Erkek arkadaşımla nişanlandık. Sonra bir sebepten dolayı kavga ettik anlaşamadık ve ani bir kararla nişanı attık. Ben onun üstüne çok gittim oda bıktığını bunaldığını söyledi çünkü rahat vermiyordum üst üste aramalar nerdesin ne yapıyorsun kimlerin niye gittin yüzüğün elinde mi falan filan. Ayrıldıktan sonra ikimizde bir inat uğruna başkalarıyla çıktık 2 ay ayrı kalabildik sonra dank etti birbirimiz olmadan yapamadık. Barıştık. Neyse o 4 aylık memlekete gitti ailesinin yanına ilk defa bu kadar uzun ayrı kaldık her gün iletişimizi kesmedik gerçi. Ama orada içim rahattı fazla sıkmadım sorgulamadım üstüne gitmedim şimdi ailesinin yanından döndü tamamen benim yaşadığım şehire geldi temelli. Ben tabi çok sevindim ama burada da arkadaşları rahat bırakmıyor onlarla takılmaktan beni ihmal ediyor bunu dile getirdiğim zaman giriyoruz Lego gibi birbirimize. Şimdi arkadaşları ile beraberken geç yazıyor aklım onda kalıyor kız filan mı var acaba yanında aklını çekerler bir şey olur diye. Çünkü nişan attıktan sonra başkasıyla çıktı. Bende çıktım evet ama ben onu seviyordum ve asla yanlış yapmam ona onu biliyor güveni tam bana ama aynı şeyi ben yapamıyorum çok üstüne düştükçe de uzaklaşacak sonra arama yazma sıkma diyor tersliyor Ne yapıcam bilmiyorum
+1 yılNe istediğinizi bilmiyorsunuz ikinizdede patavatsızlık var ikinizinde güven sorunu var evliliği oyuncak etmeyelim lütfen.. başkalarıyla çıkmışsınız en büyük yanlış yanlışı başka yanlışla düzeltmeye çalışmışsınız evlilik kölelik değildir.. kadın kelebek gibidir.. sert tutarsanız kanatı kırılır fazla avuç içinde tutarsanız ölür.. erkek kuş gibidir kafes, de fazla tutarsanız yaşama duygusu kaybolur sevmez.. içine kabanır.. ilgi göstermez fazla kasmayın bir birinizi her duygu, dan tozajında tadın birgün özlem çekin kokunuzu teninizi gülüşlerinizi özleyin onsuz olmuyor diyebilin bir gün aşk yaşayın.. bir gün tatlı kavgalar edin tekrar barışın.. güvenin bir birinize şakalaşın ama mütevazilik, den ötün vermeyin cimcikleyin birbirinizi ama can yakmadan 🙂 ama gözlerdeki o aşkı ve huzur, u öldürmeyin.. hayatta herkesin birer arkadaşı olabilir erkeğin kadın kadının erkek iş yerinde veya güvenli hissetiği birlikte büyüdükleri mahalle arkadaşı.. evlilik yolunda adımlarını dengesini kaçırır iseniz yürümez çocuk, da olsa yürümez mutluluk, lar
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
+1 yılİlişkilerde güven ve iletişim çok önemlidir. Erkek arkadaşınızın sizi sevdiğini ve size güvendiğini biliyorsunuz, ancak sizin endişeleriniz ve kıskançlıklarınız da anlaşılır bir durum.
Erkek arkadaşınızın arkadaşlarıyla takılması sizi ihmal ediyor gibi hissettiriyor olabilir, ancak onların arkadaşlıkları da önemlidir. İlişkilerde birbirine zaman ve alan vermek, kişilerin kendilerini özgür hissetmelerine ve diğer kişiye karşı daha sağlıklı bir şekilde bağlanmalarına yardımcı olabilir.
Sık sık mesajlaşmak ve aramak yerine, birbirinizle düzenli olarak belirli bir zaman aralığında buluşabilirsiniz. Bu buluşmalarda birbirinizin hayatındaki yeni gelişmeleri paylaşabilirsiniz.
Ayrıca, ilişkinizde yaşanan sorunları açık bir şekilde konuşmak önemlidir. Endişelerinizi ve kıskançlıklarınızı açıkça ifade ederek, erkek arkadaşınızın da sizin hislerinizi anlaması ve buna göre hareket etmesi daha kolay olacaktır.
Son olarak, ilişkinizde mutlu olmanız ve birbirinizi desteklemeniz önemlidir. Sevgi ve saygı çerçevesinde hareket ederek, birbirinizi anlayarak ve kabul ederek ilişkinizi güçlendirebilirsiniz.00 Yorumla
Çelinirse çelinsin aklı ne sıkıntı ki. Yani yol başındayken ayrılmış olursun yolun sonu olarak görüyorsun ama. Bakış açını değiştir yani eğer tüm problem senin güven probleminden çıkıyorsa. Ayrıca dediğim gibi arasının bulunması lazım. Arkadaşlarıyla dışarıdaysa sen nasıl müdahale edebilirsin ki. Arkadaşları da arkadaşlarını satmayacağına göre arkadaşlarından da nişanlından da ne yaptığını öğrenemezsin söylemek istemez ya da yalan söylerse. Dediğim gibi yolun sonu olsa üstüne düş ama şu an orta yolu bulup ilişkinize devam ederseniz neden olmasın. Yorumlara da kulak asma bence hepsi çok bilmiş gibi olmaz demiş. Kaç yıllık tanışıklık, sevgi bağınız, aileleriniz vs vs hiç bir şeyi bilmeyen insanlardan da tavsiye almamalısın. Bilenlerden de çok alma bence tüm yaşadığın tecrübelerle baş başa kalmak gerekiyor eğer kendi hayatının mutluluğunu istiyorsan
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 677 cevap paylaştı.
+1 yılOnsuz yapabildiğini bir göster bak bakalım nasıl değişiyor olaylar. Çok emin senin, asla gitmeyeceğinden.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
83Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı.
u +1 yılBu karaktere göre değişir.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBence bir kere olmayan ilişkiyi tekrarlamanın çok da manası yok, vakit kaybediyorsunuz. Evet biliyorum, birbirinizi seviyorsunuz ama sevmek yetmez. İlişkilerin temeli saygı ve anlayıştır. Güven olmayan ilişkiler de yürümez. Sen ona güvenmiyorsan birtakım sebeplerin illa ki vardır. Ayrıyeten erkekler sürekli hesap vermekten hoşlanmaz hatta kimse hoşlanmaz. Senin tavrını da yanlış buluyorum. Biriyle hayatını birleştirmek demek 7/24 ne yaptığından haberdar olmak değildir, keyifli ve hoş vakitleri paylaşmak, zor zamanlarda destek çıkmak içindir. Sürekli darlarsanız erkekler soğur ve üstelik o arkadaşlarıyla buluştuysa siz de kendi hayatınızla meşgul olun ve sürekli onu düşünmeyin. Tabii ki sizi ihmal etmesi iyi değildir lakin aradaki farkı iyi bilmek ve ona göre anlayış göstermek gerekir yoksa iş sizinkine döner. Gerekmediği zamanda fazla uyarırsanız o sözlere duyarsızlaşırlar ve gerektiğinde söylediğinizde ya umursamazlar ya da fazla tepki verirler. İşin aslı güveniyorsanız hayatınızda tutun aksi takdirde ayrılın. Mutluluklar..
50 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 444 cevap paylaştı. Iliskilerde yapilan en büyük hata kisilerin birbirinin ozel alanina saygı gostermemesi.. siz kıskanıyorum adi altinda kisitlamaya çalışıyor, özgüven eksikliğini güven problemine ceviriyorsunuz.. bu sekilde karsinizda kim olursa olsun bir gün sıkılacak ve aramalarinizi, isteklerinizi hatta günü gelip sevginizi de yok sayacaktır.. sizinde sosyal hayatiniz olsun, arkadaslarinizla vakit gecirdiginizde akliniz onda kalmasin ya da 7/24 gözünüz telefonda olmasin bırakın rahat.. biri bisey yapma egilimindeyse siz ona zincir vursanizda yapacak bu sizin elinizde degil🤷♀️
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 307 cevap paylaştı. Bence soruyu yazarken bile anlamalıydınız cevabını, sıkmamalısınız bu kadar, bir şekilde engellemelisiniz kendinizi, tamam seviyordur sizi, belki aşıktır ama her an her dakika görüşmek-konuşmak olmaz ki, illa ki bu adamda yaşayacak yani, ayrılmanızın sebebi tamamen siz olmuşsunuz, sevgilinizin hiç suçu yok, kendi kendinize ilişkinizin kalitesini düşürmüşsünüz bana kalırsa.
evet ben de kıskanç bir insanım, sizi de anlayabiliyorum ama bu kadar bunaltmak olmaz, bıktırır adamı bir süre sonra.
10 Yorumla
+1 yılİlişkide güven çok önemlidir ve güveninizi kaybetmek ilişkinizi zedeleyebilir. Ancak aynı zamanda, partnerinizin sizinle ilgili güvensizlikleri varsa, bununla başa çıkmak zor olabilir. Öncelikle, partnerinizin endişelerini anlamaya çalışın ve neden böyle hissettiğini açıklamasını isteyin. Birbirinize dürüst olmak ve açık iletişim kurmak, bu tür sorunların üstesinden gelmenize yardımcı olabilir.
Ancak, partnerinizin arkadaşlarıyla takılmaktan size zaman ayırmaması sizin için rahatsız ediciyse, bu konuda konuşmak önemlidir. Ona bunun sizi nasıl hissettirdiğini açıklayın ve onun da sizin duygularınızı anlamasına yardımcı olun. Partnerinizin, size güvenini tekrar kazanmasına yardımcı olacak şeyler yapmak için de birlikte çalışabilirsiniz.
Sonuç olarak, ilişkiyi sürdürmek istiyorsanız, birbirinize güvenmek ve dürüst olmak çok önemlidir. İletişim kurmak, anlaşmazlıkları çözmek ve birbirinize saygı duymak ilişkinizi güçlendirecektir..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılİnsan ların en büyük hatalarından biri kaybetme korkusu adı altında karşısındakine nefes aldırmamak.
Biri gidecekse zaten gider akacak suya engel olmaz. Sürekli aramak neredesin ne yapıyorsun demek karşındaki insanı ileriye baktıgı zaman bu böyle devam edincek korkutur. Karşınızdaki bir birey onu böyle davranışlarla elinizde tutamazsınız aksine istersiniz.. O yüzden nefes alıp soluklanmak sahibi olmadıgıonız idrak etmeniz gerekir.. Bir hayatı bölğşmrk farklı bir şey hüküm sürmek farklı şeylerdir. Güvenip yola devam etmeyi seçebilir ya da . Ben buyum diyip yolunuza kendiniz de * edersiniz.
00 Yorumla
+1 yılSeven adam bunalmaz “offf sıktın” üslubuyla da konuşmaz. Rahatsız oluyorsa bile bunu güzel bir dille söyler. Bu tatlı dili anlamayan kadın olursa otursun o düşünsün. Denge önemli. Atar gidere gerek yok. Çok gereksiz. Böyle saçmalayacaksa birisi hiç o topa girmesin. Kerane bol nasılsa
34 Yorumla
Soran+1 yılKavga ediyoruz gönlümü almıyor telefonu yüzüne kapatıyorum geri aramıyor ben arıyorum tekrar bazen inat ediyorum arıyorum açana kadar ben de üst üste meşgule atıp deli ediyor beni. Benim onu kaybetmek korkum var ama o çok rahat o konu da. Daha arkadaşlarının yanında gitmeden pazarlık yapıyor çok arama yazma ben müsait olunca yazarım diyor ve aşırı geç yazıyor bende merak edip arıyorum Benimle ilgilenmesini zaman ayırmasını bile ben söylüyorum ben sakin dengeli huzurlu akıcı bir ilişki istiyorum bizimki hep tıkanıyor
- +1 yıl
Şimdi diyecekler ki sen abartıyorsun. Bilmiyorum seni tanımıyorum belki abartıyor olabilirsin. Ama seni bu hale getiren de o olabilir. Bunu kendin analiz et ve ayrılman gerekiyorsa ayrıl. Hayat kısa. Bu tür boş işlerle uğraşmaya değmez
Soran+1 yılO getirdi zaten ben sinirli agresif küfür eden bir kız değildim 😔
- +1 yıl
Tamam artık ayrılmalısın. Otur sakin kafayla düşün uzatma çok. Ömrünü kısaltma bence
+1 yılFazla aramana gerek yok zaten seni seviyorsa seni arayıp ne yaptığını kimlerle takıldığını söyler bu 1,2. cisi takıldığı erkek arkadaşı düzgünse sonuna kadar güven bak canım zamaninda benim de vardı iş ciddiyete bindi senin gibi güvendim beni isteyecekti ama takıldığı erkek arkadaşları uyuşturucu madde kullandıkları için onu terk ettim yarın bir gün ne benim ne de ailemin başı yansın istemedim biraz dikkat edin erkek arkadaşı seçerken Allah rızası için
30 Yorumlakızım bir kez yürütülemeyen ilişkiden 2. yi neden başlattınız ki? Bu çocuk sende güven problemi oluşturuyorsa, içini tedirgin ediyorsa bu onun senin için doğru kişi olmadığını gösterir. Evleneceğin kişiye karşı hiçbir tedirginliğin olmamalı. Yani ben sonunuzu göremedim açıkçası. Evlenince de aynı şeyler devam eder ve sık sık tartışırsınız. Bir kez daha düşün bence.
12 Yorumla
Soran+1 yılKavga ediyoruz gönlümü almıyor telefonu yüzüne kapatıyorum geri aramıyor ben arıyorum tekrar bazen inat ediyorum arıyorum açana kadar ben de üst üste meşgule atıp deli ediyor beni. Benim onu kaybetmek korkum var ama o çok rahat o konu da. Daha arkadaşlarının yanında gitmeden pazarlık yapıyor çok arama yazma ben müsait olunca yazarım diyor ve aşırı geç yazıyor bende merak edip arıyorum Benimle ilgilenmesini zaman ayırmasını bile ben söylüyorum ben sakin dengeli huzurlu akıcı bir ilişki istiyorum bizimki hep tıkanıyor
çocuk gibisiniz... bu ilişki yürümez ben sana söyleyim. bir ilişkide sadece sevgi yetmiyor. güven lazım, anlayış göstermen lazım. saygı göstermen lazım. bazı şeyleri zamana bırakıp üstüne fazla gidip sık boğaz etmemen gerekir. bu her iki taraf için geçerli. o yüzden zorlamanın bir anlamı yok. olmuyorsa bırakacaksın. nişanı atıp her ikinizde birer takılacak birini bulduysanız yine bulursunuz. maşallah onuda anlamış değilim nasıl ayrılıp nasıl yenisini buluyorsunuz da neyse 😂
22 YorumlaBence rahat ol o zaten seni seviyorsa aklı ne olursa olsun hiçbir yere hiçbir tarafa da kaymaz kayarsa da Allah kurtarmışlar önüne bakarsın hiçbir erkek için kendini bu kadar sıkıp yıpratmaya değmez Sevgi evet gerekli ama bir yere kadar hiçbir zaman hiçbir erkek için kendi değerini düşürme olabildiğince rahat bırak ve sana şunu söyleyeyim erkeklerde şöyle bir şey var onları ne kadar rahat bırakırsan yine dönüp dolaşıp sana geliyorlar fakat sıkıp üstlerine gittiklerinde dediğim gibi uzaklaşıyorlar o yüzden rahat bırak her şey olacağına varır rahat ol
10 Yorumla
+1 yılKardeşim karaktere engel atamazsın. Zincire de vursan prangalar da taksan yapacak olan yapar. Seni seven sana yanlış yapmaz bakın bu çok net bir şey. Seni seven senin yanında olur. Senden sıkılmaz bunalmaz milletin ağzında bir bahane olmuş sıkıldım çok ilgilisin kendi özel hayatım yok vsvs hassxtir ordan ben sevmiyorum ruhum kaşar benim demiyor kimse dürüstçe. 😃
10 Yorumla
+1 yılBende yaşadım aynı durumu ama aynı senin yaptığın bana yapılıyordu o yüzden bende aynısını ona yapıyordum bir süre sonra sevgi de bitti saygıda 3 yıllık bi nişanlılık dönemi bitirdim iyi ki bitirmişim senin şu an da onu anlamadığını düşünüyor hatta güvendiğini bile ne kadar söylersen söyle güvenmediğini düşünüyordur bence çok sıkma eğer seni seviyorsa zaten hangi kadın olursa olsun şenden başkasına bakmaz da gitmez de rahat bırak çünkü o da aynısını sana yaparsa sürdüremez ve bitirmek zorunda kalırsınız ona güven ve güvenini hissettir he arama demiyorum ara ama sürekli değil bi aradın bi dahakine daha uzun süre arayla ara art arda mesaj atma nerdesin kimlesin üstelik arkadaşlarını tanıyorsan ve iyi insanlar onun aklını çelmeyecek insanlar olduğunu düşünüyorsan 1 kere aramak bile yeterli eve gidince haber versin bu kadar erkekler çok sıkmaya gelmez biz kadınlar da öyleyiz kendini biraz onun yerine koymayı denemelisin
00 YorumlaBir erkek gerçekten seviyorsa nişanlanır ama sen tutup her fırsatta onu bunaltırsan adam der ki; ayrı dünyalardayız, cahildik anlamadık şimdi olacak iş değil. Evet seviyorsundur, doğal olarak kimseyle görüşmesini de istemiyorsundur ama kişisel alan bırakmalısın adama.
01 YorumlaSıkılmak isteyen istediği şekilde de davransan sıkılır diyeceğim ama sen baya kasmışsın ya. Hani o an halini hatrını sormak için arasan neyse sen hesap sorar gibi bir tavırla arayıp sormuşsun. Anlattığın kadarıyla yorum yapıyorum. Bana güvenmiyorsan bitirelim derim ben direkt. Çünkü bu kadar arayıp sormanın başka mantığı yok. Merak etmenin ötesinde yaptığın şey.
00 YorumlaÇok sık arayıp darlarsan erkeği bırak kadın vile sıkılır zaten aslında her canlı sıkılır. Bi salın, bu kızların böyle darlayıp habire soru sorup araması falan ne kadar itici. Güven varsa zaten o ilişkide öyle darlamaz insan. Demek ki sende güven sorunu var. Ben soruyu okurken bunaldım adam napsın yani kusura bakma.
00 Yorumla
+1 yılDünyanın en güzel kızı da olsan bu hareketler çekilmez. Çocuğa hak verdim. Nişanlına güveniyorsan sorgulama, yargılama, 50 kere arayıp nerdesin kimlesin deme. Bana böyle yapılsa ‘ Güvenmiyorsan neden nişanlandın’ der ayrılırdım. Gerek yok bu hareketlere.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 303 cevap paylaştı.
+1 yılBacım sen kendine bir iş. Bul çalış biraz kız arkadaşların ile vakit geçir bu davranışın aşırı özgüvensiz böyleyken sakın evlenme aldatılsan bile bunu senin üstüne yıkmaya kalkar sen onun peşine düşmeyeceksin o senin peşine düşecek ne halt etmeye onun poposunu kaldırıyor ben vazgeçilmezim dedirtiyorsun
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 711 cevap paylaştı.
+1 yılErkekleri sıkmamak için yaşarsak hayattan zevk alamayız. Böyle yapmayayım sıkılır yok böyle yapmayayım gider. Hayır kıskanacağız da (elbette ölçülü bir şekilde) hesap da soracağız (bu da elbette ölçülü bir şekilde) insanların birbirlerinde kredisi olabilmeli. Eğer yoksa zaten ilişki olmasının anlamı yok.
05 Yorumla- +1 yıl
Aynı hassasiyeti umarım erkekler kıyafetinize karıştığındads gösterirsin
- +1 yıl
Bir erkek benim kıyafetime karışamaz. Karışacağı bir şey yok ortada. Karışırsa hayatımın hiçbir zerresinde var olamaz.
