Bir kız neden nefret eder?

bir arkadaşım vardı. Ona takıntılı olan biri vardı ve bu yüzden biz bir süre sevgili rolü yaptık. Çok değer verdiğim biriydi ve hala öyle. Arkadaştık ama herkes bizi sevgili sanıyordu. Sürekli bunu söylemek zorunda kalıyorduk. Rol yaptığımız sürede ben bunu sevdiğimi farkettim. Benden boşanmış olduğunu gizlemişti ama bu benim için sorun değildi. Sanırım rol sırasında kendimi çok fazla kaptırdım ve sevdiğimi çok aşırı belli ettim. Ona bunu açıkladım. Beni arkadaş olarak gördüğünü söyledi. Başka sebeplerden aramız bozuldu. Bana saldırdı. Katiyyen el kaldırmadım yine yapsa yine kaldırmam ama bu olay beni mahvetti. Biraz içime kapandım. Özür diledim gönlünü almaya çalıştım. Benden nefret ettiğini söyledi. Aradan 2 ay kadar bir süre geçti. Ben atlattım daha iyi sayılırım. Küçük bir şehirde yaşıyoruz. Sürekli denk geliyoruz. Beni her gördüğünde öyle bir nefretle bakıyor ki anlam veremiyorum. Bu kadar zaman geçmesine rağmen bunun azalması gerekmez miydi? Sanki daha da artmış. Benim için çok değerli biri ben yoluma bakıyorum. Görürsem saygısızlık etmeden geçip gidiyorum yanından ama o öyle değil. Ailesi ile arası iyi olmadığı ve bizim aramızın bozulmasından dolayı şu an çok kötü bir arkadaş ortamının içinde ve ben bir şey yapamıyorum. Rol yaptığımız sırada onu beklenti içine sokmuş da olabilirim. Biraz fazla abarttım. Konuşmaya çalışmadım ama Konuşsam bile dinleyeceğini sanmıyorum. Arkadaşlar çaresiz kalmasam buraya asla yazmazdım. Tavsiyelerinize ihtiyacım var.

Bir kız neden nefret eder?