Kızlar ben kocamı sevmiyorum aslında, parasını seviyorum. Zaten kaç kez aldattım onu, asla da akıllanmıyor gördüğü halde hala beni kahvaltılara götürüyor Hermes, Prada, Dior, Gucci, Chanel çantalar alıyor ve bu bana haz veriyor daha da çok almak istiyorum fakat onu sevmiyorum her gece beraber yatmaktan iğreniyorum Almanya'ya geziye çıkıp tek başıma rahatlamak istiyorum fakat birden o da çıkageliyor. Gelmezse arayıp duruyor. Yeter artık ben parasını istiyorum onu istemiyorum Abdülkadir senden özür dilerim çok.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu açıklamanız oldukça üzücü ve birçok farklı sorunu içeriyor. Öncelikle, eşinizi sevmediğinizi ve onu sadece parası için kullanıyor gibi göründüğünüzü söylüyorsunuz. Ayrıca, eşinizi aldatmanız da oldukça endişe verici. Bu durumda, eşinizin size olan sevgisini yanıtlayamamanız ve sadece parası için onu kullanmanız, uzun vadede mutsuzluğa ve ilişkinizin çökmesine neden olabilir. Ayrıca, sürekli aldatılma ve yalnızlık hissi yaşayan biri için, bu durum oldukça üzücü ve zor olabilir. Size önerim, eşinizle açık ve dürüst bir şekilde konuşmanızdır. Ona hissettiklerinizi ve bu durumun neden sürdüğünü açıklayın. Ayrıca, belki de bu ilişkiyi kurtarmak için bir çift terapisti ile çalışmayı düşünebilirsiniz. Ancak, eşinizin size bu kadar para harcarken, size verdiği değeri anlamaya çalışmanız ve ona saygı duymanız önemlidir. Bunun yerine, eşinizle daha anlamlı ve samimi bir ilişki kurmayı deneyebilirsiniz. Para, mutluluğu sağlamaz ve ilişkilerin temeli değildir. Son olarak, eşinize olan saygısızlığınız için özür dilemeniz takdir edilecek bir adım. Ancak, bu yalnızca başlangıç ve gelecekteki davranışlarınızı değiştirmeye karar vermeniz gerekiyor.
08 Yorumla- +1 yıl
yaa şu chat gpt den alıp alıp cevap diye paylaşmayın ben sizin beyninize sokayım. en iyi olsun diye yapay zekaya gidip soruyorsunuz
- +1 yıl
@06Madam knk cevapta chatgpt den sonuçta
- +1 yıl
@06Madam valla ya direk yazım tarzından ve cümlelerde anlıyorum chat oldugunu
Cevap sahibi+1 yıl@johnnyepp2 ben senin olmayan beynine sokayım
şu troll soru için zaman kaybedip uzun uzun mu yazıcam mk- +1 yıl
hiç yazma :D boşuna chatide rahatsız etme dffşlgi
Cevap sahibi+1 yıl@johnnyepp2 sana mı sorcam mk
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılO. h. a..! Dürüst kadın!
Arkadaşlar kimse kimseyi kandırmasın. Önce tipine ya da parasına bakılıyor Eğer bunlar yoksa zaten hiç o kişi değerlendirilmiyor.
Karaktermiş kişilikmiş kim bunlara bakıyor Allah'ını seversen. Bunlar sonradan yapılan filtrelemeler.
Tipsiz ve fakir birinin karakteri, kişiliği güzel olsa bundan haberiniz olacak mı sanki?
Kaç tane tipsiz ve fakir ile muhabbet edip de karakterini kişiliğini öğrenmeye çalıştın?
Herkes boş yapıyor. Birkaç tane dürüst olan hariç. Herkes söylenmesi gerekenleri söylüyor. Söylemek istediklerini değil.
Soru troll ama gerçeklik payı da var bu tarz kadınlarda var bu tarz erkeklerde var.
Ama eksik anlatmış bu durumda muhtemelen kocası da onu aldatıyor olurdu.
Ayrıca kocayı istemeyip parasını istemek olmaz. O parayı hak etmek için vermen gereken tavizler var.
