Ne yani illa şifre olmak zorunda mı? O halde bana göre "sıfır güven" demektir. Güvenmeyen şifre ister abi

Ne yani illa şifre olmak zorunda mı? O halde bana göre "sıfır güven" demektir. Güvenmeyen şifre ister abi

Sosyal uygulamaların şifresini paylaşmak kişisel bir tercih meselesidir ve herhangi bir kesin sonuç çıkarmak doğru olmayabilir. Bazı insanlar, özel hayatlarını korumak için şifrelerini paylaşmak istemeyebilirler veya güvenlik endişeleri olabilir. Ayrıca, bazı insanlar da sadece özel alanlarına saygı gösterilmesini isteyebilirler. Bu nedenle, bir kişinin sosyal uygulama şifresini vermeyi reddetmesi sevgi eksikliği gibi yanlış bir sonuç çıkarmak yanıltıcı olabilir. Bunun yerine, partnerinizle açık bir şekilde konuşarak, her birinizin ne kadar gizlilik veya açıklık istediğini anlayabilirsiniz. İlişkinizde karşılıklı saygı ve güven oluşturmak için öncelikle birbirinizi anlamanız ve saygı göstermeniz önemlidir. ama ben sevgilime sosyal medya şifrelerini verirdim her zaman için.
Verdiğinde giriyorsa sana güvenmiyor demektir ama vermene rağmen girmiyorsa güveniyordur ben olsam direkt istemeden verirdim bu karşı tarafa benim saklayacak gizleyecek bişeyim yok demenin farklı bi türevidir
Sadece sosyal uygulamalarla olmuyor bence. Real ortamda da işler çevirebilir
Hayır abla sevmemek alakasız herkesin özeli vardır sevgili demek her şeyin içine salça olmak değil ki benim arkadaşlarımla konuştuklarım vardır belki sevgilimle alakalı arkadaşlarımla konuşurum ya da ne bileyim annemle konuşurum hesabımdan her şeyi bilmek zorunda değiller bence ben hesabımın şifresini bile bilmiyorum.
Aynen az özelimiz olsun 😂
Cevap
9Cevap
Alakasiz. Vermek zorunda oldugunu düşünmüyorum bu sevmedigi anlamina gelmez
Yaani
Sevip sevmediğini bilmemde bir b. k karıştırıyordur vermiyorsa
Bence o kadar da değil ya 😂
Okadar valla eskiden ben istemeden şifresini veren sevgilim şu an okadar ısrar etmeme rağmen vermiyor bende naptim ne ettim girdim beyefendi eklediği nekadar kız varsa hepsine yazmış
Pardon beyefendi demişim o ona ağır gelir
Ya bence kişisel alana saygısızlık ya şifre istemek ve güvensizlik kesinlikle yani sevgilisiniz diye ozelin olamaz gibi bir kaide yok sonuçta
daha önce başına takıntılı ve şizofrenik bir ilişki gelmiş demektir. kişisel alana saygı istiyor demektir
bence alakası yok ama illaki bir şey saklıyordur
Bence saklamıyordur
Sosyal medya kullanmıyorum.
En iyisi
Sevgililerin sosyal medyadsn uzaklaşması gerek
Olabilir veya gelecek bilgileri vardir
Sevgililerin sosyal medyası olmamalı
O kadar da değil ya
Yuva yıkıyor sosyal medya
Yerinde kullanana göre güzel bir şey
Olsun yine de iyi biyer değil
Bunu isteyen kişiyle ilişki yürümez