Aşk İlişkileri Türk kızlarının en nefret ettiğiniz huyları neler? ButcherBlaviken Takip Et Guru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Hanımlarada erkekleri soralım. Yazın bakalım Egoları ve tripleri başta gelir bence 😀 Türk kızlarının en nefret ettiğiniz huyları neler? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı. Aşırı egolular ve lüks yaşıyorlar ben bile kanadada türkiyedeki kızlar kadar lüks yaşamıyorum 1 2 Yorumla ButcherBlaviken +1 yıl sen direkt hemcinslerine laf attın aslanım be :D Yorumla Redamancy-4 +1 yıl Bunlar gerçekler Yorumla
madina1 Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Gereksiz kıskançlık, kültür yetersizliği, bakımsızlık.. 1 7 Yorumla ButcherBlaviken +1 yıl Yüzümüze bizde mi peeling veya maske mi yapalım 😀 Yorumla madina1 +1 yıl Hayır tabii ki 😄Bahsettiğim kıl ve koku problemleri. Çoğu mağaradan çıkmış gibi dolaşıyor. Hijyen önemli.. Yorumla ButcherBlaviken +1 yıl Sende şansızmışsın be kızım kıllısı hep çıkmış karşına 😄 Yorumla madina1 +1 yıl Bunu bilmem için türk erkeğiyle ilişki yaşamam gerekmez, karşıma öyleleri çıkmadı. Genel görüşümü bildirdim.🙂 Yorumla ButcherBlaviken +1 yıl Öyle biri çıkmadı ama öyle olduklarına adın kadar eminsin xD Yorumla madina1 +1 yıl Bunun için illa partnerim olması saçma olmaz mı 😃 Neticede duyu organlarımız bayağı gelişti. Yorumla ButcherBlaviken +1 yıl Vay arkadaş takdir ettim 😀 Yorumla
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Dikkat çekme çabası olanlar 🤦🏻♀️👎👎 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Aşırı egolular ve lüks yaşıyorlar ben bile kanadada türkiyedeki kızlar kadar lüks yaşamıyorum
sen direkt hemcinslerine laf attın aslanım be :D
Bunlar gerçekler
Gereksiz kıskançlık, kültür yetersizliği, bakımsızlık..
Yüzümüze bizde mi peeling veya maske mi yapalım 😀
Hayır tabii ki 😄
Bahsettiğim kıl ve koku problemleri. Çoğu mağaradan çıkmış gibi dolaşıyor. Hijyen önemli..
Sende şansızmışsın be kızım kıllısı hep çıkmış karşına 😄
Bunu bilmem için türk erkeğiyle ilişki yaşamam gerekmez, karşıma öyleleri çıkmadı. Genel görüşümü bildirdim.🙂
Öyle biri çıkmadı ama öyle olduklarına adın kadar eminsin xD
Bunun için illa partnerim olması saçma olmaz mı 😃 Neticede duyu organlarımız bayağı gelişti.
Vay arkadaş takdir ettim 😀
Kendini bir şey sanmalari
Kültürsüz yapmacık bencil olmaları
Dikkat çekme çabası olanlar 🤦🏻♀️👎👎
Çok fazla düz mantık oluşları
Dikkat çekme peşindeler
Genel olarak Türk kızı