Arkadaşlar bir bakar mısınız kendimi nasıl affettirebilirim?(çok önemli lütfennn) yardımcı olun?

Merhaba arkadaş bu siteden tanıştığım kardeşim gibi görüdüğüm @unutulmazzz adlı üyeyle biraz tartışmıştık ve bana kırgın ayrıca bu intihar etmiş ben inanmadım ve çoruma gittim hastaneleri dön dolaş dön dolaş buldum sonunda ki ne yazık ki gerçekmiş her neyse bunun yanına girdim biraz kendiydeydi kan takviyesi yapılmış falan olum niye böyle yaptın ben de seni dinine bağlı bilirdim böyle mi bağlısın dinine sen dedim kafasını yana çevirdi ağladığını biliyordum boğuk bir sesle çaresizdim dedi konuşmadı bir daha neyse sonrasında hastanede yemek dağıtım saatti gelmiş yemek geldi bu yemek yememeyecem isyemiyorum falan diyor hemşire yemesi gerektiğini söylüyor bu hemşire çıkışmaya başladı sanane l*n siz olmasanız ne güzel ölüp gidecektim falan diye bağrıor ben iyice sinirlendim ayıptır söylemesi bunu biraz dövdüm yiyeceksin yemek zorundasın anneni kardeşini düşün falan diye bu bana biraz kırıldı çok meraklıysan otur kendin ye afiyet olsun dedi ama yüzüme bakmıyo hiç neyse sitede bir soru da bunu etiketledim yemekle ilgili bir soruydu buna bir görüş yorumumda "konu şu beyefendi sevdiği kız ona hak etmdiği lafları söyledi diye intihar etti ölümden döndü ben bunun yanına gittim ziyarete ama bu defa da açıktan ölcem diyo @unutulmazzz anlıyorum kardeşim seni ama hayat devam ediyor toplaman lazım kendini" "@unutulmazzz söv l*n söv rezil et beni herkese ne değişecek o kız sana geri döncek mi herşey yoluna girecek mi herşey düzelecek mi ha düzelecekse sen eskisi gibi yemek yemeye devam edeceksen al söv hadi sesimi çıkarırsam benden adisi yok bu dünyada" "getirtme beni tekrar çoruma fena olur bu defa yeter l*n kendini helak ettiğin kendine gel artık" gibi şeyler söyledim ve daha çok kırıldı bana ve "bundan sonra senin gibi abim yok benim tamam mı hadi eyvallah afiyet olsun size" bunu dedi kendimi ona nasıl affettirebilirim nasıl düzeltirim onun kafasını yardımcı olun lütfen
Güncellemeler
+1 yıl
@bilenbayan ve @deliyimmmm38 bir fikir verin benden çok tanıyosunuz onu ne yapiyim ben buna
Güncellemeler
+1 yıl
özür diliyorum onun sevdiği oyunları gönderiyorum bilgisayarına yok hala konuşmuyo bir fikir verin
Arkadaşlar bir bakar mısınız kendimi nasıl affettirebilirim?(çok önemli lütfennn) yardımcı olun?