Güncellemeler
+1 yıl
Okumus mesajimi.. hic cevap yazmadi. ne anlamaliyim?
Kendisi tatile cikti bayram icin, Avrupada. 2 gundur hicbir mesaj atmadi aramadim Bugun iyi bayramlar canim yazip kalp koymus, ve diyorki bayram sonu goruselim.. Yani bayram boyunca beni arama demek olarak algiladim. ben de bitirdim, mutluluklar diledim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
İyi yapmışın seni hazırda tutmaya çalışıyor. 2 gün aklı neredeydi ya
yani 2 gun boyunca 1 sn sini demk ayiramadi.. bir merhaba yazmak 1 sn alir
Aynen öyle yol ver gitsin başını ağrıtma
okumus mesajimi ama cevao yazmadi 1 saattir. neden cevap yazmaz bir erkek sence
Çok canını sıkıyorsa sen yaz iyice durumu anla ve gerekeni yap
bir cevap yazmama nedeni ne olabilir.. mesela bir tanima surecinde oldugun kiz bitirdigini soyleyen mesaj atsa.. ama nedenini de mesaj da aciklasa, cevap vermeme nedenin ne olabilir
Ne yazdın sen tamam olarak gurur kırıcı şeyler?
hayir.. hatta nazik bir mesaj olduki icinde canım kelimesi kullandim.
Ne alaka rahat rahat bayramda gezmek istemiştir saçmalamışsın
bir gunde bir mesaj da mi yazamiyor..
Kaç gün ki zaten bayram çok küçük bir şeyi çok fazla sorun etmişsin
bence oyle degil ya.. bu tatili onceden planlamis, Şu an avrupada.. ama kimin yaninda ne yapiyor hicbir bilgim yok.. aciklamadi da ben de soramadim.. gittiginden beri ne aradi ne mesaj atti.. 2 koca gun.. bugun 3. gun iyi bayramlar yazip dedigim gibi kosturmakla gectigini mesaj atamadigini, ama gekince gorusuruz gibi birseh yazmis.. bende nazikce bitirdim. yani iyi baramlar ama 2 gunde 1 sn ni almazdi nasilsin veya iyiyim demek yazdim. Ben sogudum, soguyunca da yeniden isinamiyorum. sana mutluluklar yazdim
Çok büyük hata yapmışsın
saka mi
Sormadın mı niye aramadın diye
cok yogundum kosturmayla gecti arayamadim yazmis. ve gelince gorusuruz gibi birsey yazmis.. yani bunu da tatil boyunca beni arama mesaj atma olarak algiladim.. yanlis mi
Çok yoğun olsa da hiç mi telefona bakmıyor bi 3 dkaligina arayabilir bahane uydurmasın
mesajimi gordu, cevap yazmadi 1 bucuk saattir. sebep ne sence
Mesajini umursamiyordur seninle konusmak istemiyordur
aynen.. belkide zaten aramayarak benim bu mesaji atmami saglamaya calisti, ben bu yorumu yapiyorum
O çocuktan ne köy olur ne kasaba zoru oynamayı seviyor herhalde sen koş sen yalvar onu istiyor
cevap vermediyse zaten bence zaten istedigi buymus.. eger yalnis anladiysam bunu duzeltmeye ugrasirdi.. neyse sıkıntı yok siradaki gelsin😊
Sen yazmayı bırak o zaten bi kaç gün sonra sana yazar iki güzel söz söyler
ben zaten hoc yazan taraf olmadimki canim. o yazdiysa cevap verdim en basindan beri. bana nasil davrandiysa oyle. 2 gundur o yazmayinca tek mesaj atmadim. mesaj atinca da bitirdim bu 2 gun sebebiyle.
hiç*
Bitirdiğinde hemen tmmi dedi
mesajimi okudu ama cevap yazmadi
bir de bu kisi benim 4 vrya 5 senelik normal arkadasim.. ne tuhafmis.
Mantıklı