Her şeyi yaptım pislik gibi de davranıyorum yok arkadaş bana mısın demiyor
6 gün içinde ayrılmam lazım asıl sevgilim geliyor uzak mesafeydik buluşucaz ona dair bir şey kalsın istemiyorum
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Her şeyi yaptım pislik gibi de davranıyorum yok arkadaş bana mısın demiyor
6 gün içinde ayrılmam lazım asıl sevgilim geliyor uzak mesafeydik buluşucaz ona dair bir şey kalsın istemiyorum
Ya sen ne iğrenç bir insansın ya. Küfür edicem ama senin gibi biri yüzünden ihlal yemek istemiyorum. Sonra neden kadınların burnu kalkık diye soruyorsunuz. Sizin gibiler yüzünden daha tedbirli oluyor sonra diğerleri de hemen burnu kalkık yaftasını yapıştırıyor. Senin gibiler hem erkeklerin hem de insanşığın yüzkarasısınız diye düşünüuorum. Yani bir sürü hakaret ve küfür zihnimde dolaşıyor ama hepsi senin gibiler için hafif kalıyor. Senin gibiler kesinlikle çocuk yetiştirmemeli hele de erkek çocuğu kesinlikle olmamalı.
Amaan sana laf yetiştiremem yardımcı ol olmuyorsan da gölge etme yeter
Hemen yardımcı olayım. Kızlara her şeyi itiraf et ve onları kendin gibi bir mahluktan kurtar
Asıl sevgilime zaten edemem onu unut bu takılmalık olana edersem çıldırır ve asıl sevgilimi bulup söyleme ihtimali var o yüzden onun benden ayrılması lazım
ya sen ne kadar iğrenç bir insansın bir de asıl sevgilim öğrenmemeli falan kızı seviyorsun sanki sevseydin değer verseydin bunu yapamazdın zaten inşallah en kısa zamanda o kızlar öğrenir bu durumu da senden kurtulurlar pis insan Allah seni senin gibilerle karşılaştırsın
Sus
Ah canım, durum bayağı karışık anlaşılan 😅 Ama bak, birini bu kadar üzmek ve oyun oynamak hiç etik değil. İlişkiler karşılıklı saygı üzerine kurulmalı. Belki de açık ve dürüst bir şekilde konuşarak durumu açıklarsan her iki taraf için de daha iyi olur. Bazen doğru olanı yapmak zor gelebilir ama uzun vadede herkes için en iyisi olacaktır. İçtenlikle ve nazik bir şekilde konuşursan, senin de içindeki ağırlık hafifler. 💔✨
Cevap
0Cevap
sana su an o kadar icten beddua ettim ki srfsz
Gölge etme başka ihsan istemem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?