Sevgiliniz/Flörtünüz olur, sizi anlamamak için elinden geleni yapar.. İletişimi keser misiniz yoksa kendinizi anlatmak için çaba harcar mısınız?

Sevgiliniz/Flörtünüz olur, sizi anlamamak için elinden geleni yapar.. İletişimi keser misiniz yoksa kendinizi anlatmak için çaba harcar mısınız?

Kendimi bir kere anlatırım baktım dinlemiyor ya da diretiyor ikinciye zahmete dahi girmem. Bırakırım neyi nasıl anlıyorsa öyle kalsın, o an ben de sinirlenirim ve çekerim kendimi. Hatasını anlar ve anlattıklarımı kavrarsa ne âlâ, yok anlamazsa yapacak hiçbir şeyim yok...
Çabalamam, bir insan beni anlasın diye kendimi şekilden şekile sokupta benliğimden uzakta durmam.
Zaten o beni anlıyorsa benim ruh ikizimdir, aramda uyum olmayan birisi beni anlamaz çünkü anlaşılması zor bir insan değilim. Aramdaki uyumun tutmadığı birisi içinde çabalamam.
Ben insaları anlamak için çabalayan birisiyim çok istiyorsa oda çabalasın ben çabalamam kendimi anlatmak için.
Ay uğraşamam gerçekten ya duygusal olan olmayan tüm lişkilerimde güzel güzel her şeyi anlatırım ama bakıyorum karşı tarafta tık yok yine aynı durumlar sanki saatlerce konuşan ben, biz değilmisjm gibi bi yerden sonrada git ne yapıyorsan yap benden uzakta sana mi laf anlatıcam moduna giriyorum. Uğraşamam Allah'ım lütfen karşıma akıllı insanlar çıkar. Amin amin amin
Belirli bir noktaya kadar çabalarım. Ciddi anlamda çabalarım ama. En son ihtimal ipin ucunu bırakırım artık. Bazen duvara anlatsan dile getir bir şeyler söyler, anladığına dair de, duvar kadar olamayanlar var. Kendini yormaya değmez.
Cabalamaliyiz tabi ama sevmeyen erkek cabalamaz bunu bil
Peki.
Bir insan neden birsuru kiz varken biri icin ugrasir seviyor cunku evet bende birini seviyorum ve onunla iletisime yeni gectim ve cablayacagim bir sure (coktandir gordugum biri direk degil)
Tamam, peki?
Sadece duygularimi anlattim rahatsiz mi oldun?
Hayır. Anlayış gösteriyorum. Anlamaya çalışıyorum. İyi günler.
Tesekkur ederim
Cevap
8Cevap
Olmuyor zorlamayın tecrübe konuşuyor gjfjf
Hüüğğğğğ
Hayır çabalamam kesinlikle
Önce onu anladığımı neyi neden yaptığının farkında olduğumu ve neyi neden yaptığımı izah ederim. Anlarım, anlaması için de çabalarım lâkin bile isteye yıkıp dökmekten yana ise ona tanıdığım süre içinde kendi kendine birşeylerin bilincine varıp da o adımı atmadıysa orada biter
O ne kadar kizin uzerine gittigine gore degisir makbul olanı en fazla 3-4 hafta kiz icin cabalarsin olmazsa birakmak daha iyidir kiz seni istemiyorum derse direk birakabalirsin ama naza cekiyorsa erkek arkasim var falan derse bi umut cabalarsin
Sevdiğim birine kendimi anlatmak için çaba gösteririm, herkesten daha fazla çaba gösteririm hatta. Ancak beni anlamak istemiyorsa bir süre devam edebilirim buna. Kelimelerim yorulur devamında, kalbim yorulur...
Hayır çabalamam, beni anlamak istemiyorsa o da benim umrumda olmaz kendimi anlatmak için çabalamam.
Söylediklerimiz karşımızdakinin anladığı kadardır. ✨
Anlamak isteyen dinler, görmek isteyen bakar, yaninda olmak isteyen gelir.. ben bunlardan herhangi biri icin karsimdakine ekstra efor harcamam 🤷♀️
Sevgilim olduysa zorlu yollardan geçmişiz demektir ve askim için de her türlü uğraşırım canım prensimm
Anlamak istemediğini anlatsam anlatmam... herkes herşeyi bilerek yapıyor sonuçta
Evlilik yoksa hiç çabalamayın 18 yıldır çabamın sonucunu alamadım hiç uğraşmayın
Eğer bana tamamen kapalı olduğunu düşünüyorsam, çabalarıma ufacık bir adım göremiyorsam uzaklaşırım.
Belki bir müddet çabalarım sonra hiç uğraşmam umrumda da olmaz
Aldatılıyorsam aldatırım hiç yapmadım ama bu sefer tamamen ezer geçerim
zamanında çabaladım böyle biri için ve sonu hüsran ile bitiyor sadece vakit kaybı ve kendinize zarar vermek gibi bir şey yani gerek yok
Bir yere kadar çabalar sonra nötrleşirim.
Çabalamam çok yoruyor çünkü
İlk başlarda denerim ama hala anlamiyorsa zorlamam
boş ver ya anlamıyorsa kendi bilir
Seviyorsam çabalarım ama yorulurim bir süre sonra
Çabalarım malım ben 😄😄😄
Hayır çabalamam, kendime saygım var.
Serçe parmağımı bile kımıldatmam
Bir yere kadar sonrasında uğraşmam
assssssssssssla ugrasmam
Yaptık öyle hatalar
Kahkaha attım hahaha
hayır... cabalamadımda zaten