- Aşk İlişkileri konusunda 261,6b cevap paylaştı.
u +1 yılBir erkek 7 ay boyunca ciddi olduğunu söyleyip aniden soğuk davranmaya başladığında, neden böyle davrandığına dair farklı nedenler olabilir. Örneğin:
İlişkide sorunlar yaşanmış olabilir: İlişki boyunca çözülememiş sorunlar veya anlaşmazlıklar birikmiş olabilir ve erkek bu nedenle soğuk davranmaya başlamış olabilir.
İlişkide yeterince ilerleme kaydedilememiş olabilir: Erkek, ilişkinin belirli bir aşamasına gelmiş olabilir ve bundan sonra ilişkiyi daha ciddiye almak istediğini fark etmiş olabilir. Ancak, bu aşamada partneriyle yeterince ilerleme kaydedemediği için hayal kırıklığı yaşayıp soğuk davranmaya başlamış olabilir.
Başka bir şeyin stresi veya endişesi olabilir: Erkek, iş veya aile gibi başka konularda stres veya endişe yaşayabilir ve bu nedenle partnerine karşı soğuk davranmaya başlayabilir.
İlişkiden sıkılmış veya değişiklik istiyor olabilir: Erkek, ilişkinin monotonlaştığını veya kendisine uygun olmadığını düşünebilir ve bu nedenle ilişkiden sıkılmış olabilir. Ya da, farklı bir şeyler arayışı içinde olabilir ve bu nedenle partnerine karşı soğuk davranmaya başlamış olabilir.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 350 cevap paylaştı. Bence sen hiç canını sıkma. Sana gerçekten değer veriyor olsaydı sana mesaj yazmak için cevap vermek için elinden geleni yapardı. Demekki başka meşgale bulmuş sıkılmış artık. Pişman olma ihtimali var ama aynı şeyin tekrarı olmayacağından emin olamazsın. Hayat bu kadar dengesiz işte.. sen seversin değer verirsin karşı taraf anlamaz. Senin gibi kızı zor bulur ona yansın. Benimde senin konuya benzer bir durumum var cinsiyet fark etmiyor kadir kıymet bilmek önemli...
02 Yorumla
Soran+1 yılCevap vermedim zaten bir hafta oldu. Bayramın kutlu olsun.. diye yazmış az önce neden
Sanki ben konuşmuşum dedim mesajlarını okuyunca. Bilmiyorum önceleri nasıl konuştu ama ilgiye boğan biriyse böyle şak diye ilgiyi kesiyor ya da ciddiyim ayağı yapıp böyle ters köşe yapıyor. Her türlü ters köşe yapıyorlar. Halbuki zorla benimle ciddi ol, bu lafları söylettiren yok dediğin gibi. En güzeli hayatına bakmak. Taktik intikam mevzusu değil, sadece kendine odaklan başta o yazsa daha iyi olacaksın gibi gelir ama zamanla o istek de kayboluyor yazmasa da olur diyorsun. Yeter ki sabret.
013 Yorumla
Soran+1 yılValla 7 aya kadar sürekli evimiz hayalleri konuşurdu ciddiyim senle diyodu ilgiye de boğuyordu. Şak diye geç yazmaya başladı belliki yenisini bulmuş. Kendi bilir.. bir hafta oldu bu mesajlara da ben de acı çekiyorum en son mesajına cevap bile vermedim ama acaba yazsam mı diye düşünmeden duramıyorum
- +1 yıl
İyi niyetinden kendinde kusur arıyorsun, acaba cevap verse miydim vs O bunları sana yaparken iyi ama, kendinde sakın suç arama. En fazla cevap vermedi diye kendi vicdanını rahatlatır o, nasılsa kötü söz kullanmadım der falan filan. Böyledir bunlar yeni biri oldu mu tüm bahaneler ardı ardına. Kendine biraz zaman ver, hayata karış. Bir düzeliceksin, bir başa sarıcaksın ama geçecek.
