Boyle bi oz ablaniz olsa affeder miydiniz?

3 senelik görüştüğüm evlilik düşündüğüm adam başkasıyla sevgili olmuş ben de üzülüyordum tabi bana bunu nasıl yaparsın diye ona sitem mesajları attım ama bir defa içim soğusun diye. Bunları dertleşmek amacıyla ablamada anlattım. Baya zaman geçti üzerinden ben o çocuğu unuttum hiç ondan bahsetmiyorum. Bi gün ablamla sohbet ederken hatta bu konudan bile bahsetmiyorduk kiyafetlerden bahsediyorduk bi an da bana çok alakasız bi şekilde seren işte sana evli adamlar da tatlı gelir canın çeker evli adamları istersin dedi. Şok oldum o an neden böyle bisey söylediğini bile anlamadım sormadım bile. Sonradan düşününce sorduğum da yalanlıyor ben öyle bsiey demedim diye canım kandırır gibi. Halbuki ben bana teklif eden çocukları bile kabul etmiyorum o bana diyordu konuş açılırsın bi şans ver diye. O kadar bu ilişki konularına uzağım. Resmen kalbin de içinde tutmuş düşmanlığını alakasiz bi şekil de haykırdı. Siz olsanız bu laftan sonra affeder miydiniz? Ben de sonradan kavga ettim hayırdır senin kocanı mi ayarttim da böyle diyorsun diye

Boyle bi oz ablaniz olsa affeder miydiniz?