- Aşk İlişkileri konusunda 266,1b cevap paylaştı.
u +1 yılher insanın ayrı bir hayat hikayesi ve geçmişi vardır ve ayrılmış biri olmak, bir kişinin karakteri veya değerlerinde herhangi bir eksiklik göstermez. Önemli olan, bir insanın geçmişi ile ilgili nasıl hissettiğinizdir. Eğer siz bu kadını gerçekten beğeniyorsanız ve onun çocukları ile de anlaşabileceğinize inanıyorsanız, bu konuda hiçbir sorun yoktur. Ancak, karar vermeden önce, ilişkinin sorumlulukları ve zorlukları konusunda gerçekçi bir şekilde düşünmenizi öneririm.
Bir kadının ayrılmış olması veya çocukları olması, onun bir ilişki için uygun olmadığı anlamına gelmez. Her insanın bir geçmişi ve yaşadığı deneyimler vardır. İlişkilerde önemli olan, birbirini sevmek, saygı göstermek, karşılıklı anlayış ve iletişim kurabilmektir.
Eğer bir kadını çok tatlı ve beğeniyorsanız, onun ayrılmış olması veya çocukları olması sizin için bir engel değilse, o zaman niçin istemeyesiniz? Ancak, herhangi bir ilişki için olduğu gibi, birlikte olacağınız kişinin geçmişine ve hayatına dair konuları açık bir şekilde konuşmanız, birbirinizin ihtiyaçlarını anlamanız ve karşılıklı olarak uygun bir yol bulmanız önemlidir.
Önemli olan, sizin ve karşınızdakinin birbirinizi mutlu edebilecek ve birlikte uyumlu bir ilişki yürütebilecek olmasıdır.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Çocuklu olmasının tek sıkıntısı şu bana göre.
Eğer benimde çocuklarım varsa, hepsine eşit davranabilir miydim? Evet bunu denerdim ama yapabilir miyim bilmiyorum. Emin olsam hiç sorun etmezdim gercekten gönlüme göre bir kadınsa basardım nikahı ama bu çekincemi paylaşır ve bu konuda ilerde sorun yaşamak istemediğimi söylerdim
01 Yorumla
Soran+1 yılTabiki her şey konuşulmalı baştan
+1 yıl
gerçekten kafama yatarsa hayatımda olması bana iyi geliyorsa ona güveniyorsam inanıyorsam kendisine saygısı varsa kendisini seviyorsa
neden bırakayım bırakmam.. çocukları var diye böyle bir ihtimal söz konusu olamaz118 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel düşünce
- +1 yıl
ama erkeklerin düşünceleri hemcinslerimin
eğer boşanmış ise zayıf olduğunu düşünüp duygusal yoksunluğunu kullanmaya meyilli oluyorlar
o 38 yaşındaki hanım kimin samimi kimin art niyetli olduğunu tartmalı ciddi şekilde önemli olan o
Soran+1 yılEvet tabiki bunu tartmadan olmaz ama beğeni işi bozuyor yani insan dengini arıyor fakat her erkek olsun diyor denklik olmadan olur şey değil bu yüzden hep uzak kalıyorum en iyisi
- +1 yıl
elbette sizin seçiminiz ince elemek lazım denklikten kasıt nedir bilmem ama
önceki evlilikten doğan sorunları hataları yapmamak adına dikkat etmek şart çünkü ilk evlilik kötü bittiyse
ikinci evlilikte daha hassas olmak şart ekseri insanların ikinci evliliklerinde daha mutlu oldukları gözlemleniyor
Soran+1 yılEvlilik bile düşünmüyorum artık bu yüzden ama insan bir omuz arıyor bazen yoksa kimseye gerek yok
- +1 yıl
derin konular
hayatınız hakkında net fikrim yok o yüzden şöyle yapın diyemem
her insan bir omuz biraz şefkat sırtının sıvazlanmasını ister yalnızlık insanlara has bir durum değil
Soran+1 yılBenim yalnızlıkla da bir derdim yok bu hiç sorun değil ama denk birine de rastlamak beğenmek karşılıklı mümkün olmuyor bu yüzden en iyisi yıllardır olduğu gibi tek daha iyi
- +1 yıl
denk birinden kasıt nedir bunu anlamadım açar mısın?
