+1 yılSen ne diyorsun kız bana böyle Körük yapacaktın Sen benim karım olacaktın lan Karım karım gel toprağa ya benim tercih et artık ya toprağın olacaksın ya benim bütün filmler im yok seni avrat edeceğim seni avrat olacağım benim için avrat da ilgileneceğim
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKibarca onun kalbini kırmadan istemediği söylediysen ve ısrar ediyorsa ilk önce bi dur düşün istiyor musun emin ol kendinden eğer istemiyorsan deki seni tanımam gerek normal arkadaşca konuşalım konuştuktan sonra eğer hoşlanırsan söylersin sevgili olursun ama hoşlanmıyorsan baştan diyim hiç sevgili olalım deme çünkü öyle şeyler genellikle olmuyor karşı tarafın kalbini kırarsın veya sen vicdan azabı çekersin aklın kalır falan filan olmaz ben diyim de sen kendin kararını verirsin ama unutma otur bi düşün.
03 Yorumla
Soran+1 yılBen çocukla tanışıyorum zaten çocuk iyi beğeniyorum ama istemiyorum bir şeyler olmasını bunu onun kalbini kırmadan söyledim istemiyorum diye tamam ben yine numaramı veriyim fikrin değişirse yaz dedi yazmadım bende acaba mesajla da istemediğimi belirtsem de beklemese mi ki
- +1 yıl
Mesajla kibarca istemediğini belirtebilirsin bu şekilde çocukta önüne bakar ama bir şey diyim çocuku uzun süre beklettiysen beklemiyordum zaten diyebilir klasik erkek lafları kafana takma derim.
- +1 yıl
Yani demek istediğim tersleyebilir kafana takma anlamında dedim yazmayı unutmuşum.
Selamlar,
Önemli olan onun seni değil. Senin onu sevmen. İlk bakışta herkes birbirinden hoşlanabilir. Tanışmanın ve bir insanın tanımanın yolları iletişimden geçer. Eğer sen herhangi bir şey hissetmiyorsan bir adım atmana gerek yok. Sırf gönlü olsun ya da ayıp olmasın diye iletişim kurmakta bana saçma geliyor. Sonra beklentiler oldukça yükselebiliyor.
13 Yorumla
Soran+1 yılBen istemiyorum o kişi bu konu da çok ısrarcı ve ona da söyledim istemiyorum diye bana seninle ilgili hayallerim var falan dedi
Soran+1 yılKesinlikle
Rica ederim 😇
+1 yılOlmaz demişsin zaten, gerçekten ona karşı bir şeyler hissetmiyorsan veya olumlu düşünmüyorsan iş bitmiştir. Sana numara vermesi bir şey ifade etmez. Sen ona yazmadıktan veya aramadıktan sonra.. Zorlayacak değildir.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, eğer istemiyorsanız kibarca reddedin yani yapacak bir şey yok. Ya da yazmayın, arayı soğutun. O da bunu anlayacaktır yani soğuk yapıp istemediğinizi. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim 😇
- +1 yıl
Rica ederim :)
- Aşk İlişkileri konusunda 263,8b cevap paylaştı.
u +1 yılBence olmaz de
01 Yorumla
Soran+1 yılOlmaz dedim ama ısrar ediyor
+1 yılKarşındaki kişiye karşı hislerin yoksa konuşmaman en iyisi. Israr etmeside çok saçma. sen istemiyorsan zaten ısrarın bir anlamı yok.
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet istemiyorum konuşmayı da düşünmüyorum
- +1 yıl
İyi yapıyorsun senin kararına saygı duymalı.
+1 yılValla iş sende bitiyor olumlu bakıyorsan görüşmeye devam et senin için uygun değilse numarasını at gitsin boş ver
02 Yorumla
Soran+1 yılBen istemiyorum sadece o çok ısrar ediyor o yüzden kararsız kaldım sormak istedim
- +1 yıl
Önemli olan senin istemen bunu ısrar etmez bir şey ifade etmez
+1 yılReddetmişsiniz zaten 😮💨 bu soruyu sorduğunuza göre teklif hoşunuza gitmiş. Aklında kalacağına bir dene bence.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılEğer siz de beğendiyseniz ve çocuk ciddi düşünüyorsa bir şans verebilirsiniz.
