Siz ne dusunuyorsunuz? Kocam kendi kocam Bunu yapti. Evdeki sorunumuzu disariya tasidi?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
iyi yapmissin agzina saglik yuva sizin yuva 3. kisilere calisiyorsa evliliginin ne anlami var ki evliligi sindirememis daha ipleri eline almazsan daha da kotu olacak en azindan acikca soylemus bunun birde arkadan is ceviren sinsi olani var bacim
Amacı neymiş dışarıya taşımakta gereksiz yani kendi içinizde çözmeniz gerekiyor bunu heralde bu olgunluğa erişememiş anlaşılan
Bilmiyorum resmen annemi aradi kendi annesinide boyle boyle diye bide anlatti herseyi. Hem kendini hem beni rezil etti. Annesi geldi kapiya bende kovdum madem Annem gelmek yok Bu Eve seninde yerin yok Bu Evde dedim oglunuda al git Cocuk daha buyuyememis dedim 4 duvar arasinda kalmiyor hicbirsey dedim
Aferim kız sana helal olsun valla
Yanliz kocam annesine cok duskun anneside Ayni sekil babasi nisanlilik doneminde demisti sakasina bunlar ayrilmaz 2li diye…
Şu an tasindik arabayla 20 dakika annesine kaynanam Ona bile uzak diyor…. Ne guzel yakindiniz oglum kendim gelebiliyordum diyor Iyide Senin gelmeni azaltmak pesindeyim fark etmiyormusun? Ya yuvamiza buyukler fazlasiyla mudahale etmek istiyor kendi annemde dahil Bunu azaltmak amacim annemide fazla cagirmamaya karar verdim
Valla baktın olmuyor şehir dışına taşın derim ama ilk önce kocanı buna alıştırman lazım eminim buda hiç kolay olmayacak
Yapmayi dusunuyorum Şu an kiradayiz 3 yil en azindan kaynanam Şu an gelemiyor kendi o bile Iyi yani. Geldiginde haddine olmayan seyler sorar. Bana degilsede kocama biliyorum ev kirasi parasina kadar Haberi var kocamin ödedigi. Bunu bilen Kadin baska seylerde biliyordur.
Rahatsiz oluyorum… kocam kendi olamiyor annesinin yaninda…
Allah sabır versin gerçekten işin zor yapabileceğim bişey olursa haber ver
En büyük sorunda bu zaten ya
Amin Sagol. Şu an bile biraz uzakta olmamiz bana morel oldu. Kaynanam icin tabi degil belli etmiyor ama uzgun biliyorum. Bir Anne Neden üzülür ki Bu kadar? Sonucta mutlulugunu istemez mi? Surekli yani basinda olalim istiyor
Deseydin kocana benimle evleneceğine annenin dizinin dibinde kal diye. Annesinde de suç bırak kendisi ne yapıyorsa yapsın sorun yaşarsa destek ol ama her defasında yanında olamazsın
Dedim zaten Niye evlendin sen dedim? Senin yanin annenin yani Sen daha buyumemisin dedim. Annesinede dedim buyuttugun cocuga bak dedim hala kucuk seni ariyor dedim, umarim anlamistir
Sanirim bu duruma birazda sen itmissin adama ne dediysen
Gercekleri soyledim abilerin var birsey yapmaz Sen herseyi yapiyorsun dedim para yok annene hediye veriyorsun buzdolabini dedim gercekler Neyse onu soyledim yapmiyacaksin dedim Oda beni dusman bellemis kimseyi istemiyor karim diye beni sikayet etti
Konu bu ise haklisn o zaman
Evet ama kocam beni suclu goruyor
Biraz anneci kocan ilk ailesi kendi evidir sonra ana baba gelir kendi evine baksin snra anaya babaya bakmali
Biraz degil hayati annesi annesine dedim ama parasi yok o yuzden oyle yaptim dedim Ve dedigimin arkasindayim birsey yapilacaksa abileride katilacak artik sadece kocam degil dedim birsey demedi Kadin
Yani abileri varsa nie onlarda yardım etmiolar bi saf senin kocan mi bi cakalda abileri sanrm sen ii demişsin dogru olan bu
Evet dedim annesi hicbirsey demedi. BILSINLER herseyi gordugumu. Benim kocam Iyi niyetli Ve Evet zamaninda cok parasini harcadilar. Gordum gorecegimi tabi ben olmadan onceydi bunlar ama durumu goruyorum. Ve o devir bitti.
Sen dogru olani yapiosun kendi yuvan daha önemli haklisin
Yanliz kocam annesine cok duskun anneside Ayni sekil babasi nisanlilik doneminde demisti sakasina bunlar ayrilmaz 2li diye…
İyi yapmış sizde onlara gitmeyin torun da götürmeyin snein oğlumda sana aynısı ni yapsın
Demkki onlarla alakalı konuşma ve tartışma çok olmuş oda kökten çözeyim yeter artık al sana byk÷böyle olsun demiş, ve artı oda gelsinler istemiyormuş durum eştilenmiş,
waw fena sinirlenmis ne oldu oyle ya
Buzdolabi satacaktik annesine vermek istedi hediye bende karsi ciktim para lazim dedim Neden Sen yapiyorsun abilerinde var Neden Sen yapiyorsun dedim bunun uzerine karim kimseyi istemiyor dedi
sonuna kadar sen haklisin da yani abrtmis olayi ya cok ilgincsinz ve gilzi of dmtpedermns
Suclu ben oldum ama :) ama kendi annesine soyledim herseyi
sen hiic uzulme degilsin suclu aama inatcisn ya bir etmendn tpveya dm atmadn
Nasil anladin inatci oldugumu? :D
yazmamandan mj istek atamam dna
Haklısın boş ver
Haydaa kötü olmuş
adamı canından bezdirmişssin ne yapsın adam
Oda kendi duzenini dusunsun artik baskalari Ona yuva degil ben onun yuvasiyim
yuvayı dişi kuş kurar erkekleri bu hale getirmeyinnnn
sende o cümleyi kafanda kurup suni gündem mi yarattın:)))
Hayir ama Adam biliyor ki demis simdi anliyorum
kadınların yuzdedoksanı aynı kocalarını analarından ayırmak hepsinin yegane temeli
Eski kocan desekmi
Dertleşmek istersen gel