Sizin anlattığınıza değil, kendi anlamak istediğine inananlar. Bir gün dönüp sizi aradıklarında, başkasını bulacaklardır...

Eğer gerçek anlamda sevdiğin ve değer verdiğin biri ise mutlaka mücadele ederim. Kesinlikle hemen pes etmem. Israrla anlamıyorsa ve anlamak istemiyorsa kendimi çok daha fazla yormak istemem. Çünkü her insanın bir sabrınız sınırı vardır.
Burada olay değer berip vermemekle alakalıdır. Karşındaki insanın yanlış anladığı konu hassassa ve değer veriyorsan anlatırsın tekrar tekrar. Değer vermiyorsan evet yormazsın kendini. Değer verdiğine bu beni anlamıyor diye gitmek kolayı seçmektir. Kolayı seçenin yanında sonradan başkasını görsem ne olur görmesem ne olur?
Annem için. Durum o kadar karışık ki.. şuanda bile onun için girdiğim durum yüzünden babamı çok endişelendiriyorum..
Beni anlayan anlar
Çok teşekkürler
Rica ederim bro
Cevap
11Cevap
Bu hatayı bir kez yaptım. Asla tekrarı olmaz. Beni anlamak isteyen anlar anlamak istemeyene yol orada umurumda olmaz.
Hayır kimseye kendimi anlatmak zorunda değilim
Ben kendimi net bir şekilde ifade ettiğimi düşündüğümden eminsem, üstelemem artık.. Nerde inceyse oradan kopsun..
Ömrü törpüler inandığı şeyle baş başa bırakır yoluma bakarım. Her zaman olduğu gibi de yine anlatmaya yazarak devam ederim. Kağıt kalem bir insandan daha iyi anlıyor beni zaten.
Ederim. Hayatımda olması bana iyi geliyordur. Kapışırım, tartışırım yine de severim filan hali.
Hayır, edemem. Beni anlamayan ya da anlayamasa bile anlamaya bile çalışmayan biriyle işim olmaz.
1 kez açıklama yapar anlatırım gerisi beni bağlamaz
Hayır etmem anlatmak için uğraşmam o saatten sonra vazgeçerim sıkılırım
Hayır etmem. Bir şeyler için mücadele edecek enerjim yok. Sadece anlaşıldığım yerde varım.
Hiç uğraşamam bir bakarım iki bakarım yoksa anlamak istemiyor der yoluma bakarım.
eskiden olsa evet..
artık insanlarla uğraşmayı sevmiyorum..
Bu hataya bir kere düşmüştüm
Yeni bir hataya daha düşeceksin gibi :D
Evet, bu hatalardan ders çıkarmayalar düşer ama ben çıkardım.
bildirim gelmezse en büyük hatan bu olur onu diyorum :D
Tehditleri hiç sevmem 😂 dikkat ette gül dikenlerini göstermesin 😂
:D :D kardeşim senin dikenlerin ancak bizde iz yapar, oda tatlı bir hatıradır.
Hahaha bir laf vardir ummadık taş baş yarar diye shshs dikkat ette o izlerin arasına zehir karışmasın shsh 😂
Senin yaptığın gider benim en fazla hosuma gider kardeşşşş :D
Ne güzel işte rakina meze olarak eşlik eder benim giderim shsj
Yarından sonra parti time :D
Anlamayana laf anlatmam kafasina koymuş o neye inanacagini secmistir yorma kendini amaaan
Zamanında ettim artık etmiyorum
Etmem anlamıyorsa sıkıntı var demektir
Biraz sonra hadi ordan cekerim
Hiç etmem, kendileri bilir.
Ederim tabi , sonuç beni anlıyor.
Yok aga anlamıyorsa SG deyin😎
banane
Seviyorsam evet
etmem
Ederim çünkü hala ediyorum
Hayirr
Uğraşmam bile