Bir hoşlanıyormuş bir de hoşlanmıyormuş gibi yapan bir erkek neden takipten çıkarır?

Dershanede bir çocuk var. Bir gün açılacakken ben hiç bakmayınca açılamadı. Ben başka bir çocuğu severken o fark etti ve geri çekildi. Ancak bakmaya devam ediyordu. Hakkında iyi şeyler duymadım. İnstagramda istek attım geri takip etti. Storylerimi fulluyordu. Takipleşmeden önce benim hakkımda bilgi alıyordu. Çevresi geniş. kardeşim diye duydum. Ama o dershanedekilerin boş yapması dedi. Kimden duydun bunları onunla konuşmayı keseyim dedi. Ertesi gün hiçbir kızla konuşmuyordu. Sadece erkeklerle takılıyordu. Ben geçerken arkadaşları susup bana bakıyordu ama o kendini zorluyor gibiydi bakmamak için. Başka bir kızı sevdiğini biliyorum. Ama hâlâ bana karşı dengesiz. Bugün bir erkek arkadaşı bari buna açıl dedi. Aynı kütüphanedeyiz, konuşurlarsa duyuyorum. Gündüz çalışırken birden başka bir kıza "Ayça aşırı güzelsin" dedi. Kıskandırmaya çalışması çok ergence geldi. 5 dakika sonra kütüphaneden çıktım. Dün sinirimi bozuyorsun demiştim mesajda. Ne oldu ya demişti. Bir ileri iki geri bu neydi böylee yazınca ne alaka ne diyosun demişti. Şarkı yok bir şey demiştim. Anlıyorum demişti. Haklılarmış deyince görüldü atmıştı. Az önceki fark ettim. Takipten çıkmış. Beni de çıkarmış. Erkekler neden bu kadar ergensiniz? 20 yaşındasın ya.

Bir hoşlanıyormuş bir de hoşlanmıyormuş gibi yapan bir erkek neden takipten çıkarır?