Kız arkadaşım erkeklerle içmeye gitmiş?

kız arkadaşım 2 erkek 3 kız sahilde içmeye gitmisler ve bana haber vermeden içtiğini storysinden gordum. Priwinde yakın arkadaşlardan çıkarmış. Yazdığımda defneyleyim demisti ama yanında 2 erkek daha varmış (derhsane arkadaşları 2 senedir tanışıyo) kavga ettik, bu kadar guvenmedigini bilsem barışmazdım dedi. Aglamaktan gozlerim sisti ben mi fazla magara adamiyim yoksa o mu fazla rahat anlamıyorum. Ortaokul exiyle takiplesiyor, benden onceki exiyle hala takiplesiyodu her yerden tek tek instada, snapte, tiktokta eklimi diyorum evet diyip sonra çıkardım diyor soylemesem pasam çıkarmıcak. Tum eski sevgileriyle veya eski flortleriyle fotoğraflarını falan saklıyor. Ekin diye bi elemanla kalpli konusuyodu kim dedim arkadasim dedi. Çocuk sozde gaymis ama gorseniz 7 yil yatmiş sabıkalı eleman tipi var cidden kafayi yemek uzereyim lutfen bi sey diyin soyleyin ben mi fazla kafada kuruyorum. Önceden zaten bir suru sevgiliyken, ayrıyken kasarlik yaptı ona rağmen affetim ben mi fazla safım ilk sevgimi, ilk hislerimi, ilk aşkımı bu kızla harcadığım için kendimden nefret ediyorum nolur bir şey diyin.

Kız arkadaşım erkeklerle içmeye gitmiş?