Sevgilim benden tiksiniyor?

Sevgilim son zamanlar sevişirken dudağımdan öpmüyor. 2 gün önce doğum günümde iş çıkışımda geldi beni alıp evimize kadar götürdü, eve gittiğimde whatsappdan sesli mesaj gönderdi diyor ki, bugün yüzünün rengi çok solqun gözüküyordu kendine neden bakım yapmıyorsun. Bugün de yüzümde ve göğsümde sivilce çıktığını söyledim. aslında pazartesi buluşacaktık dedi iyi ki sivilcelerini önceden söyledin görüşmeyelim pazartesi, ben yanımda bakımlı kadın olsun istiyorum doktora git onu yap, şunu yap falan. Şimdi düşüneceksiniz ki benden ayrılmak istiyor valla benden dünden razıyım çabalamıyorum onun için bağımlı da değilim. ama bazen küs olsak bile hep kendisi ayağıma kadar gelip barışalım diyor., ayrılamam senden falan Ama ben de o kadar bakımsız bir kız değilim , aşırı derecede de bakımlı değilim yani normal her kes gibiyim, ter falan kokmam, hep duş alırım. Ama yaptıklarım bu insana yetmiyor. 1 hafta önce evine gittim evlerinde domestosun belki de 15 kadar falan çeşidi vardı. Kendisi de aşırı titiz olduğunu söylüyor. Sizce problem bende mi acaba? 2 gündür kendimi bu yüzden kötü hiss ediyorum, bir gül gibiyim sanki iyi sözler söylendiğinde güzelleşiyorum etrafıma da bunu yansıtıyorum, böyle bakımsız olduğumu falan duyduğumda kötü oluyorum (

Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada kendisi de çok yakışıklı biri değil 36 yaşında kendisi ben 25. Saçları dökülmüş halde ortası kel hatta
Sevgilim benden tiksiniyor?