04 Yorumla
Soran+1 yılÇocuk iyi ama istemiyorum birde çocuk ciddi düşünüyor baya
- +1 yıl
Şimdi bu işler belli kriterlere göre olur. Çocuğun ahlakı ve dini size uygunsa, evini geçindirecek parası varsa ve beğendiyseniz olabilir. Eğer istemiyorsanız bunu hemen söyleyin ki boşuna ümit etmesin.
Soran+1 yılSöyledim zaten istemediğimi ama ısrarcı bu konuda
- +1 yıl
Israr iyi değildir. Bir erkek ''hayır'' cevabını duyunca sırtını dönüp gitmelidir. Acaba anneniz ve onun annesi mi ısrar etmesini söylüyor? Anneler böyle şeylere karar verebiliyor kendi aralarında.
Misafirlikler level atlamış 🤣 Bana da çocukken olmuştu aynısı 😂
Sen de beğendiysen tanış02 Yorumla
Soran+1 yılValla ya hemde nasıl level atladı normalde de hiç sevmem misafirliğe gitmeyi falan dedim gidiyim nolacak bu oldu jsjsjs
Çocukla zaten tanışıyoruz bayadır ama bugün bir anda geldi açıldı
Çiylik etmeden meramını söylemiş gayet normal. Düzgün bir karakter imajı aldıysan konuş bi tart bakalım. Kaç okka geliyor.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılİşte bu yüzden misafirlikleri sevmiyorum izdivaç yerine dönmüş misafirlikler
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet normalde gitmem misafirlik falan ama bayram diye gittim
+1 yılHos biriyse bir şans ver derim bir yerlerde birseyler içersiniz iyi gelir
00 YorumlaAynısı oldu jcksjckskcksk hiç tanımadığım ilk defa misafirliğe gelen çocuk benim odama geldi oyun oynuyodum açılmaya çalıştı söyledi ben sana aşık oldum faln diye bende aşk işleriylen uğraşmiyom dedim bidahada benle konuşmadı
07 Yorumla
Soran+1 yılBen bu çocukla bayadır konuşuyorum ama denk gelirse falan öyle internetten konuşmuyorduk dün geldi bir anda herşeyi döktü attı 😂
Soran+1 yılAhhahahha
Soran+1 yılSöyleyenin alnını karışlarım demi ajjajaj😂😂😂
Soran+1 yılTabi kral ya 😂
+1 yılYani yapacağın şey basit sende beğendiysen cevap verebilirsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılKalbini ve mantığını dinle ona göre hareket et derim net
05 Yorumla
Soran+1 yılBen istemiyorum
- +1 yıl
Omzaman olumsuz diye söyle
Soran+1 yılSöyledim ama ısrar ediyor
- +1 yıl
Engelle ters yap biraz da sert yani
Soran+1 yılTamam yapıyım
Yakışıklı mı veya sen hoşlandın mı hoşlandıysan yaz gitsin
11 Yorumla
Soran+1 yılBen istemiyorum aramızda bir şey olsun reddettim ama yine de numarasını falan verdi
O senin hislerine bağlı bir şey eğer ona karşı bir şehler hissettiysen açıkça söyle ama hissetmediysen nazikçe reddet
00 YorumlaŞıp sevdik ve bir anda açıldıysa Next ablam. Öyle tak diye açılır mı bir insan. Şaka gibi
012 Yorumla
Soran+1 yılYani çocukla bayadır tanışıyoruz uzaktan akraba gibi bir şey oluyoruz dün geldi bir anda herşeyi söyledi
Soran+1 yıl😄😄 bilmiyorum bir anda gelip açılınca kendimi garip hissettim ne yapacağımı bilemedim
Soran+1 yılBilmiyorum ama istemiyorum yaa bugün kesin bir daha karşılaşırız sorar düşündün mü diye ama bilmiyorum yaa kafam karıştı
Soran+1 yılYok ya ne fotoğrafı
Soran+1 yılEğer görürsem deneyim 🙃
Soran+1 yılNeden ki
Instagram'dan ekle bak konuş hoşuna giderse devam et
01 Yorumla
Soran+1 yılÇocukla tanışıyoruz zaten ama ben istemiyorum birşeyler olmasını birde bugün bir anda gelip böyle diyince garip geldi
+1 yılHoşuna gittiyse yaz. gitmediyse yazma hayat senin seçim senin.
02 Yorumla
Soran+1 yılYok ya istemiyorum ama çok hoşsun diyince acaba yazsam mi
- +1 yıl
İkileme düşme sen bilirsin
+1 yılniyeti ciddise neden olmasın çünkü niyeti sadece kız atmak olan da var yanlış anlamayın
10 Yorumlaben de yasamistim ama cocuk bana takintili olmustu maalesef
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 527 cevap paylaştı. he yedik bizde serife
11 Yorumla
Soran+1 yılİster inan ister inanma benim burada yalan söyleme gibi bir niyetim yok
neye niyet neye kısmet olmuş resmen dhdbdh
03 Yorumla
Soran+1 yılAynenn hsjsjks
Soran+1 yılYok ya yazmadım hshajja
- Aşk İlişkileri konusunda 343 cevap paylaştı.
+1 yılKararsızsan düşün biraz bence. . . . . . .
01 Yorumla
Soran+1 yılDüşünüyorum ama istemiyorum galiba
Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Pataklayalım onu😅
03 Yorumla
Soran+1 yılPatakla patakla 😂😂
Soran+1 yılEvet hemde fazlasıyla 😂😂
- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
+1 yılUmursama ya öyle şey mi olur
04 Yorumla
Soran+1 yılBende umursamıyorum
Soran+1 yılBana da saçma geldi o kadar görüşüyoruz bir anda kalktı geldi yanıma falan
- +1 yıl
Daha mantıklı bir şekilde açılabilirdi bana saçma geldi
Soran+1 yılBencede
Abi seviyosan git konus bence
02 Yorumla
Soran+1 yılBen sevmiyorum o sevmiş
Dur 2 dk gülüyim sjskskks 😂🤣😂
16 Yorumla
Soran+1 yılGül gül 😂😂
Soran+1 yılÖyleymiş 😂😂
Soran+1 yılÖyle kral 😂😂
- Aşk İlişkileri konusunda 305 cevap paylaştı.
+1 yılRet vermişsin bir kere dayı boş ver unut jsjs
02 Yorumla
Soran+1 yılHahahja
- +1 yıl
🙃.
İçinden ne geliyorsa onu yap 😊
02 Yorumla
Soran+1 yılİstemiyorum ama çocuk bana yalvardı çok hoşsun lütfen yaz falan diye
Sende hoslandiysan yaz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı. Hemen görünce mi hoşlanmış skdjxj
03 Yorumla
Soran+1 yılYa çok görüştük ama şimdi söyledi
Soran+1 yılYok
+1 yılBir bak bakalım adam gibi adam mı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 337 cevap paylaştı. Ne ara oldu olay biz tanışamiyoz bile
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yakışıklı mı ajsjsh
056 Yorumla
Soran+1 yılGideri var shjajaj
Soran+1 yılİstemiyorum yaa jsjjsjsj
Soran+1 yılYav istemiyom işte o çok ciddi diyor seninle ilgili hayallerim var jsjsjsjjs
Soran+1 yılBen 18 oda 19-20 galiba ya tam bilmiyorum
Soran+1 yılMantıklı hep erkekler kandırıyor ama yok ya valla istemiyorum jsjsjks
Soran+1 yılBilmiyorum yaa shjsjajjs
Soran+1 yılBJajjajsjja tamam ben biraz daha düşünüyüm sbjajjaja
Soran+1 yılUzun boylu ama zayıf birde yüzü de çok güzel değil sjjsjskks
Soran+1 yılFiziği 5 yüzü 6 sesi 8 olabilir hsjsjks
Soran+1 yılHahahhahah
Fiziği çok iyi değil ya sesi güzel kibar veya beni etkilemek için öyle konuştu bilemiyorum sjjskskks
Soran+1 yılKanka yok yok hsjsjsjjs
Soran+1 yılHshsjajjaja of offf yazarım belki ama numarasını nereye koyduğumu bilmiyorum bulursam atarım belki ajjsjajs
Soran+1 yılSürekli ilgi hoş olur ama işte ben ona çok gösteremem jsjsjsjjs o yüzden de çok istemiyorum
Soran+1 yılJsjjsksk koşsun koşsun hshjsjsjs
Soran+1 yılUzaktan akraba gibi onlar bizim evimize geliyor biz onlara falan gidiyoruz öyle öyle tanıştık birde sürekli gittiğimiz yerlerde karşılaşıyoruz
Soran+1 yılHahajjaja
Soran+1 yılYok fotoğrafı dthgdegyh
Soran+1 yılÇocuğun fotoğrafının benim telefonumda ne işi var sjisks
Soran+1 yılÇocuğun numarasını kaybettim verirken kağıda yazmış öyle verdi numarası yok Instagram da yok
Soran+1 yılEvde kayboldu onu biliyorum ama nerde işte sjjsksk
Soran+1 yılBugün gelirler bize
Soran+1 yılBilmiyorum artık
Soran+1 yılHsjsjjak ben bu kadar düşünmedim 😂😂 geliyorlarmış az önce babamı aradı sjjsjsjs geliyoruz diye
Soran+1 yılValla öyleymiş 😂
Soran+1 yılAyy niye susleniyim ya jsjsjksk
Soran+1 yılNormal çıkacam işte karşısına
Soran+1 yılİstemiyorum diyom ya hsjskks
Soran+1 yıl😂😂😂😂 geldiler yaa off ne bu hız jsjjwjsi
Soran+1 yılYok be o gün daha iyiydi beğenmedim nsjsjjs
+1 yılÇok iyi olay ne
04 Yorumla
Soran+1 yılYa çocukla biz bayadır tanışıyoruz ama bana hiç bakmıyordu bile dün oturuyorduk kalktık gitmek için kimse yokken yanıma geldi çok hoşsun çok hoşuma gittin benimle çıkar mısın dedi bende yok istemiyorum dedim çocuk numarasını verdi mesajını bekliyorum dedi
Soran+1 yılBende ilk defa böyle bir şey yaşıyorum ne yapacağımı bilemedim
- +1 yıl
Çok harika ya çok tatlı istersen yani ins mutlu olursunuz
Soran+1 yılOlmayız çünkü istemiyorum
+1 yılİçinden ne geliyorsa onu yap.
08 Yorumla
Soran+1 yılİstemiyorum ama ısrar ediyor
- +1 yıl
Çak iki tane acıma
- +1 yıl
Boğazına hızlı bir şekilde elinle it sık
Soran+1 yılJajajhaha
- +1 yıl
Sende işin girgirindasın he minik kuş 😀
Soran+1 yılYok ya dediğin şeyi nasıl yapıyım
- +1 yıl
Sen bilirsin abicim.
Soran+1 yılTamam teşekkürler
+1 yılBeğendiysen şans ver.
01 Yorumla
Soran+1 yılYok beğenmedim
+1 yılDuygun yoksa kibarca hayır de
00 Yorumla
+1 yılKabul et kabul et 😂
00 Yorumla
+1 yılboş ver oralı olma
00 Yorumla
+1 yılÇocugun yürüyüşüne bak
00 Yorumla
+1 yılŞıpsevdi olmayın lütfen ya
00 Yorumla
+1 yılAklında ne var?
00 YorumlaKonuşmak istemediğini söle kısa kes bence
00 Yorumlasevişin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 25,4b cevap paylaştı. Öpüceksin onu
00 Yorumla
+1 yılNe ara sevdi?
05 Yorumla
Soran+1 yılŞöyle ki biz o çocukla uzaktan akraba gibi bir şeyiz bayadır konuşuyoruz görüşüyoruz falan yani tanıyoruz birbirimizi
- +1 yıl
Heeeee. Sende hoşlanıyorsan konuş. Fazla da yakın olma da, meraklı sanmasın
Soran+1 yılYok ya ben istemediğimi söyledim ki istemiyorum da zaten ama çok ısrar ediyor
- +1 yıl
O zaman yapacak bir şey yok maalesef
Soran+1 yılAnladım sağol
+1 yılSevis
00 YorumlaKarşılık ver
00 Yorumla
+1 yıliçinden ne gelşyorsa
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri