Hangisi sizin için daha soğutucu?
Bence ilgisizlik daha soğutucu
Kıskanılmak, hiç hoşlanmam.
İlgisizlik elbette, ilgilenmeyecekse ayrılalım.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hangisi sizin için daha soğutucu?
Bence ilgisizlik daha soğutucu
Kesinlikle ilgisizliktir. Kıskançlığın bir güzel ve kötü tarafı olabilir. Ama ilgisizliğin güzel yanı olmaz sadece kötü yanı olur. İlgisiz davranıyorsa neden kendime eziyet çektirip onunla beraber olmayı zorlayayım ki? Çok sevsen de bırakmak gerekir bu durumda, elbette mücadele ettikten sonra daha doğrusu hiç bir şey işe yaramadığını fark ettiğin an ayrılmak en doğru karar olur. Boşuna Hz. Mevlana "Seni seveni zehir olsa da yut, seni sevmeyeni bal olsa da unut" demedi.
Kıskanmak ve kıskanılmak değer vermek ve sevmek demektir tabi psikopat gibi abartılmadığı sürece. Aşırı olunca her iki tarafı sadece yorar ve mutlu bir ilişki dışında her şey olur. Dozunda olunca güzel, tatlı ve anlamlı olur.
İlgisizlik ve kıskançlık her ikisi de ilişkilerde olumsuz etkilere neden olabilen duygulardır. Ancak, hangisinin daha çabuk soğutacağı duruma ve kişilere bağlıdır. İlgisizlik, bir ilişkide önemli bir eksiklik olabilir ve diğer kişiye değer verilmediği hissini yaratabilir. İlişkilerde ilgi ve sevgi, genellikle karşılıklı bir beklenti ve ihtiyaçtır. Bu nedenle, bir kişinin diğerine ilgisiz davranması, diğer kişide duygusal bir yara açabilir ve ilişkinin soğumasına neden olabilir. Öte yandan, kıskançlık da bir ilişkiyi soğutabilir. Kıskançlık, kontrol ve güvensizlik duygularına yol açabilir ve diğer kişinin özgürlüğünü ve özerkliğini kısıtlayabilir. Ayrıca, sürekli kıskançlık ve şüphe duyguları, diğer kişi üzerinde baskı ve stres yaratabilir ve ilişkinin sağlıklı gelişimine engel olabilir. ilgisizlik ve kıskançlık, her ikisi de olumsuz etkilere neden olabilen duygulardır ve ilişkilerin soğumasına neden olabilirler. Ancak, hangisinin daha çabuk soğutacağı, kişilerin ilişkideki önceliklerine ve ihtiyaçlarına bağlıdır.
Kıskançlık olunca daha muhafazakar oluyor insan. Sevdiğine tam anlamı ile güvenip kıskançlığını dünyaya gösterip, eşini daraltmadan başarabiliyorsa ne mutlu ona. İlgisizlik varsa zaten direk bitmeli. Lafa gelince herkes sever, “ hayatınızda bir kere olsun kalbine dokunun “
Her ne olursa olsun, kıskanılmak güzeldir bence. En azından karşındaki insanın sevgisinden emin olabiliyorsun doluca. İlgisizlik ise insana sorgulatıyor, acaba sevmiyor mu beni diye. İlgisizlik daha çabuk soğutur.
Cevap
52Cevap
İlgisizlik soğutur, aşırı kıskançlık sadece bezdirir ama baş edilebilir
İlgisizlik, genelde daha kötüdür. Umutlarınızı ve kalbinizi kırar, sevginizi öldürme potansiyeli vardır. Ama ilginin de, kıskançlığında aşırısı sizi boğar, ilişkiden soğutur. Dengeyi sağlamak zor değil, güzel bir iletişim ve her zaman net, açık ve dürüst olmak en iyisidir. Farkları kabullenmek ve birbirini idare etmek, ortak noktaları bulmak ve olaylara anlayışla yaklaşmak beraber yürümenizi kolaylaştırır. Hoşlanmadığınız şeyler kendinize sakladığınız sürece çözülmez ve sizi haksız duruma düşürür...
Kıskandırma gibi bir huyum olmasada eşimin veya sevgilimin beni kıskanması hoşuma bile gider. İlgisizlik ise cidden çok büyük bir sorun olur. Ben sevdiğime ilgi göstermeyi eksik etmem ama karşılık almazsam da cidden çok yıpranırım.
Kıskançlık bir şekilde idare edilir ama beni ilgisiz bırakılmak kesinlikle ilişkiden soğumama sebep olur ben ilgi manyağı birisiyim o yüzden ilgisizlik diyorum.
Çoğu insan kiskanilmak istenmez.
Hatta yeni cenarasyonda kötü söz duymaktan asaglanmktan mutluluk duyan bile var.
Sevmek nedir?
Neden sevilir?
Kim sevilir?
Sevilmeyi kim hak eder?
Çok uzağız bu sorulara.
İnsanlıktan çıkıyoruz kimsenin umurunda bile değil.
Kıskançlık beni ışık hızıyla soğutuyor. Ben zaten duruşunu bilen biriyim boş yapmasın bana kimse kıskançlık mıskançlık ile, hiç çekemem
Dengesizlik en kötüsü. İlginin de kıskançlığın da dengeli yaşatılmasını dilerim.
kötü özellik aramaya geldim dermişim sjsjsksj :D kıskançlık demek istiyorum ya sen diyerek buradan senin kötü yönünün ne olduğunu anlamaya çalışıyorum falan :D :D hahahhaha :D neden benim şaka yapasım geliyor habire bilmiyorum :D
😅😅
Kıskansın abi ilgisiz kalmasın da aşırı iter bu durum beni
kıskanılmaktan rahatsız olmam isterse at gözlüğü taktırsın
ilgisizliğe gelemem
İlgisizlik. Bence daha tehlikeli bir durum. Kıskananda en azından sevgi krıntısı vardır. Umursamayan ise gitse de kurtulsam havasındadır ya da gamsızdır
Meşgul bir insanım karşımdaki çocuk da meşgul biri o yuzden haftada 1 konusabiliyoruz sevgilimle ama bana karışsa şunu şöyle yap bunu böyle yap ayrılırım
İlgisizlik varsa buz dolabı olurum kıskançlık bir şekilde dizginlebilir ama ilgisizlik bambaşka bir boyut. İlgisizliğin olduğu yerde sevgi ve aşk aranamaz.
Herşeyi bok eden talepler ve memnuniyetsizlikler. Bunlar oluyorsa çabalamak bile angarya geliyor bana...
Kıskançlık olmalı zaten de ilgisizlik derdim sanırım. Ama çok ilgiye boğulmak da istemem. Yani en azından ilgi odağı olmayayım ‽
Kıskanan arkadaş dahi olsa atarım çöpe. Ben olgun ve özgüvenli çevre isterim. İlgiyi hak eden zaten bulur.
ilgisiz adamı bal olsa da unut
ilgi veren bebek gibi seven adamı zehir olsa da yut
Peki ilgi veren ama kız gibi davranan erkek?
Seven insan kıskanır. İlgilenmeyen insan sevmiyordur, başkasıyla ilgilenmekten vakit bulamıyordur. O yüzden ikincisi diyorum.
İkisi de beni soğutacağı için yalnızlıktan şaşmıyorum. :)
Kiskancligin seni sogutacagini beklemezdim🙂
Güvensizlik içerdiği için incitebilir beni :)
Kıskanmayı sorun etmem sabaha kadar da didişir dururum ama ilgisizlikten soğurum. Antarktika yanımda halt etmiş.
Kıskançlık olmalı bence dozunda ama ilgisizlik başka bir boyut gibi sevgi denilen şey zaten ilgiyle oluşur
Ilgisizlik, ihmalkarlik kabul edebilecegim bir sey degil. Kiskancliksa , hastalikli bi kiskancliksa onu da kabul etmem.
Kıskanıyorsa en azından önemsiyor. Ama ilgisizlik berbat bişey
Kesinlikle ilgisizlik insan sevdiğine ilgi göstermeli kıskanmalı bunu hissettirmeli
Ilgisizlik beni bittirir ondan kurtulmak isterim
Seven insan kıskanır, ilgisiz davranan kişi çok naz trip yapar.
Ben naz trip çekemem.
Dozunda kıskançlık iyidir ama ilgisizlikten direkt soğurum.
Benle olunca ilgiden soğur yalnız, sürekli sarılma koala gibi
Fazla kıskançlıkta boğar, fazla ilgide
Tadında olması kăfi benim için.
İlgisizlik de sevgili durumları bana çok uzak ya nasıl başarıyorsunuz valla manitacılığı helal olsun
İlgisizlik tabiki de anında ayrılırım hiç o toplama gelemem
Çok fazla kıskanılmak da güzel değildir ama ilgisizlik daha kötü.
Kıskanılmak güzel olurda ilgisizlik benlik değil abi. Uzak dursun lütfen.
İlişkilerde kıskançlık olağan bir duygudur ilgisizlik kaçamak doğrular cevapsız sorular gibidir?
İlgisizlik soğutur kıskançlığa bir nebze olsun tahammül ederim
Ilgisizlik kötü.. diye düşünüyorum
kıskançlık dozunda lazım. ama ilgi olmazsa olmaz.
İlgisizlik tabiki dozunda kıskançlık soğutmaz çünkü seven insan kıskanır güvenle alakası yok bence. onda senin gördüğünü herkes görecek sanarak korkarsın ve bu yüzden kıskanırsın.
Erkeklerde ikisi de soğutmamalı eğer ki erkekse. Kadınsa çok önemli değil zaten
Nasıl yani? Neden?
ilgisiz erkeği belediye sevsin
Kıskançlıktan soğurum kendine güveni olmayan bakmasın bir zahmet
Kiskanclik sevgiden geliyor sonucta, ilgisizlikte sevildigini dusunmezsin ki
Ilgisizlik soğutur kıskançlığın fazlasıda zarar verir
Ota boka kıskançlık insanı soğutan en büyük şey bence
İlgilenmiyecekse neden ilişkide bulnayımmki her şey karşılıklı
İkisi de soğutmaz. Ben nasıl ayar vereceğimi bilirim..
Hem ilgisiz olup hem kıskanan
Bu en kötüsü yaa
İşte buna toksik ilişki diyorlar. Karşılaşıldında arkaya bakmadan uzaklaşıp ası geriyor. Aşk Sevgi felan bunların zamanla kalmayacağı görülmelidir
İkisi'de madem böyle yapcaksınız neden sevgiliyiz
İlgisi yoksa sevgiside yoktur
Kesinlikle ilgisizlik
Kiskanmanin dozunu kacirmissa soğurum
kıskançlık kısıtlanma
ilgisizlik tabiki
İkisi birbiriyle yarisir
İlgisizlik…
Hemen başkasına geçerim.
İlgisizlik en sevmediğim
İLGİSİZLİK. netttttt…!!!
İlgisizlik soğutur beni
İlgisizlikten soğurum
K8skanilmak da ne demek
Ama insan sevdiğini kıskanır
@Alikemal01 sıkıcı knk
Knk bence sen aşik olmamışsın ya da hiç sevilmemişsin. Çünkü gerçekten çok zevkli bir şey
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?