Soran+1 yılEn iyisi hiç konuşmamak de mi belli ki zaten amacı takılmak bunun bana böyle dediğine göre zaten uzakta canım.. yeniden yazsam da nolacak yine üzülecem
Soran+1 yılBir de iyi olduğumu biliyor hiç bi şeye değmezmiş üzüldüğümle kaldım
- +1 yıl
Üzüleceksin ki acın hafifleyecek, sonra geçecek. Bazen hemen bitsin gitsin isteyeceksin, düzeliceksin sonra başa dönücek ama düzeliceksin. Kendim de tecrübe ettim böyle o bu şu hayaller kurdurtan insana daha dur bir noluyoruz diyip güvenmemek gerekiyormuş, kendimiz gibi zannediyoruz karşı tarafı. Sen en iyisini yaptın.
Soran+1 yılArtık güvenim kalmadı zaten tecrübe oldu
Soran+1 yılCanım bu bana yazdı demin bayramın kutlu olsun diye ne alaka derdi ne
Soran+1 yılMal bence bu niye yokluyor sence
Soran+1 yılseninde dedim ben yazmasam yazacağın yok demiş ne alaka
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 586 cevap paylaştı. Tabiki yanılma payımı da saklı tutmak şartıyla yazışmanın gidişatına bakarak bir an önce çekip gitmek istediği belli ayrıca bu işi saygı çerçevesinde yaparak geriye dönüş için de senin nezdinde saygı kazanmaya çalışmış. Bu arkadaşın kafasını karıştıran bir hanımefendi vardı onunla ilgili bir şeyler netliğe kavuşmadığı için 1 ay boyunca hem kendi kıvrandı hem de seni kıvrandırdı. Şimdi de ordaki kararı netleşti ya da sinyal aldı. Bu yüzdende diğer taraf ayyuka çıkmadan seninle seviyeli bir şekilde ayrılmaya çalışıyor ki başardı. Bu dönemde önünde iki ihtimal var diğer taraftaki başarısız olma ihtimalinde ilk geleceği yer sensin ve düşündüm yapamıyorum sensiz vs diyecek diğer ihitmal ise karşı tarafla olan ilişkisi ciddiye binerken arada ufak ufak da olsa seni takip edecek belki bunu bileceksin gösterecek ya da göstermeden gizli gizli yapacak. Bunu zaman gösterecek tabi. İlişkiden sıkılan erkek gidişi değil bu çünkü tartışmadan sorun çıkmadan bir an önce çıkmanı istiyor hayatından
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBenzer bir durumu yaşadım. Bu çocuk yine dürüstmüş söylemiş istemiyorum diye benimki sevmiyorum bile diyemeyip tüm suçu benim üstüme yıktı bu konuda çocuğu tebrik ederim. Sana gelincede zor biliyorum benimde 1 hafta oldu hala zorlanıyorum, sana tavsiyem benim düştüğüm hataya düşüp tek bir mesaj arama dahi yapma numarasını falanda silme kalsın 3 4 ay sonra silersin, yani için yansada ona umursamıyor gibi görün... Çocuğunda hayatına yakında biri olur duyarsan yıkılma. Boşa zaman kaybından kurtuldun buna sevin. Öpüyorum seni..
14 Yorumla
Soran+1 yılBen sormasam yine söylemedi bir aydır mesaja geç cevap veriyordu sinir oldum da sordum artık yoksa demezdi. Bir hafta oldu son mesajına cevap bile vermedim çünkü daha ne deyim ben içimden geçenleri hep söyledim ona.. numarasını da silmedim duruyor. Arada fotoğraf paylaşıyor eskiden hiç atmazdı aranıyor belli ki. Ben ona ciddi olalım demedim kendi takılmalıklar peşinde belli sen de bi daha yazma
Cevap sahibi+1 yılSakın sakın bebeğim sakın bir şey yapma.. Bak ben gururumu ayaklar altına aldım sonra köpek gibi peşinde koşan insan seni köpek yerine bile koymuyor sakın benim hataya düşme. Kafanda bitir geride dönme. Silmede
Soran+1 yılCanım yuh bana yazmış demin bayramın kutlu olsun.. diye
Cevap sahibi+1 yılCevap vermee
Aslında bu insan kendinde bir aydınlanma yaşıyor ve kendini önce bir istediği hayata sokmak istiyor tabii sen de hayatında olduğun için sana patlıyor durum ama öyle düşünme şahsi düşünmemelisin yani bu tür aydınlanma yaşayan ve kendini gerçekten hayatıyla önce düzene sokmak isteyen insanlara anlayışlı olmalısınız bugün olmaz yarın ne olur bilinmez
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılYa bi laf var ağır belki ama at gibi giden it gibi döner derler. Adamın besbelli duygusu yok. İş ciddiye binmeden ortadan kaybolayım diyor. çöplüklerde gagalansın biraz. 7 ay uzun bi zaman değil. Canını sıkma.
35 Yorumla
Soran+1 yılEvet bağladı beni kendine aniden de gitti ümit bari verme de mi üzüldüğümle kaldım.. iyiyim de noldu al işte hep ben kaybettim
- +1 yıl
Yoo kaybetmedin kazandın. Bu bir tecrübeydi. O seni kaybetti
Soran+1 yılO yüzsüz bana yazacak ama yine eminim
- +1 yıl
Dönecekmisin
Soran+1 yılAsla
+1 yılKazanan kesinlikle sensin emin ol. Bu arkadaş çok pişman olacak buna eminim. İnsan sevse hiç bir şekilde böyle saçma nedenleri öne sürmez sende seni seven birine değer ver belliki aklı başında bir kızsın vakit çok değerli hal edene harca..
36 Yorumla
Soran+1 yılEvet zamanımı boşa harcadı.. at gibi giden it gibi dedikleri olur
- +1 yıl
Olur valla bu hayat acımasız. Sende tanımış oldun onu.
Soran+1 yılEvet sözüne inanalıcak biri değil
- +1 yıl
Senin için zor süreç başladı kendi dengini bulana kadar sıkıntı çekebilirsin ama o şu an keyfi yerinde ve ilerde sıkıntı başına vurursa aklı başına gelirse anlayacak ama geç olacak
Soran+1 yılO son mesajına cevap bile vermedim bir hafta oldu daha ne diyecektim ki içimdekileri demişim zaten konuşmaya devam etsem nolacaktı ciddi düşünmekten vazgeçmiş ya beyimiz
- +1 yıl
Ben ciddi kız bulamıyorum zaten arayınca bulunmaz
Kimse yedeğini bulmadıgi sürece elindekine kötü davranmayor.. birini bulmuştur muhamtemelen
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 854 cevap paylaştı. Seni ayarlayana kadar kendini kabul ettirmek için ciddiyim demis zamanla sıkılmış senden hepsi bu srfsz
14 Yorumla
Soran+1 yılEvet ya şimdi de Canım yuh bana yazmış demin bayramın kutlu olsun.. diye
Soran+1 yılseninde dedim ben yazmasam yazacağın yok demiş ne alaka
Karakter yoksunu sen sormadan söylemeyecekmiş iyi olmuş kurtulmuşsun 7 ayın hariç hiç bir şeye üzülme
18 Yorumla
Soran+1 yılEvet evet ben sormasam söylemeyip üstüne geç yazmaya devam edecekti pislik.. hiç bi şeye değmezmiş
Soran+1 yılEvet ciddiyim dedi ümit verdi bekledim ben de sadık kaldım
- +1 yıl
Ciddiyim diyip ümit verip sadık kalan birini bulduktan sonra doğru insan yanlış zaman demek çok bencilce yoğun olmayı bende iş anlamında ya da hayatının yoğun bir dönemi olabilir burada kimsenin boş 24 saati yok ciddiysen seviyorsan o zamanı yaratmak senin elinde diye düşünüyorum
Soran+1 yılEvet yanlış zaman iyi insanmışım ne saçma de mi?
