Erkekleri sıkmamak için ne yapılmalı?

Erkek arkadaşımla nişanlandık. Sonra bir sebepten dolayı kavga ettik anlaşamadık ve ani bir kararla nişanı attık. Ben onun üstüne çok gittim oda bıktığını bunaldığını söyledi çünkü rahat vermiyordum üst üste aramalar nerdesin ne yapıyorsun kimlerin niye gittin yüzüğün elinde mi falan filan. Ayrıldıktan sonra ikimizde bir inat uğruna başkalarıyla çıktık 2 ay ayrı kalabildik sonra dank etti birbirimiz olmadan yapamadık. Barıştık. Neyse o 4 aylık memlekete gitti ailesinin yanına ilk defa bu kadar uzun ayrı kaldık her gün iletişimizi kesmedik gerçi. Ama orada içim rahattı fazla sıkmadım sorgulamadım üstüne gitmedim şimdi ailesinin yanından döndü tamamen benim yaşadığım şehire geldi temelli. Ben tabi çok sevindim ama burada da arkadaşları rahat bırakmıyor onlarla takılmaktan beni ihmal ediyor bunu dile getirdiğim zaman giriyoruz Lego gibi birbirimize. Şimdi arkadaşları ile beraberken geç yazıyor aklım onda kalıyor kız filan mı var acaba yanında aklını çekerler bir şey olur diye. Çünkü nişan attıktan sonra başkasıyla çıktı. Bende çıktım evet ama ben onu seviyordum ve asla yanlış yapmam ona onu biliyor güveni tam bana ama aynı şeyi ben yapamıyorum çok üstüne düştükçe de uzaklaşacak sonra arama yazma sıkma diyor tersliyor Ne yapıcam bilmiyorum

Erkekleri sıkmamak için ne yapılmalı?