Cevap vermeden engellerim
Davete icabet eder geri çevirmem
Eski sevgili mi , oda ne?
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Ben net olmayan insanı sevmem, daha önce de başıma benzeri geldi, anlamsız bir konuyu bahane edip yazdı, ayıp olmasın diye cevap verdim konuştuk falan bir süre, bana değiştiğini falan anlatıyordu, kendini olduğundan farklı göstermeye çalışıyordu, sanki çocuk var karşısında.
Dedim kendine bile itiraf edemiyorsun belki ama bana yazma nedenin beni seviyor olman dedim, biraz daha konuştuk ettik sonrasında bana bu itirafı yapmadığı için cevap vermemeyi tercih ettim. Dürüstçe, mertçe yaklaşsaydı belki bir süre daha devam edebilirdik ama dediğim gibi kıvıran, lafı evirip çeviren insanları sevmem.
Benim için fark etmez zaten eski sevgilim yok eski sevgilim olsa bile hiç bir şekilde yazmazdım ya da iletişim kurmazdım. çünkü ben ayrıldıysam zaten benim için bitmiştir bir daha hiç bir şekilde geri dönmek istemezdim. zaten sadece bayram da mesaj yazması da bana hiç samimi gelmezdi. yani o kadar gün var illa bugünü mü bekliyor? bu yüzden de yanıt vermezdim eğer devam ediyorsa da büyük bir ihtimal olnu engellerdim
Görüldü atarım , muhatap olmam
Atamaz, atacak tüm yolları kapamışımdır zaten, ki cesarette edemez. Beni biraz olsun tanımışsa bitirdiğim bir şeyin arkasından göz ucuyla dahi bakmam.
Cevap
47Cevap
Adı üstünde “eski”
Adetten bayramını kutlar, sonra da cevap yazmam. (Sevgilim yoksa)
Hayatımda biri varsa da direkt engellerim.
Bugüne kadar böyle oldu, bundan sonra da böyle olacak.
Gayet nâzik ve nâzenin bir üslupla mukabelede bulunurum, kesinlikle lâkayt ve kayıtsız kalmam ve onun bu niyetini istimal ve istismar etmem.
Netice itibariyle oda bir insandır, her ne şartta olursa olsun kusuratsız insan olmaz. İnsan bazen tahrip eder bazen tahrip ettiği şeyi tamir eder.
Eğer ona kaba, kırıcı ve aşağılayıcı bir tavır gösterirsen ona zulmetmiş olursun, ve bazen olur ki buna karşılık kader eliyle zâlimler elinden şiddetli bir manevî tokat yersin...
mesaj atsa da bir şey değişmez
eski eski de kaldı..
Ne kadar eski olduğuna ve arada ne geçtiğine göre değişir.. Eğer mesele kapandıysa iyi bayramlar der geçerim. Fakat tarihin tozlu raflarında kaldıysa cevap bile vermem engellerim.. Keyifli geceler..
Selama selam ile karşılık veririm, bu tekrardan sevgili olacağımız anlamına gelmez.
Hiçbiri. Sadece hayırlı bayramlar yazıp başka hiçbir mesajına cevap vermem, görüldü bile atmam. Eski sevgili pişmanlıktır. Zaten iyi olsaydı bitmezdi...
Bayramını kutlar, hal hatır sorar, geçerim. Kabalaşmaya gerek yok. Zaten mesaj atacak yüzü olan eski hiç yok.
Takmam sonuçta eski yani şu anda bir şey olmadığı için umursamam görüldü atarım veya bakmadan silerim
Zaten benden kendi isteğiyle ayrılan Kadın onunla evlenmediğim için ayrılıyor o yüzden fazla kırgınlığım olmaz benim kalbime giren kadının her zaman kalbimde yeri vardır istediği zaman severim onu kadınlığını yaşatırım
Bana ulaşma gibi bir şansı yok..
Takıntılı it annenle ilşki yaşamadan numaramı sil derim
Uzun yazdıysa okumadan silerim mesajı.
Kısa yazdıysa okur silerim
Bayram kutlamasına karşılık ben de onun kini kutlarım. Teşekkür ederim, bu kadar.
Bende cevap yazarım sonra hiç bir şey olmamış gibi devam ederim.
Tutup dudağından öperim mi dememi bekliyorsunuz 😂 engeli bas geç bu kadar basit 🤜🏻🤛🏻
Tabii ki de s***** çekerdim seninle mi uğraşacağım ders çıkardım değer bile vermezdim
Keşke atsa ya o hevesini bi kursağında bırakıp pişman etsem burnundan getirsem 😃
Sen yazana kadar şeker gibiydi bayram şimdi zehre döndü dersim 😂
Eve davet eder hard core yaparım hangisi olursa olsun
Başıma geldi bugün yazdi bnde dondum bayramlaştım o kadar
Görüldü atardim
Atmış hiç tepki vermedim görüldü yaptım 😄
şaşırırım çünkü eski sevgilim hiç yok
Bende ne yeni var ne eski 😂
bana ulasamaz numaramı bulamaz... zaten gelsede ben ıstemem
Hatırlamıyorum ki hangisi acaba.
Büyük ihtimalle teşekkür ederim kimsiniz tanıyamadım derim😀
Yazamaz hiçbir zaman
Umrumda olmaz.