Yanlış bişi mi doğru bişi mi? Evlilik yapmayı sonsuza kadar düşünmüyorum sebebi erkeklere güvenmiyorum. Benle kahve içmek isteyen hoşlanan erkekleri istemiyorum diyerek reddediyorum. Napmalıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende oyleyim. Tek fark ben karsi tarafa tanima fırsatı veriyorum. Verince de erkeklerden baya soğuyorum. Evlenilecek erkek yok ya da denk gelmedim daha. Cogunun zihniyeti belli. Ben sevmek, sevilmek istiyorum ama onlar evleneyimde duzenim olsun, arkam toplansin, yemegim yapılsın, bana ekonomik olarakta destek olsun seklinde kadini insan olarak degil ihtiyaclarimi karsilasin mantığında görüyorlar. Ortak bir hayat dusunceleri yok Bende bu mantikta birini istemiyorum. Seveyim, o da beni sevsin. Beraber hayati paylaşalım, anlasabilelim, ev islerini beraber yapalim, beraber gecimimizi saglayalim, ikimiz beraber ulkeye faydali, ahlakli cocuklar yetistirelim, birbirimizin psikologu olalim konusalim, dinleyelim, mezarimiz bile yan yana olsun istiyorum yani. Ama gercek şu ki ev isleri bana kalacak, hem disarda hem evde çalışacağım. Cogu evli kadin kocasinin isten sonra yattigini, uyudugunu, tv izledigini ya da telefonla ilgilendigini soyluyor. Iki cift sohbet bile edemiyormus cogu. Erkeklerin kadindan beklentileri cok fazla. Kadin mukemmel olsun, her seyi yapsin, bir yandan tas gibi olsun, bakimli olsun, yemegim önüme falan gelsin, sadece işe gidip geleyim daha da benden bir sey istenmesin derdindeler. Yani bulustuklarimda da bu zihniyeti goruyorum zaten. Cevremdeki evli kadinlarin mutsuzlugunu goruyorum. Ben senin kadar kati degilim ama taniyinca da bir sey olmuyor yani. Hem erkekleri gorunce hem cevremdeki evli ve ozellikle bir yandan da calisan kadinlari gorunce evliligin kadin icin mantikli tarafini da goremiyorum. Yükten ve mutsuzluktan baska bir sey degil gibi geliyor. Icime sinen, şu kalbimi heyecanlandiran, ortak bir yaşam kurabilecegimize inandigim kişiyi bulamiyorum. Herkes birbirine yük olma, yikilma derdinde. Erkekler annelerinin saltanatini devam ettirecek kadin ariyorlar, eş/hayat yoldasi aramiyorlar ben şuana kadar bunu gördüm yani. Belki de bu ulkede en mantiklisi, ruh sağlığını koruyabileceğin en iyi yontem evlenmemektir belki de. Cevremde kocasinda bosandiktan sonra hayata donen, nesesi yerine gelen, hastaliklari iyilesen kadinlarda goruyorum. Evlilik kadin icin bu kadar yipratici bir sey demek ki. Bazi erkekler o dort duvar arasinda cok sıkıntı, psikolojik siddet vs cektiriyorlar demek ki bilmiyorum. 5 parmagin beşi de bir degil elbette. Ama şu an benim gozlemledigim evlenilebilecek, ortak bir yasam kurulacak erkek yok, ben karsilasmadim daha. Bazi erkeklerde kahve icme sansi vermem bile vakit kaybi gibi geliyor.
