Güncellemeler
+1 yıl
...
Güncellemeler
+1 yıl
..
Reddediyorum terk ediyorum ama terk ettikten vs reddettikten sonra geri ben üzülüyorum. kendime çoğu kişiyi layık göremiyorum şans versem de soğuyorum ve terk ediyorm veya baştan reddediyorm. İçimde sevilme isteği var ama bu kibirden olmuyor bişey. Napmam lazım niye üzülen gene ben oluyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bir şey diyeyim mi sen bensin bende böyleyim gel sarılalım😂
Offf boyle evde kalcaz
Bu gidişle sonumuz böyle ama elimde değil ya tamam sevmek sevilmek istiyorum ama kimsede içime sinmiyor beğenmiyorum dört dörtlük tabiki değilim ama işte
Evet ya millet nasıl birbirini seviyo o kadar aylarca yıllarca sevgili kalıyor. ben birine tahammül edemiyorum
Bir hareketine, konuşmasına soğurum. Kendimize ediyoruz işte bazı şeyleri görmezden gelmek gerekiyor sırf bundan dolayı hiç sevgilim olmadı 🥲
Benm de aynı sonra niye kimse yok hayatımda diye sızlanıyorum
Biraz kendimize çeki düzen vermemiz gerekiyor yoksa çok sızlanırız
Ne yapcaz mesela sacmasapan insanlara yüz versek de olmuyo
Benim çabuk soğuma konusunda kendimi törpülemem gerek
Ona engel olamiyorsnki ya düşünme düşünme diyorsn ama karşındakine Saygın hissin ister istemez azaliyo
Hassassin. Zamanla hissizlesirsin
Hissim yok ztn ama birini terk etmek reddetmek ayrılmak bağlanmak düşünceleri sevmediğim şeyler üzüyor derken yalniz kaldığım için yoksa onları özlediğimden değil
Genel olarak dedim
Doğru yalnızlık hissi üzüyor tek
O da gecer boyle boyle oluyor
ciddi manada psikolojik destek almalısın
Neden
İçine sinmeyen şeyler var demekki
Evet kimse sinmiyor. hayatimda birisi olsun istiyorm ama
Ben de öyleyim anladım o yüzden direkt
İnsanlar mutlu. akrabalardan arkadaşlardan ilişkisi olmayan tek ben varım hala da ne konuştuğum var doğru düzgün ne biri
Yaşın erken daha ben 32 oluyorum içime sinenlerle olmadı sinmeyenle zaten olmaz. Nasip bence bazı şeyler olmuyorsa bir şeylerden koruyor demektir allah
Off sen bensin.
Terapi al
Terapilik bir durum mu ki
Kalp kırmayın lutfen
Kalp kirmiyorm üzülen ben oluyorm ztn anlamadim
Karşıdaki kişiler dede aynı travmalar oluşuyor ama
Haklısın. hayatımda biri olsun istiyorm ama bir yandan da ilişkide keşke olmasaydi hapis gibi başkalarıyla takilamam bana layık değil şurası söyle burası böyle düşünceleri geliyor. umut vermemek için hiç kimseyle uzun birkaç aydan fazla konusmadm
Ama bu düşüncen ilerleyen zamanlarda sana daha çok zarar verir
Hep yalnızım isteyen yazan çok güvenim sıfır umursamiyorm bu kibir beni yalnızlastiriyo yalnız kalınca kendimi daha da güçlü hissediyorum geliştiriyorum sonra kibrim artiyo döngüye giriyo
O durum sadce sende olan bir durum değil o durumlardan ben ve çoğu kişi geçti ama şu an zararlarını görüyoruz
Evet ilerde de yalniz hep kendi işlerini yapmış başarılı tek bir kadın olarak o sevilme hissini tadamayacagim gibi
Aynen öyle o zaman da sorduklarında iş güçle kariyerle uğraştım falan diyeceksin bak tamamen aynıyız
İnsanlar nasıl birbirlerine bu kadar tahammül ediyor sevebiliyor anlayamıyorum. bu huylarimdan ne dostlarm var ne gerçekten sevdiğim sevildiğim insanlar.
İllaki seni seven insanlarda vardır bu şekilde de kendine yüklenme ama bazı değişiklikler yapsan ileride benim durumum gibi olmayabilirsin yani başta bu işin dönüşü var ama ileride zor oluyor
Kaç yaşındasın sen
28 yaşındayım
Gerçi sende yakın yaştasın sanırım ben daha buyukmusum gibi konuşuyorum ama
21 benim. benm yasimdakiler ona buna yüz verip geziyo korkmadan sevgili oluyo. ben de ikinci buluşmada kaçıyorum
İlişki korkusu gerçekten çok can sıkıcı bir durum ben hala sikintisini derinlerde yaşıyorum benim yaptıklarımı şimdi basklari bana misliyle yapıyor tutunacak bir yer arıyorsun Ma her yeri budamissin zor bir durum
Evet bundan birkaç yıl sonra yaşımdan dolayı bulmam çok daha zor olacak
Öze l den konusalim mı
Gizlisin?
Değilim
İstek attm
Evet gördüm