Erkek arkadaşımla nişanlandık. Sonra bir sebepten dolayı kavga ettik anlaşamadık ve ani bir kararla nişanı attık. Ben onun üstüne çok gittim oda bıktığını bunaldığını söyledi çünkü rahat vermiyordum üst üste aramalar nerdesin ne yapıyorsun kimlerin niye gittin yüzüğün elinde mi falan filan. Ayrıldıktan sonra ikimizde bir inat uğruna başkalarıyla çıktık 2 ay ayrı kalabildik sonra dank etti birbirimiz olmadan yapamadık. Barıştık. Neyse o 4 aylık memlekete gitti ailesinin yanına ilk defa bu kadar uzun ayrı kaldık her gün iletişimizi kesmedik gerçi. Ama orada içim rahattı fazla sıkmadım sorgulamadım üstüne gitmedim şimdi ailesinin yanından döndü tamamen benim yaşadığım şehire geldi temelli. Ben tabi çok sevindim ama burada da arkadaşları rahat bırakmıyor onlarla takılmaktan beni ihmal ediyor bunu dile getirdiğim zaman giriyoruz Lego gibi birbirimize. Şimdi arkadaşları ile beraberken geç yazıyor aklım onda kalıyor kız filan mı var acaba yanında aklını çekerler bir şey olur diye. Çünkü nişan attıktan sonra başkasıyla çıktı. Bende çıktım evet ama ben onu seviyordum ve asla yanlış yapmam ona onu biliyor güveni tam bana ama aynı şeyi ben yapamıyorum çok üstüne düştükçe de uzaklaşacak sonra arama yazma sıkma diyor tersliyor
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
aslında onu sürekli aramam sebebin onu çok sevmen tabii bir süre sonra bu aramalar rahatsız edici olmuş ki nişan atma noktasına gelinmiş. Peki nişan atma sebebiniz nedir, neredesin söyle bakalım ee artık sen de fazla arıyorsun gibi anlamsız nedenlerden dolayı iş bu noktaya gelmiş. Senin onu sürekli araman, üstüne gitmen bu senin ilişkiyi yaşama tarzın bunu değiştirmek kolay değil. ikincisi bunun ilişkiye zarar verdiğini görmen de güzel bir şey fakat onu tanımana rağmen bir şekilde onu arayıp haber almak zorundasın. şimdi bunu nasıl çözebiliriz kısmına gelelim
Nişan attıktan sonra başka biriyle çıktı 2 ay yapamadı tekrar barıştık anladık hatamızı ama. Buraya geldi mesela gelir gelmez arkadaşı aldı otogardan insan sürpriz yapar beni görmeye gelir seni yarın görmeye gelirim dedi neyse beni ihmal edip arkadaşlarıyla takıldığı zaman çok geç yazıyor haliyle bende merak ediyorum yazmayınca arıyorum rahat vermiyorum ne bileyim yanında ben yokken kızlar olmayacağı olmaz da ben öyle kötü düşünüyorum ne zaman arasam ya okey oynuyorlar ya ps atıyorlar ya sigara içiyorlar
Ama beni bir şey dürdüyor ya o eski çıktığı kızla görüşürse tekrar diye kafamda kuruyorum ya iletişime geçerse aileme nasıl açıklarım bu durumu diye
Kendi kendimi yiyorum zehir ediyorum ağlıyorum
orada mısınız yorumunuza ihtiyacım var
kendi açından haklısın ama anlattığın kadarıyla bu kişi de seni ihmal ediyor veya istediğin şekilde davranmıyor. sürekli kendini üzmek bir fayda sağlamaz bazen gerçeği kabul etmek gerekir. Eğer o kızla görüşecekse istediğin kadar ara hesap sor bir yolunu bulup görüşebilir. senin de haberin olmaz bunları düşünmek yerine gerçekçi olursan kafan kısmen rahat olur. mesela bir gün normal konuşmak için ara sonra bir daha arama o ne yapıyor diye düşünme. ne isterse yapsın bir-iki-üç böyle devam edersin sonra istediğinden daha güzel sonuç alabilirsin. sen onu sürekli aradığın için sana ilgi göstermiyor da olabilir. ama biraz senin adım atman gerekiyor
tersini düşünelim sen de başkasıyla çıktın değil mi o neden seni sürekli aramıyor? eski çıktığınla acaba görüşüyor musun diye. demek ki senin içinde onu kaybetme korkusu var o bunu bildiği için biraz bu rahatlığı, gücü buradan alıyor. tabii şu var onun seni sevmediği anlamına gelmez sadece olayı senin kadar yoğun yaşamıyor diyebiliriz.
Aynen öyle anlattığınız gibi ben onu kaybetmekten korkuyorum ama o rahat ben kadar duygusal değil hislerini fazla dışa yansıtmıyor içinde yaşıyor aslında takıyor ama takmıyormuş gibi davranıyor aynı bende çabalamaktan yoruldum artık sürekli benimle ilgilenmesini bana değer vermesini bana zaman ayırmasını ben söyleyip duruyorum insan olan bunu ben söylemeden yapar ben bu lafı sık sık dile getirdiğim içinde sıkılıp bunalıyor bunları yapmayan kendisi zaten 😢😔 artık biri benim için çabalasın istiyorum mesela sürekli yazma taraftarı hiç ama hiç aramaz her gün ben ararım sesini duymak için hiç şaşmaz bu doya doya konuşmak istiyorum onunla ama o 5-10 dk konuşup bir şey diyor musun yatıcam diyor 😢
Kavga ediyoruz telefonu yüzüne kapatıyorum geri aramıyor ben arıyorum tekrar niye aramıyorsun diye açmayınca bende inat ediyorum üst üst üst üste arıyorum açana kadar hep meşgule atıyor hep bilerek beni sinir etmek için sonra da olayları sen büyüttün diyor ben sakin dengeli yapıcı bir ilişki istiyorum akıcı olsun ama bizimki akamıyor tıkanıyor hep
ama burada farklı bir sorun var belirli anlamda ilgi bekliyorsun ama bunun karşılığı hiç yok gibi. neden ilgi göstermeli diyeceksek bu aranızdaki ilişkinin olması gerekeni. bazı şeyler seni çok rahatsız ettiği için bunu dile getirmişsin, hatta kavga etmişsiniz ve nişan atmanızın asıl sebebi bu. senin ilişkideki beklentilerinin karşılanmaması ben de ilk etapta çok arıyor soruyor karşı taraf bunalmış olmalı diye düşünmüştüm ama bu anlattıkların farklı şeyler. birisiyle birlikte olmanın bir anlamı olmalı dolayısıyla birisinin de seni anlaması gerekiyor sürekli bunları yaşamak seni oldukça yıpratmış. bir çözüm bulamadığın için de ne yapacağını düşünüyorsun. sen aradığın halde açmaması ve senin açana kadar kadar onu sürekli araman ve bunu sinir etmek için yapması biraz düşündürücü.
Ne yapıcam o zaman kendimi geri çekmek aramamak yazmamak istiyorum ama iradeli değilim hiç en fazla 1-2 gün çekerim kendimi sonra eskisi gibi olurum geri çekince anlıyor biraz bazı şeyleri bak mesela dün geldi arkadaşı aldı otogardan benim yanıma gelip beni görebilirdi. Size şunu söylemeden geçemeyeceğim bir kere büyük kavga ettik ve beni her yerden engelledi tüm sosyal medyadan ona ulaşmayayım diye rehberden bile arayamadım evde de tektim o an başkasının telefonundan arama şansım da yoktu taaa markete gittim rica ettim adamın telefonunu öyle ulaştım engeli kaldır konuşalım dedim. 2 gün önce de sinirle ben onu engelledim hiç bir şey yapmadı hiçbir şey ne bana ulaşmaya çalıştı ne mücadele verdi aradaki fark birazda bu
bu anlattığın şey senin için önemli bir olay hep bu ilişki için sen bir şeyler yapıyorsun arkadaşın bir şey yapmıyor böyle nereye kadar sürdürebilirsin? bugün mesela bayram değil mi seni arayıp bir yere davet etti mi? istersen bir çay için önemli olan gönlünü alması.
Hayır çünkü gece kavga ettik tartıştık sabah ne aradı ne bayramımı kutladı ben aradım bu sabah ben aramama rağmen bir şey diyor musun uyucam filan dedi adamdaki rahatlığı görüyor musunuz işte ben böyle cinnet geçiriyorum ben konuşmak için arıyorum bana ne diyor
bayram gününde kavga mı edilir? bırak o arasın hata sende. o seni düşünmüyorsa sen neden sürekli onu düşünüyorsun? bir süredir bu şekilde devam etmişsin hep sen alttan alıp durumu idare etmişsin ama bu işe yaramıyor işte. sürekli sinir olmak sana zarar verir. düşün taşın işte.
Az önce yoldaydı bir yere gitmişti bende aradım 1 saat önceye kadar meşgule attı sonra tekrar aradım ne var ya ne! Ne arayıp duruyorsun dedi nerdesin dedim sanane dedi normalde yarın görüşecektik biz bir süre görüşmeyelim yoksa canını yakarım dedi kapattı yüzüme telefonu ağlattı beni 😢 aradım diye duymadığım laf kalmadı
orada mısın 😔
bayram günü sana bu şekilde davranması yanlış işte. Sen de onu aramışsın o da seni azarlamış sonra da ağlatmış ne söylenir bilmiyorum.