fikir edinmek adına soruyorum
Soran+1 yılGörünüm denkliği yaş vs boyu boyuna huyu huyuna misali genel konular
- +1 yıl
siz dış görünüşten etkilenip sonra içe doğru bakanlardansınız anladım :)
kalbinize göre birisi çıkar umarım
bir insanın hayatında birisi olmalı ona destek olacak iyi gelecek
Soran+1 yılİlk izlenim karşılıklı şart değil mi, kalite tabiki içerde o olmadan olmaz ama etkileşim olmadan da yol alınmaz
- +1 yıl
bana göre fikirler daha önemli
aynı yaştayız ben fikirleri daha çok önemsiyorum sonra görüntü gelir
tabi herkesin farklı bakış açısı var hayata :)
Soran+1 yılO zaman şöyle sorayım size, görmeden buradan birine fikirlerine göre ilgi duydunuz tanıştınız ama günler sonra görüp beğenmediniz😉 bu durumda ne olur
- +1 yıl
benim için önemli olan görüntü değil
anlatmak istediğim buydu :)
birisini görmeden fikirleri hoşuma gittiyse bir tanışırım sonra gelişen duruma göre yaşayabilirim ya da yaşamam :)
Soran+1 yılAnladım son soru, çocukların yaşı sizin için önemli mi?
- +1 yıl
benim için pek önemi yok
çocuklar eğer o kadını hayatıma alacaksam onun parçası..
dolayısıyla onları da bir nevi hayatıma alıyorum..
Soran+1 yılTeşekkür ederim cevaplar için😊
- +1 yıl
rica ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı.
u +1 yılBu bir erkekte olabılır yanı sonucta bır hayat kurulacaksa neden olmasın
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet erkek de olsa fark etmez ama işte toplum herşeyi kadına yüklüyor diye böyle sordum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Herkese göre ve durumlara göre değişir bu
Hoslaniyorsa neden uzaklaşsin
Ama bazılarının kafasında belli kurallar olur dul olacak ama çocukları olmayacak filan diye
Seven adam öyle seyleri pek umursamaz
10 YorumlaBir kişinin ayrılmış çocukları olması, onun kalitesini veya "istenirliğini" etkilemez. Bu nedenle, bir kadının ayrılmış çocukları var diye onu beğenmekten veya ilgilenmekten vazgeçmek yanlış bir yaklaşım olabilir.
Önemli olan, bu durumun bireysel tercihlerinize uygun olup olmadığıdır. Eğer bir kadının ayrılmış çocukları varsa ve siz bunu kabul edebiliyorsanız, onunla bir ilişkiye başlamakta bir sakınca yoktur. Ancak eğer bu durum sizi rahatsız ediyorsa veya ilişkinizde sorunlara yol açabileceğini düşünüyorsanız, kendinize sadık kalmalısınız.
Unutmayın, her insanın hayatında farklı deneyimleri ve geçmişi vardır. Bu deneyimler, kişilerin karakteri ve özellikleri üzerinde etkili olabilir, ancak insanların kalitesi veya değeri bu deneyimlerle belirlenmez.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılEğer sevip aşık olursam ayrılmış çocuklu bir kadınla evlenirim ben şahsen benim için bir sorun olmaz, ancak şurada bir detay var evlenip boşanmış ve çocuğu olan bir kadın bekar bir adamla sevgili olabilirken iş evlenmeye geldi mi endişe ve korkuları başlıyor elalem ne der şu ne der bu ne der bizzat yaşadığım için söylüyorum bunları düşünce değil benimkisi yani, yeter ki seveyim o hatun için yapamayacağım hiçbir şey olmaz
15 Yorumla
Soran+1 yılBenim için sevgili ya da evlilik aynı şey yani kriterlerim duruma göre değişmez, elalem önemsiz, benim olur vermem yeterli her durumda
- +1 yıl
Herkes sizin gibi düşünmüyor ne yazık ki, ben kendi adıma konuşmak gerekirse benim bir hatunun evlenmiş, boşanmış, ayrılmış çoluğu çocuğu var yok bunlar o kadınla evlenip bir hayat kurmama hiçbir zaman engel olamaz, yeter ki sevip aşık olayım o hatunu dünyanın en mutlu en huzurlu kadını yapmak için elimden gelen şeylerin en güzelini yapmaya gayret edeceğim varım yokum kadınım olur varsa çocukları da başımın üstünde yerleri olur her daim tek kriterim onu sevmem lazım başka bir şey istemem
Soran+1 yılEvet ama ben herkes değilim zaten beni taşımak da yanımda yer almak da kolay değil bu yüzden hep tek oldum, kimseye gerek bile yok
- +1 yıl
Hangi anlamda sizi taşımak ve yanınızda olmak kolay değil? Örneklendirebilir misiniz? Eğer aşk ve sevgi var ise şayet zor kavramı anlamını yitirir emin olun ama tabi ben gerçek sevgiden yürekten seven bir kişiden söz ediyorum, seviyormuş gibi davranan birinden değil
Soran+1 yılBen zor biriyim o yüzden dedim. Kalite ararım benim yanımda bir ağırlığı olmalı erkek kadından her manada biraz üstün olmalı, aşağıda kalmamalı yani adam gibi adam olmalı işte, değeri olmalı ne bileyim nasıl anlatılir ki bu
- Aşk İlişkileri konusunda 326 cevap paylaştı.
+1 yılBoşanmış ve çocukları var diye beğendiği kadını istemeyen erkek ya hiç beğenmemiş demektir. ya da sadece başka amacı var demektir. Öyleleri için öküz diyorum ben.
25 Yorumla
Soran+1 yılZaten istemeyen yok ama yine de nabız yoklamak için sordum
- +1 yıl
O zaman kendi açımdan söyleyeyim beğendiysem sevmeye doğru giderim. Sevmeye varınca da hayatı onunla paylaşmak konusunda ne boşanmış olduğuna bakarım ne de çocukları var diye geri dururum. Yeter ki birbirimize iyi gelelim ve hayatı paylaşmak konusunda istekli olalım.
- +1 yıl
Seven erkek çocuklara da iyi bir abi olurdu. Bunu anlamayanlarla uğraşma boş ver
Soran+1 yılZaten kimseyle işim olmaz önce benim OK demem lazım bu aşamaya gelecek adamla karşılasmadim gerek de yok birine
- +1 yıl
Aynen öyle.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılMaalesef, burada olumlu cevaplarda gelse boşanmışsaniz ve çocuklarınız da varsa, erkeklerin % 80 i tek bir sebeple yaklaşıyorlar. Geriye kalan % 20 den biriyle karşılaşmış olmanızı diliyorum.
16 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın sadece nabız yokluyorum birini isteseydim zaten yıllardır olurdu çok gerek yok
- +1 yıl
Keşke haklı olmasaydım ve eşinden boşanmis kadınlar diğerlerinden farklı bir muamele görüyor olmasalardı.
Soran+1 yılBu ülkenin kanunu bu ama Zaten ağzı yanan biri için ikinciye hiç gerek yok yıllardır tekim hiç bir eksigim yok ilgi var ama ben hiç istemedim dert aslında
- +1 yıl
Sizinle aynı durumdayım o yüzden iyi anlıyorum.
Soran+1 yıl😘🌹
- +1 yıl
🥰🍬
+1 yılvalla eger namusuna sadakatıne eminsem cocukları benim icin bi sorun teskıl etmez neticede ben evde olmuycam cocuklara kendi bakcak
12 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle çocuklar zaten onun, erkek için sorun değil kadın arada köprü
- +1 yıl
yani hem nolcak cocukları varsa adam düzgün biriyse sorun etmiycektir
Gerçekten seviyorsam hiçbir şeyi sorun edeceğimi sanmıyorum
12 Yorumla
Soran+1 yılSevebilmek için bunları baştan bilmek lazım genç adam
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmek kadar boşanmakta normal bir şey bu bı kusur degilki
16 Yorumla
Soran+1 yılDeğil tabi ki ama sorunun devamı asıl konu
- +1 yıl
Ben isterim neden istemiymki
Soran+1 yılBu yaşta mı
- +1 yıl
Yaşın önemi var mı sizce
Soran+1 yılÇok var denklik lazım
- +1 yıl
Ben yaşımdan daha olgun biriyim
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılDüşünmekle olmaz ki o duyguyu yaşamak gerekir yani hem yaşamak hem tanımak gerekir ama o aşk varsa engel değildir bence
10 Yorumla dul olması sorun değilde... çocuklar sorun. O çocuklara baba portfoyu olusturmak herkesın harcı degıl. Kac yasındalar bılmıyorum ama damat adayını kabullenmeme durumları var. sonra cocuk olursa yavruların kıskanma durumları var. cok guclu bır psıkolojı lazım buna. Benim boyumu aşar
06 Yorumla
Soran+1 yılŞunu neden anlamıyor bu erkekler, neden çocuklara baba olmak zorundasiniz bini sizden isteyen var mı sordunuz mu? Sadece eş olmak yeterli
- +1 yıl
ben sevdıgım kadının cocuklarına cocugum dıyemeyeceksem evlenmem... Allah katında kendı cocugumdan onları ayrı gorursem hesabını nasıl verecegım? demek ıstedıgınızı anlıyorum ben onlara yeterım saygı gostersın sevmesıne gerek yok dıyorsunuzda evlenınce oyle olmaz...
o tarz bırının cocuklarına umursamaz davranısın gorunce bu senıde o cocuklarıda cok uzer... kendı evladından ayrı koymaması lazım senın cocuklarını
Soran+1 yılHerkes yerini bilirse sorun yok kimse erkekten baba olmasını istemez. Bu ayrı tutmak da değil bu konu bile değil
- +1 yıl
sorun birinin istemesinden ziyade kendi istemesi.. mesela senı oldugun gıbı begenen senden hoslanan bırısı... cocuklarına baba olmak ıstedıgınde o adama ne dıyeceksın? benım cocuklarım senı ılgılendırmez.. ılgınede sevgınede ıhtıyacları yokmu dıyeceksın? hadı dolaylı yoldan bunu dedın o adamın gonlu kırılmayacak mı?
ben senı anlıyorum ama sen o dusuncelerını yınede bellı etme flort asamasında karsı tarafa... sorumsuz sadece kendını dusunen bırı ıcın kulaga hos gelıyor soyledıklerın cunku... oylelerı senı tasıyamaz
Soran+1 yılBu sorumluluğa gerek olmadığını uygun şekilde konuşuruz bunlar detay ama önemli olan iki kişi uyumu önceliğim bu
Bu duruma yaşanmadan cevap verilmez. Ama şu var eğer böyle birini istemiyorsan baştan tavrını belli etmek lazım. Önce isteyip sonra aaa senin çocuğun varmış olmaz demek olmaz.
01 Yorumla
Soran+1 yılBu kafada ergen kafası Zaten kimse istemez onu
Aşk İlişkileri konusunda 689 cevap paylaştı. burada insanların yazdıklarını ölçü olarak alma bence. İcraate gelince genelde istemiyorlar, çünkü çoğu erkek aile ve akrabalarına göbekten bağlı. Onlar olumsuz bakar diye yanaşmıyor
01 Yorumla
Soran+1 yılAile lafına bakacak adam zaten ötede oynasın boşuna o yaşa gelmiş işim olmaz
Bunu eğer saklamadan bir samimiyetimiz olsa bu durumdan cekinmem ama eğer aramızdaki ilişkiden sonra bunları ogrenirsem gizlediği için güvenimi sarsacagindan ilişkiyi yürütmem
01 Yorumla
Soran+1 yılYok tabiki baştan konuşulur bunlar
+1 yılŞimdi seni isteyecek in yaşı kac o evlilik yapmış mı bunlar da önemli
14 Yorumla
Soran+1 yılDiyelim ki yaşı bana yakın ya da benim gibi ama evlenmemiş bile olsa diye cevap ver
- +1 yıl
Ne kendi adıma cvb veriyorum seviyor isem hic birsey engel değil
Soran+1 yılYaş nedir
- +1 yıl
40 oldum evlilik düşünüyor arttık
Başımdan geçti öyle bir olayda konuşuyoruz hala mutluyuz arada sırada
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÇocuklara bağlı.. ama olmasa daha iyi tabi..
16 Yorumla
Soran+1 yılNe açıdan bağlı çocuklara?
Cevap sahibi+1 yılCocukların yaklaşımina, sonucta onların psikolojisi de çok onemli
Soran+1 yılO annenin sorunu, siz onu dert etmemelisiniz sonuçta anne köprü ikiniz arasında, çözümü bulacak olan o. Peki çocukların yaşı önemli mi sizin için?
Cevap sahibi+1 yılYabsadece tam ergense belki geciş sorunu olur
Soran+1 yılHmmm OK teşekkürler cevaplar için😊
Cevap sahibi+1 yılRica ederim umarım hayirlısı olur hakkınızda
Gizli Üye(36-45)+1 yılTanışmak isterdim seninle
124 Yorumla
Soran+1 yılGizli gizli ve görünmeden mi🤣
Soran+1 yılGörmem lazım profilde
Cevap sahibi+1 yılPp de gösteremem kusura bakma baksan da farketmez
Soran+1 yılGörmeden olmaz ama neden fark etmez?
