Bundan 6 ay önce eski sevgilimle birseyler yaşadım ve o ara videoya çekmiş şimdide bununl beni tehtid ediyo ya benimle ilişkiye girersin ya da para verirsin diyo zaten iliskiye girmediğim icin şantaj yapıyo onu yapayım sonra senle isim yok diyo
Cevabın nedir?
- Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılsavcılık yok mu bulunduğun yerde arkdaşım olurmu öyleşey ya seni ya telle tehtid ediyordur ya da mesajla git savcılığa şikayette bulun ya olurmu öyle şey bitmiyor bu karaktersiz şerefsiz genelev artıkları sen yapamıyorsan ben yapayım ver telini o karakterin bak neler yapıyorum ona o karakersize sana attığı mesajlar varsa ver onlarıda anasınınkini terseden nasıl görüyor bak
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Sakın. SAKIN GİRME İLİŞKİYE.
Sen salak mısın kadın? Bir kere yattın, tekrar isteyecek. Yattın. Tekrar isteyecek. YETMEYECEK. Arkadaşlarıyla yatıracak. BUNUN SONU YOK.
Git savcıya. Herşeyi anlat. Ailem bilmesin nolur de. Lan o adi heriften mi korkacaksın. SAKIN.23 Yorumla
Soran+1 yılOfff yatmaya niyetim yok zaten hayatımı mahvedemem yeterince mahvoldu zaten
Soran+1 yılnasıl yapabilirim ki
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılşerefsiz pislik! nasıl oluyor da bu kadar yakınlaşabildiğin kişi böyle bir pislik yapabiliyor? şimdi gidiyorsun savcılığa egmye şikayet ediyorsun benim korkacak bir şeyim yok diyorsun. ve videoyu kesin çektiği belli mi? belki blöf yapıyordur?
01 Yorumla
Soran+1 yılsevgiliyken göstermişti videoya rağmen numaramı falan değiştirdim her yerden engelledim aniden ortaya çıktı
- Aşk İlişkileri konusunda 490 cevap paylaştı.
+1 yılKalıbına sıctıgmın itleri şöyle soruları görünce gözüme uyku girmiyor elini kolunu bağlayıp işkencelerin âlâsını yapacaksın rubospu çocuklarına. Buluş ağzından laf al seni tehdit ederken sesini kaydet doğru karakola.
04 Yorumla
Soran+1 yılkorkuyorum yanına gitmeye ayrıca tehtid ediyosun dediğimde de ben tehtid etmiyorum sadece istediğimi alıcam uydurma diyo
- +1 yıl
Allam delleniyorum. Hangi şehirde yaşıyorsun sen?
Soran+1 yılizmirde
- +1 yıl
Kesinlikle dediklerini yapmıyosun. Bunun tekrarı gelir. Doğru karakola git başka seçeneğin yok.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
23Cevap
+1 yılevliysen eşine bekarsan savcılığa git direk şikayet et. tehdit etme. ya da İstanbul ve çevresi ise eğer benimle iletişime geç ben böyle bir model arıyorum zaten babam hayrına tüm kemiklerini kırayım yeminle. sonra bir daha dişi sineğe dönüp bakarsa ben ibneyim diye taksim meydanında nara atacam söz.
12 Yorumla
Soran+1 yılevli olsaydım ayrılık nedeni olurdu izmirde oturuyorum ailemin öğrenmesini istemiyorum o yüzden polise ve savcılığa gidemiyorum
- +1 yıl
Evli isen boşanmada olsa sonu söylemen en doğrusu. madem bekarsın o zaman tehdit edildiğini belgeleyecek mesaj ses kaydı ne var ise onla savcılığa şikayet et. polis değil kardeşim. savcılığa. sonrasında inan sana ne ailen ne başkası kötü bişey yapmayacak. yarın git şikayet et. yemin ediyorum İstanbul bursa falan olsaydı sırf bu tiplere ayar olmamdan sebep komaya sokardım o iti. gebersin böyle şerefsizler.
+1 yılİstediğini yap.. ortaya çıkarsa ceza alacak olan hapise girecek olan sensin de.. korktuğunu belli etme hiçbir şey yapamaz. Olmadı dava açarsın. Bunları söyle
07 Yorumla- +1 yıl
Numarasını ver ayrıca bana.. Arayayım gerekirse konuşayım
Soran+1 yılNe diyceksin ki aynısını arkadaşım yaptı sen mi arattin diyo daha da sinirleniyo
- +1 yıl
Tanıdığım avukat hakim savcılar var. Adalet okuyorum ver. Konuşayım sorun olacağını sanmıyorum
Soran+1 yılya olursa daha da sinirlenirse
- +1 yıl
Valla böyle korkarsan her haltı da yapar
Soran+1 yılofff
- +1 yıl
Ver numarasını halledelim
Öncelikle sakın ama sakın dediğini yapma daha fazlasını ister. Olay büyümeden polise doğruları anlat adalet ne yapacağını bilir kardeşim
17 Yorumla
Soran+1 yılama ailem öğrenicek bunu istemiyorum
Soran+1 yılzaten yaptığım şeyler yüzünden pişmanım ailemin yüzüne bakamam
- +1 yıl
Bak öncelikle dediklerimi yanlış anlama sakın ; pişman olacağın şeyleri yapma o zaman kardeşim ya sonu nereye gidiyor diye düşün devir çok kötü neleri var şu dünyada ailenin yüzüne bakamıcaksın belki ama ailen susar sen üzüleceksin diye belki 1 ay ağlarsın odanda falan ama yayıldımı ne okula gidersin ne sokağa çıkarsın adın çıkarsa 9 a inmez 8 e yani ömür boyu ağlıyacağına 1 ay ağla ailene durumu anlat özellikle baban daha bu konularda duyarlı olabilir baba böyle böyle oldu de baban zaten gerekeni yapar (gerekeni yapar derken çocuğu öldürmek falan değil ha ) emniyette şikayetçi olursun çocuk en azından yüklü bir para cezası alır ayrıca videoyuda silerler sen dediğimi yap doğru olan bu
Soran+1 yıldoğru olanın o olduğunu biliyorum ama cidden ailem böyle bir olayı kaldıramaz madem böyle bir şeyi kaldiramiycagini biliyosun niye yaptın diyeceksiniz kafam yerinde değildi bu bir bahane değil tabikide
- +1 yıl
Şantaj suçunun cezası, suçun tüm biçimleri için aynıdır. TCK 107. maddeye göre, şantaj suçunun cezası, 1 yıldan 3 yıla kadar hapis cezası ve 5000 güne kadar adli para cezası olarak düzenlenmiştir. Cezası bu. Karar senin kardeşim. Ailenin öğrenmesini istemiyorsun ama illaki öğrenecekler çünkü bu şantajların sonu gelmeyecek ve söylemek zorunda kalacaksın. Sakın ama sakın ailenden hiçbirşeyi saklama onlar en iyisini bilir ha baban ters bir adamdır annene söyle ablana abine söyle ama ailen dışında kimseye söyleme. Söyleki böyle insanlar sokaklarda ellerini kollarını sallayarak gezmesinler. Ne malum başka bir kıza yapmayacağı
Soran+1 yılOfff farkındayım
Sonra da işi olucak. Bunu hep diyorum arkadaşlar korkmayın bunlar sadece tehdit edip korkutan o. cocukları. Öyle birşey yaparsa hukuksal cezası var özel hayata dair ifşa, Vs.
10 Yorumla
+1 yılNe manyak insanlar , video da yüzün gözüküyo mu? Belki sahtedir video falan yoktur seni kandirmaya çalışıyo
01 Yorumla
Soran+1 yılgözüküyor
18 yaş üzerindeysen, hemen polise ya da savcılığa git. Delilleri göster ve ver. Bu konu gizli olacak sen hariç kimseye bilgi verilmeyecektir. Mahkemeden de eve kağıt gelmesini istemediğini belirt.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılpolise git santajdan iceri alirlar onu. ailenin haberi olmasini istemedigini soyle, 18 yas ustuysen zaten gerek yok aramalarina
00 Yorumla
+1 yılTamam de uyku ilacı kat suyuna telefonundan sil videoyu kaç
01 Yorumla
Soran+1 yılbilgisayarında kopyası varsa eğer
korkma yayamaz boyleleri buyuk bir suc bu yemez. ama 18 isen polise git ve polise ailene duyurmamasini soyle
00 YorumlaErkeklerin ellerindeki tek kozları bazı dik tut ve savcılığa başvur
00 Yorumla
+1 yılEğer işi çok abartırsa polise gitmek en mantıklısı...
00 Yorumla
+1 yılTürk ceza kanununun 107. Maddesine göre 1 yıldan 3 yıla kadar hapis cezası alır, ayrıca 5000 güne kadar adlı para cezası, bunları şöyle o şahsa
06 Yorumla
Soran+1 yılkorkucagini sanmıyorum
- +1 yıl
Tanıdığın bir avukata arattir
Soran+1 yılyok ki babamın avukatı hayatta aramaz direk babama söyler başka tanıdığım avukatta yok zaten
- +1 yıl
Numarasını ver ben ariyim
Soran+1 yılNe diyceksiniz
- +1 yıl
SŞikayet durumunda hukukî süreci adım adım anlatacağım, ifadeden sonra nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak ceza evine gönderileceğini bilmesi ve evinde kapsamlı bir arama yapılacağını bilmesi caydırıcı olacaktır
Gizli Üye(36-45)+1 yılSakın ılıskıye gırme yakın bı erkek arkadasına soyle bı guzel agzını burnunu kırsın santajın sonu yoktur bunu unutma verdıkce fazlasını ıster
011 Yorumla
Soran+1 yılMalesef yakın bir erkek arkadaşım yok
Cevap sahibi+1 yılYorumları okudumda yası kucukmus polıse gıdersen aklı cıkar bı daha bulasmaz kımsede duymaz polıse gıttıgını
Soran+1 yılama ailem öğrenir
Cevap sahibi+1 yılAılen ogrenmez rahat ol
Soran+1 yılburdaki polislerin ve avukatların çoğu babamı taniyo daha önce buna benzer birsey yasamistm ve ailem ogrenmisti
Cevap sahibi+1 yılEger aılen cok tutucu olsaydı zaten ılk olayda buyuk sıkıntılar yasardın demekkı aılenden korkulucak bı durum yok boyle seylerın sonu olöadıgı ıcın hata yapmanı ıstemıyorum babana soylesen o cocugun agzına s***car omur boyu kırtulursun dıger sekılde buyuk hatalar yaparsın
Soran+1 yıldiğer olayda Video falan yoktu birinden numaramı bulmuş biri vardı orda benim suçum olmadığı için babam birsey demedi ama burda suç bende de var
Cevap sahibi+1 yılYa olayı babana farklı anlatırsın ıste photoshop yapmıs ben deılım falan gıbı hıcte anlasılmaz
Soran+1 yılvideoyu izlerse gayette anlaşılır
Cevap sahibi+1 yılIzlemez cunku o senın baban kızına bakmaz sen ne dersen ona ınanır ne dıyım bacım cocugun ıstedıgını ver o zaman ılerde baskalarıylada ılıskıye sokar senı oyle oyle kotu yola dusersın
Soran+1 yılya şöyle soylemeseniz
Gizli Üye(25-29)+1 yılkızım manyak mısın tabiki de ilişkiye girmeyeceksin hayatını mı söndürmek istiyorsun
014 Yorumla
Soran+1 yılonu yapmamak için elimden geleni yapıyorum zaten hayatımı mahvetmeye niyetim yok
Cevap sahibi+1 yılbana kalırsa en iyisi ailene git en fazla 2 tokat yer işi bitirirsin ama o seni ömrü hayatın boyunca tehdit eder
Soran+1 yılannemlerin gözünden düşmeye niyetim yok
Cevap sahibi+1 yılseni tehdit etmesine izin mi vereceksin yani? bu ileri gider haberin olsun
Soran+1 yılama ailemede söyleyemem
Cevap sahibi+1 yılne yap biliyor musun çok güvendiğin erkek kardeş gibi bildiğin birine anlat ama onun tanımadığı, abin olarak arasın parçalasın, küfür felan etsin
Soran+1 yılÖyle biri yok işte
Cevap sahibi+1 yılkaç yaşındasın sen
Soran+1 yıl18 .
Cevap sahibi+1 yılaçayım hesabımı mesaj at bana, yardım edebilirim sana en azından 1-2 arkadaşımdan yardım etmesini isteyebilirim
Soran+1 yılCiddi misiniz
Cevap sahibi+1 yılevet tabiki namus bu, bende kızım
Soran+1 yılMesaj atamıyorum ama
Cevap sahibi+1 yılgeldi mi ben attım
Gizli Üye(25-29)+1 yılPolise basvur. seref yoksunu biriyle ugrasmak zorunda degilsin. bunu kendine yapma.
00 Yorumla
+1 yılAynen deki eğer tek kelime daha yazarsan polise veririm heberin olsun de
04 Yorumla
Soran+1 yıloff bu cezalardan bahsettim ben sana şantaj yapmıyorum diyo paramı ne zaman vericeksin diyo
- +1 yıl
Hee kılıfına uyduruyor deki beni daha rahatsız etme de eğer rahatsız edersen polise giderim de engelle
- +1 yıl
Bide ses kayıt acr uygulamasını yükle ararsa ordan normal konuş kayda alındığını hissettirme
Soran+1 yılYeni numaradan aramadim facebooktan konuştuk
Bir bilişim avukatına başvur. Ailenin ya da sosyal medyanın haberi olmadan elinde ki görüntüler kaldırtılacaktır. Sakın korkup prim verme
00 YorumlaOnun güzel bir dayağa ihtiyacı var...
05 Yorumla
Soran+1 yılO dayağı kim aticak acaba
Soran+1 yılizmirde
Soran+1 yılMalesef benim kadar uzulemezsiniz
ailen? arkadaslarin? avukat?
01 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yani
Onu da çeker videoya bitmez o şantaj
01 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum
+1 yılCocuk senden buyukmu?
06 Yorumla
Soran+1 yıl19 yaşında
- +1 yıl
Senden ay yil olarak buyukmu?
- +1 yıl
Bana ozleden mesaj at senin tarzinda ama birazdaha farklı bir olay yaşadım bildigim herseyi anlaticam isine yaricagini umit ediyorum
Soran+1 yılburdan yazın
- +1 yıl
Bak kötü bir niyetim yok anlaticaklarimin herkesin okumasini istemem ve bu konuda yaninizdayim
Soran+1 yılAnladım
Aşk İlişkileri konusunda 636 cevap paylaştı. federallere git onlar yakalar onu
00 Yorumla
+1 yılpolise bildireceğini söyle..
03 Yorumla
Soran+1 yılsavcılığa gideceğimi söyledim bırak bu ayakları dedi
- +1 yıl
tanıdığın birisini savcı olarak arattır ;)
Soran+1 yılişte tanıdığım biri yok
ay şerefsize bak ya napçakmış videoyu
00 Yorumla
+1 yılHemen polise git hiç vakit kaybetmeden
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 336 cevap paylaştı.
+1 yılSavcılığa başvur, prim verme
15 Yorumla
Soran+1 yılailem ögrenirse bu sefer beni evlatlıktan reddeder
- +1 yıl
Ailen öğrenmesin diye seni kullanmasına izin verme. Böyle düşündüğünü bildiği için bu durumu kullanıyor zaten. Kullandırma kendini.
Soran+1 yılfarkındayım aynı şeyi oğretmenimde söyledi bugün ama babamı bilmiyosunuz ciddi ciddi evlatlıktan reddeder
- +1 yıl
Tamam o zaman napıyorsan yap de eski sevgiline, korkmadığını göster. Eğer paylaşırsan seni savcılığa veririm mesajların duruyor de. Sende onu tehdit et.
Soran+1 yılişe yarar mı ben onun pek inanacagini sanmıyorum
Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Hemen şikayette bulun cezası büyük
00 YorumlaSuc duyurusunda bulun savciliga
00 Yorumla
+1 yılYaparken ıyı ama sonrasııı kötü olmusss
03 Yorumla
Soran+1 yılantidepresan ilacı kullaniyodum yaptığım şeyin ne kadar iğrenç birsey olduğunun farkındayım zaten sonrasında ondan kurtulmak için herşeyi yaptım aniden yine ortaya çıktı
- +1 yıl
Polıseee gıtcem de bakalım ne oluyor
Soran+1 yılMesaj attım şimdi biraz yalan söylemiş olabilirim babamın avukatiyla konustugumu bu bana yaptıklarının cezası olduğunu söyledim pek vazgecicegini sanmıyorum ama
+1 yılIyi oldu insallah her yere yayar
06 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
+1 yılsavcılığa git
20 Yorumla
+1 yılKaç yaşındasın?
00 Yorumla
+1 yılPolise şikayet et
00 YorumlaPolise ver
021 Yorumla
Soran+1 yılailem öğrenir
Soran+1 yıl450 tl idda borcuymus hesabı vericem oraya yatır dedi
Soran+1 yılhayır bugün sordum
Soran+1 yılama dedigim gibi öğrenirler polisler babamı taniyo önceden de farklı bir olay yaşamıştım
Soran+1 yılolsa çoktan yaptirmistim
Soran+1 yılİzmir
Soran+1 yılama savcı ailemi arar
Soran+1 yılaramazlar mı
Soran+1 yılOkulum var hafta ici gidemem ki savcılığa sınavlarım var
Soran+1 yıloff nasıl yapicaksam artık
Soran+1 yılvaktim olursa yapıcam
Ayrıl
01 Yorumla
Soran+1 yılondan kurtulmak için numaramı değiştirdim heryerden engelledim aylar sonra tekrar karşıma çıktı
polise git
013 Yorumla
Soran+1 yılailemin öğrenmesini istemiyorum
Soran+1 yılherkese güvenmem ki bunu onun sayesinde öğrendim zaten
Soran+1 yılfarkındayım ama daha fazla sinirlenirse elinde Video falan var
Soran+1 yılyapmaz biliyorum ya ben ona sevgilim var dedim banane senin sevgiliden diyo istediğimi ver ondan sonra isim yok zaten seninle diyo
Soran+1 yılözelden mesaj atamıyorum
Soran+1 yılOlmaz
- +1 yıl
polise falan giderim deme. direk git savcılığa şikayet et. tehditten dolayı oyarlar adamı oyarlar.
+1 yılPolise git
00 YorumlaPolise gitmelisin
00 Yorumla
+1 yılhmmm...
00 Yorumlahayırlı ısler :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsuç sizde.
01 Yorumla
Soran+1 yılonun beni sevdiğine inanmak suçsa eğer evet suç bende
Devamını Gör(26)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Eski sevgilim tarafından şantaja maruz kalıyorum yardım eder misiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler