenarda bekle daha iyisini bulamazsam senle takılırız diyor
10 Yorumlaaslında cevap veren çocuk karşı tarafa gerçekçi bir şekilde cevap vermiş, hayal dünyasından ziyade doğruları söylediği için cepteki keklik falan diyenler olmuş ama bence mantıklı düşünen insanın vermesi gereken cevap, yaşamayan bilemez
14 Yorumla
Soran+1 yılBende senin gibi düşündüm bence de temkinli yaklaşıyor
Soran+1 yılYa sevgilisi var desem arada kız tek tük kız ekliyor yoktur bence sevgilisi birde kız pek takip etmiyor mesela iş yerinde molalarda beni arıyor yorgunda olsa istende gelse benle görüntülü konuşuyor yani ama umut da vermiyor tam olarak ama hoşlandığıni da söylüyor ne bu ya
- +1 yıl
günlük hayatta etrafımızdaki insanlar ve çalışma koşulları okadar bizi yoruyor ki inan bazen konuşmak bile istemiyorsun, bak kendin diyosun yorgun diye biraz zaman tanı ve bu süre zarfında kafasında olan soru işaretlerini öğrenip beraber çözmeye çalışın 😊 tekrardan saygılar gününüz güzel olsun
Bir kız bana bunu yazsa eririm heralde çok tatlı yazmışsın 😀
10 YorumlaAğzıyla söylememiş çocuk ayıp etmiş cidden ama evet kacıncısın bilemem ama ‘YEDEKSİN ‘ onda emin ol
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılSizin kadar aptal kızlar Avrupa ülkelerinde bile yok.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılO senden hoşlanmıyor gibi ama seni üzmekte istememiş
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılZamana bırak birkaç gün göre nasıl olacak ama çok uzak mesafe biraz zor...
00 Yorumla
+1 yılSen ne yapacaksın kızım ya yürümüşsün oğlanı kadın mı yok ya Allah aşkına
00 Yorumla
+1 yılAynı ortamda değil misiniz bunu kast ediyor olabilir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yıluzak mesafe iliskisi nedir? oyle bir sey iliski degildir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah bilir ama gerçekten uzak olduğu için gözü kesmemiş olabilir karışık demiş ama karışık olan mesafenin olması mi duyguları mi o belli değil işte Nasip
00 Yorumla
+1 yılsana karşı bir şey hissettiği belli abla ama bir ilişki istemiyor. siz birbirinizden uzaktaysanız veya yaş farkınız fazla olduğu için bu ilişkiyi istemiyor olabilir. ama sana karşı boş değil cesaretlendirmelisin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSal gitsin böyle ne istediğini bilmeyen erkekleri çöpe atmak gerek
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok belirsiz bir mesaj olmuş ya. Çocuk net değil hiç. Oyalamak bence amacı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDejavu yaşadım yeminle aynı cevap kızım uzaklas hemen ben bu hikayenin sonunu biliyorum
00 Yorumla
+1 yılNasıl şartlarınız var ki? Uzak ilişki mi? Aile faktörü mü? Vs neden öyle yazmış onu merak ettim
011 Yorumla
Soran+1 yılO İstanbul'da ben Adana'da
- +1 yıl
Tek sorun bu mu
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Bence saçma. Uzak mesafe olması tek başına olmaması anlamına gelmiyor. Biraz zaman tanıyın fakat çok bir umut görmezseniz çok da kendinizi üzmenin anlamı yok. Bağınızı koparıp hayatınıza bakın zamanla geçer acısı
Soran+1 yılUmut veriyo olumlu konuşuyo goruntulu aradı dün gece mesela hatta bir ara ben yazmadım bana tam 5 kere 5 ayrı günde mesaj attı o hatta ilk bayramımi o kutladı ama hep resmi ciddi bir insan normal karakteri de böyle aslında
Soran+1 yılTemkinli yaklaşıyor fazla umut da vermek istemiyor gerçekçi bir insan
- +1 yıl
Bunu yapıyorsa şans ver. Ama asla özellikle de cinsellik anlamında (sanal vs) gibi bir şey yaşama. Gidişi her an olabilecek kimseye kendini kullandırtma
Soran+1 yılAramızda hiç cinsellik konusu geçmedi genelde hanım diye hitap ediyor hatta ben hoşlandığını düşünmedim bile direkt reddeder zannettim şaşırttı beni
- +1 yıl
Sen temkinli yaklaş yine de
Soran+1 yılBen hiç yazmiym en iyisi hiç
- +1 yıl
Oturup iyi düşün kararını ver. Bir şöyle bir böyle yapıyorsa kararını ona göre ver.
Gizli Üye(30-35)+1 yılIyi senin ki uzak mesafe iliski adini biliyorsun , benim ki yakın ilişki ama daha ben onun adini bile bilmiyorum bana adini bile soylemedi beni seviyor mu bilmiyorum
00 YorumlaYani bulusmadan olmaz diyor hele sen bi dur diyor orada
00 Yorumla
+1 yılSanki çocuk geçiştiriyor gibi
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle sanirim
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılAh Tuğçe ah bana böyle biri açılmadı ki
03 Yorumla
Soran+1 yılVerdiği cevap çok ruhsuz olmuş bence
- +1 yıl
Evet aynen öyle olursa olur olmazsa olmaz kafasında
Soran+1 yılAynen zaten umut vermiyordu ki arada yazıyordu
- Aşk İlişkileri konusunda 929 cevap paylaştı.
+1 yılBizim hayaller poşete 🥺
02 Yorumla
Soran+1 yılNe yani
- +1 yıl
boş ver be
+1 yılSiyasi bir cevap normal yani
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl
- +1 yıl
Neyse
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Farklı yerlerde mi yaşıyorsunuz
08 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılHım anladim
Soran+1 yılGözünde basit miyimdir
Soran+1 yılO zaman soğuk mu olayim
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yıluzaktan ilişki olmaz dostum
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle cevap mı verilir
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılhoşlanmıyor senden yol ver
00 Yorumla
+1 yılBence hoşlanmıyor senden
00 Yorumla
+1 yılAy siz ne tatlısınız ya olur olur sizden
00 YorumlaMaddi manevi hazır değildir belki de
00 Yorumla
+1 yılYedekte tutmaya çalışmış
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. zaman göstercek demiş
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılCepteki kekliksin
00 Yorumla
+1 yılKaçak his güreşi yapan bir adamdan hayır gelmez..
00 YorumlaSıra gelirse... yatağa atarım diyor.. ilkmi olacak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu Cenan erkek mi ya? Ne değişik isim
01 Yorumla
Soran+1 yılErkekk
Gizli Üye(30-35)+1 yılBurdanmı tanıştınız
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni cepte görüyor
00 YorumlaUzak mesafe ilişki olmaz buluşun bir an önce
01 Yorumla
Soran+1 yılO da ondan dolayı mi istememis
Uzak mesafe ilişkisi mi
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ne demek bu yaaa
03 Yorumla- +1 yıl
siyasi bir yanıt olmuş :D duruma göre bakarız demiş
Soran+1 yılYani ne bu
- +1 yıl
mesafe varmış arada sonuç olarak adam ne bilsin yarın ne olacağını bilemiyorken uzun vadeli bir ilişki için arada mesafe varken net konuşmak zor
Böyle yazilirm mi bi erkeğe askim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 27,7b cevap paylaştı.
+1 yılOlmaz bu iş
00 Yorumla
+1 yılBence hoşlandığından değil neyse
00 Yorumla
+1 yılErkeklerin hoşlanması çok kısa sürüyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,8b cevap paylaştı.
+1 yılBos yapiyor
00 Yorumla
+1 yılYedeksin
00 Yorumla
+1 yılbir yeri kalkmış :D
00 YorumlaResmen canım bu mal
03 Yorumla
Soran+1 yılDimi cevaba bak
- Devamını Gör (1)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?