Arkadaşlar lütfen yardım edin? Sizce dediğim gibi bir durum var mı? Eğer öyleyse ne yüzüne bakabilirim ne de kendimi affedebilirim?

Arkadaşlar benim 3.5 yıldır iyi giden bir ilişkim var. Yaklaşık 2-2.5 yıl kadar önce erkek arkadaşımla büyük bir kavga etmiştik. Kavga ettiğimiz sırada ailemle tatil için hotele gelmiştim. Çok sinirlenip ondan ayrılmayı düşünmüştüm. Tam o sıralarda hotelde benim yaşlarıma yakın olduğunu düşündüğüm Alman bir çocuk vardı.(konuşmasını duyduğum için alman olduğunu biliyorum). Çocuk sürekli olarak bana bakıyordu. Ben de hem bana neden bakıyor diye hem de o anda tamam ayrılırsak ayrılalım hâlâ bana bakan var, bana cidden değer veren birini bulabilirim hâlâ vb. diye düşünmüştüm. Ama işte o anki kendi kendimi pohpohlamam sonucunda oluşan bir düşünce sadece. O kadar uzun bir süreyi öyle silip atamazdım bir yıl bir yıldır sonuçta. O gün akşam yemeğinde ailemle oturduğum masanın karşılarında bir yere oturmuştu ve yemek yerken sık sık göz göze geliyorduk. Sevgilimle tam olarak ayrılmadığımız için biri bana bakıyor diye anlatsam beni kıskanır diye düşünmüştüm. Akşam ailemle dışarıya çıkacakken etrafta mı diye gözüm aramıştı. Göremedim dışarı çıktık, geri geldiğimde ailemle bir masada otururken çocuk benim yanıma olacak şekilde masaya oturdu. Ben de rahatsız olup önüme döndüm görmemezlikten geldim ve bir süre sonra kalktı. O gün sevgilimle masaya geldiğini vb anlatmıştım. Ama geri kalan kısımları (yemekteyken göz göze geldik, havuza girerken oralarda mı diye gözüm aradı, dışarı çıkarken bı baktım orada mi) diye anlatmamisim ve bunun konusu bugün bir şekilde açılınca bunu anlatmadigimi fark ettik. Normalde her şeyi kendime kuruntu eden bir insanım. Acaba öyle mi yaptım böyle mi diye sürekli düşünürüm. Haliyle kendi kendime yine düşünüp acaba ben onu aldattım mi diye düşündüm. Ama şunu biliyorum ki eğer o anda karşımdaki kişiden hoslansaydim vb. iliskime devam edip de 3.5yila kadar getirmezdim. Ama sevgilim dediğim gibi çok kızdı, hatta bana yaptığın * bile dedi. Cidden çok üzüldüm. Bu kadar zamandır ona yaptığım tek hata bu. sizce ben onu aldattım mi?
Güncellemeler
+1 yıl
yaptığın * diye çıkmış arkadaşlar orada demek istediğim k-pelik
Güncellemeler
+1 yıl
ve lutfen fikrinizi düzgünce belirtin cidden öyle bir insan değilim çok üzülüyorum kendisi benden ayrılıp ayrılmayacağıni, bunu bu kadar zaman sonra öğrenmesinin kötü oldugunu ve beş para etmediğimi söyledi
Arkadaşlar lütfen yardım edin? Sizce dediğim gibi bir durum var mı? Eğer öyleyse ne yüzüne bakabilirim ne de kendimi affedebilirim?