Asla ümit vermedim, instagram silip geri gelmeyeceğim dedim. Sadece 6 ay sonra bayramını kutlamak için yazdım konu bir türlü buraya evrildi. İkimiz de 6 ay önce bir şeyler hissetmişiz ama hiç birbirimize ümit vermedik. Bizimkisi biraz imkansız, din, milliyet sıkıntıları var üstelik benim hesap sahteydi yani kendim değildim. Birbirimize çok iyi geldik, hiç acı, sıkıntı, şikayet, beddua vermeden bitirdik. Çok temiz duygular hissettik. Kıskançlık vs de yok. Acı da yok üzüntü de yok gerçekten mutlu bir şekilde dün tamamen iletişimi bitirdik. Sizce hakkına girdim mi? Bu konu kafamı çok karıştırıyor asla böyle bir şey yapmak istemem. O da bu arada benim düşündüğüm gibi düşünüyor, çok mutlu oldu konuştuğumuza asla sitemkar değildi.
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hiç kimseyle yüz yüze gelmeden bağlanamazsın hayal dünyasında yaşıyorsun
Yani sıkıntı olmaz değil mi
Olmaz
Tamamfır teşekkür ederim, olayı detaylı anlatabilir miyim?
Anlat
Sahte profilim yoktu, gönderi vs kişisel şeyler değildi. Bir ünlüye hayran sayfası gibi düşünebilirsiniz, her neyse bir gün bir gönderiye yorum attım ve bu yorum üzerine bana özel mesajdan cevap olarak bu konu hakkında fikrini yazdı yani ilk mesaj ondandı. Sonra bu mesaj üzerine baya konuştuk 2 gün vs. Fotoğrafı bu süre boyunca görmedi, biraz süre geçince tam hatırlayamıyorum 6 7 ay oldu fotoğrafı gördü üstelik gözlüklü bir fotoğrafı tam bir fotoğraf da değildi. Sonra onun üzerine benden kaç kere fotoğraf istemesine rağmen fotoğraf atmadım çünkü daha da batırırdım. Her neyse ben okulu bir şeyi bahane ederek kapatmak istedim (o sırada aramızda bir şey yoktu, sadece bir bağ gibi bir şey hissediyorduk) sonra ben kapattım hesabı ona da söyledim anlayışla karşıladı üzüntü olmadan bitti gitti dün de bayram için başka bir hesaptan yazdım, dün detaylı baya konuştuk, dün her şey netleşti, aramızda acı, nefret, üzüntü, keder olmadı ciddi manada söylüyorum. Benden fotoğraf istedi fakat yemin olsun atmadım ve başka fotoğraf da görmedi. Asla ümit vari konuşmadım o da biliyor, zaten dedik hayat devam ediyor herkes kendi yoluna yani ortada ilişki bir şey yok sadece bazı hisler olmuş bunlar söylendi yoksa öyle bekleyiş, özlem, aşk, ilişki, kandırılma yok. Dün de ben artık tamamen bu çukurdan çıkmak için tamamen hesabı kapattım onla da vedalaştık çok da güzel vir şekilde, kötü gerçekten bitirmedik. Birbirimize iyi dilekler de bulunarak bitirdik ve olay bu. Bir daha asla bulaşmam
Şimdi ortada somut bir mekan yok soyut iki insan konuşuyorsunuz sanaldaki kişiler beni kandır mantığı ile iş görüyorlar onu kandırcaksin yani kendini olunmadık gerçek dışı birisi olarak göstereceksin bu onu istiyor burada ne bir bağ ne bir arkadaşlık ne bir sevgililik burada hiç bir şey yok burada sadece lagaluga var konuşma var eğlence var başka hiç bir şey yok o yüzden çok kafaya takılacak bir ortam değil yani şu yaptığın ha kafaya takılacak yeri var mı var birbirinizin hayal gücüne yenik düştüğünüz için soyut bir dünya yaratmışsınız gerçek dışı orayi özliyorsunuz başka bir şey yok yani bir kayıp bir kazanç yok herkes kendi hayal dünyasını oynamış bitmiş gitmiş
Tamamfır çok teşekkür ederim yani vicdan yapacak bir şey yok sizin gözünüzde? Dün bunu çok düşündüm dedim inşallah kızı kandırıp hayatını karartmamışımdır
Hayır be senin yaptığın ne ki kızla 1 yıl konuşuyor erkek sevgili gibi buluşuyorlar evleneceğim diyor kıza sonra bir de yatıyor kızla ondan sonra popon tekme atıyor kızın eee senin yaptığın ne ki
İşte bilmiyorum yine de kimsenin gönlünü kırmak istemem üstelik çom da güzel bitirdik üstelik ilişki bile olmadı
İlişki mi sanalsiniz sanal hiç bir şey başlamadık ki bitsin
Doğru gerçi, o zaman içimi rahat tutayım
Bildiğin dolandirmissin hakkına girmişsin kimbilir hangi yakışıklı adamın fotolarını kullandın yazık kızda safmış
Ya sen şaka mısın hahahah
Ne alaka sadece bir tane fotoğraf attım o da ünlü biri değildi, asla fotoğraflar kullanmadım. Üstelik dediğim gibi uzun süre iletişim konuşmadık. Ağustos Ekim arasında konuştuk ama ben 1 ay yazmıyordum çok ara ara konuşuyorduk. 6 ay boyunca hiç konuşmadık çünkü instagram sildim ve ona da dedim kapatacağımı o da biliyordu
@DefneÖzkaya siz ne düşünüyorsunuz ciddi manada soruyorum
Gerçek görüntünü paylaşmayarak kızı çok zavallı durumuna düşürmüşsün. Kızın senle konuşma sebebi senin cümlelerindeki edebi dilinin kuvvetli olması falan değildi kimin fotoğrafını attıysan onu düşünerek konuşmuş artık ne kadar konuştuysanız. Ben bu yüzden sanal muhabbetlere karşıyım seveni vardır ama istismar edilmeye çok müsait.
Öncelikle yorumlarınız için çok teşekkür ederim ama beni dinlemenizi öneririm. Sahte profilim yoktu, gönderi vs kişisel şeyler değildi. Bir ünlüye hayran sayfası gibi düşünebilirsiniz, her neyse bir gün bir gönderiye yorum attım ve bu yorum üzerine bana özel mesajdan cevap olarak bu konu hakkında fikrini yazdı yani ilk mesaj ondandı. Sonra bu mesaj üzerine baya konuştuk 2 gün vs. Fotoğrafı bu süre boyunca görmedi, biraz süre geçince tam hatırlayamıyorum 6 7 ay oldu fotoğrafı gördü üstelik gözlüklü bir fotoğrafı tam bir fotoğraf da değildi. Sonra onun üzerine benden kaç kere fotoğraf istemesine rağmen fotoğraf atmadım çünkü daha da batırırdım. Her neyse ben okulu bir şeyi bahane ederek kapatmak istedim (o sırada aramızda bir şey yoktu, sadece bir bağ gibi bir şey hissediyorduk) sonra ben kapattım hesabı ona da söyledim anlayışla karşıladı üzüntü olmadan bitti gitti dün de bayram için başka bir hesaptan yazdım, dün detaylı baya konuştuk, dün her şey netleşti, aramızda acı, nefret, üzüntü, keder olmadı ciddi manada söylüyorum. Benden fotoğraf istedi fakat yemin olsun atmadım ve başka fotoğraf da görmedi. Asla ümit vari konuşmadım o da biliyor, zaten dedik hayat devam ediyor herkes kendi yoluna yani ortada ilişki bir şey yok sadece bazı hisler olmuş bunlar söylendi yoksa öyle bekleyiş, özlem, aşk, ilişki, kandırılma yok. Dün de ben artık tamamen bu çukurdan çıkmak için tamamen hesabı kapattım onla da vedalaştık çok da güzel vir şekilde, kötü gerçekten bitirmedik. Birbirimize iyi dilekler de bulunarak bitirdik ve olay bu. Bir daha asla bulaşmam