Gizli Üye(30-35)+1 yılBak ben başımdan geçen bir olayı anlatayım sevgilim içki içmeyen bir insan bende içkiyi çok severim bara gitti bir iki bişeyler içtim biraz kafam güzel oldu gidicektik artık beni lavaboya götürdü kimsede yoktu kızlar tuvaletine çektim onu napıyordun falan dedi direk dudaklarına yapıştım tabi oda dayanamadı baya yakınlaştik popomu falan ekledi sonra dur dedi sarhoşken yapma ben olmaz bişey lütfen dedim yine dayanamadı opustuk sonra tamam yeter bu kadar ben dışarı çıkıyorum sevgilim ickilisin dedi gitti bunu her erkek yapamaz bana çok saygısı olan bir insan ilişkimiz hala süper bir şekilde devam ediyor :D
02 Yorumla- +1 yıl
Adammış helal olsun, mutluluklar size nazar değmesin :D
En İyi Cevaplar
Sarhoşları hiç sevmem. Sarhoş olup beni ararsa sabah görüşürüz der kapatırım. Yanımda da içemez, yok öyle dünya
01 Yorumla- +1 yıl
aynen sarhoşlar hiç çekilmez
+1 yıldozajı onemlı normalde sarhoş kzılardan hoşlanmam yanı eger bızden başka kımse yoksa. ancak dısarıda bazen kız arkadaşlar ıcse falan hepsını arabaya koyup dırek evlerıne bırakıyorum. ama dozu aşıp sapıtanla asla bır daha alkol ortamına takılmam bayanın bır asalatı olmalı bunu yerlere dusurunle pek ısım olmaz acıkcası kız arkadasım bıle olsa asla ıstemem yanımda yalpalayan bır kızı. ve kendımde asla bır duble whıskıy ya da cın dısına cıkmam adam gıbı kalkar gıderım
12 Yorumla- +1 yıl
Vay iyiydi
- +1 yıl
yanı tvlerde görüyoruz kafasına etek geçmiş kızları :) allah yazdıysa bozzsun öyle bır kızla yerlerde salya sümük alkollü gözümdede byrnımdede bıter benım
Aşk İlişkileri konusunda 549 cevap paylaştı. nerden buldun ickiyi banada ver derim :)
61 Yorumla- +1 yıl
Hahahhs:)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
177Cevap
evine kadar götürürüm tüm herşeyini çekerim gülüşlerini saçma sapan konuuşmalarını hatta gerekirse kucagımda taşırım ayakkabılarını çıkarıp bir yandan elimde ayakkabıları bir yandan onu taşıyıp evine kadar bırakırım yatagına bırakır üstünü örterdim o yorgunlukla o kafayla direk uykuya dalacaktır zaten. uyandıktan sonrada ilk işi tuvalete gitmek olucaktır tuvaletinin kapısının koluna bir not yapıştırırım
'Seni Seviyorum'
...32 Yorumla- +1 yıl
Güzel :)
eski kız arkadaşımla içtik sarhoş oldu sabaha kadar anlattı ağladı beraber ağladım güldü beraber güldüm alkol etkisiyle başka şeyler istedi başını dizime koyup saçlarını okşayıp anlından öperek uyuttum. true story
72 Yorumla- +1 yıl
Vay be. helal olsun
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılSitede ne kadar iyi kalpli erkek varmış adamın yavşamadığı bir kız kulesi kalmış gelmiş burada ayıltmaya çalışırdım yazıyor
34 Yorumla- +1 yıl
Helal
- +1 yıl
zaten abi her erkek öyle demiyorum ama buradaki iyi o kastettiğim kalpliler başka sorularda kızlara yavşayıp sapık sapık mesajlar atanlar bu sitede çoğu üyeyi tanıyorum ben @welder
- Aşk İlişkileri konusunda 380 cevap paylaştı.
+1 yılAyıltmaya çalışırım napcam tecavüz mü edeyim. Ayıkken vermiyorsa sarhoşken almak doğru olmaz yani. :D
41 Yorumla- +1 yıl
Güzel mantık :D
- Aşk İlişkileri konusunda 387 cevap paylaştı.
+1 yılErkeklerin Klasik Cevabı Şu Olur Fırsattan Yararlanmak Nasıl Bir Toplumda Yaşıyoruz Ya.
