Kültür çatışmalarını, dil ve din farklılıklarını göze alabilir misiniz?

Kültür çatışmalarını, dil ve din farklılıklarını göze alabilir misiniz?

Tabiki evlenirim. Dini dili ırkı ne olursa olsun ben insanı insan olduğu için severim. Dini dili ve ırkına göre seçimlerimden dönmem. Kültür çatışmasına da uyum sağlamaktan başka çare kalmaz. Bence iki tatafta saygılı olursa sorun ortadan kalkar. :))
Cevap
18Cevap
Evet ben düşünürdüm tabi ki de türk kızları egolu oluyor çoğu yani. boy takıntıları da olduğu için
Tam yabancıya girer mi bilmiyorum ama turk-hollandali biriyle beraberim. Evlenmeyi de dusunuyorum onunla şu an gundemimiz olmasa da isterim yani. Tamamen yabanci olsa bilemeyeceğim. Bu durumda fazla catisma olur gibi. Bunu idare etmek zor ve emek istiyor. Sanırım tamamen yabanci istemezdim diye düşünüyorum şu an için.
araplarla asla birlikte olmam hatta sadece kavga etmek için konuşurum onun haricinde Alman, Rus vb. farketmez karakterine bağlı eğer beni seviyorsa evlilik düşünebilirim.
Yabancı uyruklu biriyle evlenemem. İnancım buna engel. İnanç meselesi olmasaydı, karşımdaki kişiyle ne kadar iyi anlaştığımıza ve onu ne kadar çok sevdiğime bağlı olarak değişirdi.
Kendim uyruğumdan kızlarla anlaşma oranım sıfırken el kızıyla anlaşma ihtimalim eksilerde olur herhalde...
Büyük konuşmuyorum ama istemem. Olursa da uyumlanma çabasında olurum olabildikçe. Din farkı engel teşkil eder pek tabi.
Evlenmeyi düşünseydim olabilirdi yani eğer seviyorsam evlenirdim
Yok ya anlaşamam kültürümüz uymaz hemde ailem kabul etmez
Hoşlandığım üç kişiden ikisi yabancıydı. : DD
Fransız sevgilim vardı, işin ciddiye binmesi mümkün bile değil ciddi kültür çatışmaları var.
Ben Valandova Torbeş Türküyüm evlencek olursam büyük ihtimalle balkanlardan biriyle evlenirim çünkü mesela istanbullu birinin gidip ağrılı biriyle evlenmesi bence saçma ama sevmiştir anlaşıyordur olabilir. ben anlaşamam mesela
Peki ya Karadenizli biri ile Akdenizden birinin evlenmesinde bir abeslik var mıdır size göre
Dusunuyordum once anladim Turk kizlari kadar kiymet bilen ev hanimi bulamazsiniz..
Zenci ve asyalı ile asla evlenmem doğacak çocuğa ihanettir. Kültür farkı baya var insan hissediyor ama Türk kadını da olur yabancı kadın da önemli olan karakteri benim için dış görünüşü değil.
2 ay sonra 3 yıllık Amerıkalı flortum ile evleniyorum! :)
Karşılıklı saygiyi korudugumuz sürece neden olmasin
Kültür farkını kaldırabilirim diyorsan olabilir yoksa ciddi düşünülmez takılınır geçilir.
Türk erkeklerini değişmem sanırım
Anlaştığım kişinin uyruğuyla ilgilenmem
Vatandaşlık için düşünüyorum.
Değmez kendin çabala
Yok ya aynı kültür olması önemli
onceligim turk bir kiz
Türkçe’ye merak sararsa olabilir
Kaderinde varsa evlenirsin zaten
Hayır evlenmem.
Hayir
InsAllah olmazda
Müslüman olursa evet
Müslüman olursa evet yoksa hayır
Avrupa'ya götürecekse numaramı ver
Sanane be
Numaranızı alabilirim xdd
Senin nickinden belli fakir oldugun
Senin kalitenden belli paran olamadığı züğürt
Hahahha ezige bak şu an staj için 2000 Euro maaş alıyorum gelmiş fakir diyor xd Zaten senin gibi aşağılık kompleksine sahibi bir kıza para falan yedirmem
Düşünmem
Seversem
Evet uyum olsa evlenirdim neden olmasın
Tabi ki. Hatta ben yabancıdan yanayım.
Mağlesef
Nayn
Olabilir
Yok ne işim olur
Evet
Olmaz
Düşünürüm.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?