Soran+1 yılBen saf biriyim çünkü kimse ben gibi birini bulamaz
+1 yılBahaneler sıralamış o kadar yazmana gerek bile yokmuş sadece o kendi vicdanını rahatlatıyor, geri dönmek için de hala seni işliyor.
15 Yorumla
Soran+1 yılO en son mesajına cevap bile vermedim bir hafta oldu kuzum. Konuşmadık daha.. geri dönecek bi şey mi kalmış çok net bi şekilde konuşmuş bence
- +1 yıl
Bence dönecek seni yedekte tutmak için yol yapmış
Soran+1 yılCevap vermedim ki canım o son yazdığına. Yedekte tutmak istese o kadar net istemiyorum der mi
- +1 yıl
Der erkeklerin ciğerini bilirim. Sana tekr yazıp şey diyecek ozamanlar sorunlarım vardı kafam yerinde değildi çok pişmanım tipik erkekler.
Soran+1 yılBeni bulamaz daha ben o an varımdır daha da olmam
oyalamış senı. üzğldğm. banada cok yaptılar adam gbı cıddı dusunen yok. üzüldüm cok adına. sıkma canını vardır hayır de ıyı bayramlar guzel ınsan
110 Yorumla
Soran+1 yılZaten bir hafta oldu o son mesajına cevap bile vermedim
- +1 yıl
oyı yaptın sevındım unut lutfen csnınıda sıkma. brnde boyle kazık yıyeyıye ıkı yıldır kımseyı sokmadım hayatıma ınan cıddı dusunuyrm ınsanda bulamıyrsn herkes baska seyın pesınde kımı para kımı cınselık. ınsana guven sıfır oldu. ne dıyeyım mutlu ol. umarım dogruyu guzelı buluruz. vala tek ıstegm huzurlu mutlu yuvam olsn tek derdım o adam gbı sevıyruz ama sevılemıyrz maalesef.
Soran+1 yılKonuşması sence nasış
Soran+1 yılYok cinsellik olmadı. Bence birini buldu daha nolacak
Soran+1 yılBana yeniden yazmış bayramın kutlu olsun diye derdi ne bunun
Soran+1 yıl😀😀😀 dengesiz bence
boş ver bea o aga kendince bunalımda sanırım, birax daha devam ettir aynı olursa uzatmanın anlamı olmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılCevap vermedim zaten bir hafta oldu. Bayramın kutlu olsun.. diye yazmış az önce neden
+1 yılKlişelere sığınmış, net bir şekilde yapamıyorum ayrılalım dese sana bu kadar koymazdı.. ama beceremiyorlar işte..
10 Yorumlagunumuz iliskileri boyle cani sıkılan gidiyor yeni macera aramaya
11 Yorumla
Soran+1 yılDün bana yazmış bayramın kutlu olsun.. diye ne alaka yazması
+1 yılBir amaçları varsa da henüz ben çözemedim hepsi aynı ama
11 Yorumla
Soran+1 yılBana yeniden yazmış bayramımı kutlamış derdi ne bunun
+1 yılSeni bu saatten sonra kullanmak istiyordur yani belki de kullanmıştır onu bilmem de senden ciddi falan
00 YorumlaSıkılmıştır, istemiyordur artık, hayatına yeni birisi girmiştir
01 Yorumla
Salla gitsin... Okumaya üşendim, yazarken üşenmediniz mi jxb
01 Yorumla
Soran+1 yılBana yazmış bayramın kutlu olsun diye bi de yüzsüz
+1 yılYeni dizi çıkarmışsınız tebrikler Nobel ödülü olarak Bedava BİM Poşedi kazandınız 👏🏻
01 Yorumla
Soran+1 yılKeşke dizi olsaydı sadece yaşadığım hayal kırıklığı kötü
Ne yapacaksın? Öğrenince düzeltmeye mi çalışacaksın
09 Yorumla
Soran+1 yılDaha neyini düzelteyim
Soran+1 yılDüşmedim ki cevap bile vermedim bir hafta oldu
Soran+1 yılBana yazmış bayramın kutlu olsun diye ne alaka
Soran+1 yılYeminle bak derdi ne bunun
Gizli Üye(25-29)+1 yılKısa kes mesajlari , kötü olma asla ama mesafeli dur. Bir zamana kadar kimse senin gibi olamadığı için sana donecektielr. Sevmiyorum bu flört, sevgili kısaca aşk işlerini...
05 Yorumla
Soran+1 yılO en son mesajına cevap bile vermedim bir hafta oldu canım daha ne konuşacağım.. o kadar ay oyaladı aniden soğuk yaptı insan söyler açıkça sormasam demeyecek iyi insanmışım kıymet mi bildi erkek milleti yenisini bulmuştur
Cevap sahibi+1 yılHayırsız olan gider kuzum amma yine döner o bir zaman gecsinde.. yine aynısını da yapıp gidecektir.
Soran+1 yılCevap vermedim ama son mesajına versemiydim
Cevap sahibi+1 yılOndan reaksiyon bekle bakalım ne yapacak?
Soran+1 yılDhaa bi şey yapmaz canım cevapta vermedim ya
+1 yılŞöyleleri kapatılsın ya milletin zamanını çalıyorlar resmen ,😃
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu ne iş yapıyor da 10 saat sonra cevap veriyor Allah aşkına devlet mi yönetiyor fjfjkdj Bu tamamen sana verdiği ya da vermediği değer ile alakalı diyelim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılKanunları araştırmıştır vaz gecmistir bence evlilik sözleşmesi yaparsanız evlene bilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayat pahalılığı gözünü korkutmuş veya yeni biriyle tanışmış olabilir. Bunlar böyle kardeş, çok bir şey beklemiyorum. Ben de de vardı böylesi.
03 Yorumla
Soran+1 yılAynen ya bunlar böyle oyaladı vaat etti aniden de soğuk yaptı pislik
Cevap sahibi+1 yılAma döner bu emin ol. Benim mal da döndü, bu da döner.
Soran+1 yılCevap vermedim ki dönmez daha ne yüzle
Gizli Üye(30-35)+1 yılYeni biriyle ilişki istiyor. bulana kadar sana bir şey dememiş.
01 Yorumla
Soran+1 yılDün de bayramımı kutlamış seninde dedim ben yazmasam yazacağın yok demiş ne alaka
Gizli Üye(30-35)+1 yılNapicaksin ki amacını önemli olan şimdi sana yaptığı ayrıl ve yoluna bak
029 Yorumla
Soran+1 yılBir hafta oldu yazmadım son mesajına cevap bilr
Cevap sahibi+1 yılTamam yazma bırak hayatına bak gelicek sonra ya işte o dönem kötüydüm iş vs yoğundu aklım karıştı bilmem ne affet diycek sonra sen affediceksin ve döngü bir süre sonra tekrar edicek
Soran+1 yılDöner bu de mi
Cevap sahibi+1 yılDöner de sen de ellerini açıp bekliyor olucak gibisin sanki
Soran+1 yılDaha ne yapayım bunu ben 7 ay oyaladı aniden de böyle dedi
Cevap sahibi+1 yılGüle güle diyeceksin
Cevap sahibi+1 yılAyrıca bir şey sorucam ben seni niye engelledim
Soran+1 yılBen ona cevap bile vermedim en son mesajına
Cevap sahibi+1 yılVerirsin sen
Soran+1 yılBir hafta oldu cevap vermedim
Cevap sahibi+1 yılVerirsin diyorum yazdiginda
Soran+1 yılYok ya vermem benim bi kere hevesim gidince olmuyor daha
Cevap sahibi+1 yılGitti yani hevesin
Soran+1 yılDaha nesine inanayım
Cevap sahibi+1 yılBen zaten sana inanma diyorum yoluna bak kafanı böyle şey yapma
Soran+1 yılGüven yok kimseye
Cevap sahibi+1 yılNiye kimseye yok herkesi bilemezsin
Cevap sahibi+1 yılUfak ufak seninle konuşmaya çalışıyor dediğim şeyi yapicak
Soran+1 yılBir hafta sonra yazması yeniden mal galiba
Cevap sahibi+1 yılTamam da sen niye takıldın ki yazma boş ver yelkenleri suya mi indircen
Soran+1 yılTakıldım çünkü derdi ne
Cevap sahibi+1 yılYahu ne olucak seni manipüle ediyor herhalde çok ödün verdin ki cesaret buluyor yazıyor senin ondan vazgecemeyecegini de düşünüyor olabilir
Soran+1 yılNeden sence
Cevap sahibi+1 yılBence saf birisin ayrilmayacagini düşünüyor ve haklı da durum onu gösteriyor ama istemiyorum demiştin ilk başta
Soran+1 yılBir hafta oldu konuşmayalı cevap vermedim ki
Cevap sahibi+1 yılBak hep aynı cevabı veriyorsun ben sana diyorum ki bir süre sonra cevap vericek duruma gelicen ama net olman lazım böyle bir ilişki içerisinde olmak istiyor musun
Soran+1 yılYazmış bana dün yüzsüz bayramın kutlu olsun diye
Cevap sahibi+1 yılSen diyorum naptın yazmadin herhalde ama hala düşünüyorsun
Lovebombing, gaslighting, ghosting ve sonunda kara toprak 😀
00 Yorumlaokumadım ama ıkınızde cok uzun yazmıssınız.. bırbırınıze deger verıyor olmalısınız. Nazara mı geldınız acaba ya..
04 Yorumla
Soran+1 yılOku bence bi
- +1 yıl
sevgılının ılk mesajını okurken acaba dedim maddi problemlerden onunu goremedıgı ıcın ılıskıyı bıtırek ıstıyır dıye dusundum... ama sende oyle ıcten ve samımı kendını anlatmıssın onun herturlu yanında olcagını hıssettırmıssın kı yanı senın o mesajından sonra ben ondan bır gerı vıtes beklerdım yapmamıs... ve ıkıncı mesajında sen ıyı bırısın bız ıyıyız ama ayrılmak zorundayız falandır fılandıra getırmeye caısmıs lafı kı... bu ılıskıyı kafasında bıtırdıgını gosterıyor...
yani neler yasıyor bılemıyorum ama 7 aylık ılıskı dıyorsun... aslında bırbırınıze karsı ıletısım problemıde gozukmuyor kırmamaya calısmıssınız bırbırınızı ama ıste bırsey var bunu ben anlayamam... mesafe ııskısı yasıyor bulusmuyorsanızda sende anlayamazsın kolay kolay...
bırde net degıl yanı benım karsımda senın kadar acık konusan samımı bır kzarkadasım olsaydı ben soguma ya da ılıskıyı bıtırme sebebını net acıklardım... senınkı dolaylı yolu secmıs..
senı uzmek ıstemem ama baska bırıde olabılır bunun hayatında net degıl cunku... Şu an bırseyler ıcın cabalaması gereken oymus gıbı hıssettım.. senlık bır durum yok. kırmadan cok ıyı anlatmıssın kendını o coktan kararını vermıs..
Soran+1 yılUzak mesafeydi deprem bölgesinde çalışıyordu deprem sürecinde psikolojisi bozuldu galiba diye düşündüm ama bence yenisini buldu beni de salladı.. ben ona iyi niyetle yaklaşmıştım heo
Galiba erkekler onu tersleyen kadından hoşlanıyorlar. Ben 3 yıllık ilişkim de denemedigim şey kalmadı.
00 YorumlaSeninle vakit geçirmiş canım ya da ciddi sorunları vardır yinede günahını almayalım şimdi açık ve net sor
00 Yorumla
+1 yılcanı sıkılmış senle eğlenmiş ve topuklamış (daha açık olamazdı kusura bakma knk)
01 Yorumla
Soran+1 yılBir hafta sonra yeniden yazdı😂😂
+1 yılsonuç olarak onun için seçeneklerden birisin şimdi kıyaslama yapıyor. sonrası ne olur bilemem. seni tercih ederse de senin kararın.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Dallardan geçerken dikkat et boynuzların takılmasın😂
01 Yorumla
Soran+1 yılTakıldı valla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKizkardesimin de böyle Bi durumu olmuştu. cocuk şimdi it gibi pişman sürekli arıyor kendini geri kabul ettirmek için. izin ver pişman olsun biraz. cani pişmanlık çekmiş belli ki
01 Yorumla
Soran+1 yılCanı başka kızlarla takılmak çekmiş bence canım bunun.. benim gibi iyi niyetli birini daha bulamaz
+1 yıl7 aydır konuştuğun adamı tanımamışsın ben mi sana yardımcı olayım.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılSıkılmış yeni heyecan arıyor ya da buldu.
11 Yorumla
Soran+1 yılBulmuştur
Noktalara takıldım 😅 tanıdık geldi de
01 Yorumla
Soran+1 yılAllah allah
Ayrılmak istiyordur.
02 Yorumla
Soran+1 yılOkumadın galiba mesajları
Yeni birisini bulmuştur
01 Yorumla
Soran+1 yılBana da öyle geldi aniden nolacak yoksa
- Aşk İlişkileri konusunda 602 cevap paylaştı.
+1 yılYalan söylememiş en azından
00 Yorumla
+1 yılBaşka birini bulmuştur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılyuz yuze konusun, ya tamam ya devam :)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılboş ver sal gitsin onu başkasını bulmus o
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBen olsam çok daha sert olurdum sen yine anlayışlı davranmissin
Soran+1 yılBana yazmış bayramın kutlu olsun.. diye ne alaka
Cevap sahibi+1 yılYüzsüz işte takma
Gizli Üye(30-35)+1 yılBöyle Seven İsteyen Olmadı😔
04 Yorumla
Soran+1 yılErkekler kıymet mi biliyor bak
Cevap sahibi+1 yılDenk gelmemişsiniz
Cevap sahibi+1 yılAh sevdigim olacak benim varya
- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılBitmiş gitmiş. Bende bu erkeği daha fazla zorlama.
03 Yorumla
Soran+1 yılYok o son mesajına cevap bile vermedim bi hafta oldu üstüne
- +1 yıl
Zamanla düzelirsin. Olay çok taze. Zaten düzeldim filan deme yemezler
Soran+1 yılBir hafta oldu
+1 yılKesin başka biri vardır
01 Yorumla
sırtlan yalancı düzenbaz tek gecelik kaç
02 Yorumla
- +1 yıl
Aklındaki soru işaretinin farkındayım öylesine bayram içim yazıcağını pek sanmam ama seni sevdiği anlamına gelmez
1) seviyordur pişman olmuştur
2) ondan uzaklaştıysan senden ilgi için tekrar koş diye yapıyor olabilir (ego tatmini)
3) gerçekten bayramı kutlamak istemiştir (düşük ihtimal)
Yapman gereken sadece bayramını kutla önemseme onu sadece kendine odaklan sakın hayaller kurma bırak o koşsun peşinden sen kendini mutlu et
Bırak kov gitsin hayatından
02 Yorumla
Soran+1 yılBana yazmış yeniden cevap bile vermediğim halde.. bayramın kutlu olsun diye
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. sadece bahane
01 Yorumla
Soran+1 yılBahane tabi kız bulmuştur
+1 yılBaşka birini bulmuştur
00 Yorumladaha iyisini bulmuştur.
00 Yorumlahayat işte...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEngelle geç
01 Yorumla
Soran+1 yılCevap vermedim duruyor öyle
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinselik oldı m
00 Yorumla