Annem , evli sevgilimle beni Bizim evde uygunsuz gördü?

22 yaşındayim. Harita mühendisiyim. Üvey babamın şirketinde çalışıyorum.40 yaşında biriyle beraberliğim var kendisi evli ve 2 çocuğu var. Ben ailemle aynı apartmanda oturuyorum ama hanelerimiz farklı. Üvey babam beni kendi kızından hiç ayırmadı. Öz babam ben 3 yaşındayken vefat etmiş. Hiç hatırlamıyorum kendisini yüzünü bile. Sadece fotoğraflarını gördüm. Çok normal bir çocukluğum olmadı yani. Dün sevgilim karısıyla kavga etmiş benim evime geldi beraber olduk. Sabah annem zile bastı sevgilimi saklamaya çalıştım ama anneme yakalandık annem kim bu adam Ceren dedi. Bende sevgilim dedim. Annem yaşı büyük olduğunu görünce bu adam evlidir Allah bilir dedi. Bende evet evli ve 2 çocuğu var dedim. O da sana yazıklar olsun ben seni nasıl yetiştirmisim dedi. Bende yeter anne çocuk değilim ben kendine gel burası benim evim istediğimi getiririm dedim. Üstümde gecelikler vardı üvey babam duymasın diye annem kapıyı kapattı. Sevgilim de hazırlandıktan sonra evimden çıktı. Şimdi annem benden hesap bekliyor bir çıkmazda kaldım ben ne yapicamm?
Annem , evli sevgilimle beni Bizim evde uygunsuz gördü?