insanlar neden artık birbirini sevmek yerine kullanıyor , ve kendilerini obje olarak kullandırtıyor..

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer insanlar neden artık birbirini sevmek yerine kullanıyor , ve kendilerini obje olarak kullandırtıyor..

Eskiden insanlar birbirini severdi, gerçekten severdi. Arkadaş olurdu, dost olurdu her şey güzeldi. Şimdi herkesin derdi çıkar olmuş. Biriyle sırf çıkar için yüzeysel ilişkiler kuruyorlar veyahut ben bundan ileride şu konuda yardım isterim belki diye onunla arayı iyi tutuyorlar falan. Bu nasıl bir döngü hala çözemedim. Tiksindirici boyutta artık ilişkiler
ilişkiler artık sadece cinsel obje oldu , evlilik bile çağ dışı diyor insanlar
Dün bir bardak içeceğinizi paylaştığınız kişi bugün elinizdeki yemeğe talip olabiliyor.
"Merhaba" dediğiniz ilk kişi, daha ilk adımlarda sizi maddi manevi zarara uğratabiliyor.
Sorunuzda değindiğiniz o kötü detay müstesna, zaten her alanda çıkar ve menfaat var ki...
Bu tutumların kökeninde de ne var, inanın bilemiyorum. Umarım menfaat ehillerinden olmaz, kanaat ve çıkarsızlık usturubumuz olur...
insanları artık taniyamiyoruz maalesef
Cevap
3Cevap
Evet bu zamanda öyle
Millet iyicene sapıttı azıttı kudurdu çünkü neden ögürlük dediler ona buna özenticilik yaptılar adam insanlıktan çıktılar sonuç bu
artık kendini cinsel obje olarak görüyor herkes
O dediğini tam olarak anlayamadım hani kızlar zaten artık öyle görüp gösteriyorlarda burada senin ne dediğini anlamadım
artık kadınlar da erkeklerde pislik içinde kalmış hayatlarını aşk sanıyor
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?