Bu olabilir ama dillendirmek gerekir mi bilemedim. Özellikle sorulmadıkça can sıkabilecek bir söz bu çoğu insan için. Ben olabilitesini kabul ederdim ama söylemesinin kırdığını da eklerdim. Ki '' seni seviyorum '' benim için daha değerlidir.
Yorumları okudum ve çoğuna şaşırdım ancak herkesin düşüncesine saygım var. Bana göre bir insan aşık olmadan sevemez, aşk olmadan sevgi olmaz. Aşık değilim ama seviyorum diyeninde sevgisine güven olmaz. Gerçekten seven insanın aşkı hiç bir zaman bitmez ve biterse arada sevgi ve saygıda bitmesi gerekir.
Aşk bir süre sonra zaten sevgiye dönecek. Gelip geçici yani. Oyuzden rahatsız olmam. Benim sevdiğim gibi sevebiliyorsa. Güzel bakiyirsa iç ısıtır derecesinde. Bana yeter.