37 Yorumla- +1 yıl
Ağzına sağlık çok güzel anlatmışsın tebrik ediyorum
Soran+1 yılAltına imzamı atayım bence de evlilik yapmak saçma ve ruh sağlığını korumak isteyen evlenmemeli zaten erkeklerin çoğu istekli oldukları için düzenli cinsel hayat için evleniyor
- +1 yıl
Valla çok güzel ozletmişsin erkeklerin geneli böyle ama kadınlarında farkı yok aslında çünkü kadınlarda da evleneyim düzenim olsun paralı varlıklı birisi olsun cebime kredi kartını koysun altıma arabayı çeksin bende gezeyim tozayım kafasında genel olarak tabi hepsi için deniyorum
Cevap sahibi+1 yıl@crossfield varlikli ve kadinin cebine kredi kartini koyan, altina arabayi alan erkegin dezavantajlari cok olur. Ipler onun elinde olur ve aldatmalarina vs cok bir sey diyemezsin. Yani dedigin varlikli adam bir seyleri saglar ama istekleri de bitmez kadina karşı. Yani biraz ma tikli dusunursek varlikli erkegin avantajının yaninda dezavantaji da cok olur kadin icin. Kadin belli yere kadar para düşünür. 50-60 yasinda para düşünen pek kadin olmaz. Gidip en pahali kremleri alsanda o kırışıkliklara fayda etmez, o guzel topuklu ayakkabıları o yasta zaten zor dengede dururken giyemezsin. Yani para belli bir yere kadar götürür. Ve paranin suyunun cekmeyeceginin bir garantisi de yok. Artik sahada çalışan, bilim insani olan, kendi parasini kendi kazanan cok kadin var. Mantikli dusunursek dedigin durum, varlikli erkegin kadin icin bazi sikintilari ve dezavantajlari mevcut. Bu parayi sadece kadinlar istiyor gibi lansetmeyin. Siz erkeklerinde altinda son model araba, cebinize kredi kartini koyan ve rahat bir yaşami siz erkeklerde istersiniz. Kadinlara yikmayin yani bu durumu. Insan ister diyelim kisaca ona.
Cevap sahibi+1 yıl@crossfield Ama bir de bu duruma erkekler icin bakalım. Ömür boyu bakımınızı ustlenecek birini ariyorsunuz ve bunda basarili da oluyorsunuz. Para suyunu ceker ama siz erkeklerin boşanana kadar ya da cefat edene kadar bu bakıcılık durumu bitmiyor. Kimi kadin ömür boyunca bu durumu sağlıyor. Simdi insan olarak düşünelim. Kim onunde sicak yemek istemez, kim evde arkasinin yoplanmasini istemez, kim dolabi acinca yeni yikanmis utulenmis camasirlar gormek istemez, kim oturdugu yerin temizlenmis olmasini istemez, kim s*ctigi yerin dahi temizlenmis olmasini istemez. Bunu her insan ister ama kadinlar ömür boyu bunlari goremiyor ve kendisi yapıyor. Bugün evi bir kadina temizletseniz, her aksam size sicak yemek yapan bir kadin tutsaniz, ütünüzü yapan, camasirinizi yikayan bir kadin tutsaniz, cocuklara bakan kadin bakici tutsaniz paraniz yetmez. Fakir ve orta halli erkekler olarak bu ihtiyaclarinizi parayla karsilayamazsiniz. Belki varlikli ve zengin erkekler bunlari evde calisan personel diye yaptirir ama diğer ekonomik kisimda olan erkekler icin baya zor. Ama evlenince evde bedava bakici, asci, hizmetci ve hatta cinsel ihtiyaclarinizi dahi karsilayan bir varlik. Bir de ustune kendisi de calisiyorsa siz bu hizmetleri bedava elde ettiginiz yetmiyormus gibi ustune size para da veriyor, eve parada getiriyor.
Cevap sahibi+1 yıl@crossfield Erkegin ekonomik durumu ne olursa olsun kadinlara kendi bakim ihtiyacinizi yıkmışsınız ve bunu yapmayinca kadin olarak bile gormeyi gecin, nikahiniza almaya gerek gormuyorsunuz erkekler olarak. Ben cok duydum yemegimi yapmayacak, arkami toplamayacaksa niye evleneyim ki diyen erkek cok duydum ve bu kafada olan erkeklerin haddi hesabi yok. Kafanizda bir turlu hizmetcilikten cikamiyoruz, insan yerine konamiyoruz kadinlar olarak. Parasini kazanan kadin icin evliligin geregini bana soyleyin mesela? Siz kadinin yemek yapmadığını, arkanizi toplamadogini, evdeki isleri yaomadigini görseniz evlenmezsiniz. Ama calisan kadinlar kendi parasini kazanmasına ve tum bu sorumluluk ve yuk kendisinde olmasina ragmen sizin kadar cikarci bir evlilik yapmamis oluyor. Kendi parasini kazanan kadinin erkege ne ihtiyacı var cikar bakimindan dusunursek. Yok. Bir imza atip omur boyu yasamsal ihtiyaclarinizi rahatca baska birine devredebiliyorsunuz. Ve kadinin bu durumu en kotu ihtimalle erkek vefat edene kadar sürüyor. Para bir yerde suyunu ceker ve bir yaştan sonra sadece yasamak istersin para degil. Ama sizin bakim ihtiyaciniz ve bunu kadina yikmaniz ne yazik ki ömür boyu.
- +1 yıl
Bakın öyle bir erkek yoktur adınız gibi emin olabilirsiniz. Nasılki hem çalışsın hem ev işleri yapsın hem beni aşırı derecede sevsin sadık olsun tesettürlü olsun, evin içinde aşırı bakımlı olsun, sözümden çıkmasın gibi gibi... Birsürü şey isteyen erkek varsa senin istediğinde budur. Yani fıtratın dışında beklentiye girmeyin, eğer sadık ve eşine karşı anlayışlı birini bulduysa başka beklentiye girme çünkü senin istediğin gibi herşeyi beraber yapacak bir erkek diğer bütün arkadaş ve ailesinden bağını koparmış olur ve bir erkek hem bunu yapmaz hemde erkeğin yaratılışında bu yok kız gibi olamaz kadın bunu ister aksi halde erkeğin kadından farkı sadce erkeklik organı olur...
En İyi Cevaplar
+1 yılEvlilik düşünmediğiniz için kimseyi reddetmek sizin tercihinizdir, ancak bu kararınızı verirken gelecekteki hayatınızı da düşünmeniz gerektiğini unutmayın. Hayatınızda biriyle ciddi bir ilişki yaşamak isterseniz ve o kişi evlilik düşünüyorsa, bu durumda nasıl hissedeceğinizi ve ne yapacağınızı düşünmelisiniz.
Bir ilişkiyi kabul etmeden önce, ilişki beklentilerinizi açıkça belirtmeniz önemlidir. Eğer bir erkek evlilik düşünüyorsa, bunu açıkça belirtirse siz de kararınızı ona göre verebilirsiniz. Ayrıca erkeklere güven konusunda endişeleriniz varsa, bu konuda kendinizi geliştirebilir ve güven konusunda daha rahat hissedebilirsiniz.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖncelik olarak sen sonsuz değilsin, evliliğide sonsuz olarak istemeyesin.
Hayatımın sonuna kadar evlilik düşünmüyorum desen daha makul ve mantıklı olurdu, her ne ise.
Hayır bunda yanlış olan bir şey yoktur, netice itibariyle evlenmek kalbinden gelmiyor ve öyle bir arzun bulunmuyor. İnsanlara güvenini kaybeden kimse, asla kimseye güvenemez ve güvenmediği kimseyle evlenmek istemez.
Aynı hissiyat bendede var. İnsanlar bu konuda beni demoralize etselerde ben böyle yalnız yaşamayı irâde ediyorum, Zîra ben mutlak yalnızlıktan lezzet alıyorum.
00 Yorumla
Herkesi reddetmek doğru değil fakat içinizden gelmiyorsa evlenmeyin. Yeni insanlara açık olun. Kimse bu hayatta yüzde yüz doğru insan yakalama oranı ile yaşamıyor yani ne kadar eleme yaparsanız yapın illaki sıkıntılar çıkacaktır önemli olan bu sıkıntılardan sonra hala devam edebilmektir.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
30
Cevap
46Cevap
+1 yılKendini kapatma bu kadar. İleride üzülürsün. Seni sevemeyen birinden ne kaybedebilirsin ki ayrıca. Seçimi düzgün yap. Bence dünyadaki en güzel şey aşk. Ve sevmek..
İnsan olmanın ayrıcalığı bence. Zaafı ve ayrıcalığı. Kapatma kendini yaşıyorken eğlenmene bak. Herşeyi kontrol etmek seni çok yorar yoksa.
20 Yorumla
+1 yılTemiz saf Duygularla sevmek günah degil ama hergün farklı kisilerle flört denilen illet sey yapılirsa günahtır Uygun Olanı Yapıyorsunuz Bir İliskim olacaksa ciddi olsun sonu sonsuzluk olsun Bende Evlenecek Potansiyeli Olmayan Biriyle Hiçbir İlişkim Olmaz Dünya Ahiret Bacımdır..
01 Yorumla- +1 yıl
Ama hiç evlenmeyecegim Evlenmek istemiyorum demeniz dinimizce Dünya İçin Uygun değil Erkek-kadın İçinde Evlenmek iyidir
+1 yılKarar senin ama yanlızlık Allah’a mahsus. Evlenmek istememekte bir tercih. Erkeklerle güvenmemen çoğu erkek için geçerli olabilir. Ama çok düzgün erkekler de var. Unutma, hepsini aynı kefeye koyma😊😊
https://www.youtube.com/embed/Afae_XByhYISeni çok mutlu edecek erkekler elbette var. 😊😊
00 Yorumla
+1 yılsizin seçiminiz elbette ama sonsuza kadar güvenmeden yaşayamazsınız bu imkansız birilerine güveneceksiniz en sonunda çaresi yok
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. Bir insan kahve içme teklifini tanışmak için yapar. Her kahve içtiğimiz ile evlendigimizi kim söyledi ki? Ayrıca adam kahve içelim dedi diye neden evlilik düşüncesine girsin? Kendini çok önemsiyormuşsun gibi geldi bana..
03 Yorumla
Soran+1 yılDaha once biriyle kahve ictim gene bulusmak istedi yemek yiyelimmi dedi... geleceği düşünüyorum mesela sevgili olduk her şey güzel gidiyo evlendim ya mutsuz olursam? Yani sonsuza kadar evlenmek istemediğim için ümit verip sonra da ben evlenmicem demek istemiyorum
- +1 yıl
Burada düşünce olarak sartlanmamak gerek. zamana bırakmak en doğrusu. karsindaki insanı tanıdıkça şartlar kendiliğinden oluşabilir. Tabi bu düşünce hr iki tarafta da aynı fikirde olmalı.
Normal kanka evlendgnda şans verir tanışırsnz ne olcak😆😆😆şaka bi yana hemen evlen diyen yok ki sevgili ol aşkıda tat canım yasın evlılık ıcın kücük ztn 3 4 sene raahat var aynı kafada olan biri vardr
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 677 cevap paylaştı.
+1 yılTabiki evlilik düşünmüyosan doğru yapıyosun. Sonuç olarak biri ile bir yola giriyorsan yani çıkıyorsan. Bu evlenmek içindşr. Karşı teraf her an evlenme teklifi ile gelebilir en iyis en başından umut vermemek
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. En doğrusunu yapıyorsun zaten isteyerek olunacak bir mevzu da değil bu.
Ama gün gelir öyle biri gelir ki o senin gözüne öyle bir görünür ki yapmam istemem dediğin her şeyi yapar istersin...00 Yorumla
+1 yılBence yanlış bir şey yok ortada ciddi düşünüyosun ve bunda kararlısın çok taktir ettim doğrusu. Ama flört niyetiyle değilde tanışma niyetiyle birisiyle konuşman seni kötü hissettirmez bunda yanlış bir şey yok. Bu arada bu devir cidden goygoy devri değil hele de gönül işlerinde o yüzden bir an önce doğru insanı bulup evlenmek istiyor insan. Haklısın yani güvenmemekte çoğu erkek gönül eğlendirme niyetiyle yazıyor kızlara
10 Yorumla
+1 yılHiç evlilik yaşadın mı o yüzden mi reddediyorsun guvenmek zor tabiki bu konuda da çok haklısın ama tabularını yıkıp elbet birine şans verecegine inanıyorum seni anlayan elbet biri karşına çıkacaktır
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBir kahve çay içmekle bir şey olmaz ama, bu kadarını da çok görmeyin karşınızdakine ve kendinize.
02 Yorumla
Soran+1 yılAma o insana ümit verip yarı yolda bırakmış olurum sonuçta evlenmeyecegim o benimle evlenmek isteyince
- +1 yıl
Belki hiç ummadığıniz kadar düzgün iyi biri çıkacak karşınıza 🙋🏻♀️
+1 yılSaçmalama, kahve teklifine insan nasıl hayır der?
12 Yorumla
Soran+1 yılgeleceği düşünüyorum mesela sevgili olduk her şey güzel gidiyo evlendim ya mutsuz olursam? Yani sonsuza kadar evlenmek istemediğim için ümit verip sonra da ben evlenmicem demek istemiyorum
- +1 yıl
Hasta mısın? Anlarsın hissedersin onunla olup olmayacağını
+1 yılKonfor alanına alismissindir birde gözüne hoş görünen biri olunca ister istemez iç dünyasını da merak eder, atilimda bulunurdun...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAbartma, adam kahve teklifi ediyor, seni eve atacam demiyor. Sadece Kahveyi bu kadar sorun ediyorsan ilkin kendinle olan sorunlarini cözmeye bak derim.
01 Yorumla
Soran+1 yılgeleceği düşünüyorum mesela sevgili olduk her şey güzel gidiyo evlendim ya mutsuz olursam? Yani sonsuza kadar evlenmek istemediğim için ümit verip sonra da ben evlenmicem demek istemiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılher oturdugunla evlenmek zorunda degilsin. normal arkadas olabilirsin
00 Yorumla
+1 yılSonuçta bin kere yiyeceksin ya hepsi altı üstü penis yani
00 YorumlaHerkesi aynı kefeye koymaktan ne zaman vazgeçeceksiniz?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 314 cevap paylaştı. Evlilikle ilgili bi korkumu var bu düşüncenin altında
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 984 cevap paylaştı. Evlenmek zorunda değilsin iki takılırsın sonra yallah.
Değecek biri çıkar illaki ama00 Yorumlabu konuda sen kararını vermişsin neden soruyorsun onu anlamadım?
00 Yorumlabende evlenmeyecegim, icinden gelmiyorsa yapacak bir sey yok kimse sana neden evlenmedin de diyemez
07 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 623 cevap paylaştı.
+1 yılDoğru yoldasın.
40 lara yaklaşınca fikrin değişirse onlar seni reddeder ödeşirsiniz.00 Yorumla Ortada bir soru yok, istediğin şeyi yapabilirsin normal.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılParanı biriktir. fikrin değişirse her şeyi erkeğe kitleme
00 Yorumla Kişisel tercih herkes evlenecek diye bir şey yok bende evliliği düşünmüyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 395 cevap paylaştı.
+1 yılşu an kendini pskolojikman ilişkiye hazır hissetmiyorsan hayatına kimseyi alma fakat böyle bi durum yoksa birisine ve kendine bu şansı vermelisin sonuçta insanları tanıdıkça seversin belki de seni bu kararından vazgeçirecek biri çıkar karşına
00 Yorumla Bence evlilik düşünmemek sırf güvene bağlamak hatalı bir düşünce. Ancak kararına saygılıyım ve yanındayım.
00 Yorumla
+1 yılBacım bunda yanlış bir şey yok. Senin kendi tercihin, kimse karışamaz. Ama sana şunu söylemek istiyorum. Her kadın nasıl aynı değilse, her erkek de aynı değil. Yani bütün erkekler güvenilmez değil bunu bil.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayatında bir şans verebilceğin kimse hiç mi olmadı.
03 Yorumla
Soran+1 yılOldu ama geleceği düşünüyorum mesela sevgili olduk her şey güzel gidiyo evlendim ya kocam çocuğumla beni ortada bırakırsa böyle bi risk alamam
Cevap sahibi+1 yılİşte tam bu noktada şu an olduğu gibi iyi düşünmelisin. Evliliğin rayına oturmadan daha yılı dolmadan çocuğu kocağına almıyacan.
Cevap sahibi+1 yılBir söz var kusursuz dost arayan dostsuz kalır.
Her kahve içtiğin adamla evleneceksin diye bir şart yok eğlen, konuş, keyfine bak belki evliliği istetecek biri karşına çıkabilir her şeyi önden düşünüp karar verme
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDoğru olanı yapıyosun işte. İstemediğin bişeyi başka nasıl engelleyeceksin?
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYanlış değil evlenmek istemiyor olabilirsin senin tercihin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılKim bilir neler yaşadın, herkesi boş ver doğru bildiğini yap
00 Yorumla
+1 yılÇok yanış en azından bi umut ver sonra belki kararın değişir en azından şu an istemediğini söyle onlara
00 Yorumla
+1 yılBence haklısın güvenilecek erkek çok az. Akışına bırak her şeyi kasma kendini nasıl mutlu isen öyle yaşa, herkes evlenecek diye bir şey yok
00 YorumlaHerkes herkesin görüşune saygi duymasi lazim. istemedigin bir şeyi yaparsan sonra burada ağlarsin. senide alan basina sikinti almak istemez.🤭🤭
00 Yorumla
+1 yılEvlilik yapmayi erkeklere guvenmedigin icin mi dusunmuyorsun yoksa erkeklere guvenmedigin icin mi evlilik dusunmuyorsun🤔
00 Yorumla
+1 yılHayatınızdaki kararları verecek bilinciniz yok mu?
00 Yorumla
+1 yılPeki böyle nereye kadar kabul et sende istiyorsun sadece kendine güvenin yok
00 Yorumla
+1 yılYanlış. Akışına birakip seni nereye goturecegini gormelisin
00 Yorumla
+1 yıldoğru olanı yapiyorsun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
+1 yılOlması gerektiği gibi davranıyorsunuz
00 Yorumla
+1 yılÇok yanlış bi düşünce olmaz öyle
00 Yorumla
+1 yılBenimle tanisirmisin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlenme kendi başına yasa ve hayatını bitir neyi soruyosun
00 YorumlaPsikoloğa gidin. Bu konuyu konuşun
00 Yorumla
+1 yılYok değil gayet normalsın
00 Yorumla
+1 yılİstemiyorsan sorun yok ne sorusu soruyorsun
00 YorumlaEvlilik istemeyen tek sen değilsin
00 Yorumla
+1 yılNasıl istersen öyle yap 🤣
00 Yorumla
+1 yılHazır değilsindir daha yanlış değil
00 Yorumla
+1 yılBende düşünmüyorum kişiye kalmış bişey
00 YorumlaYanlis degil sadece hazir degilsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenle kahve içen hemen evlenicek
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDevam etmelisin. Zekana hayran kaldım.
00 Yorumlasizin seçiminiz reis
00 YorumlaYok, kesinlikle doğru düşünüyorsun.
00 Yorumla
+1 yılDegil tercih meselesi saygı duyulmali
00 Yorumla
+1 yılYanlış yapıyorsun canım
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. En doğrusu
00 Yorumla- Devamını Gör (16)
Devamını Gör(61)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Evlilik düşünmediğim için herkesi reddediyorum, yanlış mı bu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler