Sevgilimden bayramda dayak yedim, yardım eder misiniz?

Merhaba. Benim 10 aydır bir ilişkim var. Sevgilim zaman zaman çok iyiliksever ve yardımcı olsa da bana şiddet uyguluyor. Bana en yakın can dostum dediği kişi de eskiden beraber olduğu altı ay birlikte yaşadığı eski sevgilisi çıktı.

Olaya gelecek olursam ben son iki haftada iyi davransa da ondan şiddet gördüm. Bugün kampa gidecektik ama ben huzursuz oldum. Beni gerçekten seviyor musun diye sordum. Seviyordum şimdi deniyorum gibi laflar dedi. Ben çok kırıldım çünkü kaç gündür ölüp bitiyor gibiydi. Gitmek istemiyorum dedim kamp için ama sinirle dedim. Sonrasında özür dilemek istedim ama beni engellemişti. Evine gitmek istedim. Gidince daha konuşamadan yüzüme tükürdü. Tatili iptal etti. Telefonu elinden almaya çalışırken bana öyle vurdu ki yere düştüm. Sonrasında sen ne yapıyorsun ya diye tepki verip ayağa kalktım bu sefer yatağın üstüne atıp dövmeye başladı. Bu dördüncü dayağı. Her seferinde affettim. Hak ettin diyor. Çok sorguladin cezası bu diyor. Kendine toz kondurmadi. Şiddetli bir darbe aldım. Daha önce de gözlüğüm kırılmıştı dovulurken. Beni de engelledi her yerden, sen suçlusun diyor. Sizce suçlu muyum

Sevgilimden bayramda dayak yedim, yardım eder misiniz?