Evlenirim.
Evlenmem.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Ben olumsuz bakıyorum kuzen ile asla evlenmem. zaten akraba sevmiyorum ki evleneyim Akraba evlilikleri, aynı aile veya akrabalık bağına sahip kişiler arasında yapılan evlilikleri ifade eder. Bu tür evlilikler, kültürel ve dini nedenlerle bazı toplumlarda yaygın olabilir. Ancak, tıbbi sonuçları da göz önüne alındığında, akraba evlilikleri bazı riskler taşır. zaten birçok ülke akraba evliliklerini yasaklamıştır veya kısıtlamalar getirmiştir. Akraba evliliği yapan çiftler, özellikle kalıtsal hastalıkların ailede önceden var olduğu durumlarda, genetik danışmanlık almaları tavsiye edilir. Ayrıca, akraba evlilikleri ile ilgili toplumsal ve kültürel nedenleri anlamak ve bu konuda toplumsal farkındalık yaratmak da önemlidir.
Karşıyım, evlenenlerde evlendikten sonra çocuğum hasta yardım edin demesinler. Bunları göz alarak yapıyorlar kuzen evliliğinin zararlı olmasını bilmelerine rağmen çocuklar onlar yüzünden hasta ve engelli doğuyor, ülkenin IQ seviyesini düşürüyorlar evlenenlerin hepsini yobaz buluyorum benim için yaptıkları ensest ilişkiden başka bir şey değil.
Annem ve babam dayı hala çocuklarıydı ayrıldılar problemli oluyor illa ki çocuklar da hastalıklar vs ve bir kardeşimi kaybettik gerçi genetik Bi hastalık değildi ama olmuyor ya yine de
Cevap
4Cevap
Kuzenlerim bana kardeşimden farksız geliyor. Bu tarz evlilikleri çoğu açıdan doğru bulmuyorum..
Kuzenlerim benim kardeşim gibidir bizde kuzen evliliği olmaz
Aynı aileden olmasına karşıyım, bir de “yabancıya gitmesin muhabbeti” yaparlar..🤦♀️
Beni küçükken kuzenime yakıştırıyolardı. Ama şu an kardeş gibiyiz asla öyle bişey düşünmüyoruz
evlenmem, sıcak bakmıyorum
Sıcak bakmıyorum.
Kardeşim dediğim insana eşim diyemem
Aman akraba uzak dursun
yüzde 27 kürt ya da köylü
Akrqba sevmiyorum ne evlenmesi
Evlemem dedim
: )
Evlenmem
Kuzenle evlenmem asla
İstemem
Seversem evet
seversen evlenirsin
ne kadar güzel ya bukadar basit couklari hasta dogunca dünyanın kac bucak olduğunu anlarlar aşk la iyilestirirler
@MuYılmaz99 ya abi öylesine yazdım düşünerek yaptığım bı yorum değil bu kdr detaya girmeye ne gerek var geç iste
kızma kankam arasıra gaza geliyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?