Güncellemeler
+1 yıl
Ben de ona dedimki sanırm iyi bir şey söylemeye çalıştın ama beceremedin mk
Eski exle aramızda çok yakın bir bağ var ve yillardir kopamadik bugün buluştuk iftara neyse dkdk eskiden tanıştığımız bir restorana yemek yemeye gitmişler ve orada ki yeni stajyer kız varmış ismi de benimkindenmis vr güzelmiş. Arkadaşlarına bahsetmis eskiden konuştuğum birisi vardı satajyerdi çok güzeldi onun gibi demiş laf arası aklima sen geldin dedi. Kızı beğenmiş mi beni mi hatırlamış offf ne demek bu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
İyi bir şey
Ex geri dönüyomuki ya ben sevgilisinden ayrılmasını bekliyorum şu an
Benim üstüme 2 sev yaptı ve döndü valla hatta sevgilisi varken bile döndü biz biraz yarım kaldık içimizde ukte kaldık yani hdhdh farklı bir arzu ve bağ var maalesef olamıyoruz da vazgeçemiyoruz da
Bu yazıyı okurken aklıma modelin şarkısında ki “biz hiç beceremedik sevmeyi de terketmeyi de” sözü geldi:) benimki benden ayrılınca eski sevgilisine dönmüştü. Bundan emindim çünkü kız biyografisine eski sevgililer asla dönmez gibisinden bişey yazmıştı yani buna rest çekmişti. Bu da şimdi sevgili yaptı ama bu aralar aşklı meşkli paylaşımlar yapmıyo. Tıpış tıpış dönüceğini biliyorum ama tekrardan sevgili olamam çok gurursuz olurum ama dönerse napıcağımı bilmiyorum helppp
Evet benim de geldi o şarkı ;) eski sevgiliye dönme olayı aşırı kırıcı ya gelmeseni bekle gerekirse manifest ritüel yap sinyal ver ajdjs sonra ona tekmeyi koy asla affetme
Emoji yanlış olmuş yaa ( :
Hahaha haklısın Vazgeçme enerjisini devreye sokarsam bu iş olur 😀 sabırla onun g. tne tekmeyi vurmayı bekliyorum 👸🏻
Sana net garanti veriyorum tatlım gerekirse geç olacak ama kesin olacak
Sen öyle diyosan 💅🏻
Bence seni özlemiş sallıyor hem özlediğini ima ediyor hem kıskandırıyor mantıklı bende favori exime dicem bunun benzerini
Evet kiskandiriyor bunu çok yaptı sksks ben de ona güncelde ki şeyden söyledim bu arada cidden o restoran full tanıdığımız var ve o kiz ciddrn orada
Aşkım öyle olsa dahi kızın güzelliğinden sana bahsetmesi kıskandırmak için arkadaşlarına falan anlatmış hikaye bence
Evet evet net umursamadım zaten pek
erkeklerin hep yakın kız arkadaşı olur sevgililerini anlattığı sanırım sen osun artık
Stajyer sever bir kardeş
Yok be hshsjs kız sever
Stajyer kızlar özel ilgi alanına giriyor
Lan yok tanıyorum çocuğu hshwhs mevzu o değil orada. bir suru kiz calisan var onun hem ismi aynı hemde güzelmiş aklina ben gelmisim benden bahsetmis arkadaşlarına ayrica o restorandakilerle hala konuşuruz o da uğrar yemek yemeye arada
İlişki koçu @itslola yorumlar mısın lütfen
Lola hanımcım gelen cevaplara da bakarak yorumlar mısın
Kendine heme pay çıkar bisey anlatmış bitmiş
Bos yapmis
Dimi
Eeveeet
inan bilmiyorum
Kahsjshs
Napiyosun