İlişkide her şey karşılıklı mıdır?

Ben 20 sevgilim de 29 yaşında. Anlık olarak nerede olduğumuzu gösteren konum uygulaması yüklü birbirimizde ikimizde nerede olduğunu görebiliyoruz. Çünkü zamanında tatsız bir olay yaşamıştık bana ulaşamamıştı benim için endişelenmişti nerede olduğumu bilmediği için başıma bir şey geldi felan zannetmiş ve böyle bir yöntem bulduk ben onun nerede olduğunu görüyorum o benim nerede olduğumu görüyor. Ama sadece görmek yeterli olmuyor evden dışarı çıktığım zaman nereye gittiğimin sürekli haberini vermemi istiyor sormadan. Evde kalıyorum eve hangi arkadaşlarımı getirip kaldığını haber vermemi istiyor haber vermediğim zaman tartışmalar yaşıyoruz aynı şeyi kendisinden beklediğim zaman sana rapor mu vermem lazım diyor. *Merak ediyorsan ara sor ne yaptığımı diyor.* Ben ona nereye gittiğimi ne yaptığımı haber veriyorsam onun da bana sormadan haber vermesi gerekmez mi? Olay burada sadece kadının kendini koruyamaması değil. Kendisi ‘başına bir şey geldiği zaman beni arayıp bana haber veriyorsun benim sana yardım etmem nerede olduğunu bilmem gerektiğini’ söylüyor. Ama yardım dışında partnerler sevgililerinin kiminle nerede ne yaptıklarını bilmek istemesi gayet normal o benim merak ediyorsa ben de aynı şekilde onu merak ediyorum ama kendisi benim ona her şeyi haber vermem gerektiğini söylüyor ama kendisi yerine göre haber veriyor. Sizce bu durumda ne yapılması lazım?
İlişkide her şey karşılıklı mıdır?