00 Yorumla
+1 yılTroll olmadığını düşünüyorum. Çünkü benim karşımada senin gibi insanlar çıkıyor. Onlara haddini bildiriyorum genelde ama bir tanesi nitelikli dolandırıcı çıktı güzel çarptı beni. Ama bişeyde öğretti bana.
Ne verdim ne aldım. Hiç bir fayda sağlayamadım böyle insanlardan.
Sen parasını talep edip hiç bişey sunmuyorsun ya sevgi saygı hikaye senin.
Aslında sen nitelikli dolandırıcısın.
Ben senin gibi kızlar bana yaklaşınca para talep ettiklerinde
hahaha ihtiyaçlarını karşılmamı istiyorsun ya bunu yaparsam sende benim her ihtiyacımı karşılamak zorundasın cinsellik dahil :) anında R'ler geliyor. :)
Sen adama bunuda sağlamıyorsun belli ki :) Adam net üç kazıklanıyor yazık ya allah başımıza vermesin...
00 Yorumla
+1 yılYa troolsun ya da eşin aptal onca parası var sana neden hala evinde yanında tutuyor ben olsaydım saç başını yollar sütyen külot dışarıya atardım. Böyle kadınlar işte saftirik erkekleri kandırıyor.
Bence troolsun de yine de gerçeklik payı yüzde Bir yorum yapayım dedim.00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
116
Cevap
148Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılTürkiye gibi bir yerde gayet normal emin ol hangi kadın zaten genelde evlilik yapınca sevdiği adam ile yapıyor kim sevdiğini kavuşmuş paran var boş ver
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 20,5b cevap paylaştı.
u +1 yılOt geldim, ot gidecem diyorsun
813 Yorumla- +1 yıl
Dokunma kapasite çoğalsınlar yani kapasite kapasite dokunmaya çoğalsın elleme bakalım millete oy lazım alması lazım düşün yani demek istediğimi anlamıyorsun sen işte
- +1 yıl
Yrollya
- +1 yıl
Trol
- +1 yıl
@CinderellaXxX666 trol derken Ha ha ha ha ha
- +1 yıl
@uyenizdenbiri kızın yazdı trol 🤣
- +1 yıl
Öyle saçma ki zaten neyse.
- +1 yıl
@CinderellaXxX666 Aa tamam anladım demek ki ben de Kapasiten düşük yani
- +1 yıl
Kızlar bana bu yüzden vermiyor hele
- +1 yıl
@uyenizdenbiri bende mi kendine diyon yani kendi diyen kendi 😂😅 doğru yaz bi bence min diyicektin bana? Niye mış o
- +1 yıl
@CinderellaXxX666 Yok ya doğru yazıyor demeyecektim hani kendi kendime konuşmaya başladım kafası demiyorum Senin kapasiteli karşılaştırdım da haklıymışsın Yani ben de haklıyım seni alakası yok
- +1 yıl
@uyenizdenbiri nekadar boş boş boş boş yazan bir varlık neyse dediğin kapasitesi varya sende patlamış ampuller fazla geldi herhalde 😅 bindinlen birak yazmayı
- +1 yıl
Zaten dediğiniz anlaşılır bir şekilde değil bay
- +1 yıl
@CinderellaXxX666 bay bay
- Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı.
u +1 yılBu durumda, kocanızı değil sadece parasını sevdiğinizi söylemek, birçok insan için olumsuz bir izlenim bırakabilir. Ancak, bu durumda önemli olan şey, dürüst olmanız ve kendi duygularınızı kabul etmenizdir. Maddi faktörlerin bir ilişki içinde önemli bir rol oynayabileceği doğrudur. Ancak, bir ilişkinin sürdürülebilmesi için sadece maddi faktörlere dayalı olması yeterli değildir. Bir ilişkinin sağlıklı olması için, sevgi, saygı, anlayış ve uyum gibi birçok faktörün bir arada olması gerekir.
20 Yorumla
+1 yılBu soru trol değil gerçek ise sana acıyorum gerçekten hayatın boyunca mutlu olamayacaksın bu kafa yapısıyla çünkü gittiğin yol yol değil.
