Kızlar sizlere KEZBAN diyince kızıyorsunuz ama, cevaplara şöyle bir baktım da BRAD PITT'i bile beğenmemişsiniz. Bu şuna benziyor, ben Adriana Lima ile aynı odada kalıcam, ama "banane , benim tipim değil" diyeceğim...
Ukalalıkta rekor kırmışsınız resmen, anladık her biriniz birer ADRIANA LIMAS sınız, tamam ama BRAD PITT'i beğenmemek, arzulamamak nasıl bir fenomendir yahu?
Seks düşmanı olduğunuz düşünüyorum galiba artık, yoksa hormonları sağlıklı çalışan bir insan çok çekici bir karşı cins ile baş başa kaldığında arzular en azından...
Ya da burada ukalalık yapıyorsunuz, adamı görseniz üzerine atlarsınız bence...
Neyse Kezbanlar beni eksileye bilir :D :D :D :D08 Yorumla
Soran+1 yılCok tesekkurler tatlim tum kasinti arkadaslarima hitaben harika bir cevap oldu :)
- +1 yıl
Hahahsahsajdhsda Haayııır onlar dünyanın en güzel kızları tamam mı. Bence Brad Pitt bile onları hak etmiyordur cınımm hıhh
- +1 yıl
Sen nasil bir gerizekalisin? İstedigi kadar yakisikli olsun biri, herkes onu sevmek zorunda mi? Boyle bir kural mi var da bizim haberimiz yok? Sahsen ciddi ciddi begenmiyorum bu adami, begenmek zorunda da degilim, degiliz? Brad Pitt'i begenmemek, arzulamamak nasil bir fenomendir demissin? Sen artik begenir misin, arzular misin bilmem, istedigini yap bize karisma. Bu adami begenmemekle nasil KEZBAN olunuyor anlamis degilim.
- +1 yıl
Bunda anlamayacak ne var? Bosuna laf dokuyorum sana. :)
Soran+1 yılNe oldu sadece bir kisi mi eksiledi :)
Soran+1 yılAynen katiliyorum size :)
En İyi Cevaplar
Babayı bırak coğunuzun dedesi yaşında
Amaa adam süper ötesi yakışıklı + helal olsun 50 küsür yaşında235 Yorumla
Soran+1 yılAdam dogru soyluyor eksi verenler cekemiyor onu
- +1 yıl
196 bayan takipçi güzel bir kızla poz adam guru guruya eksileniyo valla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsüper karizmadır demiyorum ama, allah için yakışıklı adamdır. ama bu kısım bizi bağlamayan bir kısımdır. oyunculuğunu bir kefeye, karizmasını 100le çarpıp başka bir kefeye koysanız oyunculuğu yine de ağır basacaktır. işte biz brad pitt'in bu özelliğini sevdik. yoksa yakışıklıymış, değilmiş çok da fifi, gitsin angelina ingilensin o konuyla. bir de sırf kızlar bayılıyo diye bu adama sallayanlar, oturup bir fight club'ı, twelve monkeys'i, snatch'i vs. filmlerinden birkaçını izlesin ve oyunculuk neymiş görsünler. kesinlikle ve kesinlikle söylüyorum: hani "o filmde x oynuyorsa izlenir " sözü vardır ya. işte o sözdeki x=brad pitt'tir
11 Yorumla
Soran+1 yılSamimi olmayan paylasimlara eic vermiyorum. Cok kasmissin kendini tatlim :)
+1 yıl1963 doğumlu, 50 yaşındaki, 15'e yakın çocuk sahibi adama da ''çocuk'' dediniz ya bravo.
Ayakta alkışladım..
Koca adamla aynı odada ne işimiz var ayrıca diyelim ki öyle bir şey oldu. Devirir * yatarım. Amaan banane be =D03 Yorumla
Soran+1 yılBizim burada sizin gibilere hihi kay radyo diyorlar :)
- +1 yıl
Bizim burada da senin gibilere ağır abaza deniyor^^
Soran+1 yılHadi yha ciddi misin hic duymamistim da ahahahayyyt
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
130Cevap
+1 yılbilmem, sohbet ederdik herhalde.
tom cruise daha yakışıklı değil mi ya?
media1.santabanta.com/.../tom-cruise-21a.jpg
vs
i.huffpost.com/.../...PITT-SHORT-HAIR-facebook.jpg43 Yorumla- +1 yıl
İkisi de yakışıklı ya :D Yarıştırsak berabere biterler
Soran+1 yılBradi tek gecerim cok cici yha
- +1 yıl
Kevin Costner daha yakışıklı. i.huffpost.com/.../o-KEVIN-COSTNER-570.jpg
+1 yılAngelina ile aynı odada yalnız kalmayı isterdim ben. Defalarca resmini çizerdim heykelini yapardım. Brad Pitt felaket yakışıklı bir adam ama dünyanın en yakışıklı erkeği olduğunu düşünmüyorum. Ama Angelina Jolie bence dünyanın en güzel kadını. Biz cami duvarına mı işedik, ekmeğe mi bastık ne yaptık...
17 Yorumla
Soran+1 yılAngelina mi hemcinslerinle mi ilgileniyorsun
- +1 yıl
Biseksüelim
- +1 yıl
De cinsel tercihlerim ile alakalı değil bu. Bence böyle bir anket yapılsa geneli Angelina der. Kadın melek gibi bişey çünkü.
Soran+1 yılKadindan cok senin erkege ihtiyacin var gibi ama tatlim :)
- +1 yıl
Tercihler...
Soran+1 yılPeki tamam angelina senin olsun :)
+1 yılAdam o işlerlerden elini ayağını çekti Sakal bıraktı hacı oldu bizim kızlar hala neyin derdinde.
parade.condenast.com/.../...with-brad-pitt-ftr.jpg23 Yorumla
Soran+1 yılCok tatli oy yerim ben onu :)
1) Önce ostropoza girmişmi onu bilmek lazım 2) Girmemişse bile brad pitt, angelina ya da başka türlü dünya klasında bir kadın varken sizle aynı odaya girersmi 3) Diyelimki odaları karıştırdı sizin odanıza girdi, pardon bacım deyip çıkmama ihtimali nedir bence bunu tartışın..
14 Yorumla
Soran+1 yılNe diyosun ya ostro mostro :)
Soran+1 yılO hala guclu ve cekici. Bence sen onu kiskaniyorsun :)
+1 yılKardeşim.. Demiyorum anasını satim. Sayın soran. Size namustan falan bahsedemem çünkü anan değilim baban değilim. Baban yaşındaki bir adama bir et parçası gözüyle bakabiliyorsan ya sen ya da karakterin sahte. Gizlisin kimse görmüyor diyorsun rahat takılıyorsun ama bir insan yalnız kendine zarar verebilir başkası ona zarar veremez. Kim olduğunu bilelim en azından temkinli davranalım. Kızım size var ya günahımız emanet edilmez ya
11 Yorumla
Soran+1 yılUzunca yazdigin icin saygimdan cevap vereyim bari: Soruyu ve beni bosver tatlim. Kafana gore takil :)
+1 yılDoğum adı William Bradley Pitt
Doğum 18 Aralık 1963 (50 yaşında)
Shawnee, Oklahoma ABD
Evlilik (ler) i Jennifer Aniston (2000-2005) Angelina Jolie (2014-)
Çocukları Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Knox, Vivienne
Meslek (ler) Oyuncu, Yapımcı
Etkin yıllar 1988-günümüz
Altın Küre Ödülleri
En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu - Sinema
1996 12 Maymun
Ödüller
En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu
1996 12 Maymun12 Yorumla
Soran+1 yılEksileyen cinse sasiyom. Tesekkur etmelisiniz bence. Sagol cicim :)
- +1 yıl
rica ederim bacım :D
çiğ çiğ yerlerdı hıç şüphem yok
ben bununla aynı odada sabahlasam kemıklerıne kadar yerdım
s3.dosya.tc/.../...allpaper-HD-Background.jpg.html03 Yorumla- +1 yıl
https://i.hizliresim.com/1nRrjD.jpg
şuna bak yaaaa
+1 yılYaşlandı artık bencee yaa :D hep genç olan fotolarını gördügümüz icin cekici geliyor ama adam şu an 50 sinde yanii ne düşünebilirim ki aynı odada kalsak bile :D
23 Yorumla
Soran+1 yılHersey dusunebilirsin hala cekici ve seksi :)
- +1 yıl
Peki o zaman :-
Soran+1 yılNe dusunurdun peki acikca yazsana yha :)))
ben sunu merak ediyorum bazıları gırgır geçmiş kızların bazıları samimi bir sekilde hayranlıkla izlerim demiş ben sana sorim bakiresin ona verirmisin? ama o seninle evlenmicek ole bir hayal kurma kafanda seni becericek yoluna devam edicek kabul eder misin? :D
06 Yorumla
Soran+1 yılTadini cikaririm oldu mu :)
Soran+1 yılSen tipsiz, ustelik abazansin :) o cok kibar bakimli ve seksi :)
Soran+1 yılO zaten 4x4 degil 5x5 tatlim :)
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSen bu bred pite vermeye ne meraklı ergensin ya evet kızdın şu an değil mi haklısın sana giren bana girmez girmeyecekte ama bu kadarda yollu olunmazki. hayranlık ayrı altına yatmak ayrı bir çok yorumcuya itiraz etmişsin ondan yollusun. (bak şimdi cevap yazarsan ardından engellersen çok sinir oluyorum cevap hakkımı kullanamıyorum yahu).
12 Yorumla
Soran+1 yılBen kimseyi engellemem sana da cevap vermem
Cevap sahibi+1 yılAferin.
www.resimde.com/.../...lamayan_itfaiye_80880_1.jpg
yetiştik yetiştik :D40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılŞimdi Brad Pitt ile konuştum. Türk kızları böyle bir hayal peşinde ne diyorsun dedim?
-Ya boşver allasen onlar hep öyle. İddaaa'da banko maçın var mı? Sen onu söyle dedi..14 Yorumla
Soran+1 yılAllasen ney sen once rabbimizin ismini duzgun yazmayi ogren. Biri ismini yanlis yazdiginda tereddutsuz uyarmasini bilirsiniz.
- +1 yıl
Ben yazıldığı gibi yazdım. Bu kadar sinirli olma. Köften sert olur :)
Soran+1 yılAllah'ini Seversen diye yaziliyor o. Allahin ismi Alla diye yazilmaz duzgun yaz
- +1 yıl
Allasen kelimesi yok yani öyle mi? Türkçe'ye yerleşmiş bir kelime o. Çok iyi biliyorsanız karizmalık diye bir kelime olmadıgını bilirsiniz.
+1 yılSarı tohumlardan hiç haz etmem esmerin suyu mu çıktı. Öyle bir durumda olsak ne o bana bakar ne ben ona o yüzden kendimi beğenmişlik yapamayacam bu durumda ama istemezdim yalan yok.
02 Yorumla
Soran+1 yılCok az samimi geldin bana
Yaşlanmasına rağmen hala genç gibi. Ama gençliği çok yakışıklıydı. https://i.hizliresim.com/nG4MEa.jpg
11 Yorumla
Soran+1 yılHala cok yakisikli :)
+1 yılo benimle ayni odada kalsa, bu onun icin bir seref, ben onunla ayni odada kalmis olmam bir seyi degistirmez :) havami atar cikarim odadan haha
016 Yorumla
Soran+1 yılTabi tabi ne guzel hayal kuruyorsun
- +1 yıl
zorunuza gitmesin efenim ben boyleyim kendimi begenmis biriyim. egoistim, unlu dedigin kiside para varsa bende de var yakisikli ise bende guzelim, farkimiz ne? o TV icin calisiyor bizleri eglendirmek icin ekran karsisinda bende para basip onlari izliyorum realist ol hayalci sizlersiniz
Soran+1 yılSenin guzel oldugunu kim onayladi adamin yakisikli karizma ve seksi oldugunu dunya onayladi. Ne kadar kisir bir dusunceen var. :)
- +1 yıl
seni ilgilendirmez kucuk kiz once gizli takilmadan cesaretlice yazmayi kendini saklamamayi ogren,
herseyden korkup saklanarak kendini anlatamazsin ispat edemezsin. dusuncelerin umrumuzda degil. bir hayaletten farkin yok.
Soran+1 yılTamam cok guzelsin
Tamam cook cicisin
Tamam Brad seni gorunce cok heyecanlaniyo
Tamam sen bir gundisin :))- +1 yıl
sende kendinden bile igrenen, cekinen korkan kendini saklayan acizsin !
Soran+1 yılNeseli sevimli ve cici biriyim ben kiskancindan catla :)
- +1 yıl
@SUBAY34 kendini gizleyen bir cocuk iste fazla takmamaliyiz :)
Soran+1 yılGundinin biri bana bisey mi dedi. Ahahahayt :)
- +1 yıl
azicik kendine guveniyorsan, bana mesaj at ve seni engelliyeyim bu gayet iyi bir teklif.
Soran+1 yılAhahahayt cok mu bozuldun tatlim. Sende kafa yaptim galiba :)
- +1 yıl
Demek senin icin o kadar onemliyim seni engellememi istemiyorsun kimligini aciklamiyorsun. Yani nicin takio edeceksin beni? Bu kadar afra tafraya birazcik kendine guveniyorsan bir kelime yaz izel mesaj ile. var mı sende oyle bir cesaret?
Soran+1 yılBeni boyle gaza getiremezsin tatlim :)
- +1 yıl
seviyesiz!
Soran+1 yılHihi seviyesiz ne ictin tatlim sen :)
bana brad hiç çekici gelmez ki bişi yapmam
hey brad angelinayla nasıl gidiyor anlat hele diye konuşurduk :D03 Yorumla
Soran+1 yılTabi tabi ne ilginc cevaplar var yha :)
Soran+1 yılKiz niye samimi cevap vermiyon kiz :)
Ne adamdi beeee ama hala begeniyorumm bu kadar yakisikli olup bayanlarda boyle izlenim birakmanin Nasi bisey olduğunu sorardim
03 Yorumla- +1 yıl
ender yakışıklı sarışınlardan
Soran+1 yılIste sorulmaya deger guzel bir soru. Tesekkur ederim
Allah askına adam gelmis 50slne ondan ne performans bekliyonuz seyi bile kalkmaz
35 Yorumla
Soran+1 yılSen oyle san hangi cagda yasiyoruz :)
Soran+1 yılHihi seninle beraber olurdu dime. Kokana :)
Soran+1 yılEmin misin tek olduguma :)
Aşk İlişkileri konusunda 314 cevap paylaştı. Kizlar siz ne yaparsınız bilmem Brad sizi evlatlık alır.
31 Yorumla
Soran+1 yılTerbiyesiz neler dusunuyo :)
+1 yılBrad Pitt'in son hali panpiş : (iyi düşün)
i2.cdnds.net/.../...itt-november-2012-portrait.jpg01 Yorumla
Soran+1 yılOfff hala harika yha
+1 yılAdamcağıza milli içkimizi ikram eder, "I run each Brad" derim :/
24 Yorumla
Soran+1 yılOda da yalnizsiniz ve senin yaptigina bak ayip kiz :)
- +1 yıl
Ahaha :)))
+1 yılRakı sofrası kurarım o rakıyı içer ben onu seyrederim
69 Yorumla
Soran+1 yılSeyretmek yerine harekete gecsen daha iyi olmaz mi :)
- +1 yıl
Napıyım mesela
Soran+1 yılYanina yanas dudaklarina opucukler kondur sonra asiriya git tadini falan cikar gecenin :)
- +1 yıl
Sende az değilsin :D
Soran+1 yılEvet az degilim ama cok tatli yha
- +1 yıl
@soran abla niyeti bozmuş :)
Soran+1 yılBozmadim yha ama seviyorum yalan yok :)
50 Yaşında çocuk diyor nasıl bir ergensin? Değil o Milla Jovovich gelse skmi kımıldatmazdım. Döl israf etmem.
13 Yorumla
Soran+1 yılHayda sana nooluyo. Sen kiz misin. Illa laf sokturcan kendine :)
Soran+1 yılAglama ozur dile barisalim :)
Brad Pitt degilde, o oda da ian somerhalder falan olsaydı yapıcaklarımı düşünemiyorum :))
13 Yorumla
Soran+1 yılSen ne anlarsin erkegin iyisinden :)
Soran+1 yılDegismez tatlim o cok cici
+1 yılyaşlı başlı adam napalım, bir foto felan çekinirdik en fazla.
18 Yorumla
Soran+1 yılBu isler yasa basa bakmaz tatlim :)
- +1 yıl
yaşa bakmaz diye babam yaşında, çoluklu çocuklu hemde elin gavurunun koynuna mı girelim hemen, çok hevesliysen sen gir , tatlım.
Soran+1 yılNe kadar kasintisin ya gizliden yazsaydin icini daha rahat dokerdin tatlim :)
- +1 yıl
bence o adam sana burnunu silmez :D fıstık gibi karısı var naapsın seni azgın karı
Soran+1 yılBen onu etkilemesini bilirim de sen napcan merak ettim :)
- +1 yıl
malesef sırf yakışıklı diye 50 yaşındaki adamı azdıracak kadar yelloz olmadığım için, ben sadece foto çekinirim :) facebooka felan koyarım.
- +1 yıl
bir de yavşak yavşak tatlım deyişin yok mu, emin ol adamın aklını başından alır. sen devam et böyle.
Soran+1 yılBence onu etkileyecek tipin olmadigi icin foto cekmekle yetinirsin artik. Hahahahayyyt :)
+1 yılHiç bisey yapmazdım... adam babam yaşinda gitsin yaşıtlarıyla takılsın...
116 Yorumla
Soran+1 yılAyni seyleri niye yazarlar ki. Insanlar okumaktan bikti :)
- +1 yıl
biktiysan cvplama direk gec demek ki buradaki akli basinda kisilerde benim gibi dusunuyor..
Soran+1 yılCok bossun ve hicte samimi degilsin. Aciktan yazdim diye elit olma, mantikli cevap verme derdindesin ama hicte mantikli cevaplar vermiyorsun tatlim :)
- +1 yıl
insanın samimi kendi düsüncelerini soylemesini elitlik buluyorsan sende yapmaciksin ayrica benden 20-30 buyuk bir adamla ne yapmami bekliyorsun buna bakilirsa sende mantigin m si yok
- +1 yıl
ayrica herkes senin gibi degil kendinle bizi karistirma
Soran+1 yılDemek genc olsa yapacaksin :) ama olgun olmanin hic zarari yok tatlim. Daha tecrubeli ve samimiler oyle. Yha bosversene sen ne anlarsin erkegin iyisinden :)
- +1 yıl
Ya kendi dusuncelerini ben soylemisim gibi sanma ben asla sizin kadar igrenclesem ama senin de ne mal oldugun ortaya cikti sen anladin agzimı bozamam sizler gibileri icin.
Soran+1 yılAzin senin zaten bozuk tatlim :)
- +1 yıl
İlla agzimi actiracan benim agzim bozuk falan değil ama senn epey bir bozuksun
Soran+1 yılYanimda mi bulundun nerden biliyorsun bozuk oldugu mu hahahayt :)
- +1 yıl
yorumlarindan bile belli o** oldugun ayrica ben yanimda sadece insanlari bulunduruyorum
Soran+1 yılEvet evet yanimdaydin. Baska turlu o kadar emin olamazsin. Ayrica yanimda da bos durmadin cicisim :))
- +1 yıl
Hyr ben sizin gibi ruhsuz ve karaktersiz kişilerin seviyesine nasil düştüm bu yüzden kendime kiziyorum ve sizede bir tavsiye kimseyi kendiniz gibi zannetmeyin
Soran+1 yılAy sen benim arkadasim misin akranim misin? Beni tanimadan etmeden hakkimda langir lungur konusuyorsun. Ayrica kendine kizmaya devam et cunku buna muestehaksin :)
- +1 yıl
Siz kendinizi yaptiginiz yorumlarla tanittiniz isterseniz bide. Aynanin size donuk yüzüne bakin o zmn görürsünüz gizli kullanici olduğunuz. Karakteriniz yanitmaniza engel değil sizinle daha fazla ugrasamayacam siz bide aynadan kendinize bakin diyorum sadece
Soran+1 yılO kadar kasılacaksan gizli geleceksin tatlım :)
Naber nabıosun derim herhalde büyütmeyin şunları gözünüzde
13 Yorumla
Soran+1 yılGercek dusuncelerinin bu oldugunu sanmiyorum. Zira normal gorunumlu temiz yuzlu hangi erkekle bir oda da yalniz kalsan ilk aklina o sey gelir :)
Soran+1 yılSeninde aklina geldi bak :)
+1 yılBana bakmaz amkk ben brad pitt olsam bana bakmam yani
13 Yorumla
Soran+1 yılOzelestirine bayildim ama gonul bu belki de hoslanir kim bilir
- +1 yıl
Kim bilir tabi haklısın sjjsjsjskskjdld
Soran+1 yılDenemeye deger :)
- Aşk İlişkileri konusunda 514 cevap paylaştı.
+1 yılO adam yaşlandıkça daha da yakışıklı olmaya başladı. Yani benim görüşüm.
Tabii aynı odada kalsak çocukları niye getirmedin severdik ne güzel derdim herhalde :D11 Yorumla
Soran+1 yılEmin ol diyemezdin. Heyecandan soguk terler bosaltirdin
kezban vs brad pitt
sen bunu istiyosun da bir sor bakalım adam istiyomu,
çini de geçti bizim kızların işkencesi,12 Yorumla
Soran+1 yılDiger kizlari bilmem de o benim cekiciligime dayanamaz :)
cok sevinirim. Sorular sorarim ona. Sevismem ama soru oysa yani.
016 Yorumla
Soran+1 yılSorular sorman mantikli olabilir ama sadece sorularla yetinecegini sanmiyorum sira Brad bu :)
Soran+1 yılTabi tabi kesinlikle oyledir. Ayrica komiksin cicim brad herkese hitap eden bir ask adami :)
Soran+1 yılEvet komiksin. Oyle bir ortamda ne konuscan istanbulun fethini mi ahahahayyyt :)
Soran+1 yılHala kasintisin ve ustelik hala cok komik :))
Soran+1 yılSoz konusu brad ise herkes o bacagi acar. NOKTA..
Soran+1 yılGizliden yazsan cok rahat acardin ama gizli yazmadigin icin kasiyosun kendini :)
Soran+1 yılAma hala kasiyosun tatlim :)
Soran+1 yılEvet zorla :))
+1 yılkardeş kardeş oturup muhabbet ederdim tabi ingilizcem yettiği kadar 😂
011 Yorumla
Soran+1 yılHihi oyle yapardin. Guzel guzel muhabbet eder uslu uslu uyurdunuz. Ne kadar sacmaladiginizin farkinda misiniz :)
- +1 yıl
50 yaşında adamla ne işim olur Allah aşkına :D
Soran+1 yılHer turlu isin olabilir o hala Brad tatlim :)
- +1 yıl
Ne olmuş bradse? Bizim türk erkekleri ona taş çıkarır
Soran+1 yılTurk erkekleri mi hic duygusal degiller ayrica cogu abazan :)
- +1 yıl
Karşına öyleleri çıkmışsa demekki
Soran+1 yılYooo cogu oyle ks de bile farkediliyo :)
- +1 yıl
genelleme yapmak kadar saçma bir şey yok bence
Soran+1 yılBence sacma olan sensin :)
- +1 yıl
bende seviyeni ne zaman belli edeceksin diye bekliyordum. Beni şaşırtmadın teşekkürler
Soran+1 yılSacma diyerek seviyesizlik mi yaptim. Cok mu uzdum seni :)
+1 yılmutluluktan oturur saatlerce ağlarım o da sıkılır gider skljdghalsdf
02 Yorumla
Soran+1 yılAy canim kiyamamam bak bu samimi geldi bana yalansiz ve dogal :)
- +1 yıl
:))
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılangelina jolie i öldürme planları kurardım kafamda :))
05 Yorumla
Soran+1 yılOda da yalnizsiniz senin dusundugun seye bak. Cok dusundun mu bu cevap icin :)
- +1 yıl
başka cevaplar müstehcen kaçar:) ortamda erkeklerde var. sen şimdi bu cevapla idare et. anladın gerisini :D
Soran+1 yılYani sende gerekeni yapardin dime :) cekinme soyle :))
- +1 yıl
evet gereken yapılır :) ama önce o angelina sürtüğünü ortadan kaldırmak gerekir :D
Soran+1 yılO anlayislidir tatlim o konuda rahat ol :)
+1 yılolgun erkegın hali herzaman başkadır tam yaşını bılmıyorum ama benden buykcedır ;)
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet bende seviyorum
canım sen buna çocuk demişsin ama bu bildiğin amca :D
03 Yorumla
Soran+1 yılO zaman sende bildigin sicilveli ergensin :)
Soran+1 yılSende Bradcim icin oyle konusacak son kisisin cicim :)
brad pitt'in sabun şampuan vs. kullanmadığını ve çocuklarının ona "kokan baba" dediklerini biliyor musun?
00 Yorumlabir cok kisi var daha iyi olan ama eski halini diyosan ve duymak istediğin buysa git seviş.
03 Yorumla
Soran+1 yılSoruyu kendime sormadim :)
Soran+1 yılIyi yapmis cinssin ama sende :)
+1 yılElini öpüp alnıma koyardım 50 küsür yaşında olduğu için
01 Yorumla
Soran+1 yılO da sana harclik verirdi ahahahayt :)
+1 yılValla ben daha yakından bakardım herhalde adamda ne var bu kadar anlamadım bizim karşı komşu mehmet amca daha karizma valla :D
010 Yorumla
Soran+1 yılHadi ordan ya biraz samimi olsaniz olur musunuz
- +1 yıl
Samimiyim gerçekten bana göre adamın çekici olan yanı sadece gülümsemesi zevkler bir olmak zorunda değil ve buna samimiyetsizlikte denmiyor malesef
Soran+1 yılKekimi ye beni yeme :)
- +1 yıl
Valla keki de yemem seni de :) sarışına erkekler bende bir iticilik yaratıyor kenan imirzalı desen tamam ama sarışın sevmiyorum ben :D
Soran+1 yılSeviyosun hic sekil yapma simdi cicim :)
- +1 yıl
Seviyor muyum? Hiç k. bakma canım zevkler ve renkler tartışılmaz sarışın sevmem acık ve net bir kenan bir burak de tamam ama sarışın malesef canım
Soran+1 yılSoz konusu bradsa sarisin esmer farketmez seviyosun :)
- +1 yıl
Sevmiyorum açık ve net benim zevkime uymuyor :D
Soran+1 yılİtiraf etmsini bile bilmiyonuz yha :)
- +1 yıl
Yha? :)) ah canım sen herkesi kendin gibi sandın :))
Buradan sana ulaşmaya çalışır eğer ulaşaırsam seni çağırırdım ikinizi baş başa bırakırdım =) 😇 gelemezseydin viski içerdim aynı kafada olalım diye 😛
110 Yorumla
Soran+1 yılBence ucumuz basbasa kalalim senin de niyetin var gibi :)
Soran+1 yılBence sende ondan hoslaniyon ama trip atiyon :)
Soran+1 yılEvet kesin ole :)
Soran+1 yılEvet hoslaniyorsun itiraf et ama
Soran+1 yılBiliyorum tatlim. Ama soruya neden samimi cevap vermiyon :)
Soran+1 yılKendim icin sormadim ki tatlim zaten. Madem cevap verdim hadi samimi ol tatlim :)
Aşk İlişkileri konusunda 709 cevap paylaştı. Cocuk dedigin adam bilmem kac yasinda kucult de cebime sok
gencligi olsa yine neyse05 Yorumla
Soran+1 yılGuncellemeleri okuyun tekrar konusalim :)
Soran+1 yılO zaman ciddi problemlerin vvar demektir tatlim. Yani bir pskologa gitmelisin bencr :)
Soran+1 yılCocuk dememden kasti yazdim ay bu rahatsiz harbi ya. Takildi oraya. Ayrica yasin ne onemi var adam hala kadir inanir gibi karizma ve seksi :)
+1 yılRyan Guzman ile dgistrme sansimin olup olmadigini sorardim
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet denemeye deger tatli cocuk
- +1 yıl
Tatlii otesii yaaaaa!!! bir onu begenirim birde dylan obrieen !!!
Soran+1 yılKesinlikle ikisiyle de her seye varim. Cok mu net oldu :)
- +1 yıl
Hahahahahha bilmeem :))
Soran+1 yılAma sende istiyon biliyom :)
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBabam yaşında adaman napıcam oturur dedikodu yaparız
011 Yorumla
Soran+1 yılBu isler yasa bakmaz tatlim. Adam hala seksi ve cekici
- +1 yıl
Bana göre değil canım
Soran+1 yılGercegi itiraf et tatlim
- +1 yıl
Zevkler diyorım canım ;)
Soran+1 yılBiliyordum zevk alacagini :)
- +1 yıl
Ne diyorsun iyice sapıttın babam yaşında adam diyorum sen ne diyorsun senin aklın çok başka çalışıyor
Soran+1 yılZevkler diyorum yazmissin gundi :)
- +1 yıl
Zevk derken o anşamda değildi ben hoşlanmıyorum öyle tipi sevmiyorum anlamındaydı o
Soran+1 yılNiye bu kadar aciklama yaptin ki kiz. Yanlis anlasam nolacak ki :)
- +1 yıl
Yanlış anlaşılmayı sevmem o yüzden :)
Soran+1 yılAma ben seni yanlis anlamak istiyom :)
Kankiler kızların bazıları tipe göre vrymş. size soruyum tipsizlerin ne günahı var kızlarrrt
06 Yorumla
Soran+1 yılHahahayt hayata -1 ile baslamak fena koyuyo dime :)
Soran+1 yılHadi ordan sapsal :)
Soran+1 yılSen kendine bak gundi :)
Hiç bir şey yapmam. Birbirimize bön bön bakarız herhalde
13 Yorumla
Soran+1 yılAy bu nasil cevap kiza bak ya kafayi yemis :)
- +1 yıl
güzeldi. çok güldüm :D
Soran+1 yılBende sana cok guldum ne o karsinda tren mi var da oyle bon bon bakiyon :)
+1 yılDünyada o kadar insan varken niye o adam ve nen diye düşünürdüm
03 Yorumla
Soran+1 yılIyi sen dusunmeye devam et. Biz zevkimize bakiyoruz :)
- +1 yıl
Bir insan hoş bir muhabbetten zevk alamiyorsa illa ki hoş biriyle odada yalnız kalinca cinsellik geliyorsa aklina birde ben nasıl bir insanmis o diye dusuneyim sen bak zevkine (:
Soran+1 yılDusunuyorsun o halde varsin. Sen dusunmeye devam et :)))
sende dahil büyük çoğunluğunuz adam sizi şeyetsin diye her haltı yerdiniz diye düşünüyorum ancak şunu unutmayınız ki adamın karısı dünya üstündeki sayılı güzellerden yani hiçbir şansınız olmaz olamaz bence
01 Yorumla
Soran+1 yılErkekleri bilmiyoruz sanki. Bosversene sen cicim :)
Sapık mı değil mi bilmediğim elin adamıyla aynı oda da kalmam ;))) ne olur ne olmaz :))
03 Yorumla
Soran+1 yılIki dakikalik bir varsayima bile tahammulun yok nasil bir cinssin yha :)
Soran+1 yılDegis artik zaman mekan hersey degisti sende degis :)
valla ben yakışıklı bulmuyorum :D ama bir imzasını alırdım :)
03 Yorumla
Soran+1 yılYa sonra :)
Soran+1 yılFena ozcekim ama iyice sokul tatlim :)
+1 yılÇocuk mu?
51 yaşında o adam =/
Cidden Dünyanın gelmiş geçmiş en yakışıklısı bence..01 Yorumla
Soran+1 yılOlsun benim gozumde hala cocuk o :)
+1 yılkızlar çok yapmacıksınız herhangi bir Türk ünlünün bile önüne yatar çoğunuz kaldı ki Brad Pitt , yalancı olmayın
02 Yorumla
Soran+1 yılHarikasin tatlim. Tesekkur ederim :)
- +1 yıl
Rica ederim , doğrular
+1 yılOnlarin bebegi vardi dimi ya? Gelirken getirsin de seveyim bari :D
03 Yorumla
Soran+1 yılSoruyu okumadan cevap vermeyelim lutfen :)
- +1 yıl
Soruyu okudum :)
Soran+1 yılO zaman okudugun seye gore cevap ver :)
+1 yılhayırdır brad biz bu odada niye yalnızız derdim ;PPP
11 Yorumla
Soran+1 yılO da Allahin takdiri kismet iste ya peri derdi. Ay sacmalamayin yha :)
+1 yılBen kesin snap atardım. Ee tabii snapte bir yere kadar, sonrasına bakılırdı aksjaksnkams.
11 Yorumla
Soran+1 yılSonrasi belli tatlim sende bizdensin :)
Yakisikli veya cekici bulmuyorum ayrica fazlasiyla yasli.
03 Yorumla
Soran+1 yılBu isler yasa degil performansa bakar :)
Soran+1 yılNeden hemen sinirlendin ki simdi tatlim :)
+1 yılya kım oldugunu okadar önemlı değil soyununca bütün kızlar aynıdır veya erkekler :)
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet. Zaten raslantilarla ayni oda da kalma ihtimali dusuktur ama ben ayrintilara girmedim iste :)
- +1 yıl
olmaz zaten :) bir insanı gözunde bu kadar büyütmücen oda ınsan
Soran+1 yılAma ozel bir insan :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılne mi yaparım? önce sakin olmaya çalışsamda adamın sütüne atlayıp öpmemek için zor tutarım kendimi hollywood'un 1 numaralı yakışıklısı adam ya
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılüstüne diycektim düzeltiyim
Soran+1 yılHerkesin yapacagi ve yapmak istedigi seyler tatlim. Ben delirirdim heralde offyha :)
+1 yılHazır kimse yok uyurdum valla:))
Yemisim bradi pitti yasasın uykuuu💤💤05 Yorumla
Soran+1 yılOhasin ya sanki hic uyumamis gibi :)
- +1 yıl
Ne yalan soyleyim uyku olsun gerisi fis:)
Soran+1 yılHadi ordan uyuyacakmis sacma :)
- +1 yıl
Sen bradde acsın ben uykuya :)
Saçma olan bir tarafı yok;)
Soran+1 yılUyumak cok basit kalir aklini kullan zamanini ve onundeki firsati iyi degerlendir :)
Dakin kimse yatmam demesin herkes yatardi. Erkek olarak ben bile dusune bilirim :)))
03 Yorumla
Soran+1 yılAferim supersin :)
- Devamını Gör (248)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler