Cahillik mi yoksa başarı mi 🤔?

Sevgilim 7 yaş büyük ve ben 17 yaşındayken 11. Sınıfın ilk başlarında tanışıp sevgili olduk ve benim hayatım daki ilk kişiydi. Ben de ilişki ve yakınlık temas birliktelik falan filan gibi hiç bir şeyi bilmiyordum sadece çok az duygum fetis falan biliyordum onunda o biliyordu. 10 gun olduğu zaman sevgili olalı buluştuk yorucu sıcak bir okul günün den sonra aldi beni biraz vakit geçirdik eve bırakırken durduk ayaklarımı istedi uzattım newbalance ayakkabı siyah babet corap da aynı marka giymiştim çıkardı çorapsız önce iyi bir masaj yaptı her yerine dilini değdirdi öptü ayakkabılarımı giydirdi çoraplarımı da önünü açtı boxerinin için den birseyler yapti sordum çok şaşırdım bir de açtı gösterdi iyice şok oldum ben 🙈😅🙄😱 ilk kez bir görüyorum bir erkeğin aletini onu da kendi çoraplarım nerdeyse aynı ayağima olur gibi olmuştu korktum çok büyük iri kalın bir de tam demirden sopa boru gibi bir şey hiç bükülmüyor tutup kavramaya çalışıyorum ezilmiyor bile çok eminim dedim bunu asla sigdiramazsin bana. Sonra sen dedi bundan korktun ama zenciler de kolun kadar 30 40 santim var dedi eve gittin 1 hafta her uyuduğumda rüyamda iki zenci açıp önünü tam istediklerini yapacak sevgilim kurtariyor olarak her gün gördüm zor geçti etkisii😅😅
Cahillik mi yoksa başarı mi 🤔?