Kısa boylu kızlar genelde uzun boylu erkekleri severlerrr💙
Kısa boylu kızlara bigboy yakışmaz mı sizce deee 🧚♀️

Kısa boylu kızlar genelde uzun boylu erkekleri severlerrr💙
Kısa boylu kızlara bigboy yakışmaz mı sizce deee 🧚♀️

Her bireyin tercihleri ve beklentileri farklıdır ve herkesin eş seçiminde özgür iradesi vardır. Boy, cinsiyet, ırk, kilo gibi fiziksel özellikler, bir ilişki veya evlilik için belirleyici bir faktör olmak zorunda değildir. Kısa boylu kızların uzun boylu erkek isteme hakkı olduğu gibi, uzun boylu kızların da kısa boylu erkek isteme hakkı vardır. Herkes kendine uygun olan bir partneri seçme hakkına sahiptir ve bu tercihler saygı duyulmalıdır. Önemli olan, karşılıklı saygı, sevgi, anlayış ve uyum gibi ilişkinin temel değerlerini paylaşan bir partnerle sağlıklı bir ilişki kurmaktır. Fiziksel özellikler, insanların değerini belirleyen tek faktör olmamalıdır.
Big boy uzunluk anlaminda degil yalniz. Iri yani hatta sisko olgun kisiler hakkinda kullanılıyor. Bizimde boy kezbanlari kafasına gore bigboy diyor. Abicim bizim tr erkekleri 30 yaşında kocaman bir bebe iken neyin bigboy u djdhdj kizlarda ayni gerçi neyse
30 yaşında kocaman bir bebe😄😄😄😄😄
Tr erkeği olmasa da olur
Maalesef bubicik realite acıdır
Kısa boylu kızların uzun boylu erkeğe olan ilgisini boyunun kısalığını kusur olarak görüp onu sanki karşındakinin boyuyla kapatmaya çalışmasına bağlıyorum ben. Bana göre aradaki fark 15-20cm olursa makuldur. 30cm'den fazla fark olunca rakı şişesi ile bardağı görüntüsü canlanıyor gözümde. Bunlar bizim önceden belirlediğimiz kriterler ortada aşk olunca boy filan hikaye.
Yooo kusur olarak görmüyorum boyumu😆😆
Bulacaksın 190 birini emin ol😁
Hahaha hep öyle denk geldim zaten 🧿🧿😍
162 yim tüm 180+ erkekler beni beğeniyor nedense 170lerle iyi anlaşamıyoruz 😁 180ler bana boyumun harika olduğunu söylerken 170 erkek bana kısa olduğumu söylüyor kompleksli oluyorlar. Uzun erkekler candırrrr
Cevap
56Cevap
Hayır hakları yoktur. 150 kız tutup da 180 altı erkek değil derse o kıza anca 160 erkek gider o bile fazla hatta. big boy isteyecek özellikle olmaları lazım ilk olarak. bu yüzden de bu kızların özellikle boya göre seçen kızların bence aşkı yaşamaya bile hakkı yok
Yok. Davul bile dengi dengine. Ayrıca asıl şuna hakkınız yok, boyu yüzünden insanların cinsiyetine laf etmeye! "180 altı kendine erkek demesin" diye kim çıkardıysa buna hakkı olmadığını ve kendini yani "pireyi" deve yaptığının farkına varsın ‽
Öyle demiyorum ki
Öyle bir cümle de geçmedi sorum da abarttin
Genelledim bende herkes gibi. Sana özel demedim zaten "kim çıkardıysa" dedim yani üstüne alınmana gerek yok
Bi kere uzun boylu, iri kıyım bir sevgilim oldu. Ağaca tırmanmaya çalışan koala gibi kalıyordum adamın yanında :D Ama yeter ki gönüller bir olsun tabe.
Ben öyle seviyorum ya 😆
Ya bunun hakla bir ilgisi yok ki Türkiyede kadınların boy ortalaması belli zaten 😂 elimizi kime carpsak uzuna denk geliyoruz 😂 adamların sanki başka seçeneği mi var 😂 bu bixim suçumuz mu? kader utansın bee 🤣 kısa boylu kadın iyidir iyidir fazla yer tutmaz 🤣 kendimi teselli ederken ben 😂
Zaten nedendir bilmiyorum kısa boylu kızların yanında hep uzun boylu boy ortalaması yüksek erkekler var
Onlar da minik seviyor
Var elbette ve hepsi genelde 180 üstü erkek istiyor. Buluyorlar da valla
Öyle olunca da uzun kızlara kendiyle aynı boyda erkekler kalıyor çoğu boyu 165 170 civarı kızların sevgilisi 170 178 arası falan oluyor
150 155 ler 180 190 adamları kapıyor jssjjs
Hakkı yok hakkı olduğunu zannedenler egolu zaten :D boyun 1.70 ve üstü değilse uzun isteme hakkın yok
Blaaablaaa
Aha bir gerizekâlı daha 🤣
1.72 im o zaman isteme hakkım mi oldu 😀😀😀😀
Ben 1.93 üm kendi boyuma göre birisi olsa da istemiyorum mesela, her yerde etiket oluruz 😂 benden yana sıkıntı olmaz ya, önemli olan erkeğin uzun olması değil mi zaten genel algıda?
Valla isteselerde istemeselerde çoğu zaman kısa boylu kızların uzun sevgilileri/eşleri oluyor😄
Etrafımda çoook örnek var
Sen her buluşmaya yanında portatif merdiven taşı ne olur ne olmaz
Çok komiksin dayı 😆
ama öyle (bu espiriyi zamanında iki erkek dolaşırken birinde merdiven vardı, diğeri merdivenliye"sevgilimi yaptın kısa boylu"dedi diğeri "nereden anladın?"diye sorunca "eee yanında merdiven var")
bende o espiriyi sana yolladım küçük kız çocuğu :D
Skkwkwkskksksksk hacı ben 1.97'yim benim manita 1.50 olsa merdivende yetmez itfaiye falan getirmesi lazım
@ButcherBlaviken :D uzun merdivenler var ama taşımak sana kalacak ona göre
Valla her gün o merdivenleri taşıması lazım yoksa ben bel fıtığı olırım sarılırken 🤣
@ButcherBlaviken olasıdır
Artı uzun boylu erkekler de genelde kısa boylu hatta minyon kızlara ilgi duyarlar. Sıkıntı yok yani.
Çok komik duruyor. Kısa boylular uzun boyluların yanında cüce gibi kalıyor. Tavsiye edilmez. Boyuna yakın mesafede olursa çok daha güzel duruyor.
Bence bu çekim gibi bir şey şahsen ben kendimden çok çok uzun birini istemedim istemiyorum da ama ister istemez karşıma çıkıyorlar ama nasip işte..
Kalp severse olabilir. Genellemeler hoşuma gitmiyor. Benim amcamla yengem arasında 40 cm var.😄 oluyor yanii
Erkeğin cebinde mi gezeceksiniz? Yürürken bacağına mı sarılacaksınız? Uzun boylu kızların kısmetlerine sulanmayın işte.
Herkes gibi sen de hak ediyosun mutlu olmanı dilerim 😊👍
Ok
Yaw arkadas bizde uzun olsun bizim boyumuzda olsun istiyoruz. Ben 1.90 boyundayım hiçbir kız yanımda durmak istemiyor.
Kadınların boy ortalaması zaten 161 geneli zaten bigboy elde etmiş oluyor yani.
170/175 bigboy olmuyor
150 kizlara gore oluyor, ben ortalamadan bahsettim.
Ortalama 160 😆
Ya sabir, ortalama oyle ama 170 kizda var 150 kizda ikisini niye ayni kefeye koyayım canım
Koyma tamam hsksjd
Var tabi niye olmasın ama nasıl buluyorlar anlamıyorum kabskaks 1.76 boyumla 1.78 üstü bulamadım hiç
Böyle bir mantık olamaz herkesin herkesi istemeye hakkı vardır
o zaman Allahın emri peygamberimizin kavliyle seni
@hatayusuludöner isteğin reddedildi
hani hakkımdı
Ya sorumdaki insanları sal
@hatayusuludöner istemek hakkın dedim kabul edilmek demedim
Bence max 25 cm üstünü istemeye kadar hakkı olmalı herkesin, sonrası kul hakkı oluyor.
Tabiki de isteyebilirler de 155 olupta 190 altı erkekle olmam diyen embesiller komik oluyor
Erkekler onlara geliyorsa sıkıntı yok. Kimsenin tercihine karşılamaz.
Ortada bize uzun erkek bırakmadılar vicdansızlar hala uzun boylu istiyorsunuz...
yok abla herkesin boyu boyuna huyu huyuna lutfen
Uzun boylu kalıplı birisi olarak kısa boylu kızları beğeniyorum
Bence hakları yok ama genel de erkekler kısa boylu kızlar ile çıkar
Var niye olmasın ama bu konuda diretmemeli tek kriter olmamalı
Boy önemli değil ama sarılınca 45 derece eğilmekte yoruyor adamı yav 😀
Var tabi olmaz olur mu, isteyen bulur istediğini
Herkesin her şeyi isteme hakkı vardır. Sadece sahip olabilmesi ona bağlı
İstanbul dan kısa boylu küçük memeli kadın varsa sitede beni bulsun yigidim
ben 183 manita 160 isteyebilir ama 158 olup da 170 erkeğin aşağılayanlar var
İsteyen istediğini ister 🙃 önemli olan sevgi ve anlasabilme
isteyenin bi yüzü, yok diyenin iki yüzü karadır. :D
Neden uzun boylu erkekleri severler ki, bari birimiz uzun olsun mantığı mi 😂
Tuhaf düşünce yapılarına sahipler. Çok özeniyorlar 1.50 kızın 1.90 2 boyunda erkek arkadaş istemesi çok tuhaf 😝 idealleri uçuk ne diyeyim.
Bende boy 190 cm ama öyle kızlar vardırki boy hiç aranmaz ama başka özellikleri ve becerileri vardır delirtir adamı
Neden olmasın ki ne saçma bir düşünce böyle düşünenler benim teyzem kısaydı eniştem uzundu birbirlerini seviyorlar 😅
İsteyen istediğini arzu etmekte özgürdür.😂
boy önemli değil hiçbir konuda. bak oğuzhan uğurun boyu benden kısa 166 cm taş gibi hatunu götürüyor.
Zaten genelde kısa boylu kızlar uzunları götürüyor 🙃
Kısa boylu dolgun kızlar yani balık etli daha seksi geliyor bana
Hayır hakkın yok , ağla
Hahahah ama hepte uzun boylular çıkıyorum hiçte aglamiyorm
Bana kısa boylu geliyor ya neyse olsun tatlı oluyorlar
İkinci fotomdan olsun isterdim
Var niye olmasın
Hak meselesi değil ki bu
Vards abartısıda göz yoruyor
davul bile dengi dengine demişler
Herkes istemek de serbest
Bazen bu hayatta her istediğin olmamalı