Red yedim ne yapmalıyım, unutamıyorum?

5-6 aydır tanidigim bir kız vardı çok yakında arkadaşdik kızdan Hafif hafif hoşlanıyodum bır gün işte bana bir şaka yapti sevgili yaptım felan diye Instagram bir arkadasinin felan fotoğrafları gösterdi benim morolim çok bozuldu aslında kıza hiç açılmayacaktım bir sürü problemim felan vardı bu son dönemlerde hayatımı yoluna koymaya çalışıyordum kız bu şakayı yapınca biraz bozuldum birazda umitlendim aslında dedimki ne olacaksa olsun gittim kıza açıldım ama kız red etti sana hiç o gözle bakmadım felan dedi kesin duygularım felan red etti bende 1 ay oldu hiç yazmadım arkadaşlarına felan sordum hiç olumlu bir şey demedi felan dediler ama unutamadım hala ve deli gibi yazmak istiyorum ne kaybedeceğimki zaten artık hiç konuşmuyoruz 2 ay sonrada okul bitecek herkes dağılacak son sınıfım çok çabuk vazgeçmiş gibi hissediyorum kızlara soruyorum ne yapmalıyım acil yanıt lütfen buluşma teklif edeceğim eğer gelirim derse çiçeğini alıp gideceğim yakında arkadasiz onun hatrinada gelebilir zaten gelirse birşeyler hissediyor diyebilirsiniz ama hatrim içinde gelebilir belki diyorum acildikdan sonra belki görüşleri değişmiş olabilir bir ayı geçti tekrar denemelimiyim?

Red yedim ne yapmalıyım, unutamıyorum?