63 Yorumla- +1 yıl
Aynen
- +1 yıl
Niye her erkeği bir tutuyorsun?
Genelleme yapma. - +1 yıl
Erkeklerin Klasik Cevabı dedm Hepiniz demedim ya da Bütün Demedim
+1 yılkalk gız ayyaş sag da solda ayılıp bayılma kalk yerine yat derim :D tabi oda mal mal dolanacak yerini bulmak için sende o arada kop kop yanii :D biraz güldükten sonra soğuk suyun altına sokarım ki ayılsın :D
tabi hiç olmayacağı için böyle bir şey :D01 Yorumla- +1 yıl
Hahhaa
+1 yılAyılması için birşeyler yaparım. Kahve mahve denemedim ama yaparım. Sonrada koyarım tekmeyi nereye gidiyosa gitsin.
Sarhoş birinin hayatımda yeri olmaz. Evde oturup başbaşa 2 3 duble içilir ona lafım olmaz sadece.00 YorumlaDirek banyoya sokar bir güzel tazikli su ile bir güzel yikardim onu yikarkende içmesini bilmiyin niye iciyon sirtina bir kere tokati yapistirim sonra banyodan sonra kahvesini yapar verirm ayildigindada ayrildigimizi soylerdim alkol e karşıyım
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılaffetem işini bitirim o akşam :) zaten sarhoş olunca başına onun gelbiceği riskini o baştan almıştır hiç düşünmem wlla :) nasıl olsa biri yapcaksa ben olurum o kişi belki biraz acımasız gelebilirim ama doğanın kanunuda bu yani
02 Yorumla- +1 yıl
Tabi sende haklısın
Cevap sahibi+1 yılzaten çok önemsemeyim bu şeyleri.. insanın namusu beynindedir bence.. birşeyi ne kadar önemsersen bak okadar değersiz bir şekilde kaybediyorsun düşün bak başka konulardada aynı?
+1 yılkesınlıkle evıne gıdemıcek durumdaysa ayılana kadar yanında olurum ya da evıne sag salım gıdene kdar göz kulak olurum ya da sarhoş olmasna asla izin vermem :)
02 Yorumla- +1 yıl
Güzelmiş :)
- +1 yıl
ayrıca bir kız neden içerki :D sigara ve alkol falan kadınlara hiç yakışmıyor bence
Olduğu yerde bırakıp arkama bile bakmadan kaçar numarası skype facesi twit instagram adres ne varsa hepsini siler off olum büyük bir beladan kurtardın kendini derdim.
00 YorumlaEvine götürürdüm eğer ailesi sıkıysa sarhoş olduğuna kızmasın diye bir kız arkadaşına onlarda olduğunu söyletip kendi evime götürürüm baygın haldeyse misafir odasına yatırırım sabaha kendine gelir zaten
01 Yorumla- +1 yıl
güzelmiş
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Sorma amacin fesat olsada eve birakirdim diyerek good boy oldugumu ispatlicam :D
21 Yorumla- +1 yıl
Hahhaha
+1 yılAllah' büyük konuşmak istemem ama,
Ömrüm boyunca bekar kalacağımı bilsem alkol kullanan bir kadın benim değil sevgilim, eşim hiç olamaz.23 Yorumla- +1 yıl
İnanç iyidir tabi
- +1 yıl
Teşekkür ederim.
+1 yılSarhoş kıza dokunmak şerefsizliktir olmaz.
71 Yorumla- +1 yıl
adamsın
Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Evinin kapısına kadar götürürdüm ama biraz ayılttıktan sonra. Bir de azar işitmesin "niye bu hale geldin" diye.
10 Yorumla1:ondan faydalanmayı düşünürdüm
2:evine bırakıp uyuduğundan emin olduktan sonra giderim
3:kendim hakkında ne düşündüğünü merak ederdim bu yüzden sarhoşken konuştururdum
Bunlar aklıma geliyor
Sence hangisini yaparım?12 Yorumla- +1 yıl
Ben olsam 3 ü yaparım
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılvalla en çok eğlendiğim anlardı diyebilirim acayip hoşuma gidiyodu şarhoşken onla ilgilenmek bence ayrı bir keyf
11 Yorumla- +1 yıl
Güzelmiş
1kere sarhoş oldum sabah yaptıklarımı hatırlayınca çok utandım saatlerce ağlayıp yerlere düşmüşüm evde çocuk yine iyi dayanmış ondan sonrada asla kendimi kaybedicek kadar içmedim, içmem :D
01 Yorumla- +1 yıl
Hahaha :D
Bu olayı yaşamıştım. Nevizade de içtik kız arkadaşım sarhoş oldu. Üstüne bide arabayı çektiler. Mecidiyeköy'den Ataşehir'e gidene kadar neler yaşadığımı neler çektiğimi bir ben bilirim 😄
02 Yorumla- +1 yıl
Hahha geçmiş olsun :D
kıvırmayın beyler 10 erkeğin başına o olay gelsin 9'u nasıl mikerim derdine düşer :)
02 Yorumla- +1 yıl
Hahaha :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılvaryaaa kendinden geçmiş haldeyken skmesi ne güzel olur:)
o baygın bakışlar eşliğinde onu zirveye ulaştırmak oovvvvvvvvvvvvv11 Yorumla- +1 yıl
Fantaziye bak hahha :D
+1 yıldalarım ona. benimle ya da ailesi ile içecek izin vermem başkasıyla içip bana gelmesine
02 Yorumla- +1 yıl
Başkasıyla demedim ki zaten sarhoş yani seninle birlikte
- +1 yıl
o zaman sıkıntı yok:) sormak istediğim ama soramadığım sorıuları sorarım :)
Erkek olsam asla sarhoş olacak kadar içmesine izin vermezdim.
10 Yorumlawww.facebook.com/video/video.php?v=406046231569
hiç de acımam:)00 YorumlaEvine götürür, bir an önce uyumasını sağlar üzerini örter koşarak uzaklaşırdım her halde..
32 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılnapalım başa gelen çekilir taşırız yani ki ımaya da alışkınız zaten.. ama şu kızların içipte üzerime kusma olayına alışamadım bir türlü..
00 Yorumla
+1 yılEvde sarhoşsa güler geçerim, ama dışarda bensiz sarhoşsa dur derim, zaten öyle bişey yapamaz :D
02 Yorumla- +1 yıl
E yani :D
- +1 yıl
Öyle :D
+1 yılyatağa atardım be. karetin bozmayacak şekilde yalardım yalardım yalardım öpmelere doyamazdım. ama oana asla ve asla orasına dokunmazdım
00 Yorumla
+1 yılinanmayacaksin ama boyle bir durum benim basimdan gecti ve yaptigim tek sey ise onu kaldirmadim ustunu ortum bende kendi odam da uyudum
11 Yorumla- +1 yıl
Neden o inanmasinki nerden taniyorsun onu askm...
Normalde konuşmak isteyipte konuşamadığı şeyler elbette vardır şarhoşluğundan yararlanır iç dünyasından bahsetmesini isterim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 305 cevap paylaştı. evine götürmezdim ailesi ile problem yaşıyabilir benim evime götürürdüm bir kahve yapardım sonra yatırır dışarda kalırdım.
11 Yorumla- +1 yıl
Düşünceli erkek :D
+1 yılvalla o anın tadını yaşardım. napim başka ama dimi. mujuks mujuks anlican :)
00 Yorumlawww.hizliresimyukle.com/.../aDwxeOZ_460sa_v1.gif
Açıklayıcı olmuştur umarım asdfghjfsds01 Yorumla- +1 yıl
Çok açıklayıcı:)
Beni gerçekten sevip sevmediğini sorardim sarhoslar yalan soyleyemez
20 Yorumlaİçki haramdır diye yazıyı boynuna asar sokağa salardım..
12 Yorumla- +1 yıl
hahha
Yatağına yatırır başında kendine gelene kadar uyumaz beklerdim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17,5b cevap paylaştı.
+1 yılsarhoş olcak bı kız arkadaşım olmaz. çünkü kız arkadaşımsa zaten bana sormadan birşey yapmaz :) tabi bu bitek filmlerde oluyor zamani kızlar bambaşka. yurttayım aşkm uyuyorum der bara gider :)
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 975 cevap paylaştı.
+1 yılküveti soğuk suyla doldururum içine atarım
bir kere başıma geldi sokakta omuzumda taşımıştım arabaya kadar hiç çekilmiyor14 Yorumla- +1 yıl
Aynen
- +1 yıl
hatırladım bak midem kalktı şimdi üstümede kusmuştu arabadan 1 hafta çıkmadı kokusu:((
- +1 yıl
Iyyy geçmiş olsun
- +1 yıl
teşekkürler
+1 yılGeçen sene başıma geldi. Beni istediğini söyledi, sarhoş olduğu için durmasını söyledim. Bilinci yerinde değildi sonuçta. Sonuç, pişmanım.
12 Yorumla- +1 yıl
Hmm
- +1 yıl
Pişmanım desemde aynı şey başıma gelse sanırım yine aynı cevabı veririm muhtemelen. Bu konularda safım biraz kötü niyetli olmaya çalışıyorum. olmuyor. Birisi benden önce frene basıyor. Sigara kullanmıyorum ama bir tane yakasım geldi şimdi o an aklıma geldide -.-
Gizli Üye(36-45)+1 yılEğlenirdim onla o anı degerlendirirdim kamera gibi sonra soguk suya sokardım ona gülerdüm oturup oda bagırırdı. ne güzel hayel oldu kısmet
01 Yorumla- +1 yıl
Güzel hayal
- Aşk İlişkileri konusunda 428 cevap paylaştı.
+1 yıldirek yatağa atardım... bunu demelerinimi bekliyorsun
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 742 cevap paylaştı. Kendine gelinceye kadar başında beklerdim. Bir delilik yapmasın diye.
01 Yorumla- +1 yıl
Güzel
+1 yılbir kova soğuk su döker, taksiyle evine yollarım bir daha da aramam kesin ve net :)
00 Yorumlabenim eskisi içip gelmişti hiç çekilmiyolar açıkcası evine bırakıp bastım gittim :D
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 329 cevap paylaştı. Sarhoşda nerdeee? Biz nerdeyiz? O nerde sarhoş olmuş? Aklımda deli sorular..
10 YorumlaTokat manyaa yapardım ayılana kadar su atardım ona D:DD:D
10 Yorumla
+1 yılEve goturur cok guzel bir gece yasariz sabah kalltigimdada carsafi uzerime ceker aglarim ne yaptin bana kirlettin beni diye :)
01 Yorumla- +1 yıl
Hahha çok iyi :D
+1 yılyatırır uyuturdum ortalığı ayağa kaldırmanın anlamı yok :))
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOnu oturturdum bir koltuğa sonra karşısında üstümü değiştirirdim o da sarılırdı benimkine yani onun isteğiyle olurdu bende çakardım
13 Yorumla- +1 yıl
Hmm
Cevap sahibi+1 yılSenmi eksiledin beni
- +1 yıl
Hayır
- Aşk İlişkileri konusunda 608 cevap paylaştı.
+1 yılBenim kız arkadaşım olmuş ve olacak kişiler alkol kullanmaz:)
00 Yorumla
+1 yılBen kızdırıyorum sarhoşları kızdırmak süper zevkli.
00 Yorumlataciz edecek değilim ya:D:Dkanepeye yatırır üzerne battaniyeyi örter yatağama gider uyurum:):):)
00 YorumlaEvine gotururum ayilsin diye. kahve. iciririm, ama bir dahaki gorusmemizde cok fena fircalarim
10 Yorumla
+1 yılönce soğuk suya sokup ayıltırım sonra ne yapmaya çalıştığını sorarım :)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,8b cevap paylaştı. Eve götürüp yatırırım, ele güne rezil olmayalım bari
00 Yorumla
+1 yılarabaya bindiririm evine götürürüm yatağına yatırırım sonra evime dönerim
01 Yorumla- +1 yıl
Güzel
+1 yılBende icerim tek taraf sarhos olunca guzel olmuyo :D
13 Yorumla- +1 yıl
Aynen :D
- +1 yıl
Hahah şakacı şey @SPanda
önce döve döve ayıltırdım sonra tekrar sorhoş yapardım sabaha kadar bole giderdi :))
11 Yorumla- +1 yıl
Hahha
Ayıkken söyleyemediklerimi söylerim içimi dökerim bir güzel hahah
01 Yorumla- +1 yıl
Ben olsam ona söyletirdim
- Devamını Gör (134)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem