Güncellemeler
+1 yıl
Guncel ki☺️☺️
Güncellemeler
+1 yıl
☺️☺️☺️☺️☺️☺️
Diyelimki bi gunlugune erkek oldunuz ve benim calistigim avmde beni gordunuz cok begendiniz ben de penti gibi bi yerde calisiyom. Dukana gelip tavlamayi dener miydiniz yoksa gider miydiniz begenseniz de
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
Ben direk söylerdim yaa yanınıza gelirdim önce elimde bulunan bir kaç eşya hakkında konuşma başlatırdım veyada bulamadıkları konusunda sizden yardım isterdim ve sizin fikrinizi alırdım sonra ise sizi beğendiğimi size karşı yakınlık hissettiğimi arkaş olmayı teklif ederdim
Hmm bilemedim ki derim bende☺️☺️☺️ sansinizi deneyin
Instagram hesabımı verirdim numaranızı asla istemezdim çünkü beni tanıdıktan ve bana güvendikten sonra kendi isteğinizle benimle numaranızı paylaşmanızı isterdim eğer bana ulaşmak isterseniz Instagram hesabımdan ulaşabilirsiniz derdim ve oradan ayrıldım bay bayyy
Hmm etkileyici peki yakisikli bir bey misiniz ona da bakardim
Ahh siz kadınlar yakışıklılık önemli tabi ama hayalimdeki erkek ben hayal olduğu için tabikide yakışıklı olurdum 😅
Hmm bilemedim ki ya yakisiklilik beni ceker diyim yani☺️☺️ peki hamle yapmaz misin konusmazmisin tavlamak icin
Tabikide akılda kalıcı olsun diye sizinle konuşmazdım kısa ve net olurdum ortamdan ayrılırdım buda sizin beni gün boyu düşünmenize neden olurdu
İlk mesaji erkekten beklerim diyim yani ben atmam sadece eklerdim☺️☺️
Buda bi ışık değil mi sizi ınstagramdan takip etmeye sebep oldum gerisi zaten bende olurdu bende öküz değilim yani
Ekledim ama yazmadim gene olmazdi ki☺️☺️
Ohalde bay bayyy fazla naz aşık usandırır
Yaaaa pikiii☺️☺️☺️ beni eklemissiniz beyfendi ben de tanismak isterim kii