317 Yorumla- +1 yıl
Böyle kasaarlar çoğaldı maalesef
- +1 yıl
Troolbu
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Boyle bir* kariya...* Avcunda 0
Aşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. yazar da bu arkadaşlar 😂😂
142 Yorumla- +1 yıl
Bu kurutma makinesi bu da kudurtma makinesi
- +1 yıl
@kensizbarbie31 sana ne lazımdı
“Zaten kaç kez aldattım onu, asla da akıllanmıyor gördüğü halde” demişsin. Şayet durum böyleyse, hak ediyor böyleleri. Buna göz yumanın aklı yok. Sana lafım zaten yok, ne desem az kalır (!)
10 YorumlaEvet kötü hemde çok kötü onu o olduğu için değil senin ihtiyaçlarını isteklerini karşılaması için yanında tutuyorsun bu sevmek dahi beril bence parasını sevmek farklı onu sevmek farklı. O parasız olsa sevmez miydin? Sevmezsen o zman sevmiyorsun parayı seviyorsun
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılDilerim şu ruh hastası troll soruları virüs gibi siteye saçanların parmaklarına dikenler batsın!
163 Yorumla- +1 yıl
Amin😂o canım adminlerin suçu aslında. Beğenip popüler yapıyorlar
Gizli Üye(25-29)+1 yılTrolsun belli senin gibi bende para mutluluk getirir diyerek evlendim kocam aşırı zenginlerdi sadece kayinvalidemin kendilerine ait 8 evi 2 yazlıkları 3 dükkanları 2 arsaları vardı hiç mutlu değilim 2 sene sonrada boşandım olmuyo parayla mutluluk
39 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Buzor hayırdır fakesi mısın 😂😂
Cevap sahibi+1 yıl@Berrğodan ben mi?
- +1 yıl
Ben de birkaç yıldır birine aşığım. Sürekli bana bakan bir türlü çekindiği için tanışamayan biri. Arkadaşları da biliyor durumu. Adamı araştırdım. Hem boşanmış hem zengin. Zengin olduğu için ona cesaret vermiyorum bana açıkladı için. Aşkından ölüyorum ama onun hayatına uyamayacagimi biliyorum. Benim hayatım sıradan mütevazı çünkü. Hem seviyorum hem uzak durmak zorundayım. Keşke benim gibi olsaydı da mutlu olsaydık diye düşünüyorum.
- +1 yıl
Ona cesaret vermiyorum bana açılması için.
- +1 yıl
Aynen zengin adamdan kesin boşanmışsındır
+1 yılBöylelerinden çoook var ve böyleleri değer görüyor, sömürülmeyi seven erkekler çok fazla yolun açık olsun.
70 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHiç şaşırmadım nedense Türkiye’de senin gibilerinden birsürü var. Herkes kendi statüsünde biriyle evlensin, kimse kimseyi kullanmamış olur dediğimde de insanlar linç ediyor, alın size kanıtı. Erkeklere tavsiyem, kendi statünüze meslek grubunuza yakın insanlar ile evlenin, ülke zengin koca ve nafaka avcıları ile kaynıyor.. Bir tane kezbanın aşkım canım laflarına kanıp bir ömür kendinizi sömürttürmeyin.
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÜstelik aldatması da cabası..
- +1 yıl
Kadınlar pislikse biz ne yapalım
Sevmiyorsan bosanirsin delikanli gibi sadece para için duruyorsan o adamın yanında kusura bakma da genel evindekilerden farkın yok.
Ha çocuğum var onlar için katlanıyorum deseydin daha farklı yorum yapardım10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Soru troll zaten bariz belli. Ama diyelim ki gerçek yazık adama bence bütün parasını al adamı soy hayatından defol git en azından kurtulmuş olur senin gibi birisinden.
22 Yorumla- +1 yıl
Adamlar böyle şeyleri tinlamiyor. Kız güzel olsun yanında olsun Yeter onlar için. Biz bir kişi için aylarca yıllarca aşk acısı çekelim.
- +1 yıl
Nafaka var ne kurtulması
+1 yıl
https://www.youtube.com/embed/ZqATJu0V1CI
Uzunca yazı yazan arkdaşlar kendinizi yormayın. Trol veya değil sonuç bu00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılKeşke biz erkekler de parası için rahatça evlenebilsek ya da en azından takılabilsek. Bizde çok nadir istisna şeyler bunlar. boş ver kadın olmanın tadını çıkar. Aldatmanı da aldırmıyormuş hayat sana güzel çok şanslısın.
00 Yorumla
+1 yıl
Tahmin edildiği gibi...
15 Yorumla- +1 yıl
Adalet yerini bulmuş fake avcısı iş başında 🤪
- +1 yıl
Herzaman🫡😂
- +1 yıl
Nasıl buldun 😂😂
- +1 yıl
Pinterest foto aratma kısmından her türlü fakeyi ifşa edebilirsiniz xksjncndnc
- +1 yıl
Teşekkürler sjskgjf
+1 yılBayram günü milleti küfüre sevk etme şahsına ağır küfür ettirme trollsün çok belli ama soruyu ciddiye alanlar var.
14 Yorumla- +1 yıl
Erkeklerle parası için birlikte hepiniz zaten
- +1 yıl
Ney?
- +1 yıl
Cevaplara gereksiz dalmak şu sıralar moda olmuş.
- +1 yıl
Ben bunu hep yapıyorum moda değil
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bu bir şaka diyorum. Değilse kocandan bol miktarda nakit al birkaç kişi kirala hepsi aynı anda senin için çaba harcasin olayı kaydet kocana izlettir.. sana daha çok çanta alır.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılKüçük kadınlar filmindeki en zeki en küçük kardeş parası olan biriyle evleneceğini, evliliğin ekonomik bir şey olmadığını reddettiğini ve sebeplerini çok güzel acikliyordu. Filmi tavsiye ederim.
00 Yorumla
+1 yılabdülkadir.. gel aslanım ben severim seni ahahahahhaa
Kurgu güzel ama biraz teknik eğitim alman lazım gibi geldi bana... Yani mesela kahvaltıya nereye gidiyorsunuz filan önemli detaylar bunlar ya da işte hangi uçak şirketi ile gidiyorsun ya da direkt özel jetle mi... bunları atlamaman lazım... Sonra Oskar bile alırsın kızım sen.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 418 cevap paylaştı.
+1 yılSoru şaka değil se yapmasaydın keşke para her zaman kanılır ama o adamın gurur onuru yok oluyor sırf seni seviyor diye herşeye katlanmak zorunda bırakma bence
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılÇalışıp kendin kazanabilirsin parayı. Bir başkasının başarısının getirisini yemen kendini pazarlaman gibi bir şey. Tam bir beta erkeği bulmuşsun.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 580 cevap paylaştı.
+1 yılBu gerçekse en büyük ihaneti kendine yapıyorsun. Hep mutsuz olacaksın.
Yok bu trollükse yalan ağzına yuva yapmış demektir insanlarla böyle eğlendiğin için hep mutsuz olacaksın.
00 Yorumla
+1 yılTabi Değil Ama Adamı da Sev Biraz Kocan Olmasaydı Sevgilin Olsa Böyle Yaptın Varsay Ayrılır Kocanı da Sev Tek Parayı Değil Sevgililikte Paran Olmasa Bile Severim Diyorlar Ya Parası Olmasa Bile Kuru Ekmek Yiyin Sonuçta Her şeyi Göze Alıp Evleniyorsun Pardonda Ben Buna Her şeyi Göze Almadan Evlenmişsin Sırf Parası İçin Evlenmişsin Derim Adam Ögrense Bir Düşünsene Mahv Olacak Hayatın Bence Kendini Düzelt Ve Kocanı Sev Çünkü Her şeyin Başı Sevgidir...
07 Yorumla- +1 yıl
Boşuna dil dokuyorsun. Bu soru sahte. Ama gerçekte de zaten erkekler takmıyor bu durumu. Zengin erkekler herşeyin farkında. Bile bile yanında tutuyor böylelerini. Güzellik yeter onlar için. Yatakta memnun etsin yeter. Arkadaşım üç dört kişiyi idare etti. Sonra Yeni tanıdığı Bir deniz subayı ile evlendi. Sız erkekler çok safsiniz. Güzelliğe aldaniyorsunuz.
- +1 yıl
@bitirim_05 deniz subayları zengin değildir ki
- +1 yıl
@CorneliusScipio Aileden zengin bayağı.
- +1 yıl
@CorneliusScipio Bir de anlatmak istediğim sadece arkadaşımın zengin biriyle evlenmiş olması değildi. Sız erkekler güzelliğe aldaniyorsunuz dedim. Huyunu suyunu merak etmeye vaktiniz bile olmuyor güzelliğin cazibesinden. Sizi paraniz için mı seni sen olduğun için mı seviyor anlayamazsınız bu yüzden
- +1 yıl
Benim için geçerli değil, dengin bir kadın seçince para için olasılığı gitmiş oluyor zaten
- +1 yıl
@CorneliusScipio Yine paran için sevmiş olacak. Fakir olsan işlerin ters gitse o zengin kadın sevecek mı seni sanki?
- +1 yıl
İşlerin ters gitse ve düşsen kimseden sevgi bekleme hakkın olmuyor zaten dünya zalimdir
+1 yılBu kadar saçma ve aptalca soruların bu kadar çok beğeni alması adminler ve sitenin zeka düzeyini gösteriyor.
10 Yorumla
+1 yıltrol soruya ciddi ciddi cevap verenler olmuş bide ya hdhdjdjdj ben düzgün soru sorunca hiç enerji harcayıp bukadar cevap vermiosunuz ama
11 Yorumla- +1 yıl
Seni hiç soru sorarken görmedim
+1 yılHep bu 1 xperlerin başında böyle ilginç hikayeler var niyeyse. Yönetim bot basıyor anladıkta toplumun psikolojisi de iyi değil
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 444 cevap paylaştı. Yok canimm neden kötü olsun parası bitince de ayrılırsın bu soru şakamı yaa para değil keşke sevdigin için eşinin yanında olsaydin
118 Yorumla- +1 yıl
Parayı seviyorsunuz ki zaten
- +1 yıl
Parasız erkeği sevemeyeceğinize göre yine para lazım işte
- +1 yıl
Kadın olan sensin sen açıkla işte
- +1 yıl
Ben kadın değilim ne biliyim niye paraya taptığınızı
- +1 yıl
Yok yok kadınlar çok bozuldu valla düzgün kadın kalmamış
- +1 yıl
Kadınlar niye bozuk peki? Bozuk olmak bize yakışıyor size yakışmıyor
- +1 yıl
Ayn ortalık yollu kadın kaynıyor
- +1 yıl
Rezillik heryer açık saçık gotunu göğsünü orasını burasını göstermek isteyen kadınlarla dolu erkekler ne yapsın erkekleri çok zor durumda bırakıyorlar azdırıyorlar ondan sonr abakma tecavüz etme şunu yapma niye azdiriyorsun o zmaan erkekler sapık ama sen heryerini aciyorusn sapık degilsin
- +1 yıl
@cilgin_kartal aga kendileri zaten namussuz edepsiz birde bi taraflarını açarak bizi de yoldan çıkarıyorlar işte
- +1 yıl
Ah ah ne diyeyimki Allah hidayet versin
- +1 yıl
@cilgin_kartal öyle bak utanmadan birde diyor herkes bozuldu kadınlar bozuk diye. Demek ki kendi de bozuk bu kızın
Gizli Üye(25-29)+1 yılAptal erkekleri * caizdir. Erkek dediğin para yedirmicek yediriyor ise no mercy⚠⚠⚠
"Alabildiğini al , geriye hiç bir şey bırakma"
İMZA= Öğr. Üy. Doç. Dr. Ord. Rahibe Teresa👸👸👸👩🏫👩🏫👩🏫
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik sorularına hala cevap veremediği için xper kasmaya çalışan bir gariban daha 😂😂😂
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBu yazdıklarınız ile ne amaçlıyorsunuz bilmiyorum bu kötümü derken ne kadar çirkin bir soru farkındamısınız? ben okurken utandım siz de biraz utansanız iyi olurdu da hayat sizin zavallı adam
20 YorumlaRedpill izleyenler bunları bilir zaten yani açıkçası ben çok şaşırmadım normal yani bunları biliyordum zaten sürpriz olmadı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılİkinizde normal değilsiniz zaten.
Seni fiziğin için sever sende onu parası için seven. Bunda aşk yok sadece çıkar var
03 Yorumla- +1 yıl
Bende öyle gördüm
- +1 yıl
Yani genelde evlenenler fizik için evleniyor o şekilde seviyorlar, ben fizik değilde aşık olduğum için evlendim ama fiziği hiç benim istediğim gibi değil pişmanım aşkın büyüsü e kapıldım
- +1 yıl
*,. Cek karı bulamıyor mu
Yooo değil
Eğer anası tarafından kaz gibi yolunmayı erkeklik zannederek büyütülmüşse bir erkek, baya haklısın.
Devam.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 484 cevap paylaştı. dsfadsfag :P
https://www.youtube.com/embed/H_boaYCucTo00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılAbdulkadir biladerrrrrrrrrr dikkat et dikkat. Eee adamın parası biterse nolcak düşmez kalkmaz bir Allah
00 Yorumla Güzel hayallerin var
Fakat yalnız değilsin. bu hayalleri kuran milyonlarca kadın var😀😀
Ne diyelim hayellerin gerçek olsun00 Yorumla
+1 yılAllah senin gibilerini düşmanının karşısına bile çıkartmasın.
10 Yorumla
+1 yılZengin eş istedim ben de şimdi ahahhs. İyi yapıyon kız. Erkeklere az bile
10 Yorumla
+1 yılMarkaların hepsini saymasan biraz daha inandırıcı olabilirdi.
13 Yorumla- +1 yıl
Chanel in hatrı kalır.
- +1 yıl
@Godlike_Ruler_ kesinliklee
- +1 yıl
💃🏻🦍
+1 yılTroll, inandırıcılık ve senaryo üstüne çalışman şart
10 YorumlaOda seni sevmiyordur, başkalarınıda alıyordur hayatına merak etme karşılıklı sır🤗
00 Yorumla
+1 yılBu üye her kimse bu soruyu üyeleri kışkırtmak için sormuş ve başarmıştı Helal olsun
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen
Sizinle ta. şşak geçiyor bu arada. Çok zenginse iPhone 11 kullanmaz arkadaşlar😂
00 Yorumla
+1 yılKötü mü? KÖTÜ MÜ? Bu korkunç, iğrenç bir varlıksın. Defol burdan!
00 Yorumla
+1 yılSevginin farklı bir boyutu işte aa neresi kötü canım 💋✨❤️
00 Yorumla
+1 yılKötü, mutlu olamazsinki istemediğin bı adamla gözün dışarda kalır.
01 Yorumla- +1 yıl
Kocanın adı Abdulkadir mi?
+1 yılAhahhaha senin yaşın kaç da kocanın parasını seviyon bıcırık ajahhshshaj
00 Yorumla
+1 yılKendisine de bu kadar dürüst müsün merak ettim shshdhd
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı.
+1 yılçok da kötü değil en azında dürüstçe söylemen güzel :d adama da de
00 Yorumla 10 numara hikaye, evli olmaman dışında her şey normal
00 YorumlaLütfen trol olsun midem bulandı sizin gibi para avcısı kadınlardan.
01 Yorumla- +1 yıl
Para avcısı olmayan kadın yok
- Aşk İlişkileri konusunda 594 cevap paylaştı.
+1 yılBozan, parasını sevebileceğin her gün yüzlerce kocan olur o zaman.
01 Yorumla- +1 yıl
KS de vitrine koymuş kaldiracagi yerde.
Hahahaha güldüm bula bula abdulkadiri nerden buldun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 537 cevap paylaştı. Sen ne kadar aşağılık birisin
Boşan bari adamı kullanma
Aldatmaya meyillisin00 Yorumla
+1 yılTrol olduğu 10 km öteden belli birde ciddi ciddi cevap verenler olmuş
00 Yorumla
+1 yılHı hı aynen aynen kesin gerçektir yaa Abdülkadir ne ya
01 Yorumla- +1 yıl
Niye kötü bir isim mi
- Aşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı.
+1 yılAbdülkadir için iyi bir durum bu aslında, en azından açıkça soruyorsun 🤣 ya birde inkar etseydin
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılBunu yaşamamak için asla evlenmeyeceğim ki zaten ben zengin de değilim.
00 Yorumla Peki kocan seni değilde seninle seks yapmayı sadece sevseydi kendini kötü hissetmez miydin
00 Yorumla- Devamını Gör (204)
Devamını Gör(249)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem