bir arkadaşım vardı. Ona takıntılı olan biri vardı ve bu yüzden biz bir süre sevgili rolü yaptık. Çok değer verdiğim biriydi ve hala öyle. Arkadaştık ama herkes bizi sevgili sanıyordu. Sürekli bunu söylemek zorunda kalıyorduk. Rol yaptığımız sürede ben bunu sevdiğimi farkettim. Benden boşanmış olduğunu gizlemişti ama bu benim için sorun değildi. Sanırım rol sırasında kendimi çok fazla kaptırdım ve sevdiğimi çok aşırı belli ettim. Ona bunu açıkladım. Beni arkadaş olarak gördüğünü söyledi. Başka sebeplerden aramız bozuldu. Bana saldırdı. Katiyyen el kaldırmadım yine yapsa yine kaldırmam ama bu olay beni mahvetti. Biraz içime kapandım. Özür diledim gönlünü almaya çalıştım. Benden nefret ettiğini söyledi. Aradan 2 ay kadar bir süre geçti. Ben atlattım daha iyi sayılırım. Küçük bir şehirde yaşıyoruz. Sürekli denk geliyoruz. Beni her gördüğünde öyle bir nefretle bakıyor ki anlam veremiyorum. Bu kadar zaman geçmesine rağmen bunun azalması gerekmez miydi? Sanki daha da artmış. Benim için çok değerli biri ben yoluma bakıyorum. Görürsem saygısızlık etmeden geçip gidiyorum yanından ama o öyle değil. Ailesi ile arası iyi olmadığı ve bizim aramızın bozulmasından dolayı şu an çok kötü bir arkadaş ortamının içinde ve ben bir şey yapamıyorum. Rol yaptığımız sırada onu beklenti içine sokmuş da olabilirim. Biraz fazla abarttım. Konuşmaya çalışmadım ama Konuşsam bile dinleyeceğini sanmıyorum. Arkadaşlar çaresiz kalmasam buraya asla yazmazdım. Tavsiyelerinize ihtiyacım var.
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
bilmiyom birde kadını dinlemek lazım. bu anlattıklarında bir problem yok çünkü kadının öyle davranması ilginç
Sevgili rolü bittikten sonra ona aslında rol yapmadığımı söyledim. Sadece boşanmış birine ailem karşı çıkardı ama bu benim umrumda bile değildi. Beni dinlemesi için uğraştım söz verdim hatta bana inandığını biliyorum. Bana beni arkadaş olarak gördüğünü söyledi. Sevdiğim biriyle arkadaş olamayacağımı söyledim. Tamam dedi. Bir daha ne aradım ne sordum. Her gördüğünde öyle bir nefretle bakıyor ki bu beni üzdü. Söz verip uzaklaştım diye mi böyle yapıyor anlamadım. Benim ısrar edecek kadar karaktersiz biri olmadığımı biliyor.
senin tek bir hatan yok bu konuda. kadın ya senin bilmediğin bişey biliyor arkadaşları onu doldurmuş ya da psikolojisi bozulmuş. en iyisi sen onu unut boşuna üzülme
Aramızı bozan arkadaşları zaten onu yalnızlaştırmak ve kendilerine bağlamak istediler. Ben varken ona zarar vermelerine izin vermiyordum. Bana onun hakkında kötü tavsiyeler veren kızla geziyor şimdi ne anlattı bilmiyorum.
off çok yazık kadına o iki yüzlü arkadaşları onu sırtından bıçaklıcak
arkadaşları sizi kıskanmış olabilirler bu arada. insanların mutluluğunu kıskanan çok kişi var
İletişimim olmadığı için ne dönüyor bilmiyorum yazmayı da gururuma yediremiyorum. Yanında gezdiği arkadaşları bana kullanırsın diyen kişilerdi. Yazık tabi etrafında tek dostu bendim. Ailesi çok irdeliyor zamanında evden kaçtı diye. Ona başka bir şehirde ev tutar kimseyle muhatap olmayız demiştim. Sevindi ama sonra neden kaçtı anlamadım.
ayy çok kötü ya sana bişey söyliyim mi bu kötü insanlar kesin o söylediklerini şimdi sen söylemişsin gibi anlatmışlardır kadına. yani bu durumda napılır bilmiyorum ama ben yoluma bakardım galiba
Yakın arkadaşı sevgilisi olmasına rağmen bana seni kaybetmek istemiyorum diyen birisiydi. Neyi kıskandı bilmiyorum
İlişkinin geneli sağlıklı değilmiş zaten
Nefret etmesini gerektirecek hiçbir sebep göremedim
Yakın arkadaşıyla önceden sevgiliydik anlaşamadık ayrıldık sonra bu benim işyerinden arkadaşımla sevgili oldu. Çocuk kızdan 6 yaş küçük 25-18 . aradan 4-5 geçti ama biz ayrılalı. Benimle konuşmak istedi. Sevgilin var bana bir şey anlatma ama diğer konuda bana destek olacaksan ol dedim. Seni kaybetmek istemiyorum konuşalım dedi. Hiç gerek yok dedim bastım gittim. Sonra sevdiğim kişi beni aradı sen ona ne dedin. Ağlamış kızı aramış
sevmiyor olabilir
Sevmiyordur
Zaman geçtikçe bazı şeyler azalır unutulur ama o hala aynı daha bir nefretle bakıyor. Tamam söz verdim tutardım da bu sadece benim istememle olacak bir şey değil.
eder