3 senelik ilişkimiz deprem olunca bitirdi?

3 senelik iliskimiz vardı ve her şey çok güzeldi çok iyi anlasiyorduk hatta o kadar seviyordu ki hayatını bile değiştirdi benim için bana hep kabul olmus duam derdi ve 6 Şubat depremi olunca eski sevigilisi yazmış ve kendine değil ablasına yazmış ablası çocuğu azarlamis sen kimsin falan die sonra kardeşine demiş ve kızda acaba beni seviyormu demiş ve yazmış kız sen beni hiç dinlemedin gittin sebebsizce demis ve çocuk pişmanım falan diyince bulusmuslar ve bu sırada hala berbaer idik benim haberim yoktu ve sonradan kendi benden zaman istedi ve bende anlar gibi oldum sonra bana anlattı ben ne yapacağım şimdi ikinizde birini secsem biriniz aklımda kalacak dedi bende ciksitim biraz hani dedim sen beni seviyordun 3 sene önce kararını vermedin mi neyin zamanı bu falan die sovdum saydım ağzıma ne geliyorsa dedim hat benimdi hattı aldım sonra 1 hafta geçince ablasıdan öğrendim yeni hat almış ve son hanesi aynı o çocukla ve ablalari annesi teyzesi bile benden yana çıktı annesi hakkımı helal etmem öyle bişey yaptıysan dedimis ablalaari ile konuşmuyorlar yeni hattından beni engellemiş sizce pişman olur mu beni özler mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Yeni gelişme olarak arkadasi ile konuşmuş konusyirmusun hala o çocukla yani beni kastetmis oda ağlamaya başlamış beni çok üzdü demiş sevmiyorum onu demiş ama aglamakatan konuşmamıs bile sonra kendi bitirdi ben bitirmedim yani kendi eli ilişkiyi bitiridi demiş
3 senelik ilişkimiz deprem olunca bitirdi?