Soran+1 yılİlk önce görmeden adım attığım herkes fiyasko çıktı artık görmeden mümkün değil
Cevap sahibi+1 yılSana fiyasko yapanların bedelini de ben ödeyemem. Sevgiler bebek 🍫
Soran+1 yılSende fiyasko olmalısın bu kadar korktuğuna göre 😉
Cevap sahibi+1 yıl
Bence sen bahsettiğin kişilerden ve benden daha fazla fiyaskosun. 38 yaşında olup bu kadar hızlı olan bir kadınla evlilik düşünmeye cesaret edemez insan.
Soran+1 yılNasıl hızlı 🤒
Cevap sahibi+1 yılboş ver
Soran+1 yılZaten beni taşımak öyle kolay değil bu yüzden kimseye evet demedim hiç 😅 ihtiyacım yok Zaten bir adama ama geride kalmamalı bana uymalı adam olmalı
Soran+1 yılGörmeden olmaz söyledim şart bu
Cevap sahibi+1 yılSenin için zaman ayırmak istedim. Fakat sen başka düşünüyorsun. Bu kadar yeter. Seninle daha fazla zaman kaybedemem babay
Soran+1 yılZaten oyun adamı ile ne işim olur, derdim oyun değil
Cevap sahibi+1 yılBenim derdim de oyun değil.
Soran+1 yılBu nickle bu yansıyor
Cevap sahibi+1 yılSen de 2 çocukla boşanmış birisin. Sana onyargi yapıp dul kadın önüne gelenle yatar işe yaramaz diye düşünsem doğru olur mu?
Soran+1 yılÇok da fifi, v ama bu benim senin gibi nick olarak alnımda yazmıyor ki biri olan zorunda hiç olmadı yıllardır gerek de yok
Cevap sahibi+1 yılValla nick olarak alninda yazılı değil ama dul dedin mi benim söylediğim gibi bir algı Türk halkında her zaman vardır. Özellikle bu dönemde aşırı fazla
Soran+1 yılDediğim gibi cok da tın. Sanki ben alacağım biri olsa çıtır kusursuz mi olacak denklik önemli
Cevap sahibi+1 yılGeç sen o denkliği yavru. Bekar bir erkekle sen denk olamazsin. Boşanmış çocuksuz erkekle de denk olamazsın. Çokta tın diyorsan böyle devam et. Sonunda benim söylediğim gibi olur çıkarsın. Hadi bb
Soran+1 yılBoşanmış çocuksuz nasıl denk olmuyor hadi oradan, genç olsun diyen kim ahaha🤣
Cevap sahibi+1 yılSen boşanmış çocuklusun, boşanmış çocuksuz adam, kendisi gibi boşanmış çocuksuz kadın ister. Onunla bile denk değilsin yavru.
Soran+1 yılBulursa güle güle
- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılGerçekten çok mu tatlı ☺️
11 Yorumla
Soran+1 yılYani beğenilen biri sonuçta çok detay vermek yerine öyle yazdım kısaca
+1 yılİsterim anlaşıyor ilgimi çekiyorsa
112 Yorumla- +1 yıl
Sanırım çok net cevap verdigimi düşünüyorum
Uygunsan yazabilirsen sormak istediklerim var
Soran+1 yılGörmeden Pp de sizi mümkün değil
- +1 yıl
Resim istiyorsun anladıgım kadar ile
Soran+1 yılGörmek lazım evet Pp de
- +1 yıl
Fakede olsa instagram adresi versem yazsanız ordan göndersem. fake adresten yazabilirsiniz atarım
Soran+1 yılNeden, burada bir anlık görsem nolur ki, herkes sizin tepenizde görmek için bekliyor değil, geri kaldırırsinız
- +1 yıl
İnstagram adresimi yazıyorum oraya koyacam bakarmısın ordan?
Soran+1 yılOlur
Soran+1 yılBaktım teşekkür ederim uğraştıniz ama olmaz maalesef
- +1 yıl
Haber verirmisin bakınca kaldıracam
Soran+1 yılYazdım ya cevabı🙄
- +1 yıl
Rica ederim neyse tanısan böyle düşünmezdin
- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılBen sevmişssem herşeyi ile severim
03 Yorumla
Soran+1 yılSen sevme zaten çıplak adam
- +1 yıl
Seni demedim zaten genel
Soran+1 yılBende genel😅
Gizli Üye(25-29)+1 yılTatlıysa beğenirim Tatlı kadınlara zaafım var 🤭
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri