Ne yapacağım sizce ben?

aga ailede kimse kimseden memnun değil. Her gün kavga babam şehir dışına tayini çıktı kısa süreli diye tek gitti ayda bir geliyor. Onnunda her günü kavga dövüş 14 yaşında kardeşim var şeytan yanında halt yemiş. Onun yüzünden hayatım hep kısıtlı. Annem kardeşim babam arasında sürekli kavga dönüyor annem bir tarafta ağlıyor babam Allaha kitaba sövüyor kardeşimayrı kafa her şey ondan başlıyor. Benim bir arkadaşım dahi yok 8-9 aydır tuşlu telefon kullanıyorum genelde de açık oluyor. Whatsap ve instagram hala aktif. Ne yazan var ne yaşıyor musun ddiye soran. Çok çirkinim. Burnum büyük kafatasımın arkasında şekil bozukluğu var gözlerim birbirine yakın ve yetmezmiş gibi gözlerin bitişinden sonra normalde insanlarda direk geriye doğru kafa hattı oluşur. Bende yüz devam ediyor sonra kafa hattı oluyor. Yan poz verince bir karış mesafe var suratımda yandan da kötü çıkıyorum. Kaşlarım kısa ve aşırı kalın. Suratım çökük göz altlarım gitmiş göz kapaklarım iğrenç. Ne sevenim var ne değer verenim. Herkes üst görüyor kendinen beni. Kendini geliştir lafı boş. Muaythai yapıyorum Türkiye şampiyonasına kadar çıktım. Maç başlaması ile bitmesi 9 saniye süren başarım var. Münazara şampiyonluklarım var ses aktörüyüm. Devlet işleri siyaset bilim ideolojiler vs. herşeyin üstüne kitaplar okudum. Her şehirden insan tanıdım. Çoğu ülkeden insan tanıdım. Bana kattıkları bende kaldı sadece işime yaramadı. Hayatta tek hayalim yakışıklı olmaktı. Onuda elimden aldı Allah yalvara yalvara ağlaya ağlaya dua ediyorum bazen. 18 yaşındayım hala bir değişim yok. Bu anlattıklarım daha dertlerimin 10da 1i bile değil. Napacağım ben nasıl yaşıyacağım bu tiple bu hayatla. Bir aralar 13-17 yaş arası şnternetten para kazanırdım işleri büyütüyordum ailem karşı durdu elimden alldı herşeyi vs. elimde kolumda bir şey yok. İntihar edenlerin hikayesini okuyorum benden beteri yok ya benim gibi ya da benden az. Bunlar daha anlattıklarım bide anlatamadıklarım var

Ne yapacağım sizce ben?