bir erkegin kızdan soğumaması için ne yapmalıyız :) nasıl davranmalıyız nasıl mesaj atmalıyız :) ?
Cevabın nedir?
Agir ol agir basli yani hemen cevap verme beklet.. ustune dussun gerci benim ustume dusunce ben cok skliyorum ozamanda neyse cnaim birak bunlarii seversinn hic bisey yapma sen sevgini yaya tat ve tatir cunku boyle oyunlad hic mutlu ermiyor insani inan bana kendin ol on senelik evliler bir birinden sklyiro normal. seyler bunlar insanlar ailesinden bile sikayetciyken elin adami elin kadini hayli... bu tur yapmaciklar senin kisikigini bozar
11 Yorumla- +1 yıl
Sen psikopatin ruh hastasi manyagin tekisin senin gibi ruh hastalari yuzunden insanlar aci cekiyo 2 senedir ruh halim bozuldu bu yuzden biri seni seviyoken neden onu asagilarsinki neden mutlu olmak varken boyle aptalca seyler yapiyosunuz mesaji gordugun halde niye bekliyosun ben sevdigim kizi sirf bu yuzden terkettim ne kadar sevsemde dayanamadim artik onun beni surekli takmayip uzak durmasindansa icime atip aci cekmeyi tercih ettim 2 yildir surekli onu dusunuyorum gunde 100 kere fotosuna bakiyorum facesine twitterina bakiyorum yazdigi biseyi okusam bile yetiyo ama bana yaptiklarini hatirladikcada nefret ediyorum resmen 2 ye bolunmus gibiyim hicbisey zevk vermiyo artik kactane kizla yattim 5 gunde 5 6 kiz ayarladim ama hicbiri onun bana bakarkenki mutlulugu vermedi.
En İyi Cevaplar
+1 yılErkekkerin dusunce yapısıyla bizimki çok farklı once bunu kabul etmek gerek diye dusunuyorum. Biz bişey soyleriz farklı bişey ima ederiz onu anlamasını isteriz mesela ama erkekler oyle değil ne diyolarsa o fazla kurcalamamak lazım. Soylediği bseyden baska bsey çkarmaya çalışma gerisi kendnden gelir
00 Yorumla
bir insan herşeyi unutabiliyor fakat ona ne hissettirdiğini yıllar geçsede unutturamıyorsun. o yüzden ona kendisini kötü hissettirmen yeterli olur bnce. bana soracak olursan msjlarına kesinlikle cevap werme arasada açma. karşına çıksada tek kelime etme.. kendiliğinden geçer :) geçmiyosa takıntıdır çaresi zamandır. aşkın ömrü uzun olmaz snucta :)
00 Yorumla
+1 yılabi trip atmıyacaksın mesajda yanında atarsan zaten dayagı yer oturursun kısa cevap vermıyeceksın gelıp gene dover ben doverım yanı sahsen :D:D adam akıllı konusacaksın kaynak bı konu bulacaksın sureklı uzamamalı ama o konu hep sızın ıstedıgınız olacak dıye bı kaıde yok adam olun akıllı olun l*n kızlarrrr :D:D:D
03 Yorumla- +1 yıl
Dövmenın eskısı yenısı yok ben kac kere hem kendımde dahıl sahıdım kızı doversen sana yapısıyor seversen orası burası ayrı oynuyor hepsini bir tutmuyoruum benım etrafımdakıler hayvansa demekkı dayaktan hoslanıyorlarsa :D:D
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
86Cevap
çok sevmek yaramıyor tecrübeyle sabit beni çok üzdü ağlattı bırakacağım zaman ağladı zırladı görüşelim dedi sonra da onu aldatana döndü boynuzlamak gerekmiş kıymete binmek için
öncekiler de değerimi bilmedi babam da dahil hepsinden nefret ediyorum kullanıp kullanıp atıcaksın bunları artık acımıyorum10 Yorumla
+1 yılBen kız olsam sevgilimi boğazlardım, içine inşaat köpüğü sıkardım oh mis. Derdi yok tasası yok.
Vay efendim öğleden sonra saat 2:07'de aşkım dedi ne demek istemiştir, bu saatte söylemesinin amacı neydi, niye öğleden sonra da gece 2:07 değil gibi aptal aptal soru yağmurlarıyla bunalımlar yaşamazdım.
Yok aklı fikri orasında, yok bana bişey yapacak, yok bir bardak kola getirdi içinde ilaç var mıdır diye de düşünmezdim...
Valla bak sen bir düşün bunu bence.00 Yorumla
+1 yılonu iyi tanimalisin öncelikle.. ne sever ne sevmez vs. dirdir etme ona sadik ol. sevgini göster. bukadar yeter.. fazlası adamin biyerlerini kaldırır.
12 Yorumla- +1 yıl
(^,^) iyi akşamlar
çok boğmadan aynı zamanda ipleri elinden bırakmadan götürmen lazım ilişkiyi bu önemli onu sahiplen sevildiğini bilsin adam gibi biriyse eğer oda sever gözü dışarıya kaymaz. Bide kaveye gitmesine pes atmasına halı saha maçlarına karışmayın lütfen..
07 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 453 cevap paylaştı. paranoya yapmayacak özellikle işimle ilgili sorguya çekmeyecek, her aradığında telefonu açabileceğim düşüncesine kapılmayacak, sürekli güzel sözler söyleyebileceğim rüyasına kapılmayacak, sürekli ama sürekli ilgi beklemeyecek, sık boğaz etmeyecek, yok denildiğinde anlayacak
00 Yorumla
+1 yılFazla sikma yargilayici olma ustundusme asiri kendin ol baskasi olmaya calisma guven yalan soylediginde cok buyuk degilse gormezden gel alttan al dirdirci olma sevmedi hareketleri yapma huyuna suyuna git
00 Yorumla
+1 yılmesala erkek arkadaşlarıyla dışarı çıktığında rahat bırakıcaksın adamı dk başı mesaj atıp dırdır napıyosunuz demiceksin o müsait olduğunda sana döner zaten ;)
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 473 cevap paylaştı.
+1 yılvermiceen vermiceen, senin değil mi vermicen. kuruyup gitse de vermicen, inat değil mi vermicen ıhh ıhhh vermicen.
15 Yorumla- +1 yıl
bir erkeğin bir kadından bıkması için onunla ilgili bir cinsel merak ve arzusunun kalmamış olması yeterli. sen ne alaka kurmak istersen onu kur artık.
- +1 yıl
bunu ben değil bir bayan söylüyor malesef. benim yaptığım latifesi. izlemediysen https://www.youtube.com/watch?v=UqLVvh-hFP0
- Aşk İlişkileri konusunda 372 cevap paylaştı.
+1 yılMahrem yerinde yağ bezesi gibi şey çıktığını anlatandan buzzz gibi soğumuştum. İki de bir anlatınca kavga çıkarıp bıraktım. Kişiyi acayip soğutuyor kendinden.
04 Yorumla- +1 yıl
Soğumamasıymış özür yanlış okumuşum:) Tarışınca üstüne gitme büyümemesi için, uzatma konuyu, bikaç saat rahat bırak. Dozunda mutlaka kıskan bazen.
- +1 yıl
Reca ederim.
Surekli dir dir et surekli herseyine kisitlama koy oraya gitme bunu yapma her seyden sorun yarat kavga et bak nasil bikar
02 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 690 cevap paylaştı. Doğal ol. resmiyet olmasın aranızda. birde sürekli mesaj atmasını isteme. niye mesaj atmıyosun diye sürekli sıkıştırma. Yavaş ve sakin bir ilişkiniz olsun sonu gelecektir.
00 Yorumla
+1 yılSorguya çeker gibi konuşma üstüne fazla gitme gittigi yerlere çok karişma :)
13 Yorumla- +1 yıl
Çok serbest olmaz hep hayir gitme dersen bunalir :)
+1 yılBence su sekil mesaj at kanka ey edebine hayran olduğum yar bilirmisinki seniki edep seni sevmeme sebep :)
06 Yorumla- +1 yıl
Yok ne dalgasi yaaa kanka dalga geçtiğini dusunuyorsan atma mesaj zaten sorumussun insan gibi cevap verdim bende doğal olarak doğal bir şekilde ;(
- +1 yıl
Doğal ol kanka doğal yapmacik olma bence ne isen o ol içinden ne geliyorsa onu yap bence yapmacikliktan daha iyidir yani ne isen o ol ne demiş mevlana ya olduğun gibi görün ya da gorundigun gibi ol zaten ciktigin insanda seni seviyorsa zaten seni öyle kabul etmiştir sevmiyorsa zaten tutman imkansiZ bence :)
- +1 yıl
Rica ederim ne demek ama sana kirildim. basta dalga gectin dedin ama kizmadim yinede :):):)
Aynı lafı sürekli tekrarlıyarak başının etini yiceksin. En kolayı bu :)
01 YorumlaFazla kıskanç olmamak lazım. ya da belli etme fazla. Mesaj attığında cevap ver ama uzun süre cevap vermese bile 2. mesajı atma.
00 Yorumla
+1 yılCiddi düşünen bir erkeğin yanında cinsellikten bahsetme yeter eğer bahsedersen senin yanlış anlama ama düşük olduğunu zannedebilir.
00 YorumlaBakale birakin su erkeklerle ugrasmayi. ;) adamlari hayattan biktirmasanz dağa iyi olmazmi;)
02 Yorumla- +1 yıl
Ya ksura bakma yanlış okumusum ;) NYSE smdi verim cevabi. Ya huyuna gitmeniz lazım. smdi sunu bunu yap DİE bir tarif koyamayiz ortaya. yemek değil bu sonuçta. ya bazen tolorans göstermeli. Bazen üstüne dusmeli. Bazen rahat birakmali. ya karsndaki insani taniyorsan gerçekten iyi taniorsan ama. ne yapacagini kendin düşünürsün eğer mantkli bir insnsan. bir olaya bakarken tarafsız bir gözle bakmalisin. Sana yapilmasini istemedgn birseyi yapmamali ve onunda yapmasini engellemelsn. Karisik bu isler ya duruma gore serbet vermelisin. Sen + iken o - olmali sen- oldgnda oda + olabilmeli. Eğer olamiorsa sknti vardır o ilişkide. Düzelmesi için ugrasirsn. Bakarsın ilerleme kaydediyorsa eyvallah yoksa hic uğraşma gelecegnzi mahfetmeyn hem onun hem senin açından :) yeterlimi güzel kardeşim;)
çok kıskançsan belli etme bunaltma. sürekli mesaj atma. trip atma. vıdı vıdı çok konuşma... uzar gider
00 YorumlaTek sorun Trip ve anlamsiz sorular yapmayın bunu abi yazik bize ya:/
07 Yorumla'Kadın Aklı Erkek Aklı ' Filmini izle. Emınım ınanılmaz hos vakıt gecırıceksın. cok fazla begenıceksın. ve erkekler hakkında herseyı ogrenıceksın :D :D
10 YorumlaEn iyi yaptığınız şeyi yapın trip atın dayanamaz bırakır
03 Yorumlaçok şımartma ama ilgini de eksik etme. kıskanmamaya çalış olur olmaz yerde trip atma :)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 815 cevap paylaştı. böyle bi' kısıtlamaya girilmemeli de bence hiçbi' şeyin aşırısına kaçmadıktan sonra her türlü ilerleme kaydedilir.
01 Yorumlagereksiz fala konuşmamak en önemlisi, fazlada sıkmamak gerekiyor nerdesin, kimlesin ne yapıyorsun. Boşta bırakmadan kararınca sahiplen abartınca tadı kaçıyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. yüzyılın soru fakat cevabı bulunmayacak diye düşünüyorum
04 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 356 cevap paylaştı. ya sacmalayın allah askına onlar ugrassın neden bız kendımızı degıstırıyoruz kankıs
03 Yorumla- +1 yıl
evet. sende konu açmalısın. sadece ona bırakırsan kendisini sevip konuşmak istemediğini düşünür :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeven Ve Ciddi Düşünen Bir Erkek İse, Yanında Cinselliğe Değinmemeni Tavsiye Ederim...
Ağırbaşlılıkla Yola Devam..!00 Yorumlaher dk birşeyler yapmak istememelisiniz onun hayatının sizlerden ibaret olmadığını bilmeli ve ölü balık takliti yapmamalısınız
10 Yorumla
+1 yılsoğuk davran, üzecek şeyler söyle sonra gururluysa kendiliğinden soğur ve gider
04 Yorumla- +1 yıl
Ya ben bıktırmak diye okumuşum lanet olsun :D As:Da:Sd:As:d. kusura bakma ya :D :D haykırdım
- +1 yıl
:) çok abartmayacak şekilde ilgi göster, sevgini hissettir gitmez :) tabi bu benim açımdan bir görüş
Mesajı gör ama cevap verme :)
Soğuk soğuk konuş, kısa cevaplar yaz falan işte. d04 Yorumlasanırım birçok kişi soruyu yanlış anlamış ama senin yapman gereken sadece sen olmak kendin ol yeter
00 YorumlaSürekli konuşmaya çalış. Bozmaya çalışma. Eğer sevgiliysen oraya buraya gitme deme sürekli.
10 YorumlaFazla naz yapma trip atma birşeyin üzerinde fazla durma üzerine fazla gitme
00 YorumlaErkek öyle ya da böyle soğucaktır kasmaya gerek yok bence :)
02 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu şekilde sevimsiz ve itici bir asalak olmassan bıktırmazssın :)
00 Yorumla
+1 yılMesela, öncelikle bunu bu kadar takmamalısın, kasma. Rahat ol, akışına bırak... şşş...
00 Yorumla
+1 yılbazen sürekli mesaj atıyolar ya çok sıklıyom bunalıyom ben
00 Yorumla
+1 yılKonuşmak istemiyorum de mesajlarına cevap verme bu kadar basit
00 Yorumla
+1 yılKendin ol, farklılık yapmaya çalıştıkça düşersin bence
00 YorumlaHep üstüne git hiç susma hep konuş, bakımsız kirli ol :D ben açıkçası kız türünden soğurdum
01 Yorumlabunları sorgulayan akıllı kızları gördükçe gözlerim yaşarıyor
15 Yorumlaher istediğinii yapmayrak tabi sevişme yatma falan hariç
00 YorumlaYemini suyunu ver baska bir seye gerek yokk.. anladin sen onu ;)
00 Yorumla
+1 yılAllah Allah erkekleri niye bıktıralım ki onşar bıktırmasın asıl.. Bırakın şu kölr ayaklarını srn daha değerlisin :) onlar düşünsün canım
00 Yorumla
+1 yılsabahtan akşama kadar mesaj yazın sürekli trip atın yetecektir
00 Yorumla
+1 yılSuyuna gidiceksin ve onun kafadan olucak birazda anlayışlı oldunmu hoop tamamm :)
00 Yorumla
+1 yılFazla sikmadan. mesajlarinla ona değer verdiğini vurgulamalisin. Tatlı Sert yani
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinselliğin kiyisinda dolaş ama hic içine girme. Göster ama elletme hep hevesi kurasaginda kalsin
10 Yorumla
+1 yılböyle kız sevilebilir :)
04 Yorumla- +1 yıl
kendini benden sogutmamak için çaba sarf eden kız sevilebilir :)
- +1 yıl
umarım hayırlıs ıle istediğim o şahıs sever :)
+1 yılBık bık bık mesaj atıp durmayın..
08 Yorumla- +1 yıl
berbat uyudum işte uyudum diye cevap mı vereyim?
Neyse iyi ki sevgili değiliz sorun yok bana ne.. - +1 yıl
Ne güzel..
- +1 yıl
Bunaldım..
- +1 yıl
Abla sevgilin olmadığım halde beni bunalttın çocuk napsın?
+1 yılmesaj yerine masaj yap derim...
00 YorumlaSürekli baskı uygulama, her şeye trip atma
00 Yorumla
+1 yılHerkesin dedikodusunu yap ona :)
05 Yorumla- +1 yıl
Pardon ya soruyu yanlış okumuşum :)
- +1 yıl
:) sevimlilik derecesinde yapıyosan sorun olmaz. Ama fazla boğma
Çok fazla tahakküm altına almaman gerekir.
03 YorumlaTrip + Dırdır olmasın sıkıntı yoktur zuzu.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 378 cevap paylaştı. kıskanma kısıtlama çok ilgi isteme.
10 Yorumla
+1 yılher saniye mesaj atma en sevmediğim şey
03 Yorumla- +1 yıl
fazla trip atma bir de nereye gittiğine fazla karışma ;)
çok dırdır yapmayınız..:D
04 YorumlaÇok konuşma yeter
11 Yorumla
+1 yılNefes alma yeter ölü taklidi yap
02 Yorumla- +1 yıl
ahahaha :D
- Devamını Gör (46)
Devamını Gör(91)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi