Düşünecek bir şey yok yanlış anlayıp da olayları kafanda büyütme diye söylemiştir yanlış anlama bazı kızlar selam yazınca aha bu bana aşık kafasında o yüzden
Biliyorum ama öyle değil bunun daha öncesi de var bana karşı ilgi mi desem sevgi mi bisey var samimiligimiz dahi yokken yillar sonra beni yine ekledi mesaj atti bulustuk falan ama anlamadigim bunu neden gizlemek istiyor? Bana düşünceni söyler misin yorumunu çok beğendim
Lisedeyken hep benimle ugrasirdi bakip dururdu farkindaydim.. Ama en samimi arkadasim ondan hoslandigi icin (o da biliyodu bunu) lisede aramizda bisey olmadi. Lise bittikten sonra flört gibi olduk numaramı falan istedi.. Sonrasinda ben bunu cikardim takip takipciden falan aradan zaman gecti yine ekledi beni mesaj atti bulustuk.. Ama suanda bi devami yok sadece ne atarsam bakiyo begeniyo, bide sana o dediklerimi dedi bana. Ne düşünmeliyim bilmiyorum
Her şey olabilir belki de seni üzmek istemiyordur anladığım kadarıyla sende hassas duygusak birine benziyorsun sevdiğine değer veren eğer öyleyse bu da olabilir
Aslında tam tersi iyi biriyse o zaman yapmak istemez iyi insanlar sevdikleri insnaları üzmek istemezler sen birini sev ama hassas olduğunu gör ya onu üzersem ya ona zarar verirsem diye düşünmez misin
@trolbirkullaniciadi Olabilir.. En son ben buna bi adım attim o da gülümseme emojisi atmış bi daha yazmayi düşünmüyorum o adım atmadıkça bakalım ne olacak..
😍😍😍 ayy inşallah öyledir 😊 Ya bunun okuldayken daha öncesi de var farkindayim ama bunu benden neden gizlemeye çalışıyo onu anlamadım? Yorumunu çok beğendim buna da yorum yapar mısın?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bende puan almak için görüş yazayım bari sjxinskxks
Yaa merak ettim cevapla lütfen
Takipçi kasıyordur knk
Ama oyle herkesi takip etmiyo ki takipci sayisinin yarisindan az takip ettigi ve 7 aydir beni takip ediyo ne atsam bakıyo hemen
He o zaman senin için istek atmıştır knk
Mesaj atti konustuk ve bikac ay sonrasinda da bulustuk bana ilgi duyuyor ama belirsizligi sevmem arkadaşız dedi ne demek bu 🤔
Hmm yavaş yavaş yol almak istiyor ya da sadece konuşuyor da olabilir
Bende karar veremedim ikisinden biri. Ayrilmak uzereyken de arkdasca sarilalim mi diye ısrar etti beni bu düşündürüyo. Sen olsan ne düşünürdün?
Düşünecek bir şey yok yanlış anlayıp da olayları kafanda büyütme diye söylemiştir yanlış anlama bazı kızlar selam yazınca aha bu bana aşık kafasında o yüzden
Biliyorum ama öyle değil bunun daha öncesi de var bana karşı ilgi mi desem sevgi mi bisey var samimiligimiz dahi yokken yillar sonra beni yine ekledi mesaj atti bulustuk falan ama anlamadigim bunu neden gizlemek istiyor? Bana düşünceni söyler misin yorumunu çok beğendim
Daha önce flört ettiniz de olmadı mı ya da bakışma falan mı oldu
Lisedeyken hep benimle ugrasirdi bakip dururdu farkindaydim.. Ama en samimi arkadasim ondan hoslandigi icin (o da biliyodu bunu) lisede aramizda bisey olmadi. Lise bittikten sonra flört gibi olduk numaramı falan istedi.. Sonrasinda ben bunu cikardim takip takipciden falan aradan zaman gecti yine ekledi beni mesaj atti bulustuk.. Ama suanda bi devami yok sadece ne atarsam bakiyo begeniyo, bide sana o dediklerimi dedi bana. Ne düşünmeliyim bilmiyorum
Sana karşı hala Bir ilgisi var gibi ama emin j olamadığı ya da çekindiği şeyler var sanki istiyor ama zamana bırakmayı seçiyor sanki
Bana da öyle geliyo ama bu sefer numarami istemedi neden duygularini gizlemeye çalıştığına anlam veremiyorum?
Belki de aşktan korkuyordur acı çekmekten bağlanmaktan
Belkide.. Çünkü ben ona bi adım attım en son. Iyi bir tepki vermeliydi, tepkisiz kaldı. Belki de bu yuzden..
Her şey olabilir belki de seni üzmek istemiyordur anladığım kadarıyla sende hassas duygusak birine benziyorsun sevdiğine değer veren eğer öyleyse bu da olabilir
O beni daha çok fazla tanimıyo..
Eğer doğruysa ben seni anladım görüşmemize rağmen o da anlamış olabilir belki ama emin de değilim
Tamam diyelim beni anladı, nasil oldugumu da. Bi insan kötü biriyse bundan korkar ama iyiyse ve mutlu olmak mutlu etmek istiyorsa neden korksun ki?
Aslında tam tersi iyi biriyse o zaman yapmak istemez iyi insanlar sevdikleri insnaları üzmek istemezler sen birini sev ama hassas olduğunu gör ya onu üzersem ya ona zarar verirsem diye düşünmez misin
Dediğin kadar hassas biri değilim..
Tanıdığı için
Ne yani sırf takipçisi artsın diye mi
Bilmm
7 aydir ne atsam bakıyo hemen okuldayken hic samimiyetim yoktu mesaj da attı bikac ay sonrasinda da bulusmak istedi hatta..
Ne bilim konuşma tarzı nasıl yakın falanmıydı belki hoşlanıyodur bilmeeeğğm dlxmsmd
@trolbirkullaniciadi Yakındı.. ama bana olan ilgisini neden gizlemeye çalışıyor sence?
Havalanma diyedir belkide
@trolbirkullaniciadi Olabilir.. En son ben buna bi adım attim o da gülümseme emojisi atmış bi daha yazmayi düşünmüyorum o adım atmadıkça bakalım ne olacak..
Yazma yazma bi yerlerini kaldırma
@trolbirkullaniciadi Yok artık storylerine bile bakmıyorum. Demekki çok kaldırdım bi yerlerini..
Aynen bi süre sonra noluyo diye afallar
Inşallah
Hayırlısı
Amin
Amin
Allah razı olsun
Sendende
Tanıdığından işte
Yani
Ama mesaj atti ve bikac ay sonrasinda da bulusmak istedi?
O zaman sana karşı bişeyler hissediyor demek bu
Evet bencede ama belirsizligi sevmem arkadaş olalim dedi ve ayrilmak uzereyken arkadasca sarilalim mi dedi ne demek bu?
Dediğim gibi sana karşı bir şey hissediyor yavaş yavaş ilerlemek istiyor
😍😍😍 ayy inşallah öyledir 😊 Ya bunun okuldayken daha öncesi de var farkindayim ama bunu benden neden gizlemeye çalışıyo onu anlamadım? Yorumunu çok beğendim buna da yorum yapar mısın?
Umarım istediğin gibi olur
Insallah. Sence neden duygularını gizlemeye çalışıyo?
Bir çok sebebi vardır
Belki rededebilirsin diye korkuyordur
Ona nasıl bi yeşil ışık yakabilirim hadi bana akil ver sevap kazan 🤗
Örneğin sevklerini sor ya da gelecek hakkında sorular sor
Tipimden hoşlanıyormusun gibi sorular sorabilirsin
@bahtiyar_27 5 haftadır konusmadik hiç. O yazmazsa bi daha yazmam sanırim
Tanidiginiz icin.
Sanal seks icin
Bana bulustugumuzda arkadasca sarilmak istedi ne demek bu?
Sonrasında seks