- +1 yıl
Ahahahhaah
- +1 yıl
Sen erkekten hesap soruyosun ama
- +1 yıl
Ne ikiyüzlüsünğz ne şeytansınız siz
Aşk İlişkileri konusunda 675 cevap paylaştı. Size karşı tutumu sevgi gösterisi nasıl? Karaktere de bağlı bir durum ama bilmediğimden bu konuya değinmeyeceğim. Eğer sizi sevdiğini her yerde dile getiriyorsa ve yanlışa sapmamak için gayret gösteriyorsa çok fazla neredesin, kiminlesin diye mesaj atmanıza ya da aramanıza gerek yok. Böyle bir şey yoksa da onu deneyin tutumunu görün ve güvenmehi deneyin.
00 Yorumlanormalde böyle düşünmemek ve olduğunuz gibi davenamak gerekir ama anlaşılan çok baskıcısınız.
dediğiniz gibi çok boğmuşsunuz adamı. merak edebilirsiniz ki edin de, arayın haber alın ondan ama boğmayın.
birde güven probleminiz var çok yoğun olarak
00 Yorumla
+1 yılBen şunu tecrübe ettim erkekler zaten dışarıda hiyerarşi de zorlu mücadeleler veriyor eve gelince gülen bir yüz istiyorlar sen ona surat asarsan onun gözünde dışarıda ki erkeklerden bir farkın kalmıyor.
21 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin güvenli bağlanma sorunun var bence, bir terapistten yardım almalısın ve önceliği kendi kişisel hayatına vermelisin merkezinde o kişi değil senin mutluluğun olmalı. Böyle davranmaya devam edersen seni ne kadar severse sevsin ilişkideki tüm denge altüst olur ve illaki sonunda ayrılık olur.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkek değil bir insanın üzerine çok gidip aşırı derecede kıskanınca bunalıyor. İnadına açana kadar aramak nedir Allah aşkına yaaa arkadaşlarıyla birlikte olduğunu biliyorsun ve sürekli bir arama mesaj nerdesin, ne yapıyorsunuz vs vs sanki seks partisi yapıyor olsak size bunu söyleyeceğiz. Ayrıca yapacak olan zaten bir şekilde yapar 👍 senin acilen kendine hobi veya bir uğraş bulman lazım.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBırak aramayı kes günbegün aramayı azalt o sana bu şüpheleri yaşatıyorsa seni ihmal ediyorsa yanlış giden bir şeyler var demektir o yüzden kendi hayatına bakmalısın sen de arkadaşlarınla takıl ve onu arama neden aramadığını soracak olursa daha önemli işlerim var gibi şeyler söylersin ona zamanla hayatından daha fazla çıkarmaya başla dış görünüşüne dikkat et her daim peri kızı gibi ol ve yeni arkadaşlar edin senin hayatının değişmeye başladığını görünce ve ona eskisi gibi değer vermediğini anlayacak pişman olacak ancak bu süreçte çok istekli davranmamalısın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 337 cevap paylaştı. Benim de nişanlım senin gibiydi ayrıldık zaten görücü usulüyle tanışmıştık şimdi kafam rahat he olsa olur muydu olurdu ama kızın psikolojik takıntısı var rahat bırakmıyordu nişan alışverişi yapıyoz bir yere gittim bir sipariş almak için ne iş karıştıyorsun falan diyordu ya da beraber AVM ye gittik lavobaya gittim 10 kere arıyor mesaj atıyor napiyon diye bence serbest bırak seviyorsa zaten olur
00 YorumlaSizden bir b. k olmaz. küçük bir sorundan boynuzlayacak insan arıyorsunuz bi sorundan sevgili yapıyorsunuz evliliğinizi düşünemiyorum siz evlenmeyin çocukta dünyaya getirmeyin sizden olan bir şeye benzemez. Her b. kları iyice yaygınlaştırdınız
00 YorumlaErkekleri sıkmamak için: Kişisel alanlarına saygı gösterin, aşırı denetim ve takipten kaçının, kendi ilgi alanlarınızı ve arkadaşlarınızı koruyun, aşırı beklentilerden kaçının, açık iletişim kurun, ortak ilgi alanları bulun.
08 Yorumla- +1 yıl
Bunları herkes yapmalı, iyi yazı 👍🏻
- +1 yıl
Biliyorum da işte o kadar iyi yazmışsın ki herkes için geçerli olmalıydı.
- +1 yıl
İşte o zora ve çıkmaza sokulan kişi benim. O yüzden bunlar herkes için geçerli olmalı diyorum 😂
- +1 yıl
Gitmeli. Gidecek.
- Aşk İlişkileri konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılEvliliğe giden süreçte, kendi yaşam biçimini bozmak, değiştirmek kolay bir şey değildir. İkinizde karşı tarafın ayak uydurmasını bekliyorsunuz ki, bu tam anlamıyla bazen mümkün, bazen de değildir.
Uzlaşmanız gerekiyor.00 Yorumla
+1 yılHayatının merkezinden çıkarmalısın. Birbirinizin özel alanına müdahale etmeyin. Erkekler bazen dünyadan izole olacak. Zaten gidecek adam ne yaparsan yap gider. Erkekler uslanmaz, erkekler teslim olur.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 856 cevap paylaştı. sen işi hastalık derecesine getirmişsin. sorunun cevabı belli. biraz ağır kal o seni merak etsin kovalasın. erkek kovalamak ister kovalanmak ona göre değil sıkılır soğur
00 YorumlaOkurken bunaldım yazık çocuğa güven yok ve iki dkda birbirinizi boynuzlicak kapasitedesiniz bide bunun daha evliliği var … gerçi senin gibi kadınlar iyi yapiyor üste tutuluyorsunuz böyle
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 414 cevap paylaştı.
+1 yılArkadailaeının yanındayken seni ihmal ediyorsa ve sen onu çok darlıyorsan o ilişki yürümez ya beraber terapi alın birbirinize saygın duyun ya da ayrılın
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 343 cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle başkalarıyla çıkmanız hata, ama çocuğu darlamamak için sürekli arama günde 1 kere ara o zaman hesap sor sorucaksan :) sürekli kızma arada nazik ol bazen onun da hesap sormasına izin ver :)
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇalışmıyor musun? Yoksa geçmişteki sevgililerinden bir mi aldattı?
Bu güvensizliğin çocukla alakası yok o belli ama çocuktan neden çıkarıyorsun acısını?00 Yorumla Öncelikle ikiniz de eşit derecede haksızsıniz yani nişanı bunaldigi icin atana kadar karşılıklı konuşup neden cozmediniz ayrıldınız hadi anlasamadiniz vs tamam ayrıldıktan sonra neden başkalarıyla birlikte oldunuzda simdi neden birliktesiniz hayir aranız Şu an mükemmel iyi superse bir şey diyemem ama bu olayın tekrarlanmiyacagi ne malum bence gardını sen eline al ya da diyorsan onsuz yapamıyorum sıcak soğuk yap kendine bağla
00 YorumlaArkadaşım nacizane yorumum denemişsiniz olmamış, sonra inat uğruna başkalarıyla olmuşsunuz sonra tekrar birlikte olmuşsunuz. Şimdi eskisinden daha sağlıklı bir ilişkiniz olsaydı evet başardık diyebilecek bir şey olurdu ortada ama denediniz olmadı ve sizi birşeştiren aranızdaki şey her neyse demekki mutlu bir çift olmanıza yeterli olmuyor. Yani olmuyorsa zorlamayın sevmek bazen yetmiyor.
00 Yorumla
+1 yılBence ömür boyu böyle tedirgin bir şekilde yaşayamazsın ayrıldıktan sonra başkasıyla çıkması bile abes. Aynı şekilde seninde. Biliyorum çok üzücü ama benim tavsiyem ya ona olan güvenini tam mı diye kontrol et. Eğer tam değilse bu iş biraz sıkıntı gibi. Güven olmadan ilişki olmaz.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 580 cevap paylaştı.
+1 yılO bişeylerle oyalanırken sende oyalanacak bişeyler bul kendine. Sürekli onu düşünüp onu darlama yoksa bu sefer iş tam biter
02 Yorumla
Soran+1 yılKavga ediyoruz gönlümü almıyor telefonu yüzüne kapatıyorum geri aramıyor ben arıyorum tekrar bazen inat ediyorum arıyorum açana kadar ben de üst üste meşgule atıp deli ediyor beni. Benim onu kaybetmek korkum var ama o çok rahat o konu da. Daha arkadaşlarının yanında gitmeden pazarlık yapıyor çok arama yazma ben müsait olunca yazarım diyor ve aşırı geç yazıyor bende merak edip arıyorum
- +1 yıl
İlk defa mantıklı yazan bir yorum okudum
Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı. Ona sabır diliyorum. Güvensizlik paranoyasında yürümez hiç bir şey.
30 Yorumla
+1 yılİkiniz de başka insanlarla çıkmışsınız. Birbirinize karşı sevginizi, saygınızı, aşkınızı sorgulamanız gerekiyor
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİkinizde ors punun tekisiniz ayrılır ayrılmaz baska insanda soluk aramak eskortların işidir siz sevmiyorsunuz sizden bir S K olmaz
42 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂 iç sesim
+1 yılEvlendikten sonra iki yıl içinde boşanıp nafaka alan bir kadın görüyorum burada
20 Yorumla
+1 yılKoskaca insanlarsınız kendizi açıklayamıyor musunuz ne istediğinizi anlatın birbirinize
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen bunu takıntı haline getirmişsin. Bu erkekleri çok sıkar seni de. Herkese kişisel alan bırakılmalı. Bir insanla ilişki kurmak onun bu alanını daraltmak demek değildir. Sonuçta tüm vaktini sana ayıramaz bu evlenince de böyle olacak.
00 YorumlaBunun belli bi kuralı yok herhangi bi nedenden söylediğin sözden soğuyabilir ama aynı konuları sürekli açmak ya da tartışmak sıkıyor
00 YorumlaSakin ol
Eğer sakin olursan bu hayatta hep mutlu olursun.
Mesela 3 sn kuralını uygula faydalanırsın.00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBaslarini okudum. Seni bircok ornegini gordugum bu olay karsisinda uyarmak katerim. Boyle ayrilip Nisan atan insanlar evlenince de yuzde 99 ihtimalle ayrilmaya mahkumdur. Bunu bilerek evlenebileceksen evlen
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılproblemlerin var guvenmiyorsan sktr olur gidersin cocuk insallah ayrılır senden ve duzgun birini bulur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılRahat bırak çocuğu. Sıkmayın insanları. Onun hayatında tek insan sen olmayacaksın, senin hayatındaki tek insan da o olmayacak. Beni bu kadar bunaltmaya çalışan bir karı olsa o karının ağzına sıçardım. Bir rahat bırak adamı.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılNeden nasibin için endişe ediyosun❓
Korkup üzerine düşme aldatır diye,
alnına ne yazılmışsa onu yaşarsın❗00 Yorumla
+1 yılHiçbir şey sıkılsın isterse sen olduğun gibi davran
10 Yorumla
+1 yılOnlar aramadan aramayin konusmak istemiyorlarsa konusmayin rahat hissetmelerini saglayin aksi taktirde terkedilirsiniz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 854 cevap paylaştı. Aldatcak olan aldatır zaten sorup durma swn de sıkma rahat birak
10 Yorumla
+1 yılOkumaya üşendim skkjs ama soru başlığından anladığım kadarıyla çok fazla üstüne düşme, kaybedersin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılçok konuşmamak kadınların yüzde 90 nı çok konuşur
10 Yorumla Rahat bırak, seninse zaten gelir değilse hiç olmamıştır demektir
12 Yorumla
+1 yılŞu soruyu asıl erkekler düşünmeli bence, kızların düşündüğü gibi.
10 YorumlaOzleyin saygıduyuntve ikinizin de özeli olsun örnek aynı FB kullanmayın vs vs
00 YorumlaKadınlar için de geçerli. Kimse kimseyi boğmadan hapis etmeden sevmesini öğrensin
00 Yorumla- Devamını Gör (99)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat